Veel geld verdienen met mijn Hummer 1 op de kermis.


Publicatie datum:

Ik trek overal heel veel bekijks met mijn Hummer 1, vooral op de kermis heb ik veel succes.

Gesponsorde koppelingen

Ik heb sinds kort een echte Hummer 1. Dit is volgens mij namelijk de enige echte Hummer. Hoe de Hummer is ontstaan en waarom ik er zo blij mee ben lees je in dit artikel.

Hummer 1

Gesponsorde koppelingen

Hummer:

De Hummer is een afgeleide van de M998 High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle oftewel  HMMWV, dat uitgesproken wordt als Humvee. De Humvee is ontwikkeld voor het Amerikaanse leger en is daarom alleen verkrijgbaar in de militaire versie. Door de grote populariteit van terreinwagens heeft General Motors later ook een burger uitvoering van de Humvee op de markt gebracht onder de naam Hummer 1. De Hummer 1 wijkt technisch gezien weinig af van de Humvee maar is veel luxer uitgevoerd om tegemoet te komen aan de eisen van de particuliere terreinwagenliefhebbers. Later werden ook de Hummer 2 en de Hummer 3 op de markt gebracht maar deze kwamen qua uiterlijk eigenlijk weinig meer overeen met de stoere Hummer 1.

Hummer 1:

Ik ben sinds kort de eigenaar van een echte Hummer 1. Het heeft lang geduurd voor ik een goede en betaalbare Hummer 1 op de kop kon tikken maar uiteindelijk is het me vorige week dan toch gelukt. Ik wilde perse een Hummer 1 hebben want met een Hummer 1 kun je echt op alle terreinen uit de voeten.  (Een Hummer 2 of een Hummer 3 had ik al veel eerder kunnen kopen voor een redelijke prijs maar dat zijn geen echte terrein wagens maar eigenlijk een soort lelijke bovenmaatse SUV’s). De belangrijkste reden dat ik een Hummer 1 voor een lage prijs heb kunnen kopen is zijn brandstofverbruik en zijn hoge wegenbelastingtarief. Een Hummer 1 verbruikt namelijk, op de verharde weg, 1 liter diesel per 4,5 kilometer en met een gewicht van 4000 kilogram betaal je tegenwoordig in Noord Holland € 4772,00 per jaar aan wegenbelasting. Maar ja, dan heb je wel een terreinwagen met een 6,5 liter V8 turbodieselmotor met een vermogen van 200 PK (147KW) onder je kont.

Met mijn hummer 1 naar de kermis:

Vandaag was het kermis bij ons in het dorp. Deze kermis stelt niet zo heel veel voor. Er staan maar een paar dingen zoals een Draaimolen, een zweef, een schiettent en nog een paar kleine attracties. Vandaag was er echter een attractie bij, dat was mijn Hummer 1. Toen ik mijn auto daar parkeerde stond er binnen de kortste keren een grote groep jongelui om heen. Ze wilden allemaal een keer in mijn Hummer 1 zitten. Ik besloot daarom om voor € 5,- per persoon een rondje met de Hummer door een naast het dorp gelegen braakliggend terrein te crossen. De animo was enorm. Per keer konden er 5 personen meerijden. De meeste hadden het er graag voor over om 10 minuten mee te mogen crossen met mijn Hummer. Totaal heb ik 27 keer het rondje gereden en toen was ik er mee aan. Als ik had gewild had ik nog wel 20 keer mijn Hummer vol kunnen krijgen maar ik wilde ook nog zelf van de kermis genieten. Ik sprak daarom met de overblijvers af dat volgende week zaterdag de rest een rondje mee mocht rijden.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie auto-verkeer

Goedkoop autorijden, van oud mannetje geweest.

Autorijden is een hele dure bezigheid, lees hier hoe je goedkoop autorijden kan.

Waarom is de Chrysler 300C mijn favoriete auto?

Ik vind de Chrysler 300C SRT8 6.1L uit 2005 net zo mooi als de Bentley Mulsanne Speed. Daarom is de Chrysler 300C uit 2005 mijn favoriete Chrysler?

De beste winterbanden, de goedkoopste winterbanden

Waar moet je op letten bij het kopen van de beste winterbanden en wat zijn de goedkoopste winterbanden.

Kun je gratis parkeren bij de Ziggo Dome?

Er is iedere week iets te doen in de Ziggo Dome maar kun je ook gratis parkeren bij de Ziggo Dome?

Autobedrijf Welters in Echt, jonge gebruikte auto's, lichte bedrijfswagens en campers.

Autobedrijf Welters is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van jonge gebruikte schadevrije auto’s met weinig kilometers.