Veel geld verdienen met mijn Hummer 1 op de kermis.


Publicatie datum:

Ik trek overal heel veel bekijks met mijn Hummer 1, vooral op de kermis heb ik veel succes.

Gesponsorde koppelingen

Ik heb sinds kort een echte Hummer 1. Dit is volgens mij namelijk de enige echte Hummer. Hoe de Hummer is ontstaan en waarom ik er zo blij mee ben lees je in dit artikel.

Hummer 1

Hummer:

De Hummer is een afgeleide van de M998 High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle oftewel  HMMWV, dat uitgesproken wordt als Humvee. De Humvee is ontwikkeld voor het Amerikaanse leger en is daarom alleen verkrijgbaar in de militaire versie. Door de grote populariteit van terreinwagens heeft General Motors later ook een burger uitvoering van de Humvee op de markt gebracht onder de naam Hummer 1. De Hummer 1 wijkt technisch gezien weinig af van de Humvee maar is veel luxer uitgevoerd om tegemoet te komen aan de eisen van de particuliere terreinwagenliefhebbers. Later werden ook de Hummer 2 en de Hummer 3 op de markt gebracht maar deze kwamen qua uiterlijk eigenlijk weinig meer overeen met de stoere Hummer 1.

Hummer 1:

Ik ben sinds kort de eigenaar van een echte Hummer 1. Het heeft lang geduurd voor ik een goede en betaalbare Hummer 1 op de kop kon tikken maar uiteindelijk is het me vorige week dan toch gelukt. Ik wilde perse een Hummer 1 hebben want met een Hummer 1 kun je echt op alle terreinen uit de voeten.  (Een Hummer 2 of een Hummer 3 had ik al veel eerder kunnen kopen voor een redelijke prijs maar dat zijn geen echte terrein wagens maar eigenlijk een soort lelijke bovenmaatse SUV’s). De belangrijkste reden dat ik een Hummer 1 voor een lage prijs heb kunnen kopen is zijn brandstofverbruik en zijn hoge wegenbelastingtarief. Een Hummer 1 verbruikt namelijk, op de verharde weg, 1 liter diesel per 4,5 kilometer en met een gewicht van 4000 kilogram betaal je tegenwoordig in Noord Holland € 4772,00 per jaar aan wegenbelasting. Maar ja, dan heb je wel een terreinwagen met een 6,5 liter V8 turbodieselmotor met een vermogen van 200 PK (147KW) onder je kont.

Met mijn hummer 1 naar de kermis:

Vandaag was het kermis bij ons in het dorp. Deze kermis stelt niet zo heel veel voor. Er staan maar een paar dingen zoals een Draaimolen, een zweef, een schiettent en nog een paar kleine attracties. Vandaag was er echter een attractie bij, dat was mijn Hummer 1. Toen ik mijn auto daar parkeerde stond er binnen de kortste keren een grote groep jongelui om heen. Ze wilden allemaal een keer in mijn Hummer 1 zitten. Ik besloot daarom om voor € 5,- per persoon een rondje met de Hummer door een naast het dorp gelegen braakliggend terrein te crossen. De animo was enorm. Per keer konden er 5 personen meerijden. De meeste hadden het er graag voor over om 10 minuten mee te mogen crossen met mijn Hummer. Totaal heb ik 27 keer het rondje gereden en toen was ik er mee aan. Als ik had gewild had ik nog wel 20 keer mijn Hummer vol kunnen krijgen maar ik wilde ook nog zelf van de kermis genieten. Ik sprak daarom met de overblijvers af dat volgende week zaterdag de rest een rondje mee mocht rijden.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie auto-verkeer

Winterbanden

In dit artikel lees je alles over winterbanden en het gebruik en nut ervan.

Review Polo 1.2 benzine 2010

Polo 1.2 benzine beste auto van 2010 en best verkochte auto over 2011

Motor Rijlessen (1)

Chopper, Tour of Racer?

Boerka integraalhelm of aerodynamische vliegenvanger.

Een nieuwe uitvinding voor op de scooter of op de motorfiets, de Boerka integraalhelm of Boerka met aerodynamische vliegenvanger.

Blinderen van autoramen - Upgrade Your Glass -

Waarom zou je folie of film op de auto laten lamineren?

Geschiedenis van de Ronde van Italië

De Ronde van Italië wordt is sinds 1909 het grootste wielerevenement dat op het Italiaanse schiereiland wordt georganiseerd. In die tijd is de race uitgegroeid tot een waar spektakel waar profrenners uit de hele wereld aan deelnemen.

De beste elektrische fiets, de goedkoopste elektrische fiets

Op zoek naar een goede betaalbare elektrische fiets , lees dan deze objectieve productbeoordeling.

Belastingvrije auto's

Welke auto zijn en blijven nou eigenlijk belastingvrij.

Auto koplampen: Halogeen, Xenon, of LED?

De koplampen van auto's zijn onderscheidende accessoires van nu. Xenon of LED lampen voor autoverlichting zijn ware technologische hoogstandjes. Welke verschillen zijn er? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen?

Moet de elektrische fiets verboden worden?

Het aantal ongevallen met elektrische fietsen is schrikbarend hoog, wordt het tijd voor een verbod op elektrische fietsen?

Veersystemen

Dit artikel gaat over het veersysteem van een auto.

De Tata Venture diesel, een voordelig personenbusje – MPV voor maar 5000 euro

Op zoek naar een voordelig personenbusje – MPV, dan is de Tata Venture diesel een prima keus.

E-bike of pedelec: verschillen en voordelen

Eigenlijk is de term e-bike niet juist. Veel van de fietsen met elektromotor die worden verkocht, zijn pedelecs. Mensen vragen zich af wat het verschil is.

Vijf manieren om uw auto in goede staat te houden voor de zomer

Iedere winkelier een Ferrari voor de deur

Hier worden dromen waar, ook voor jouw winkel een Ferrari voor de deur.

Mooie autoroutes in Nederland

Langs het water, door het bos, langs de weilanden, bollenvelden, heuvels: Nederlandse wegen hebben veel te bieden

Amsterdams gogme of gegoochel?

Wat moet er gebeuren met de Noord-Zuidlijn

Luchtverkeersleider

De ogen en oren van piloten

De boeiende geschiedenis van de moderne MotoGP

De geschiedenis van de MotoGP is een boeiend verhaal dat meer dan 60 jaar teruggaat in de tijd. De moderne competitie is vanuit het wereldkampioenschap motorrijden langzaam uitgegroeid tot een van de topevenementen van de motorwereld.

De Susuki Maruti Eeco, een prima MPV of personenbusje vanaf maar 4500 euro.

De Susuki Maruti Eeco is het nieuwste personenbusje van de Indische autofabrikant Maruti.

De stappen tot het hebben van een rijbewijs.

Ik ga alle stappen aflopen vertrekkend van de beslissing om een rijbewijs te halen tot het uiteindelijk behalen van een rijbewijs.

Creatief gebruik van oude auto-onderdelen

Van auto tot kunstwerk

Waarom rijden de treinen niet als het ook maar even sneeuwt?

5 centimeter sneeuw is voldoende om het treinverkeer plat te leggen in Nederland, hoe kan dat?

De beste autobanden, de goedkoopste autobanden.

Waar vindt je de beste autobanden en waar vindt je de goedkoopste autobanden.

google maps routeplanner, anwb routeplanner

Met een gratis routeplanner plant u routes per auto, fiets, openbaar vervoer of te voet. Duidelijke routebeschrijvingen en gedetailleerde kaarten.