De Tata Venture diesel, een voordelig personenbusje – MPV voor maar 5000 euro


Publicatie datum:

Op zoek naar een voordelig personenbusje – MPV, dan is de Tata Venture diesel een prima keus.

Gesponsorde koppelingen

 tata-venture-1_thumb

Tata is een reus in de Indiase auto-industrie bekend van de productie van personenauto's, nuts en zware voertuigen. Het bedrijf is een begrip in het land en wordt breed gewaardeerd voor het stellen van de industrie maatstaven voor hun producten en het verbeteren en helpen van de groei van de Indiase automarkt. Vandaag zal ik de Tata Venture behandelen, een passagiersbusje dat tevens dienst doet als een goederen transport busje.

Uiterlijk en design:
Tata is een van huis uit Indische autofabrikant en lanceert zijn eerste personenbusje – MPV onder de naam Tata Venture. Het uiterlijk van dit nieuwe Tata Venture personenbusje van Tata komt als een verrassing, want het heeft niet de saaie oude traditionele looks van een doosvormige gewone bestelwagen, maar in plaats daarvan heeft de Tata Venture een moderne styling die doet denken aan Europees design en ziet de Tata Venture er geweldig uit voor een busje. De Tata Venture voelt vrolijk en Tata Venture lijkt te proberen om een niche voor zichzelf te creëren die over komt als een aangename verrassing. De esthetiek van de Tata Venture is de grootste unique selling kwaliteit voor dit fantastische nieuwe product uit de stal van Tata Motors. Het heeft een goede bouwkwaliteit en adequate pasvorm en afwerking.

tata-venture-2_thumb

Interieur - ontwerp, ruimte en functies:
De Tata Venture is een goede eerste poging van Tata en ze lijken de juiste snaar te hebben geraakt en zijn er in geslaagd het beste te leveren wat ze kunnen maken. De interieurs van de Venture zijn van aanvaardbare kwaliteit en stoelen bieden veel comfort voor de passagiers op korte ritten en er is voldoende beenruimte en voldoende hoofdruimte voor lange passagiers en over het algemeen voelt  de auto ruim. De Tata Venture heeft een aangenaam uitziend dashboard dat minimalistisch is en zeer functioneel. De Tata Venture biedt ook voldoende opbergruimte om al uw kleine spullen in te bewaren. De Tata Venture heeft veel ruimte in de cabine en voelt ook

tata-venture-3_thumb

Motor - prestaties, vermogen, koppel, brandstofverbruik, soepelheid:
De Tata Venture heeft een dieselmotor gekregen die in de huidige tijd waarin de brandstofprijzen steeds verder stijgen een kosteneffectieve manier biedt om een busje te rijden. De Tata Venture  is voorzien van een 1.4 liter TCIC motor met een maximaal vermogen van 71 pk bij 4.500 tpm en een maximum koppel van 135 NM bij 2500 tpm. De Tata Venture zal ook worden verkocht in een turbomotor variant en de motor opties voldoen aan de laatste emissienormen. De Dieselmotor heeft zijn voordelen en het beschikbare koppel van deze motor is zeer goed voor het dagelijks gebruik en vooral bij het vervoeren van een volledige lading. Volgens de officiële instanties haalt de Tata Venture met gemak een verbruik van slechts 15,42 km/ltr.

Vering - Ride, comfort en handling:
De Tata Venture wordt robuust gebouwd rekening houdend met de Indiase wegen en is heeft een stugge ophanging en chassis aangeast aan de wegen in India. De Tata Venture is voorzien van een goed afgestelde ophanging, die goed werk doet bij het ​​weerstaan van alle gaten en oneffenheden op de weg en zorgt voor een comfortabele rit. Het nadeel van de dieselmotor is dat de geluids-en trillingsniveau een tikkeltje te hoog zijn waardoor je een beetje ongemakkelijker gevoel krijgt bij hogere snelheden, maar het hoeft de rijervaring niet te belemmeren. Tata is voorzien van goede remmen. De algehele indruk van deze MPV is dat hij goede waar levert voor zijn geld en goed opgewassen is tegen zijn concurrenten.

tata-venture-4_thumb

Waar voor je geld - sticker prijs, standaard functies:
Tata Venture is een zeer goede MPV met zeer goede functies en krachtige en zuinige motor varianten. De Tata Venture biedt veel ruimte en is een goed uitziende MPV. Hi is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 5000,-. Je krijgt hiervoor een auto die zijn prijs dubbel en dwars waard is.

Waar voor je geld - advies prijs, standaard functies:
Tata heeft een geweldige job gedaan met de veelheid aan opties in hun MPV Tata Venture. Het brengt betaalbaar reizen naar verschillende mensen en de diesel uitvoering is een betaalbare optie  voor prijsbewuste kopers. De Tata Venture is met een vanaf prijs van ongeveer 5000 euro voor een diesel auto heel gunstig geprijsd.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie auto-verkeer

Supercars, hoe lang worden ze nog gemaakt?

Worden ze nog ooit geproduceerd? Ik vraag het me af, sterker nog ik denk van niet.

Handleiding voor de dieptereiniging van uw wagen

Een schone wagen is een frisse wagen, en verhoogt ook de verkoopwaarde met een paar honderd euro. Deze korte handleiding geeft u tips overhoe u uw wagen er binnen een paar minuten weer als nieuw uit kunt laten zien.

Hoe verkoop je je auto aan een autosloperij

Tips voor het maximaliseren van de opbrengst van je auto

Autopech en de ANWB

Wanneer je met autopech langs de weg komt te staan, is het fijn te weten dat je lid bent van de ANWB!

Tips bij aankoop van Aanhangwagen of Boottrailer

Wilt u een aanhanger of boottrailer kopen en twijfelt u nog over de afmetingen of het totaalgewicht.? Hier een paar handige tips.

Principes en werking van het remsysteem

Informatie over het remsysteem

Een prettige en comfortabele reis met de cabrio

Enkele tips om prettig te touren met uw cabrio

Eindelijk klaar voor je eerst auto

je hebt je rijbewijs gehaald en genoeg gespaard. Hoe krijg je een goedkope en betrouwbare auto

Snel je rijbewijs halen

Er zijn een aantal manieren om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Hier de beste manieren.

Sneeuwkettingen en alternatieven

Informatie en tips over sneeuwkettingen en het gebruik ervan.

LPG

In dit stuk wordt de werking uitgelegd van LPG

Goedkoop autorijden, van oud mannetje geweest.

Autorijden is een hele dure bezigheid, lees hier hoe je goedkoop autorijden kan.

Luchtverkeersleider

De ogen en oren van piloten

Het groenekaartensysteem

Wat is het groenekaartensysteem? En wat houdt een groenekaartensysteem in?

Blinderen van autoramen - Upgrade Your Glass -

Waarom zou je folie of film op de auto laten lamineren?

E-bike of pedelec: verschillen en voordelen

Eigenlijk is de term e-bike niet juist. Veel van de fietsen met elektromotor die worden verkocht, zijn pedelecs. Mensen vragen zich af wat het verschil is.

Iedere winkelier een Ferrari voor de deur

Hier worden dromen waar, ook voor jouw winkel een Ferrari voor de deur.

de viertaktmotor

werking van een automotor

Je brandstofverbruik hangt af van je snelheid, maar hoe dan ?

Je verbruikt meer brandstof bij een hogere snelheid. Hoe veel meer? Dat hangt af van een paar factoren. In dit artikel ook meer over slim brandstof besparen.

Vijf manieren om uw auto in goede staat te houden voor de zomer

De mooiste kleur voor een Bentley Continental GT Imperium

Hoe kies ik de mooiste kleur voor mijn nieuwe Bentley Continental GT Imperium.

Autobedrijf Welters in Echt, jonge gebruikte auto's, lichte bedrijfswagens en campers.

Autobedrijf Welters is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van jonge gebruikte schadevrije auto’s met weinig kilometers.

Waterstof

De werking van waterstof in auto's

Auto koplampen: Halogeen, Xenon, of LED?

De koplampen van auto's zijn onderscheidende accessoires van nu. Xenon of LED lampen voor autoverlichting zijn ware technologische hoogstandjes. Welke verschillen zijn er? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen?

Gevaren bij het kopen van een gebruikte leaseauto

de voordelen en nadelen van het kopen van een gebruikte leaseauto