10 tips voor een fris en knap gelaat!


Publicatie datum:

10 tips die je in een mum van tijd een wakkere en gezonde look zullen geven.

Gesponsorde koppelingen

Hey meiden! Hieronder geef ik jullie met veel plezier de 10 belangrijkste tips die je gehele gelaat een frisse look geven!

 

Tip n°1: Om je gelaat een open en wakkere look te geven, voeg je wat matte of glinsterende witte oogschaduw toe in je ooghoeken. Hier zie je er in 1-2-3 frisser door!

 

Tip n°2: Wat je foundation betreft, meng je deze best met een dagcrème. Hierdoor wordt je gezicht gevoed en geef je je gezicht een egale look. Als je oneffenheden en puistjes te verbergen hebt, breng je eerst best wat concealer aan. Voor plekjes of oneffenheden gebruik je een concealer die dicht bij je huidskleur aanleunt. Mocht je rode plekjes hebben, gebruik je best een groene concealer (ja, klinkt vreemd!). Ik gebruik persoonlijk het allerliefst die van Catrice!

 

Tip n°3: Je make-up breng je het best aan in daglicht. Hiervoor ga je dus beter bij een venster zitten. In een badkamer zijn de lampen namelijk heel flashy en ze bevatten vaak een witte gloed, waardoor je niet goed ziet hoeveel make-up je hebt aangebracht, en of die wel even is. Vergeet dus niet om snel eens een kijkje te nemen in een draagbare spiegel bij het venster, voor je de deur uitgaat!

 

Tip n°4: Om je wenkbrauwen een lift te geven, voeg je best BOVEN de wenkbrauwen een highlighter toe. Dit kan ook met een witte of crèmekleurige oogschaduw. 

 

Tip n°5: Als je opteert voor zwaar opgemaakte ogen, kies je voor de lippen best voor een zachtroze of nude lippenstift. Dit geldt ook in de omgekeerde richting: Bij een flashy lippenstift en/of gloss, is wat mascara en oogpotlood voor de ogen meer dan genoeg.

 

Tip n°6: In de winter hebben meisjes vaak last van gebarsten lippen. Bij het aanbrengen van de lippenstift krijg je dan allerlei barstjes, wat niet bepaald aantrekkelijk is.. Vooraleer je de lippenstift aanbrengt, doe je dus beter wat vaste vaseline op de lippen. Dit vult de barstjes en zorgt er ook voor dat alles veel gemakkelijker aangebracht kan worden.

 

Tip n°7: De plaats waar je je blush aanbrengt is cruciaal! Vaak brengen meisjes dit aan op de appeltjes van de wangen. Dit doen ze door te glimlachen en het kleurtje aan te brengen. Dit is echter verkeerd! Wanneer je namelijk stopt met glimlachen, zakken de appeltjes en dit geldt ook voor je blush. Daardoor komt de blush veel te laag te zitten en dit is dan ook geen natuurlijke look meer. Breng daarom je blush en/of bronzer hoog aan. Als je je wijsvinger vanaf je neus met de buitenhoek van je oog verbindt, voel je dat er een been zit. Op die hoogte moet de blush worden aangebracht. Je werkt best van boven naar beneden: Begin ter hoogte van je oog en werk schuin naar beneden. Vergeet dit ook niet mooi in de huid uit te werken, zodat je geen strepen of plekken nalaat.

 

Tip n°8: Wanneer je oogpotlood niet gepigmenteerd is en/of je last hebt om deze aan te brengen, hou je deze best een 3-tal seconden naast het vuurtje van een aansteker. Laat deze koelen en probeer nog eens opnieuw. Je zal meteen merken dat het op je waterlijn glijdt en dat het veel langer blijft zitten!

 

Tip n°9: Bij het aanbrengen van oogschaduw, plaats je best wat losse poeder onder het oog. Hierdoor zullen gevallen deeltjes oogschaduw in geen plekken maken op je gezicht en zal je foundation intact blijven! Wanneer je klaar bent, hoef je met een borstel enkel nog de poeder weg te vegen, en klaar!

 

Tip n°10: Deze 9 tips zullen nooit perfect tot uiting komen als je het volgende niet op je gezicht aanbrengt, namelijk: Een glimlach. Een gelukkige en goedlachse vrouw is namelijk knapper dan eender wat!

 

Zo, ik hoop dat dit jullie geholpen heeft! 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Vaak je haar zelf verven, dat gaat een keer fout..

Zelf je haar verven werkt een paar keer, maar het wordt daarna een rotzooi

Verzorging van krullen

Heb je ook zo'n last van pluizend, droog, krullend haar? Ik leg je uit hoe je dit het beste kan verzorgen & hoe je de pluis kan laten verdwijnen (:

Je ogen mooi opmaken, hoe doe je dat in een paar stappen?

Ogen opmaken in een paar stappen

Praktische kledingtips

Een aantal praktische kledingtips

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Rihanna op modegebied

Rihanna heeft een uitgesproken gevoel voor stijl. Haar River Island collecties waren voor veel fans dan ook goed nieuws...

Kledingadvies voor goedkope kleding voor koorleden.

Een goed en betaalbaar kledingadvies voor koorzangers en zangeressen.

Mascara

hoe kan je het beste mascara opbrengen?

De meest bijzondere, gekke en mooiste kapsels

Een uitgebreide bloemlezing van de mooiste kapsels, bijzondere kapsels en gekste kapsels.

Anti-rimpel tips !

Waar komen die rimpels vandaan? Wat kunnen we hieraan doen?

Hoge hakken, de voor- en nadelen.

De voor- en nadelen van het dragen van schoenen met hoge hakken.

De Maxidress - hoe te combineren

De maxidress - dé trend van dit seizoen: hoe te dragen?

Mooie, sterke tanden

Wat je kunt doen om mooie, sterke tanden te houden.

Sexy jurken hoe combineer je ze met je andere outfit

Het kiezen van de juiste combinaties als je een sex jurk gebruikt , kies de juiste schoenen , laarzen , sieraden , sjaals en riemen hoe beter de combinatie hoe meer effect het heeft.

Het einde van de miskoop

Bespaar geld door miskopen te voorkomen

De ontwikkeling van de trend van kersttruien

De trend van lelijke en overdrevene kersttruien, die inmiddels ook in Europa steeds bekender wordt, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en Engeland.

De types van de huid

Welk type huid je hebt inzake je make up

Het heilige haar

Een aantal tips voor de verschillende haarsoorten

Langere en vollere wimpers puur natuur!

tip om op een natuurlijke manier langere wimpers te krijgen

Waar koop je de mooiste dirndl en waar het sexy Oktoberfest jurkje?

Wat is het verschil tussen een dirndl en een Oktoberfest jurkje en waar koop je de mooiste dirndl en waar het sexy Oktoberfest jurkje?

De beste zonnebril, de goedkoopste zonnebril

De beste zonnebril hoeft niet duur te zijn en de duurste zonnebril is niet perse de beste zonnebril.

Toch mooie nepwimpers?

Mijn ervaring met het zelf aanbrengen van kunstwimpers

Kleding die bij je figuur pást!

Welke kleding past bij jou figuur? Tips voor elke eigenschap!

Het duurste kledingmerk van dit moment Acorn Gold

Acorn Gold© is een nieuw kledingmerk, het is het duurste kledingmerk van dit moment, het staat voor onbetaalbare eenvoud.

De nieuwste TRIPLE-P Sendra laarzen

Alles over de nieuwe Sendra TRIPLE-P collectie laarzen. (Planet-People-Profit Boots)