Mooie dikke vrouwen als schoonheidsideaal


Publicatie datum:

Wat is de wetenschappelijke definitie van een dikke vrouw? Wat is een mooie dikke vrouw?

Gesponsorde koppelingen

Er is een groot gebrek aan objectieve informatie over mooie dikke vrouwen. Door dit gebrek aan objectieve informatie over mooie dikke vrouwen zijn er veel vooroordelen jegens mooie dikke vrouwen. Lees hier alles over het hoe en waarom de mooiste dikke vrouwen juist heel aantrekkelijk zijn.

Gesponsorde koppelingen

Wat is dik:

Slank zijn is in onze maatschappij verworden tot het belangrijkste vrouwelijke schoonheidsideaal. Bijna alle fotomodellen, actrices, zangeressen, presentatrices en ga zo maar door zijn superslank. De eisen voor catwalk modellen spannen hierbij de kroon. Je kunt nog zo mooi zijn, als je een heup omvang hebt van meer dan 90 centimeter hebt, kom je bijna nergens aan de bak als catwalk model. Je bent dus in onze maatschappij heel snel te dik.

Wat is te dik:

Subjectief gezien voelen bijna alle vrouwen in onze maatschappij zich te dik. Zolang ze nog hun jonge meisjes lichaam hebben is het nog redelijk op te brengen om te voldoen aan het slankheids ideaal. Zodra ze echter in de puberteit komen wordt het voor de meeste al een heel stuk lastiger om mooi slank te blijven. Door de veranderende hormoonhuishouding gaat hun lichaam vet vasthouden en dijen vooral hun heupen en dijen vaak uit. Voor veel jonge vrouwen begint dan de strijd tegen de overtollige pondjes. Maar ben je nou echt te dik als je wat vet op je heupen en je dijen hebt? Uit onderzoek blijkt dat vet op de heupen en dijen voor je gezondheid geen kwaad kan. Uit dit onderzoek blijkt wel dat een laag vet rond je middel wel slecht voor je gezondheid is. Je bent dus te dik als je te veel vet rond je middel hebt. De conclusie uit onderzoeken is dat zolang je een BMI* hebt van beneden de 25 en een daarmee corresponderende middelomtrek hebt, je niet te dik bent.

*BMI

De meeteenheid BMI staat voor Body Mass Index. Je BMI wordt berekend door je lichaamsgewicht in kilo's te delen door het kwadraat van je lichaamslengte (dus: lengte keer lengte, uitgedrukt in meters). Klik hier voor een handige BMI rekenhulp. Een gezonde BMI ligt tussen de 20 en 25 en is een indicatie dat je gezondheid door je lichaamsgewicht weinig risico's loopt.  Je BMI bepaalt echter niet of je een mooi figuur hebt.

Zoekresultaten van een mooie dikke vrouw:

Als je op Google de zoekterm “mooie dikke vrouw” invoert krijg je op de eerste pagina alleen maar erotische resultaten. De omschrijvingen van deze zijn resultaten zijn zo erotisch en pornografisch dat ik ze hier niet eens kan publiceren in verband met de Google Adsense regels.

Mooie dikke vrouwen:

Het valt mij op dat op internet vooral veel naakte dikke vrouwen staan met enorme vetkwabben en vetplooien. Bij een aantal lijkt het of ze vier borsten hebben die over elkaar heen hangen. Ook is bij de meeste de schaamstreek en de knieën niet eens meer te zien door al het vet wat er voor hangt. Het wordt daarom hoog tijd dat om te tonen dat er ook heel veel beschaafde mooie dikke vrouwen zijn.

Uitspraken over dikke mooie vrouwen:

Enkele uitspraken van mannen over mooie dikke vrouwen zijn: “Niet de omvang van het lichaam van een dikke vrouw bepaalt haar schoonheid maar de mate van beschaving van een dikke vrouw”. “Een goed verzorgde dikke vrouw met nette kleren aan is voor mij vaak nog aantrekkelijker als een slanke vrouw”. “Ik val voor een mooie dikke vrouw met mooie lange haren en een mooi opgemaakt gezicht”. “juist haar weelderige heupen maken mij helemaal gek”. “haar grote borsten, haar sterke schouders en haar mooie stevige dikke armen wekken in mij een moederlijk verlangen op.

Mooi dik maar niet te dik:

Concluderend kun je stellen dat de meeste vrouwen die volgens het heersende modebeeld te dik zijn dit echt niet zijn. Zolang je een BMI hebt die niet te ver boven de 25 ligt ben je net zo aantrekkelijk als een dunnere vrouw. Je aantrekkingskracht ligt namelijk niet in hoe dik of dun je bent maar in heel veel andere factoren.  


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Voeten in Visjes

Dr. Fish, Fish Spa of vispedicure voor zachte voeten!

Nagellak verwijderen zonder nagellakremover

Hoe je snel nagellak kunt verwijderen als je geen nagellakremover in huis hebt!.

Yves Rocher-ervaring

Waarom zouden we 'te veel' geld uitgeven voor een goede dagelijkse verzorging?

De Sjeng sports kledinglijn van Sjeng schalken.

De nieuwe Sjeng Sports tenniskleding is nu verkrijgbaar. Mans tennis wear en womans tennis wear.

Basic kleding must haves

Een multifunctionele garderobe begint bij het zorgvuldig uitzoeken van de kledingstukken