Mooie dikke vrouwen als schoonheidsideaal


Publicatie datum:

Wat is de wetenschappelijke definitie van een dikke vrouw? Wat is een mooie dikke vrouw?

Gesponsorde koppelingen

Er is een groot gebrek aan objectieve informatie over mooie dikke vrouwen. Door dit gebrek aan objectieve informatie over mooie dikke vrouwen zijn er veel vooroordelen jegens mooie dikke vrouwen. Lees hier alles over het hoe en waarom de mooiste dikke vrouwen juist heel aantrekkelijk zijn.

Wat is dik:

Slank zijn is in onze maatschappij verworden tot het belangrijkste vrouwelijke schoonheidsideaal. Bijna alle fotomodellen, actrices, zangeressen, presentatrices en ga zo maar door zijn superslank. De eisen voor catwalk modellen spannen hierbij de kroon. Je kunt nog zo mooi zijn, als je een heup omvang hebt van meer dan 90 centimeter hebt, kom je bijna nergens aan de bak als catwalk model. Je bent dus in onze maatschappij heel snel te dik.

Wat is te dik:

Subjectief gezien voelen bijna alle vrouwen in onze maatschappij zich te dik. Zolang ze nog hun jonge meisjes lichaam hebben is het nog redelijk op te brengen om te voldoen aan het slankheids ideaal. Zodra ze echter in de puberteit komen wordt het voor de meeste al een heel stuk lastiger om mooi slank te blijven. Door de veranderende hormoonhuishouding gaat hun lichaam vet vasthouden en dijen vooral hun heupen en dijen vaak uit. Voor veel jonge vrouwen begint dan de strijd tegen de overtollige pondjes. Maar ben je nou echt te dik als je wat vet op je heupen en je dijen hebt? Uit onderzoek blijkt dat vet op de heupen en dijen voor je gezondheid geen kwaad kan. Uit dit onderzoek blijkt wel dat een laag vet rond je middel wel slecht voor je gezondheid is. Je bent dus te dik als je te veel vet rond je middel hebt. De conclusie uit onderzoeken is dat zolang je een BMI* hebt van beneden de 25 en een daarmee corresponderende middelomtrek hebt, je niet te dik bent.

*BMI

De meeteenheid BMI staat voor Body Mass Index. Je BMI wordt berekend door je lichaamsgewicht in kilo's te delen door het kwadraat van je lichaamslengte (dus: lengte keer lengte, uitgedrukt in meters). Klik hier voor een handige BMI rekenhulp. Een gezonde BMI ligt tussen de 20 en 25 en is een indicatie dat je gezondheid door je lichaamsgewicht weinig risico's loopt.  Je BMI bepaalt echter niet of je een mooi figuur hebt.

Zoekresultaten van een mooie dikke vrouw:

Als je op Google de zoekterm “mooie dikke vrouw” invoert krijg je op de eerste pagina alleen maar erotische resultaten. De omschrijvingen van deze zijn resultaten zijn zo erotisch en pornografisch dat ik ze hier niet eens kan publiceren in verband met de Google Adsense regels.

Mooie dikke vrouwen:

Het valt mij op dat op internet vooral veel naakte dikke vrouwen staan met enorme vetkwabben en vetplooien. Bij een aantal lijkt het of ze vier borsten hebben die over elkaar heen hangen. Ook is bij de meeste de schaamstreek en de knieën niet eens meer te zien door al het vet wat er voor hangt. Het wordt daarom hoog tijd dat om te tonen dat er ook heel veel beschaafde mooie dikke vrouwen zijn.

Uitspraken over dikke mooie vrouwen:

Enkele uitspraken van mannen over mooie dikke vrouwen zijn: “Niet de omvang van het lichaam van een dikke vrouw bepaalt haar schoonheid maar de mate van beschaving van een dikke vrouw”. “Een goed verzorgde dikke vrouw met nette kleren aan is voor mij vaak nog aantrekkelijker als een slanke vrouw”. “Ik val voor een mooie dikke vrouw met mooie lange haren en een mooi opgemaakt gezicht”. “juist haar weelderige heupen maken mij helemaal gek”. “haar grote borsten, haar sterke schouders en haar mooie stevige dikke armen wekken in mij een moederlijk verlangen op.

Mooi dik maar niet te dik:

Concluderend kun je stellen dat de meeste vrouwen die volgens het heersende modebeeld te dik zijn dit echt niet zijn. Zolang je een BMI hebt die niet te ver boven de 25 ligt ben je net zo aantrekkelijk als een dunnere vrouw. Je aantrekkingskracht ligt namelijk niet in hoe dik of dun je bent maar in heel veel andere factoren.  


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Zwanger... en nu lelijk de deur uit?

Zwangerschapskleding is helemaal niet nodig om mooi de deur uit te gaan... maar wat wel? Lees het hier

Nike Air Mag 2011, goedkope nike air max light, airmax

De nieuwste Nike Air is de Nike Air Mag 2011 de schoen uit “Back to The Future”

De (on)zin van tips om af te vallen

Er wordt veel geschreven over afvallen. Het is bijna lachwekkend wat er verzonnen wordt. De zin en onzin rondom afslanken

Nagellak tips

Van nagellak mengen tot matte topcoat; allerlei tips voor de gaafste nagels

Gelnagels of acrylnagels?

De verschillen tussen gelnagels en acrylnagels

voorkom rimpels: 10 dingen die je moet weten.

Zo voorkom je rimpels: ik geef je 10 dingen die jouw huid zullen helpen in de strijd tegen rimpels.

Zijn er ook mooie dwergen, mooie lilliputters, mooie kabouters

Een zoektocht naar mooie dwergen, mooie lilliputters en mooie kabouters.

Waarom moet je je als vrouw al bijna verplicht scheren?

Waarom ben je als vrouw tegenwoordig haast verplicht om je te scheren? Wat is de reden hiervoor en is het eigenlijk wel goed?

Alles naar uw wensen bij juwelier Cober

Bij juwelier Cober kunt u van de trouwring van uw dromen realiteit maken. Er wordt overal aan gedacht. Meteen vanaf het begin bent u zo betrokken in het proces tot de usite trouwring, dat geen een beslissing zonder uw stem gemaakt wordt.

Tips voor mooie langblijvend gelakte nagels

Tips om nagellak langer te laten blijven zitten

Bigens vs. Black Rose

Je haar zwart verven, wat is beter Bigen of Black Rose?

Kleding die bij je figuur pást!

Welke kleding past bij jou figuur? Tips voor elke eigenschap!

Mascara

hoe kan je het beste mascara opbrengen?

Maken mooie vrouwen naaldhakken mooi of maken mooie naaldhakken vrouwen mooi?

Zowel vrouwen als mannen vinden naaldhakken mooi, komt dit door de naaldhakken of door de mooie vrouwen die ze dragen?

Ontwerp je eigen Converse All Stars, koop legaal goedkope All Stars schoenen

Converse All Star schoenen, wie kent ze niet, wat is het geheim van het succes van mijn goedkope All Stars.

Kleding onderhoud

uitleg kleding onderhoud en etiket symbolen

Microdermal piercing

Wat moet je weten als je een Microdermal neemt.

Shoppen in Antwerpen

De leukste tips!

Make Up : De Basics!

de make-up basis voor het gezicht nog voor je aan de oogschaduw begint.

Tips tegen puistjes

Tips tegen puistjes en vóór een gave huid!

Zelf een t-shirt bedrukken!

Een makkelijke handleiding: hoe bedruk je je eigen t-shirt?

Hoe kies je de juiste foundation?

Vind u het ook zo moeilijk om de juiste foundation te kiezen?

Gezichtsreiniging

Gezichtsreiniging is een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse schoonheidsritueel

Een stijlvol zakelijke outfit creëeren

Hoe combineer je patronen en kleuren in je zakelijke outfit voor een stijlvol resultaat.

Plaatselijk vet verbranden

Zou het niet mooi zijn alleen af te vallen op de lichaamsdelen waar jij dat wilt? Maar wat een hoop fabrikanten ook beweren, dit is jammer genoeg niet mogelijk.