Eenvoudig en snel afslanken door hardlopen, ren je slank


Publicatie datum:

Iedereen kan snel en eenvoudig afvallen met een hardloop afslankprogramma.

Gesponsorde koppelingen

Afvallen en afslanken zijn de modewoorden van dit moment. Er zijn tal van afslank diëten en programma’s. Een van de beste manieren blijft echter gewoon bewegen. Lees hier hoe je snel kan afslanken door hard te lopen.

Ren je slank

Gesponsorde koppelingen

Eenvoudig snel afslanken door hardlopen, ren je slank

Hardlopen

Veel vrouwen vinden zichzelf te dik. Of ze objectief gezien ook werkelijk te dik zijn is iets heel anders. Om objectief te bepalen of er sprake is van overgewicht of ondergewicht is er een hulpmiddel bedacht. Dit hulpmiddel is de queteletindex (QI) of body-mass index (BMI). De term BMI wordt in Nederland het meest gebruikt dus zal ik dit in artikel verder ook gebruiken. De BMI is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft. Objectief gezien ben je als je BMI boven de 20 is iets te dik en als je BMI boven de 30 is absoluut te dik.

BMI tabel

Manieren om af te slanken:

Er zijn heel veel verschillende manieren om af te vallen. Van deze manieren is het volgen van een dieet verreweg het bekendst. Dit vergt echter een hele sterke discipline en degene die op deze manier in korte tijd veel gewicht kwijt raken zullen merken dat ze zodra ze weer normaal eten direct weer aan zullen komen.

Hardlopen

Daarom is het goed om te weten dat er ook andere manieren zijn om gewicht te verliezen. Dit zijn, kauw je eten heel lang zodat je eerder verzadigd bent, slaap iedere nacht een uur langer, eet meerdere soorten groenten bij iedere maaltijd, eet iedere dag een bord soep (geen romige), eet zo vaak mogelijk producten bereid uit volkoren granen als bruine rijst, gerst, haver en boekweit, laat zoveel mogelijk het vlees weg uit bijvoorbeeld omeletten, pizza’s e.d., gebruik zo min mogelijk suiker,

Hardlopen

drink sap en frisdrank uit lange dunne glazen, drink zo min mogelijk alcohol, drink iedere dag groene thee, ga yoga beoefenen, eet zoveel mogelijk zelfgekookte maaltijden, neem af en toe een pauze tijdens de maaltijd, kauw suikervrije kauwgom in plaats van snoep en snacks, eet van een klein bord, schep minder op je bord, kies altijd voor rode sauzen, eet regelmatig vegetarisch en tenslotte beweeg zo vaak mogelijk.

Hardlopen

Eenvoudig snel afslanken door hardlopen:

Van alle genoemde manieren is veel bewegen de meest efficiënte manier om af te vallen. Het maakt hierbij niet uit op wat manier je beweegt, iedere beweging helpt. De makkelijkste manier om snel af te vallen is echter hardlopen. Dikke mensen verbranden namelijk heel veel vet tijdens het hardlopen, ze verbranden namelijk meer per gelopen kilometer juist omdat ze zwaar zijn. Wat het verschil in verbranding is tussen een dik en een dun persoon kun je berekenen op http://www.runinfo.nl/energieverbruik.htm . Iemand van 70 kg verbrand namelijk met een uur hardlopen 700 Kilocalorieën tegen een persoon van 110 kg 1100 Kilocalorieën.

Hardlopen


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Waarom wil een moeder graag op haar dochter lijken.

Soms lijkt een moeder zo op haar dochter dat het verschil niet te zien is, waarom vinden moeders dat mooi.

Het nieuwste Italiaanse Triplo-P schoenen project.

Alles over het Triplo-P (Pianeta-Persone-Profitto Shoes) collectie duurzame schoenen project.

Stralende ogen

Leer hoe je het best oogschaduw aanbrengt en welke kleur het best bij jouw ogen passen

Kledingadvies voor goedkope kleding voor koorleden.

Een goed en betaalbaar kledingadvies voor koorzangers en zangeressen.

Nagel- en handverzorging - manicure

Hoe geef je handen en nagels een optimale verzorging, met welke factoren moet je rekening houden?