Het duurste kledingmerk van dit moment Acorn Gold


Publicatie datum:

Acorn Gold© is een nieuw kledingmerk, het is het duurste kledingmerk van dit moment, het staat voor onbetaalbare eenvoud.

Gesponsorde koppelingen

Het kledingmerk Acorn Gold© bestaat al sinds 31 oktober 2009. Het is eigendom van het kledingconcern Fat Avenue inc. De Acorn Gold© kleding wordt alleen verkocht via internet. Acorn Gold betekend letterlijk Gouden eikel. Het merk Acorn Gold© staat echter voor een levensstijl. De moderne term Acorn Gold© staat voor iedereen die er alles voor over heeft om rijk te worden. Acorn Gold© staat voor de enige religie van de 21ste eeuw, geld.

Acorn Gold©

Gesponsorde koppelingen

Acorn gold© filosofie:

Het kledingmerk Acorn Gold© is meer dan alleen een merk. Acorn Gold© is een filosofie. De meeste dure merken verkopen kleding gemaakt van dure materialen met een exclusieve uitstraling. Het kledingmerk Acorn Gold© gaat daar dwars tegenin, hun hele collectie bestaat uit een viertal eenvoudige kledingstukken, een zwart dames t-shirt, een zwart heren t-shirt, een zwarte dames sweater en een zwarte heren sweater. De filosofie van Het kledingmerk Acorn Gold© is dat niet de kleding maar de drager exclusief is. De echte rijken hebben zoveel geld dat ze zich niet door het dragen van sjieke kleding hoeven te manifesteren maar juist hun onmeetbare rijkdom en exclusiviteit tentoonspreiden door eenvoudige kleding te dragen. Het kledingmerk Acorn Gold© speelt hierop in maar zorgt er wel voor dat deze eenvoudige kleding zo duur is dat alleen de echte rijken het kunnen kopen zodat het toch exclusief blijft.

Acorn Gold©

Acorn gold© marketing:

Het kledingmerk Acorn Gold© heeft als bedrijfsdoelstelling niet, zoals de meeste grote merken, zoveel mogelijk dure kleding aan zoveel mogelijk mensen verkopen. Het kledingmerk Acorn Gold© heeft daarentegen als bedrijfsdoelstelling exclusiviteit. Ze willen niet zoveel mogelijk kleding verkopen maar ze willen dat alleen die personen van  top of the bill van de wereldburgers met dezelfde filosofie als Het kledingmerk Acorn Gold© hun kleding koopt en draagt. Het kledingmerk Acorn Gold© maakt daarom ook geen massale reclame maar licht alleen die personen in die binnen hun doelgroep passen over het bestaan van hun kleding in. Alleen degene die de Acorn Gold© kleding dragen weten dus dat het exclusief is. De gewone massa wordt niet ingelicht en kan het dus ook niet kopen. Op deze manier heeft het kledingmerk Acorn Gold© sinds haar introductie in 2009 weten te voorkomen dat er illegale kopieën van hun kleding op de markt zijn gekomen.

Acorn Gold©

Het geheim van acorn gold©:

Ook ik heb het adres van de internetwinkel van het exclusieve kledingmerk Acorn Gold© gekregen. Er staan inderdaad maar vier Acorn Gold© producten op aangeboden. Dit zijn een zwart katoenen Acorn Gold© dames t-shirt die aangeboden wordt voor € 1031,40 , een zwart katoenen Acorn Gold©  heren t-shirt die aangeboden wordt voor € 1033,40, een zwarte katoenen Acorn Gold© dames sweater dat aangeboden wordt voor € 1.050,40 en een zwarte katoenen Acorn Gold© heren sweater dat aangeboden wordt voor € 1031,40.

Acorn Gold©

Conclusie:

Het exclusieve kledingmerk Acorn Gold© is er in geslaagd als enige exclusieve kledingmerk zo exclusief te blijven dat alleen de dragers ervan weten dat het onbetaalbare eenvoud is. Dit geeft de drager het ultieme gevoel. De drager is zo exclusief dat hij zelfs één van de weinigen is die weten dat zijn eenvoudige kleding alleen binnen het bereik ligt van de allerrijksten.

Acorn Gold©


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

De verschillende massagetechnieken

In dit artikel beschrijven we enkele verschillende massagetechnieken

French manicure, in 6 stappen

Een makkelijk te volgen stappenplan om thuis een mooie French manicure aan te brengen. Zo zien je nagels er in een handomdraai weer verzorgd en sexy uit.

Snelcursus nagels lakken

Nagels lakken lijkt makkelijker dan het is. Wij geven een snelcursus nagels lakken!

Het geheim van de meest sexy badpakken van 1929.

Sexy badpakken in 1929 hadden veel te blote benen, veel te blote armen en de borsten werden te veel geaccentueerd

Tanden bleken met tandpasta (WERKT ECHT)

je kan zelf met behulp van tandpasta je eigen tanden bleken.