De beste antirimpel creme, de goedkoopste anti-rimpel crème


Publicatie datum:

De beste antirimpel crèmes objectief beoordeeld. De goedkoopste anti-rimpel crème blijkt de beste te zijn.

Gesponsorde koppelingen

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken, rimpels. Sommige mensen hebben daar totaal geen problemen mee maar heel veel mensen vinden het vreselijk. Er zijn daarom heel veel middeltjes op de markt die rimpels tegenhouden of zelfs doen verdwijnen. Er is er echter maar ééntje goed en dat is nog de goedkoopste ook!

de beste antirimpel creme

De eerste bekende anti rimpel crème:

Al sinds de oudheid zijn de mensen op zoek naar middelen om het verouderingsproces te vertragen of te stoppen. Het aller-oudste bekende voorbeeld van een soort anti-rimpel crème is die van de Egyptische Farao Cleopatra. Cleopatra nam iedere dag een bad in verse ezelinnenmelk om er voor te zorgen dat haar huid jong en soepel bleef. Of dit ook echt werkte weten we niet want de schilders uit die tijd zorgden er wel voor dat Cleopatra er jong uit zag op hun schilderijen omdat ze anders hun leven niet zeker ware. Dit gold ook voor alle andere mensen om haar heen, iedereen roemde haar jeugdige uiterlijk. Daardoor ging Cleopatra de geschiedenis in als een vrouw die tot aan haar dood aan toe haar jeugdige uiterlijk behield. Hier zijn dus geen betrouwbare bewijzen voor maar het is wel degelijk mogelijk dat zij er tot haar door aan toe jeugdig uit zag. pleegde namelijk op 39 jarige leeftijd zelfmoord samen met haar geliefde Antonius dus echt heel oud werd ze niet. Nuchter  beschouwd gebruikte zij dus uiteindelijk het beste middel tegen de veroudering, slangengif. Het drinken van het gif van de Egyptische cobra was voor haar de enige garantie dat ze  honderd procent zeker nooit oud en rimpelig zou worden.

de beste antirimpel creme

Moderne anti rimpel crème:

Het heeft tot de 20ste eeuw geduurd voordat de wetenschap zover was dat de mens inderdaad steeds langer bleef leven. De bevoorrechte mensen op deze wereld die steeds langer leefden wilden er natuurlijk, net als Cleopatra, ook zo lang mogelijk jong uit blijven zien. Hierdoor ontstond er een nieuwe commerciële tak van wetenschap die vooral in dienst stond van de cosmetische industrie. Deze schoonheidswetenschappers schuwden, door geldzucht gedreven, geen enkele manier om hun verjongende crèmes en ander middeltjes te ontwikkelen. Voor dit doel werden daarom massaal proeven gedaan op dieren om de effecten van al deze smeerseltjes, lotions en drankjes uit te proberen.  Als een middeltje ook maar enigszins leek te werken werd deze voor veel geld op de markt gebracht en met succes verkocht aan naar jeugdigheid hunkerende vrouwen.

de beste antirimpel creme

Wetenschappelijke doorbraak anti rimpel crème:

De cosmetische wetenschap maakte maar heel langzaam vorderingen ondanks het massale gebruik van proefdieren. Totdat er in 1951 in Amerika werd begonnen met de zogenaamde Holmesburg Prison-experimenten. In dat jaar begon men, onder leiding van de beroemd geworden dermatoloog Albert M. Kligman, begonnen met de uitvoering van allerlei soorten medische experimenten op, hoofdzakelijk zwarte, gevangenen. De gevangenen deden dit vrijwillig en kregen er voor betaald maar werden niet op de hoogte gebracht van eventuele risico’s op schadelijke effecten van de experimenten. Naast serieuze experimenten in opdracht van de regering met dioxine, radioactieve isotopen en drugs werden er heel veel experimenten gedaan in opdracht van cosmetische en farmaceutische bedrijven. De belangrijkste commerciële opdrachtgever waren de bedrijven Pfizer en Johnson & Johnson. Op deze manier kon men vrijuit tests doen met nieuwe stoffen voor shampoo, deodorant, tandpasta en allerlei andere cosmetica en verzorgingsproducten. De grote doorbraak, die door deze experimenten mogelijk werd gemaakt, was de uitvinding van de anti-rimpelcrème Retin-A. Dit was de eerste anti-rimpelcrème die echt werkte en door deze uitvinding verdiende Albert M. Kligman miljoenen dollars.

de beste antirimpel creme

Retin-a:
De werkzame stof in Retin-A is Tretinoïne. De werkzame stof Tretinoïne is het hoofdbestandeel van de  anti-rimpelcrèmes Retin-A, Avita en Renova. De werkzame stof Tretinoïne is een derivaat (= een afgeleid product) van vitamine A en is effectief bij de behandeling voor comedonal acne, of whiteheads en mee-eters. Dit is de mildste vorm van acne. Tretinoïne werkt door het verhogen van de huidcelvernieuwing en het bevorderen van de uitdrijving van verdikte materiaal in het verstopte haarzakje (de follikel). Het voorkomt ook de vorming van nieuwe mee-eters (comedonen). Tretinoïne is ook de enige actuele medicatie waarvan is bewezen dat het rimpels verminderd.

de beste antirimpel creme

De beste goedkope anti-rimpel crème van dit moment:

De spotgoedkope antirimpelcrème Biocura van de Aldi is door de Duitse Consumentenbond uitgeroepen tot best getest. Deze goedkope creme komt beter uit de test dan menig duur merk en kost maar 2 euro en 29 eurocent! In Engeland wordt de crème onder de naam Siana verkocht. Deze crème bevat het co-enzym Q-10, bioflavonen en vitamines C en E; uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze ingrediënten antioxiderende effecten hebben.

Conclusie:
Door de jaren heen is er heel veel veranderd op het gebied van de antirimpelcrèmes en is er heel veel geld verdiend met dure producten. Op dit moment zijn we echter zover gekomen dat de goedkoopste antirimpelcrème het beste blijkt te werken.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Stralende ogen

Leer hoe je het best oogschaduw aanbrengt en welke kleur het best bij jouw ogen passen

Een overzicht van ontharingsmethodes

De meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje

De gouden regels voor een strakke buik!

Tips om je buikspieren te trainen

Hoe verwijder je lastige vlekken uit kleding?

In dit stukje krijg je tips hoe je lastige vlekken uit kleding kunt verwijderen

Een outfit leuker maken

Outfit op een makkelijke manier opleuken.

Mooie nagels van jezelf.

Hou je nagels mooi en netjes, zonder veel te betalen of nepnagels te zetten.

De harde strijd tegen cellulite

Goede aanpak van cellulite gevonden naar jarenlange zoektocht

Online of toch maar niet

Geen zin om langs te gaan naar een winkel, maar bij online winkelen heb je ook zo je twijfels. Hier zijn wat afwegingen die je kunt maken.

Je ogen mooi opmaken, hoe doe je dat in een paar stappen?

Ogen opmaken in een paar stappen

Nieuwe Arabisch lingerie lijn met jarretelles

De strijd tussen Hamas en Israël laait weer op maar er kan een keus gemaakt worden, raketten of jaratellen

Toch mooie nepwimpers?

Mijn ervaring met het zelf aanbrengen van kunstwimpers

Droog, dof en beschadigd haar

Tips voor droog, dof beschadigd haar

Hoe maak je een goede lingerie fotoshoot

In dit artikel lees je hoe mijn eerste lingerie fotoshoot ook meteen mijn mooiste lingerie fotoshoot is.

Help! Ik heb: brede schouders.

Stijltips voor vrouwen met brede schouders.

Weg met droge kapotte lippen!

Tips om van ruwe lippen af te komen

Mooie, sterke tanden

Wat je kunt doen om mooie, sterke tanden te houden.

Kleding belangrijk voor je imago en een paar tips

Wat je draagt zegt iets over je persoonlijkheid.

Sleehak, een chique loopcomfort.

De sleehak, waarom is deze chique schoen zo populair?

Ontspannende relaxatie massage

Dit is een artikel over alles wat met massage te maken heeft

Dress your figure

Verander iets aan je lichaam zonder naar de sportschool te gaan! Het kan er al anders uit zien door...

Bigens vs. Black Rose

Je haar zwart verven, wat is beter Bigen of Black Rose?

Whitelight uw eigen tanden snel en goedkoop thuis bleken.

Je eigen tanden thuis gemakkelijk en goedkopen bleken.

Boerka versus bikini, Boerkini versus bikini

Soms is een mooie vrouw in een boerka is mooier dan in een bikini, maar niet altijd

ZO herken de echte UGG: 8 Kenmerken

zorg ervoor dat je niet word opgelicht en herken de kenmerken van de echte Uggs.

Sexy jurken hoe combineer je ze met je andere outfit

Het kiezen van de juiste combinaties als je een sex jurk gebruikt , kies de juiste schoenen , laarzen , sieraden , sjaals en riemen hoe beter de combinatie hoe meer effect het heeft.