United colors benetton, benetton kleding shop.


Publicatie datum:

Goedkope kleding van Luciano Benetton, Giuliana Benetton , Gilberto Benetton en Carlo Benetton.

Gesponsorde koppelingen

Het merk Benetton is al jaren wereldwijd een heel bekend merk. Iedereen kent de kleding van Benetton maar de familie Benetton is voor heel veel mensen minder bekend. Maak in dit artikel kennis met de familie Benetton.

Goedkope kleding van Benetton

De familie benetton

Alle leden van de familie Benetton zijn geboren in de Italiaanse plaats Treviso.

Goedkope kleding van Benetton

Luciano benetton:

Luciano Benetton werd geboren op 13 mei van het jaar 1935 in Treviso, een stad in het noorden van Italië, vlak bij Venetië. Hij is getrouwd met Maria Teresa Maestri. Samen kregen ze vier kinderen Mauro, Alessandro, Rossella en Rocco. Ze werden respectievelijk geboren op 15 juni 1962, 2 maart 1964, 23 juni 1965 en 29 september 1969. Ook zijn kinderen wonen allemaal in Treviso. Luciano Benetton was medeoprichter en voorzitter van de Benetton Group. Hij was ook lid van de raad van bestuur van Edizione srl. Hij was actief in de politiek, hij was lid van de Italiaanse Republikeinse Partij. In 1992 werd hij gekozen tot senator van de Italiaanse Republiek. Deze functie vervulde hij tot 1994. Tegenwoordig is Luciano Benetton één van de grootste landeigenaren in Argentinië. Daar runt hij een veeteeltbedrijf met duizenden fokschapen.

Goedkope kleding van Benetton

Giuliana benetton:

Giuliana Benetton werd geboren op 8 juli van het jaar 1937 in Treviso. Giuliana is begonnen in het familiebrdijf met het breien van truien die haar broer Luciano vervolgens op de fiets uitventte. Giuliana is getrouwd en heeft vier kinderen, Paola, Franca, Daniela en Carlo.

Goedkope kleding van Benetton

Gilberto benetton:
Gilberto Benetton werd geboren op 19 juni van het jaar 1941 in Treviso. Gilberto Benetton is financieel directeur van Edizione srl, directeur van de Benetton Group, directeur van Atlantia SpA, directeur van Mediobanca SpA en toezichthouder over de onroerend goed investeringen. Daarnaast is hij voorzitter van Autogrill en bestuurslid van Pirelli SpA en Allianz. Gilberto Benetton heeft twee kinderen Barbara en Sabrina. Ook zijn kinderen wonen in Treviso, Italië.

Goedkope kleding van Benetton

Carlo benetton:
Carlo Benetton werd geboren op 26 December van het jaar 1943 in Treviso. Carlo Benetton is vice-voorzitter van de Benetton Group en Ltd Edition. Hij was verantwoordelijk voor de productie en voor de communicatie tussen het internationale hoofdkantoor van Benetton en haar eenheden. Hij heeft vier kinderen, Max, Andrew, Christian Leone. Ook zijn kinderen wonen in Treviso, Italië.

Goedkope kleding van Benetton

Alessandro benetton:
Alessandro Benetton werd geboren als oudste zoon van Luciano Benetton en Maria Teresa op 2 maart 1964 in Treviso. Hij is afgestudeerd aan de Boston University waar hij een Bachelor of Science diploma behaalde. Daarna behaalde hij zijn Master of Business Administration op Harvard. Hij werkte als analist bij de wereldwijde financiële afdeling van Goldman Sachs in Londen. In 1993 stichtte hij "21 Investimenti SpA," een zakenbank, en is momenteel voorzitter van dat bedrijf. In 2004 werd hij benoemd tot plaatsvervangend voorzitter van de Benetton Group met de bijzondere verantwoordelijkheid van het toezicht op het bedrijf expansie in Oost-Azië, met name China en India. Hij is momenteel bestuurslid van Autogrill. Ook hij zit op de adviescommissie van Robert Bosch Internationale Beteiligungen en is op de Raad van Confindustria (Confederatie van de Italiaanse industrie). Hij heeft drie kinderen, Agnes en Tobias Licht.

Goedkope kleding van Benetton
Rocco benetton:

Rocco Benetton werd geboren op 29 september 1969 in Treviso. Hij is ook een zoon van Luciano en Maria Teresa Benetton. Na zijn studie werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Boston, verhuisde hij naar New York, waar hij werkte bij hedge funds, Oppenheimer & Co en Alpha Investment Management. Hij diende bij de laatste als managing director. In 1997 verhuisde hij naar Engeland, waar hij leiding gaf aan de Benetton Formula One team tot het seizoen 2000. Daarna verhuisde hij terug naar Treviso, waar hij de bedrijven Zero Rh + en Oot Group oprichtte. In 2003 was hij tijdelijk lid van de raad van bestuur van Banca del Gottardo Italia.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Bikini, historie van het tweedelige badpak deel 1.

De mooiste meisjes zwemmen tegenwoordig in bikini, de naam voor een tweedelig badpak.

Rimpels bestrijden met verstand

Dit artikel geeft informatie over hoe je de beste anti rimpel crème kiest op basis van kennis over schadelijke en veilige, werkzame stoffen.

Eenvoudig en snel afslanken door hardlopen, ren je slank

Iedereen kan snel en eenvoudig afvallen met een hardloop afslankprogramma.

Hoe verwijder ik mijn nep wimpers zonder mijn eigen wimpers mee te verwijderen?

Hoe verwijder ik zelf mijn kunstwimpers

De 5 mooiste mannen ter wereld

Wil je weten wie de mooiste knapste en leukste mannen ter wereld zijn? Dan zit u nu op de goede site.

De mythe van Rode Schoenen

Waarom houden vrouwen van rode schoenen? Vele redenen en hier vind je ze allemaal

Het verhaal van Seiko

Seiko is een zeer bekend en vernieuwend horlogemerk uit Japan. Seiko herenhorloges hebben dan ook al meerdere malen design prijzen gewonnen.

Avocado haarmasker

Wist je dat avocado erg goed is voor je haar? Lees gauw verder hoe je, je haar lekker kunt oppeppen door middel van een avocado!

Hoe kies je de juiste foundation?

Vind u het ook zo moeilijk om de juiste foundation te kiezen?

Tanorexia

Een mooie bruine huid met gevolgen

Dress your figure

Verander iets aan je lichaam zonder naar de sportschool te gaan! Het kan er al anders uit zien door...

Droog, dof en beschadigd haar

Tips voor droog, dof beschadigd haar

Blijf bruin

Hoe blijf je langer bruin? Zon je gezond!

Natuurlijke verzorgingsmiddeltjes

Zit je krap bij kas of heb je geen zin om naar de winkels te gaan om verzoringsproducten te halen, maar wil je je gezicht of haar toch goed verzorgen? Hier een lijst met een aantal huis tuin en keuken middeltjes die je kunt gebruiken als huid- of haarverzorging.

Goed gekleed de crisis door

Minder geld en toch goed gekleed de crisis door... Hoe doe je dat? Vijf tips

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Een overzicht van ontharingsmethodes

De meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje

Gezichtsreiniging

Is gezichtsreiniging echt belangrijk?

Trend: Kleding ruilen / Swishing

Als je het niet kan kopen, waarom niet ruilen?

Toch mooie nepwimpers?

Mijn ervaring met het zelf aanbrengen van kunstwimpers

Nagelverzorging

Hoe creeër en behoudt je mooie nagels?

Zijn er manieren om er jonger uit te zien?

Zijn er manieren om er jonger uit te zien

Een oosterse schoenen trend: Kelim boots

De nieuwste trend in schoenen is overgewaaid uit Ibiza, maar heeft zijn roots in het verre Oosten: de Kelim boots. Het zijn leren laarzen met een laag hakje en een brede schacht die versierd is met kleurrijke geweven stof.

Beginnen aan piercings: een aantal handige tips!

Een aantal dingen waar je best even bij stilstaat voor je aan piercings begint.

Stralende lach voor een stralend gezicht.

Dit artikel gaat over hoe je de mooiste look kan creëeren