Ontwerp je eigen Converse All Stars, koop legaal goedkope All Stars schoenen


Publicatie datum:

Converse All Star schoenen, wie kent ze niet, wat is het geheim van het succes van mijn goedkope All Stars.

Gesponsorde koppelingen

Hier een voorbeeld van hoe je goedkoop aan All Stars kunt komen als je daar iemand kent.
Hi! Ik woon in Amerika sinds 6 jaar en koop/ verstuur geregeld kleding op aan vrienden in Nederland. Inmiddels doe ik dat ook voor vrienden van vrienden en de buren en hun achterneef en noem maar op. Komt op hetzelfde principe neer als Jan Janssen. Jij mailt me wat je wilt en nadat je op mijn Nederlandse rekening hebt gestort stuur ik het je direct op. Wat ik vaak doe om te voorkomen dat het pakketje opvalt bij de douane, is bv de doos (bij bv. schoenen) niet meesturen, maar los in een envelop stoppen. En als je meerdere items besteld, dan verstuur ik elk stuk in een aparte envelop. Ik stuur met grote regelmaat aan mijn zus en nichtjes en ze hebben (afkloppen) tot op heden nog nooit hoeven bijbetalen. Je kan me altijd een keer mailen: kennis_in_usa @yahoo.com Succes! (bron: forum.viva.nl)

goedkope all stars

Gesponsorde koppelingen

Ontwerp je eigen all stars:

Op www.converse.com kun je je eigen Allstars ontwerpen. Verzending naar nederland voor 1 paar is 19,-euro   2 paar 27,-euro. Hoe het werkt?  Ga naar http://www.converse.com/ Klik op de "Make your own link"  links onderaan de pagina. Kies een type schoen. Er zijn 10 stappen .   klik op "what`s left" en begin met ontwerpen Als het ontwerp klaar is,  klik op Email to a friend.  Dit vind je onder "add to cart".  Er zijn 3 icons.  De icon in het midden is EMAIL. Mijn email adres  kennis_in_usa@yahoo.com. Ik krijg dan de email met de ontworpen Allstar. Na betaling ga ik de Allstars bestellen. Het kan 2-4 weken duren voordat ik ze op de post naar nederland kan sturen. De post naar nederland doet er 5-10 werkdagen over. Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag!

goedkope all stars

Oorsprong van all stars schoenen:

Chuck Taylor Converse  All-Stars, ook wel Chucks en All-Stars, zijn schoenen van canvas en rubber die worden geproduceerd door Converse, een dochteronderneming van Nike, Incorporated. Vroeger was de All Star meer een lap stof met een bodem van leer of rubber, maar door de jaren begon de All Star meer te lijken op de schoen die vandaag de dag wordt verkocht. Er zijn 2 verschillende soorten: hoge (hi-top) en lage (lo-top). Ondertussen zijn er ook al slip-on's (lage zonder veters maar met elastieken.), de X-hi (12-gaatse 'laarzen', soms ook overgeplooid.), de canvasreeks (nogal artistiek), de leathercollectie (in leder) en de suedereeks (in velours of fluweel). Er zijn ook een paar rode draden door hun collectie: de sneakers (iets bredere, lompere schoenen die een hoog contrast geven met de originele strakke Chuck Taylor reeks), de varvatos (iets klassieker), onlangs nieuw zijn de basketbal collection (echte sportschoenen) en de (product)red (een artistieke reeks). (bron wikipedia.nl)

Hi-top all stars:
Een echte Amerikaanse klassieker, die niet is gewijzigd sinds de ambassadeur van het spel ze zelf  droeg. Stevig canvasdoek boven, die het oorspronkelijke Chuck Taylor patch-logo aan de binnenkant draagt ​​samen met 2 perforatie gaatjes die de lucht helpen te laten circuleren in de schoen.

legale goedkope all stars in new york:

Juni 2009 ging ik naar New York. Blijken All Stars daar spotgoedkoop te zijn, te weten veertig dollar per paar. En menig schoenwinkel stunt met 'tweede paar, helft van de prijs.' Zo was mij door vrienden die er recent op vakantie waren geweest en weten dat ik fan ben verzekerd (geen wonder dus dat de bandleden van allerlei armetierige punkbandjes op All Stars rondlopen). Dus wat doe ik? Ik ga daar natuurlijk naar op zoek. Het bleek dat enkel de ShoeMania de 'tweede paar, helft van de prijs' actie had en dit compenseerde met wel heel erg slechte klantenservice. En dus kocht ik m'n paar All Stars bij de Footlocker (voor mij grijs en een paar knalroze voor Esmee die daar heel blij mee was). Mijn wit/blauwe All Stars zijn nog steeds best mooi, maar wel erg warm zo in de zomer, dus nu draag ik even de grijze All Stars.

goedkope all stars

Show your patroism all stars:
Eigenlijk kunnen ze niet, maar ik vind deze All Stars enorm stoer. Ze waren er een paar jaar geleden al, maar ja, met George W. Bush aan de macht en de oorlog in Irak net gestart ga je niet met de Amerikaanse vlag aan je voeten lopen. Kwam nog bij dat Converse er in Amerika met de slogan 'show your patriotism!' mee adverteerde en ik zag dat niet zo zitten (een familielid wees me erop dat ik nu wel de Amerikaanse vlag met voeten trad). Sinds de verkiezing van Barack Obama wilde ik ze wel dolgraag hebben, maar waren ze onvindbaar. Het model 'stars 'n bars' komt elke paar jaar wel weer terug in de collectie en ik had gehoopt dat ze bij Converse wel zo kien zouden zijn om met de hernieuwde populariteit van de Verenigde Staten in de rest van de wereld (nu de bevolking eindelijk weer es een capabele politicus in het Witte Huis heeft gekozen) het model weer in de collectie op te nemen. Helaas. Maar eind maart loop ik door het lokale winkelcentrum en zie ik bij een schoenwinkel ineens dit paar staan. Ongetwijfeld ergens uit de diepste krochten van het magazijn opgevist (ze hadden dan ook geen bijpassende schoenendoos), maar wel in mijn maat. Ik aarzelde geen moment, zodat ik nu alsnog de Amerikaanse vlag met de voeten treed. En o, wat vind ik ze gaaf: rood-witte strepen aan de zijkant, de binnenflap en de achterkant bedrukt met donkerblauw met witte sterren en dan hebben ze bij Converse ook nog de zool rood gemaakt. En aan alle details is gedacht; de normaal zwarte streep op het witte gedeelte, onderaan de schoen, is nu donkerblauw (al is dat helaas niet zo goed zichtbaar op de foto). Overigens zei Paul de Leeuw nog recent op de radio: 'leuke mensen dragen All Stars.' (bron: guidje.nl)

goedkope all stars


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Volumineus haar

Hoe zorg je voor een mooi volumineus bos haar?

French manicure, in 6 stappen

Een makkelijk te volgen stappenplan om thuis een mooie French manicure aan te brengen. Zo zien je nagels er in een handomdraai weer verzorgd en sexy uit.

Tips bij vet haar

Tips hoe je vet haar kunt voorkomen en wat je er tegen kunt doen

Sleehak, een chique loopcomfort.

De sleehak, waarom is deze chique schoen zo populair?

Pas op voor PUISTJES!

De vier belangrijkste oorzaken van puistjes