Gratis hoge resolutie Adidas logo


Publicatie datum:

Met het gratis hoge resolutie Adidas logo maak je eenvoudig zelf je Adidas kleding.

Gesponsorde koppelingen

Adidas maakt gebruik van twee verschillende logo’s. Het zogenaamde oude trifolio logo, dit is het bladvormige logo dat Adidas vanaf de 1972 voor al zijn producten gebruikte en het moderne drie schuine strepen logo dat Adidas sinds 2005 gebruikt. Het klassieke Adidas logo wordt tegenwoordig gebruikt voor de dagelijks draagbare casual kleding van Ajax. Het moderne Adidas logo wordt tegenwoordig gebruikt op de Adidas kleding die als echte sportkleding wordt gedragen. Deze zogenaamde Adidas performance lijn is voorzien van het strakke, moderne, drie schuine strepen Adidas logo. Dit moderne Adidas logo werd in eerste instantie gebruikt als duidelijk herkenbaar kwaliteitsmerk voor de serieuze sporter maar is in de loop van de tijd verworden tot het Adidas sportkleding en sportuitrusting logo.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Gratis hoge resolutie Adidas logo:

Er zijn tegenwoordig vier uitvoeringen van het Adidas logo in gebruik. Het moderne logo met de drie strepen in de vorm van een soort berg met daaronder het woord adidas® voor op Adidas sportkleding. Het moderne logo met de drie strepen in de vorm van een soort berg met daaronder het woord adidas® en het woord EQUIPMENT voor op Adidas sportaccessoires. Het Trifolio Adidas logo met rechtsboven ervan een ® teken (geregistreerd handelsmerk) en met daaronder adidas®. En de laatste versie het logo waarbij adidas® voor het trifolio met daar rechtsboven een ® teken. Van alle vier de versies kun je op http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html gratis de bijbehorende bestanden ophalen.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Bestandsvormen:

Als je het door jou gekozen gratis hoge resolutie Adidas logo van http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html hebt gedownload zul je zien dat het ontvangen bestand een zogenaamd RAR bestand is. Dit is een zogenaamde gecomprimeerde map, je kunt deze uitpakken met het gratis compressie programma 7zipp. Als je het bestand uitgepakt hebt zul je zien dat er  drie bestanden in zitten. Deze bestanden zijn steeds hetzelfde logo maar dan in drie verschillende bestandsversies. Het eerste bestand in gecomprimeerde map heet bij alle vier de verschillende logo versies steeds Adidas.ai, het tweede bestand heet steeds Adidas.eps en het derde bestand heet steeds Adidas.png.

Adidas.ai:
Het bestand Adidas.ai is een zogenaamd Adobe Illustrator bestand. Dit is een zogenaamd vectorbestand. Het bekendste vector ontwerp programma is natuurlijk Adobe Illustrator. Adobe Illustrator is echter een heel duur programma dus dat wordt hoofdzakelijk gebruikt door mensen die ontwerpen als beroep hebben. Je kunt het echter ook openen en bewerken met programma’s als Photoshop of Fireworks. Het mooie van dit vectorbestand is dat je met behulp van dit bestand hoogwaardige logo’s kunt aanbrengen doordat door middel van de vectorpunten speciale Flexdruk, en Flockdruck machines kunnen worden aangestuurd. http://www.spreadshirt.nl/-C5818/categoryId/313/articleId/1231

Flexdruk:
Met het normale Flexdruk procedé kunnen er tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat is heel duurzaam en wasbaar op 60 graden. Flex is een rubberachtig materiaal wat vaak langer mee gaat dan het bedrukte object.

Speciale flexdruk:
Met de Speciale Flexdruk techniek kan het ontwerp in glinsterend goud of zilver op op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat is heel duurzaam.

Flockdruk:
Met het Flockdruk procedé kunnen er tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat voelt fluweelachtig aan en is heel duurzaam. Flock is een zachte, fluweelachtige folie waar de motieven uit worden gesneden. Het geeft een professionele, strakke uitstraling.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Adidas.eps
EPS staat voor Encapsulated PostScript en is een grafisch bestand in de taal PostScript. EPS bestanden worden vaak als standaard gebruikt voor het uitwisselen van documenten tussen de verschillende systemen en applicaties. Een EPS bestand kan 2D vector graphics, bitmap afbeeldingen en tekst bevatten. EPS bestanden worden voornamelijk in de drukkerij sector gebruikt en zijn onder andere met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop te openen. Niet grafische opmaak programma's kunnen EPS bestanden meestal niet openen, en vaak ook niet plaatsen.

Adidas.png
PNG betekend Portable Network Graphics en het is een bestandsformaat met verliesloze compressie. In een PNG-afbeelding is voor elke pixel een rood-, groen, blauwwaarde en een transparantie (alpha-waarde) opgegeven. Het gevolg hiervan is dat elke pixel een bepaalde hoeveelheid transparantie kan hebben, bijvoorbeeld helemaal transparant of gedeeltelijk transparant met bijvoorbeeld wat licht groen eroverheen. Het Adidas PNG formaat is alleen te gebruken voor digitale print en niet voor het aansturen van de speciale Flex of Flock machines.

Conclusie:
Met de gratis hoge resolutie Adidas logo bestanden van http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html kun je je eigen adidas damesvest, adidas herenvest, adidas meisjesvest, adidasjongensvest adidas t-shirt, adidas track top, adidas  full-zip hoodie, adidas reaction pullover, adidas trainingsbroek, adidas tennistas, adidas sporttas, adidas computertas etcetera maken. Vooral met de Adobe Illustrator vectorbestanden zijn de mogelijkheden en de resultaten, door de geavanceerde Flex en Flock druk technieken, eindeloos mooi en zeer slijtage bestendig.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Voeten in Visjes

Dr. Fish, Fish Spa of vispedicure voor zachte voeten!

Het geheim van de meest sexy badpakken van 1929.

Sexy badpakken in 1929 hadden veel te blote benen, veel te blote armen en de borsten werden te veel geaccentueerd

Zijn er ook mooie dwergen, mooie lilliputters, mooie kabouters

Een zoektocht naar mooie dwergen, mooie lilliputters en mooie kabouters.

Goedkope Geox schoenen, Goedkope Geox kinderschoenen

Alles over ‘t Geox concept voor schoenen en kinderschoenen.

de geschiedenis van oorbellen

De geschiedenis van oorbellen gaat terug tot 3000 voor Christus. Lees hier meer over het ontstaan van de oorbel.

voorkom rimpels: 10 dingen die je moet weten.

Zo voorkom je rimpels: ik geef je 10 dingen die jouw huid zullen helpen in de strijd tegen rimpels.

Blijf bruin

Hoe blijf je langer bruin? Zon je gezond!

Voor het goede doel... én een beetje voor mezelf.

Ik ben er altijd zo dol op... een goed doel steunen en er nog iets voor terug krijgen ook!

Shoppen in Antwerpen

De leukste tips!

Perfecte nagels

Tien tips voor perfecte nagels.

Mooie dikke vrouwen als schoonheidsideaal

Wat is de wetenschappelijke definitie van een dikke vrouw? Wat is een mooie dikke vrouw?

Plaatselijk vet verbranden

Zou het niet mooi zijn alleen af te vallen op de lichaamsdelen waar jij dat wilt? Maar wat een hoop fabrikanten ook beweren, dit is jammer genoeg niet mogelijk.

De mooiste oranje shirts, de leukste oranje shirts

De mooiste oranje shirts, de leukste oranje shirts

De types van de huid

Welk type huid je hebt inzake je make up

Mooier bruin worden

Hamam voor het zonnen

Op welke manier maakt een riem je outfit stijlvol

Een riem kan je zakelijke outfit stijlvol afmaken, volg wel deze tips.

De beste nagel verzorging producten!

Lees hier welke nagelverzorging producten het beste werken! Welke producten van duurdere merken zijn ook echt beter zijn en welke producten kun je beter van een goedkoop merk kopen.

Ralph Lauren kleding, outlet Ralph Lauren

Alles over Ralph Lauren, goedkope Ralph Lauren kleding, goedkope Ralph Lauren polo’s en schitterende Ralph Lauren ontwerpen.

Je ogen mooi opmaken, hoe doe je dat in een paar stappen?

Ogen opmaken in een paar stappen

Basic kleding must haves

Een multifunctionele garderobe begint bij het zorgvuldig uitzoeken van de kledingstukken

Kleding onderhoud

uitleg kleding onderhoud en etiket symbolen

Stralende ogen

Leer hoe je het best oogschaduw aanbrengt en welke kleur het best bij jouw ogen passen

Carrière van Chinees fotomodel, mooi Chinees meisje

Bekijk de bijzondere mooie foto’s van dit mooie Chinese fotomodel Tshjamee, het chinese aardbeienmeisje.

Merkkleding, echt beter of boeren bedrog?

Is dure merkkleding echt beter of is het alleen maar boeren bedrog.

Trend: Kleding ruilen / Swishing

Als je het niet kan kopen, waarom niet ruilen?