Gratis hoge resolutie Adidas logo


Publicatie datum:

Met het gratis hoge resolutie Adidas logo maak je eenvoudig zelf je Adidas kleding.

Gesponsorde koppelingen

Adidas maakt gebruik van twee verschillende logo’s. Het zogenaamde oude trifolio logo, dit is het bladvormige logo dat Adidas vanaf de 1972 voor al zijn producten gebruikte en het moderne drie schuine strepen logo dat Adidas sinds 2005 gebruikt. Het klassieke Adidas logo wordt tegenwoordig gebruikt voor de dagelijks draagbare casual kleding van Ajax. Het moderne Adidas logo wordt tegenwoordig gebruikt op de Adidas kleding die als echte sportkleding wordt gedragen. Deze zogenaamde Adidas performance lijn is voorzien van het strakke, moderne, drie schuine strepen Adidas logo. Dit moderne Adidas logo werd in eerste instantie gebruikt als duidelijk herkenbaar kwaliteitsmerk voor de serieuze sporter maar is in de loop van de tijd verworden tot het Adidas sportkleding en sportuitrusting logo.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Gratis hoge resolutie Adidas logo:

Er zijn tegenwoordig vier uitvoeringen van het Adidas logo in gebruik. Het moderne logo met de drie strepen in de vorm van een soort berg met daaronder het woord adidas® voor op Adidas sportkleding. Het moderne logo met de drie strepen in de vorm van een soort berg met daaronder het woord adidas® en het woord EQUIPMENT voor op Adidas sportaccessoires. Het Trifolio Adidas logo met rechtsboven ervan een ® teken (geregistreerd handelsmerk) en met daaronder adidas®. En de laatste versie het logo waarbij adidas® voor het trifolio met daar rechtsboven een ® teken. Van alle vier de versies kun je op http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html gratis de bijbehorende bestanden ophalen.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Bestandsvormen:

Als je het door jou gekozen gratis hoge resolutie Adidas logo van http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html hebt gedownload zul je zien dat het ontvangen bestand een zogenaamd RAR bestand is. Dit is een zogenaamde gecomprimeerde map, je kunt deze uitpakken met het gratis compressie programma 7zipp. Als je het bestand uitgepakt hebt zul je zien dat er  drie bestanden in zitten. Deze bestanden zijn steeds hetzelfde logo maar dan in drie verschillende bestandsversies. Het eerste bestand in gecomprimeerde map heet bij alle vier de verschillende logo versies steeds Adidas.ai, het tweede bestand heet steeds Adidas.eps en het derde bestand heet steeds Adidas.png.

Adidas.ai:
Het bestand Adidas.ai is een zogenaamd Adobe Illustrator bestand. Dit is een zogenaamd vectorbestand. Het bekendste vector ontwerp programma is natuurlijk Adobe Illustrator. Adobe Illustrator is echter een heel duur programma dus dat wordt hoofdzakelijk gebruikt door mensen die ontwerpen als beroep hebben. Je kunt het echter ook openen en bewerken met programma’s als Photoshop of Fireworks. Het mooie van dit vectorbestand is dat je met behulp van dit bestand hoogwaardige logo’s kunt aanbrengen doordat door middel van de vectorpunten speciale Flexdruk, en Flockdruck machines kunnen worden aangestuurd. http://www.spreadshirt.nl/-C5818/categoryId/313/articleId/1231

Flexdruk:
Met het normale Flexdruk procedé kunnen er tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat is heel duurzaam en wasbaar op 60 graden. Flex is een rubberachtig materiaal wat vaak langer mee gaat dan het bedrukte object.

Speciale flexdruk:
Met de Speciale Flexdruk techniek kan het ontwerp in glinsterend goud of zilver op op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat is heel duurzaam.

Flockdruk:
Met het Flockdruk procedé kunnen er tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer worden aangebracht. Het resultaat voelt fluweelachtig aan en is heel duurzaam. Flock is een zachte, fluweelachtige folie waar de motieven uit worden gesneden. Het geeft een professionele, strakke uitstraling.

Gratis hoge resolutie Adidas logo

Adidas.eps
EPS staat voor Encapsulated PostScript en is een grafisch bestand in de taal PostScript. EPS bestanden worden vaak als standaard gebruikt voor het uitwisselen van documenten tussen de verschillende systemen en applicaties. Een EPS bestand kan 2D vector graphics, bitmap afbeeldingen en tekst bevatten. EPS bestanden worden voornamelijk in de drukkerij sector gebruikt en zijn onder andere met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop te openen. Niet grafische opmaak programma's kunnen EPS bestanden meestal niet openen, en vaak ook niet plaatsen.

Adidas.png
PNG betekend Portable Network Graphics en het is een bestandsformaat met verliesloze compressie. In een PNG-afbeelding is voor elke pixel een rood-, groen, blauwwaarde en een transparantie (alpha-waarde) opgegeven. Het gevolg hiervan is dat elke pixel een bepaalde hoeveelheid transparantie kan hebben, bijvoorbeeld helemaal transparant of gedeeltelijk transparant met bijvoorbeeld wat licht groen eroverheen. Het Adidas PNG formaat is alleen te gebruken voor digitale print en niet voor het aansturen van de speciale Flex of Flock machines.

Conclusie:
Met de gratis hoge resolutie Adidas logo bestanden van http://all-free-download.com/free-vector/adidas.html kun je je eigen adidas damesvest, adidas herenvest, adidas meisjesvest, adidasjongensvest adidas t-shirt, adidas track top, adidas  full-zip hoodie, adidas reaction pullover, adidas trainingsbroek, adidas tennistas, adidas sporttas, adidas computertas etcetera maken. Vooral met de Adobe Illustrator vectorbestanden zijn de mogelijkheden en de resultaten, door de geavanceerde Flex en Flock druk technieken, eindeloos mooi en zeer slijtage bestendig.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Bomber jack uitverkoop

De trend van moment is het bomber jack. Maar ook bomber jacks zijn er in verschillende varianten met de leukste trends, waar vind je deze nou voor de laagste prijs?

French manicure, in 6 stappen

Een makkelijk te volgen stappenplan om thuis een mooie French manicure aan te brengen. Zo zien je nagels er in een handomdraai weer verzorgd en sexy uit.

De 5 mooiste mannen ter wereld

Wil je weten wie de mooiste knapste en leukste mannen ter wereld zijn? Dan zit u nu op de goede site.

De Maxidress - hoe te combineren

De maxidress - dé trend van dit seizoen: hoe te dragen?

LightInTheBox is de Wereldwijde Online Winkel voor Jurken, Huis en Tuin, Electronica en Trouwkleding.

LightInTheBox is een betrouwbare online retailer die tegen een lage prijs een heel breed assortiment aan populaire producten aanbiedt en deze wereldwijd verzendt.

Wie zijn de 5 mooiste vrouwen ter wereld

Je hebt veel vrouwen op de wereld maar wat zijn de 5 mooiste?

De harde strijd tegen cellulite

Goede aanpak van cellulite gevonden naar jarenlange zoektocht

De duurste luchtjes, de duurste parfum, exclusieve parfum

Sommige luchtjes zijn gewoon te duur, lees hoe ze heel goedkoop gemaakt kunnen worden.

Zo maak je smokey eyes

Een stap voor stap handleiding voor het maken van de perfecte smokey eyes.

Make-up

Aandachtspunten bij gebruik van make-up

Waarom moet je je als vrouw al bijna verplicht scheren?

Waarom ben je als vrouw tegenwoordig haast verplicht om je te scheren? Wat is de reden hiervoor en is het eigenlijk wel goed?

Gezichtsbehandeling

Heb je een drukke werk- of schooldag gehad & ben je helemaal afgepeigerd, of heb je gewoon heel veel zin om eens lekker te ontspannen? Ik leg je uit hoe je een gezichtsbehandeling bij jezelf kan doen, Ultieme ontspanning!

Yves Rocher-ervaring

Waarom zouden we 'te veel' geld uitgeven voor een goede dagelijkse verzorging?

De gouden regels voor een strakke buik!

Tips om je buikspieren te trainen

Verzorg je huid met huis, tuin en keuken middelen

Verzorg je huid met huis tuin en keuken middeltjes.

Goedkope merkkleding voor tieners

Merkkleding is voor tieners heel belangrijk, lees hier hoe je veel korting kunt krijgen op merkkleding.

Feiten en fabels over roodharigen

Feiten en fabels over mensen met rood haar op een rijtje

Perfecte nagels

Tien tips voor perfecte nagels.

Hoe verwijder je lastige vlekken uit kleding?

In dit stukje krijg je tips hoe je lastige vlekken uit kleding kunt verwijderen

Goedkope sneakers, de goedkoopste sneakers

Ben je op zoek naar goedkope sneakers, op deze websites vindt je de goedkoopste sneakers.

Mooie dikke vrouwen als schoonheidsideaal

Wat is de wetenschappelijke definitie van een dikke vrouw? Wat is een mooie dikke vrouw?

Mooier bruin worden

Hamam voor het zonnen

Je wilt een piercing, wat nu?

Korte uitleg over het nemen van een piercing

Nagelverzorging

Hoe creeër en behoudt je mooie nagels?

Spotgoedkope merkkleding

Lees waar je de duurste merkkleding voor een prikkie kunt kopen.