Gratis hoge resolutie Gucci logo


Publicatie datum:

Met het hoge resolutie Gucci logo maak je eenvoudig zelf je Gucci kleding.

Gesponsorde koppelingen

Gucci is een heel duur modemerk. Gucci is vooral bekend van de mooie handgemaakte Gucci tassen, de exclusieve Gucci schoenen en de Gucci parfum. Maar Gucci brengt nog veel meer op de markt zoals de lederen Gucci riemen, de handgemaakte Gucci portemonnees, de Gucci make-up tasjes, Gucci iPad tassen, Gucci Blackberry tassen, Gucci iPhone tassen, Gucci heup tassen, Gucci aktetassen, Gucci boodschappentassen, Gucci reistassen, tassen troleys, tassen zachte koffers, Gucci jurken, Gucci rokken, Gucci jassen, Gucci shorts, Gucci leren jassen, Gucci bontjassen, Gucci topjes, Gucci truien, Gucci broeken, Gucci bikini’s, Gucci zonnebrillen, Gucci herenkostuums, Gucci t-shirts, Gucci broeken en denim, Gucci zakdoeken, Gucci befdoekjes, Gucci dassen, Gucci hoeden, Gucci handschoenen, Gucci juwelen, Gucci horloges, Gucci hondenhalsbanden, Gucci babykleding, Gucci slabbetjes, Gucci kinderschoenen, Gucci babymutsjes, Gucci flessenwarmhouders, Gucci baby draagtuigjes, Gucci baby dekens, Gucci luiertassen.

Gucci logo

Hoe maakt gucci al deze producten:

Natuurlijk worden al deze producten niet door Gucci zelf vervaardigd. De handgemaakte Gucci tassen, de exclusieve Gucci schoenen worden zeker in de eigen fabriek van Gucci gemaakt. Maar heel veel andere producten worden gewoon in China of een ander lage lonenland gemaakt. Gucci controleert natuurlijk wel de kwaliteit maar het enige onderdeel wat Gucci zelf produceert voor al deze producten is het logo. Al deze logo’s kunnen gemaakt worden met behulp van de bestanden Gucci.ai, Gucci.eps en Gucci.png.

Gucci logo

Gucci.ai:
Het bestand Gucci.ai is een Adobe Illustrator bestand. Dit is een zogenaamd vectorbestand. De Gucci   ontwerpers maken deze Gucci.ai  bestanden met Adobe Illustrator. Adobe Illustrator is het meest gangbare vector programma dat wordt gebruikt door mensen die ontwerpen als beroep hebben. De Gucci ontwerpers kunnen deze Adobe Illustrator bestanden ook openen en bewerken met programma’s als Photoshop of Fireworks. Het mooie van een  vectorbestand is dat Gucci met behulp van dit bestand hoogwaardige logo’s kan aanbrengen doordat door middel van de vectorpunten speciale Flexdruk, en Flockdruck machines kunnen worden aangestuurd. Ook de metalen logo’s die Gucci gebruikt kunnen door middel van een vectorgestuurde lasersnijbrander snel uit ieder willekeurig soort metalen plaat worden gesneden.

Flexdruk:
Met het normale Flexdruk procedé kan Gucci tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer aanbrengen. Het resultaat is heel duurzaam en wasbaar op 60 graden. Flex is een rubberachtig materiaal wat vaak langer mee gaat dan het bedrukte object.

Speciale flexdruk:
Met de Speciale Flexdruk techniek kan Gucci het ontwerp in glinsterend goud of zilver op stof of leer aanbrengen. Het resultaat is heel duurzaam.

Flockdruk:
Met het Flockdruk procedé kan Gucci tot drie kleuren ontwerpen op stof of leer aanbrengen. Het resultaat voelt fluweelachtig aan en is heel duurzaam. Flock is een zachte, fluweelachtige folie waar de motieven uit worden gesneden. Het geeft een professionele, strakke uitstraling.

Gucci logo

Gucci.eps
EPS staat voor Encapsulated PostScript en is een grafisch bestand in de taal PostScript. Met EPS bestanden wisselt Gucci documenten uit tussen verschillende systemen en applicaties. Zo kan Gucci   bestanden die 2D vector graphics, bitmap afbeeldingen en tekst bevatten uitwisselen. Gucci EPS bestanden worden voornamelijk door Gucci in de drukkerij sector gebruikt en zijn onder andere met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop te openen. Niet grafische opmaak programma's kunnen EPS bestanden meestal niet openen, en vaak ook niet plaatsen.

Gucci.png
PNG betekend Portable Network Graphics en het is een bestandsformaat met verliesloze compressie. In een PNG-afbeelding is voor elke pixel een rood-, groen, blauwwaarde en een transparantie (alpha-waarde) opgegeven. Het gevolg hiervan is dat elke pixel een bepaalde hoeveelheid transparantie kan hebben, bijvoorbeeld helemaal transparant of gedeeltelijk transparant met bijvoorbeeld wat licht groen eroverheen. Gucci kan het PNG formaat alleen gebruiken voor digitale print en niet voor het aansturen van speciale Flex of Flock machines.

Gratis hoge resolutie gucci logo:
Net als Gucci kan iedereen die dat zou willen eigenlijk elk willekeurig product van een Gucci logo kunnen voorzien. Dit zou het makkelijkst gaan met een Adobe Illustrator vectorbestand. Je zou dit bestand zelf kunnen maken maar je zou het ook kant en klaar kunnen downloaden van http://all-free-download.com/free-vector/gucci.html.

Gucci logo

Bestandsvormen:
Als je het door jou gekozen gratis hoge resolutie Gucci logo van http://all-free-download.com/free-vector/gucci.html zou hebben gedownload zou je zien dat het ontvangen bestand een zogenaamd RAR bestand is. Dit is een zogenaamde gecomprimeerde map, je zou deze kunnen uitpakken met het gratis compressie programma 7zipp. Als je het bestand uitgepakt zou hebben zou je zien dat er  drie bestanden in zouden zitten. Deze bestanden zouden steeds hetzelfde logo zijn maar dan in drie verschillende bestandsversies. Het eerste bestand in gecomprimeerde map zou Gucci.ai heten, het tweede bestand zou Gucci.eps heten en het derde bestand zou Gucci.png heten.

Conclusie:
Met de gratis hoge resolutie Gucci logo bestanden van zou je je eigen Gucci damesvest, Gucci herenvest, Gucci meisjesvest, Gucci jongensvest Gucci t-shirt, Gucci track top, Gucci  full-zip hoodie, Gucci reaction pullover, Gucci trainingsbroek, Gucci tennistas, Gucci sporttas, Gucci computertas etcetera kunnen maken. Vooral met de Adobe Illustrator vectorbestanden zouden de mogelijkheden en de resultaten, door de geavanceerde Flex en Flock druk technieken, eindeloos mooi en zeer slijtage bestendig kunnen zijn.

Gucci logo

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Eenvoudig en snel afslanken door hardlopen, ren je slank

Iedereen kan snel en eenvoudig afvallen met een hardloop afslankprogramma.

De mooiste en de duurste horloges ter wereld.

Wie zijn er vandaag de dag de dragers van het mooiste en het duurste horloge ter wereld?

De duurste luchtjes, de duurste parfum, exclusieve parfum

Sommige luchtjes zijn gewoon te duur, lees hoe ze heel goedkoop gemaakt kunnen worden.

Bomber jack uitverkoop

De trend van moment is het bomber jack. Maar ook bomber jacks zijn er in verschillende varianten met de leukste trends, waar vind je deze nou voor de laagste prijs?

Help! Ik heb: brede schouders.

Stijltips voor vrouwen met brede schouders.

Een oosterse schoenen trend: Kelim boots

De nieuwste trend in schoenen is overgewaaid uit Ibiza, maar heeft zijn roots in het verre Oosten: de Kelim boots. Het zijn leren laarzen met een laag hakje en een brede schacht die versierd is met kleurrijke geweven stof.

de geschiedenis van oorbellen

De geschiedenis van oorbellen gaat terug tot 3000 voor Christus. Lees hier meer over het ontstaan van de oorbel.

Mooi meisje wordt door adverteerders gekozen

In de reclame is de eerste aanblik bepalend, dit mooie meisje wordt dus door iedere adverteerder gekozen.

Het leven van een sneakeraddict

Het artikel zal gaan over sneakers en alles er omheen

Een stijlvol zakelijke outfit creëeren

Hoe combineer je patronen en kleuren in je zakelijke outfit voor een stijlvol resultaat.

Carmen Dell’Orefice is de mooiste oude vrouw.

Carmen Dell’Orefice is met haar 80 jaar de mooiste oude vrouw ter wereld.

Houd je poriën klein!

Wat je wel en niet moet doen met/tegen vergrootte poriën.

Gucci tassen, Gucci handtassen, Gucci Gucci

Binnenkort goedkope Gucci tassen en Goedkope Gucci handtassen.

Model worden

Hoe word ik model? Waar moet ik rekening mee houden?

De mooiste ingetogen kleding, mooie kuise kleding

De mooiste ingetogen kleding voor vrouwen die serieus aantrekkelijk willen zijn.

Waarom is een baard opeens weer in?

Hij is jarenlang uit geweest maar opeens is de baard weer helemaal in, hoe komt dat?

Stralende lach voor een stralend gezicht.

Dit artikel gaat over hoe je de mooiste look kan creëeren

De meest bijzondere, gekke en mooiste kapsels

Een uitgebreide bloemlezing van de mooiste kapsels, bijzondere kapsels en gekste kapsels.

De kracht van de snapback

Wat is het toch dat snapbacks nog steeds worden gedragen en waarom zijn ze überhaupt zo populair geworden?

Volumineus haar

Hoe zorg je voor een mooi volumineus bos haar?

Boerka versus bikini, Boerkini versus bikini

Soms is een mooie vrouw in een boerka is mooier dan in een bikini, maar niet altijd

How to kranten nagels. (nailart)

Een gemakkelijke uitleg om bij jezelf kranten nagels te maken.

steiltang

Met een steiltang maak je je haar glad.

Mascara

hoe kan je het beste mascara opbrengen?

Microdermal piercing

Wat moet je weten als je een Microdermal neemt.