Hoe wordt je aantrekkelijk, Aantrekkelijke vrouwen


Publicatie datum:

Hoe kan ook jij aantrekkelijk worden, met deze praktische tips wordt ook jij aantrekkelijk.

Gesponsorde koppelingen

Iedereen, op een zeer sporadische uitzondering na, wil graag aantrekkelijk gevonden worden. Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. De cosmetica industrie, de kleding industrie, de plastische chirurgie en tal van andere bedrijven, maken dagelijks gebruik van het feit dat alle mannen, vrouwen, jongens en meisjes aantrekkelijk willen zijn. Maar om aantrekkelijk te worden moet je eerst weten wat de meeste mensen aantrekkelijk vinden. Hier is in de loop der jaren al heel veel onderzoek naar gedaan. De laatste jaren is het aantrekkelijkheidonderzoek, door het gebruik van steeds geavanceerdeerder wordende computerprogramma’s, in een stroomversnelling geraakt.

Hoe wordt ik aantrekkelijk?

Hoe gewoner hoe aantrekkelijker:

Uit de laatste onderzoeken blijkt dat ieder mens zich in zijn hersens een ideaalbeeld vormt van de ideale partner. Dit beeld blijkt het gemiddelde beeld te zijn van alle mensen die je in je leven lang genoeg ziet om in je verstand vast te leggen. Dus hoe gemiddelder of te wel gewoner iemand voor jou is, hoe mooier jij hem of haar vindt.

Wetenschapelijk onderzoek:
Het blad Psychologie Magazine heeft, om de proef op de som te nemen, onder haar lezers een enquête gehouden om de 6 mooiste bekende vrouwen en de 6 mooiste bekende mannen van Nederland vast te stellen. Als de 6 mooiste vrouwen werden Doutzen Kroes, Carice van Houten,  Touriya Haoud, Daphne Bunskoek, Hanna Verboom en Tara Elders gekozen. Als de 6 mooiste mannen werden Michiel Huisman, Arie Boomsma, Daniel Boissevain, Alain Clark, Ruben Nicolai, Chris Zegers gekozen. Het ‘mooiste’ gezicht van Nederland. Vervolgens werden de foto’s van de top-6 van mooiste BN’ers naar het ‘gezichtenlab’ van de Universiteit van Aberdeen gestuurd. In het gezichtenlaboratorium van de Universiteit van Aberdeen werden  de gezichtskenmerken gemeten en met een speciaal computerprogramma samengevoegd tot de perfecte man en vrouw. Met behulp van deze software is uiteindelijk het mooiste mannengezicht en het mooiste vrouwengezicht van Nederland samengesteld.

De mooiste gezichten van nederland

Mijn eigen onderzoek:
Zoals je wellicht ondertussen wel gemerkt heb neem ik nooit voetstoots iets aan van wat ik lees. Ook het onderzoek van het blad Psychologie Magazine wil ik daarom zelf reproduceren, om te kijken of het inderdaad zo is dat het gemiddelde van alle gezichten die je ziet inderdaad het aantrekkelijkst is. Na even zoeken op internet vond ik een website waar je de proef op de som kunt nemen. Deze website heet http://www.faceresearch.org/demos/average FACERESEARCH.ORG en daar nam ik de proef op de som.

Gemiddelde meisje:

Ik begon met het kiezen van 6 vershillende meisjes met blond of rossig haar. Het was even een klusje om de 6 verschillende foto’s op te slaan maar met behulp van Prt Scrn en mijn fotobewerkingsprogramma Fireworks is dat toch gelukt. Vervolgens heb ik op de knop “View average” geklikt en ook de foto van het eindresultaat met Prt Scrn en Fireworks opgeslagen. Om het resultaat mooi weer te geven heb ik vervolgens de 6 uitgangsfoto’s om de foto van het berekende gemiddelde gezicht heen gezet. De foto van het berekende gemiddelde gezicht heb ik vervolgens voorzien van een dikke rode rand om hem goed te accentueren. Het resultaat zie je hieronder.

Testresultaat: het mooiste gemiddelde meisje

Hoe wordt ik aantrekkelijk?

Gemiddelde jongen:
vervolgens heb ik ditzelfde procedé herhaalt met 6 foto’s van jongens. Ik heb expres de wat minder aantrekkelijke jongens uitgekozen om te kijken of het gemiddelde daarvan evengoed een aantrekkelijk resultaat oplevert. De foto van het berekende gemiddelde jongens gezicht viel mij inderdaad niet tegen. Ook dit resultaat kun je hieronder zien.

Testresultaat: de mooiste gemiddelde jongen

Hoe wordt ik aantrekkelijk?

Conclusie:
Natuurlijk is mijn onderzoek niet echt een wetenschappelijk onderzoek maar ik vind de resultaten evengoed frappant. Het zou dus best kunnen kloppen dat je hersens een ideaal beeld samenstellen uit alle gezichten die je in je leven ziet. Dit gevormde ideaalbeeld ervaar je dus als aantrekkelijk.

Hoe wordt je aantrekkelijk:
Om aantrekkelijk gevonden te worden door de man of vrouw van je dromen is het dus zaak om zoveel mogelijk van zijn of haar vrienden, kennissen en familie te leren kennen. Je zou bijvoorbeeld alle foto’s van zijn of haar facebookvrienden kunnen verzamelen en uploaden naar http://www.faceresearch.org/demos/average FACERESEARCH.ORG. Vervolgens is het dus zaak om je uiterlijk zoveel mogelijk op de foto van het berekende gemiddelde te laten lijken. Als dit lukt moet hij of zij je dan dus wel aantrekkelijk gaan vinden.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Vaak je haar zelf verven, dat gaat een keer fout..

Zelf je haar verven werkt een paar keer, maar het wordt daarna een rotzooi

Oefeningen om je kont af te slanken

In dit artikel vind u 3 oefeningen om uw kont snel en gemakkelijk af te slanken.

Ontspannende relaxatie massage

Dit is een artikel over alles wat met massage te maken heeft

Anti-rimpel tips !

Waar komen die rimpels vandaan? Wat kunnen we hieraan doen?

Natuurlijke verzorgingsmiddeltjes

Zit je krap bij kas of heb je geen zin om naar de winkels te gaan om verzoringsproducten te halen, maar wil je je gezicht of haar toch goed verzorgen? Hier een lijst met een aantal huis tuin en keuken middeltjes die je kunt gebruiken als huid- of haarverzorging.

Dolce & Gabbana, Miu Miu, Gucci en Daryl van Wouw.

4 beknopte samenvattingen, van 4 beroemde mode-ontwerpers.

Mascara

hoe kan je het beste mascara opbrengen?

Ontwerp je eigen Converse All Stars, koop legaal goedkope All Stars schoenen

Converse All Star schoenen, wie kent ze niet, wat is het geheim van het succes van mijn goedkope All Stars.

Hoe maak je smokey eyes

Beschrijving hoe je smokey eyes maakt.

Dress your figure

Verander iets aan je lichaam zonder naar de sportschool te gaan! Het kan er al anders uit zien door...

Goed gekleed de crisis door

Minder geld en toch goed gekleed de crisis door... Hoe doe je dat? Vijf tips

5 stappen voor je haar goed en gezond de zomer in te sturen

5 tips om je haar gezond te houden voor de zomer

Volumineus haar

Hoe zorg je voor een mooi volumineus bos haar?

Goede manieren om af te vallen zonder dieet

Een paar tips die het afvallen makkelijker maken

Online of toch maar niet

Geen zin om langs te gaan naar een winkel, maar bij online winkelen heb je ook zo je twijfels. Hier zijn wat afwegingen die je kunt maken.

Basic kleding must haves

Een multifunctionele garderobe begint bij het zorgvuldig uitzoeken van de kledingstukken

10 tips voor een fris en knap gelaat!

10 tips die je in een mum van tijd een wakkere en gezonde look zullen geven.

De mooiste en de duurste horloges ter wereld.

Wie zijn er vandaag de dag de dragers van het mooiste en het duurste horloge ter wereld?

Mooie dikke vrouwen als schoonheidsideaal

Wat is de wetenschappelijke definitie van een dikke vrouw? Wat is een mooie dikke vrouw?

Nieuwe Arabisch lingerie lijn met jarretelles

De strijd tussen Hamas en Israël laait weer op maar er kan een keus gemaakt worden, raketten of jaratellen

Gezichtsbehandeling

Heb je een drukke werk- of schooldag gehad & ben je helemaal afgepeigerd, of heb je gewoon heel veel zin om eens lekker te ontspannen? Ik leg je uit hoe je een gezichtsbehandeling bij jezelf kan doen, Ultieme ontspanning!

Een outfit leuker maken

Outfit op een makkelijke manier opleuken.

Een stijlvol zakelijke outfit creëeren

Hoe combineer je patronen en kleuren in je zakelijke outfit voor een stijlvol resultaat.

Pailletten in de mode: toen & nu

Het gebruik van pailletten is weer terug in de mode.

Waar koop je de mooiste dirndl en waar het sexy Oktoberfest jurkje?

Wat is het verschil tussen een dirndl en een Oktoberfest jurkje en waar koop je de mooiste dirndl en waar het sexy Oktoberfest jurkje?