De mooiste en de duurste horloges ter wereld.


Publicatie datum:

Wie zijn er vandaag de dag de dragers van het mooiste en het duurste horloge ter wereld?

Gesponsorde koppelingen

Ik ben zelf gek op mooie horloges. Ik heb er daarom twee, één eenvoudige Pulsar Quartz voor tijdens mijn werk en een heel verfijnd design horloge van het merk Rosendahl voor in mijn vrije tijd. Ik heb jaren gezocht naar dit model design horloge.  Ik hou van minimalistische gebruiksvoorwerpen van duurzame materialen dus zocht ik een horloge in de vorm van een zwarte armband met alleen twee wijzers. Ik bleek daarmee weer eens dwars tegen de heersende trends in te gaan want in alle horlogewinkels waar ik zocht zag ik alleen maar grote, protserige horloges. Hoe meer horlogewinkels ik bezocht, hoe meer ik het moest denken aan de eerste ontdekkingsreizigers in Afrika die de “nikkertjes” paaiden met spiegeltjes en glimmende kralen. Eindelijk na jaren zoeken vond ik dit strak vormgegeven quartz horloge met een vriendelijke uitstraling. Het horloge is ontworpen door de met verschillende prijzen bekroonde Deen, Flemming Bo Hansen. Voor de geïnteresseerden onder jullie, de technische gegevens zijn: Typenr.: 43163 Uurwerk: quartz. Kast: edelstaal, gepolijst Band: zwart polyurethaan met dubbele vouwsluiting Afmeting: 23 x 37 mm Glas: mineraal met zwarte rand Waterdicht: 3 atm Garantie: 2 jaar Fabrikant: Rosendahl. Hij is te koop voor ongeveer € 150,-. Dit Rosendahl 43163 horloge is dus, volgens mij, het mooiste horloge ter wereld.

De mooiste horloges

Drager van het duurste horloge ter wereld:

De drager van het mooiste horloge ter wereld ben ik dus maar in mijn zoektocht naar mijn ideale horloge kwam ik horloges tegen die ik dus vreselijk lelijk en protserig vind maar waar wel onvoorstelbaar hoge prijskaartjes aan hingen. Ik vroeg me af wat voor mensen zoveel geld betalen voor dit soort lelijke, protserige horloges. Dus ben ik op zoek gegaan op internet naar de drager van het duurste horloge ter wereld.

De mooiste horloges

Aerternitas mega 4 franck muller:

Het duurste standaard horloge wat ik tegenkwam was de Aerternitas Mega 4 Franck Muller waar een prijskaartje van € 1.900.000,- aan hing. Ja je leest het goed, bijna twee miljoen euro. Bij zo’n extreem duur horloge verwachtte ik als drager een Russische miljardair die zijn geld door corruptie heeft verdiend en zo’n onaantastbare positie heeft in Rusland dat hij daar ook nog ongegeneerd voor uit durft te komen door met een horloge van bijna twee miljoen euro om zijn pols rond te lopen.

De mooiste horloges

Dalai lama:
Mijn mond viel open van verbazing toen ik de eerste drager van een Aerternitas Mega 4 Franck Muller horloge vond op internet. De eerste drager die ik vond was namelijk de Dalai Lama. Ik las dit in een bericht op http://www.spitsnieuws.nl/node/69402. Omdat ik dit toch wel heel onwaarschijnlijk vond ben ik op zoek gegaan naar een bevestiging van dit bericht. Dit heb ik niet kunnen vinden. De Dalai Lama is wel eens waargenomen met een gouden horloge maar dat was absoluut geen Aerternitas Mega 4 Franck Muller.

De mooiste horloges

Michael j. Gould:
Ik ben vervolgens in het engels gaan zoeken naar de “owner”  van een Aerternitas Mega 4 Franck. Met deze zoekterm kwam ik op http://en.wikicollecting.org/franck-muller-aeternitas-mega-4 terecht. Deze website maakt wel een betrouwbare indruk dus denk ik dat ik de eigenaar van het duurste horloge ter wereld heb gevonden. Op http://en.wikicollecting.org/franck-muller-aeternitas-mega-4 staat: “The owner of the first Aeternitas Mega 4 was American watch collector Michael J. Gould, who took delivery of the watch on November 7th 2009”. Of te wel in goed Nederlands, de eigenaar van het eerste first Aeternitas Mega 4 horloge was de Amerikaanse horloge verzamelaar Michael J. Gould.

De mooiste horloges

Michael j. Gould:
Over de koper van het Aeternitas Mega 4 horloge kan ik verder niets vinden op internet. Het enige wat er over hem op internet staat is dat hij de koper is van het Aeternitas Mega 4 horloge. Op bovenstaande foto neemt hij deze in ontvangst uit handen van Franck Muller.

De mooiste horloges

Specificaties aerternitas mega 4 franck muller:
Het Aeternitas Mega 4 horloge is een uniek horloge want er is er maar één van gemaakt. Dit horloge is ’s werelds meest gecompliceerde uurwerk met 1.483 onderdelen en 36 mechanieken waarvan er 25 zichtbaar zijn. De vervaardiging van het Aeternitas Mega 4 horloge heeft 4 jaar geduurd. De meest vernieuwende mechnieken die in dit horloge zitten zijn: een razendsnelle éénknops chronograaf, een eeuwige kalender*, complexe Sonnerie Westminster Carillon klokgelui functie, meerdere tijdzones en een maanstand indicator, en daarnaast nog 31 al bestaande mechanieken. Dit horloge heeft een zeer hoge mate van nauwkeurigheid door een nauwkeurige die vergelijkbaar is met de zonnetijd en de atoomkloktijd.

De mooiste horloges

*De eeuwige kalender:
 De eeuwige kalender vermeld op de Aeternitas Mega 4 is een wereldprimeur. De eeuwige kalender volgt een cyclus van 1000 jaar met de hulp van twee extra sets wielen. De eerste set wielen bestaat uit een wiel van 10 jaar, een rad van 100 jaar en een rad van 1000 jaar. Dit zorgt voor de weergave van een cyclus van 1000 jaar. De tweede set wielen is ontworpen om telkens drie keer op rij de schrikkeljaren over te slaan en dit elke vierde jaar weer te corrigeren.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

De beste anti roos shampoo, de goedkoopste anti roos shampoo

De bekendste anti roos shampoo is Head and Shoulders maar is dat ook de beste remedie tegen roos.

Eenvoudig en snel afslanken door hardlopen, ren je slank

Iedereen kan snel en eenvoudig afvallen met een hardloop afslankprogramma.

Een overzicht van ontharingsmethodes

De meest gebruikte ontharingsmethodes op een rijtje

De mooiste ingetogen kleding, mooie kuise kleding

De mooiste ingetogen kleding voor vrouwen die serieus aantrekkelijk willen zijn.

Nieuwe haartrends: Ombre hair en Dip-dye hair

Misschien heb je het wel eens gezien, ombre hair en dip-dye hair. Ik ga uitleggen wat het is.

De mooiste oranje shirts, de leukste oranje shirts

De mooiste oranje shirts, de leukste oranje shirts

Zalando kinderkleding nu uit met nieuwe zomercollectie

Het kopen van kinderkleding is een moeilijke taak voor de mensen die werken professionals en niet genoeg tijd om te zoeken voor de kinderen winkelen slaan om hun items te kopen.

Anti-rimpel tips !

Waar komen die rimpels vandaan? Wat kunnen we hieraan doen?

Natuurlijke borstvergroting: hoe werkt het?

Stevigere en groter volume voor de borsten, zonder dat er een plastische chirurg aan te pas komt.

Mascara

hoe kan je het beste mascara opbrengen?

Makkelijk unieke nagels maken!

Leuke unieke nagels lakken doe je zo:

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

steiltang

Met een steiltang maak je je haar glad.

Vaak je haar zelf verven, dat gaat een keer fout..

Zelf je haar verven werkt een paar keer, maar het wordt daarna een rotzooi

Makkelijk uw eigen haar verven

Zelf haar verven makkelijker maken.

De gouden regels voor een strakke buik!

Tips om je buikspieren te trainen

Je ogen mooi opmaken, hoe doe je dat in een paar stappen?

Ogen opmaken in een paar stappen

Wat zijn de 7 schoonheden?

Uitleg over de 7 schoonheden

Winkelen

Waar kan je het leukste winkelen?

Feiten en fabels over roodharigen

Feiten en fabels over mensen met rood haar op een rijtje

Zelf neusstrips maken

Budget!

Hema Oog Make-Up Reinigingspads [ Review ]

Een review van de oog make-up reinigingpads van de Hema

Oud of toch Vintage

Is het oud of Vintage? Was het vroeger veel leuker dan nu?

Zo maak je smokey eyes

Een stap voor stap handleiding voor het maken van de perfecte smokey eyes.

Verzorging van krullen

Heb je ook zo'n last van pluizend, droog, krullend haar? Ik leg je uit hoe je dit het beste kan verzorgen & hoe je de pluis kan laten verdwijnen (: