Hoe maak je een goede lingerie fotoshoot


Publicatie datum:

In dit artikel lees je hoe mijn eerste lingerie fotoshoot ook meteen mijn mooiste lingerie fotoshoot is.

Gesponsorde koppelingen

Eindelijk vallen alle dingen op zijn plaats. Mijn lichaam is volgroeid en ik bekijk voldaan mijn vrouwelijke vormen. Voor mijn 18de verjaardag vroeg ik geld en dat heb ik ook gekregen. Vandaag vertrek ik naar Parijs, verreweg de belangrijkste modehoofdstad van de wereld. Ik weet wat me te doen staat en ik ben er heel zeker van dat ik zal slagen. Ik reis eerste klas in de Tren Grande Vitesse (TGV).  Ik kijk door het raam naar buiten en zie de grazige weilanden van het zogenaamde groene hart van de Randstad met een rotgang voorbijflitsen. Af en toe zie ik een witte flits vlak naast de spoorgoot. Waarschijnlijk een paar verdwaalde schapen. Ik staar in de verte en alles vermengd zich in mijn brein tot één groene waas. Een gelukzalige paradijselijke groene dromerige waas van mooie beloften. Ik sluit mijn ogen en glijd omlaag in een heerlijke dagdroom. Ik loop over de catwalk en presenteer de nieuwe collectie van het lingeriemerk Passionata in de legendarische 'Crazy Horse' in Parijs. Tijdens een wervelende show waar de passie werkelijk vanaf spat, draaf ik op als een zwoele pin-up. Het supermodel Bar Refaeli is van de partij om de presentatie van het fabelachtige spektakel te verzorgen. Iedereen bewonderd mij en juicht bij iedere nieuwe lingerie set die ik show. Ja, ik word op handen gedragen door alle top couturiers in Parijs. “Puis-je voir votre billet s'il vous plaît” (Mag ik uw kaartje zien alstublieft) hoor ik opeens een vriendelijke stem vragen en ik ben plotsklaps terug in de werkelijkheid. Een kwartiertje later rolt de TGV het Gare du Nord binnen, ik ben er al, de modehoofdstad, de lichtstad, Parijs.

De mooiste sexy lngerie

Op zoek naar het perfecte lingerie setje:
Ik ben mooi op tijd dus ik ga meteen op pad. Ik heb de adressen van de vijf absolute top lingerie zaken, dit zijn ALice Cadolle, Fifi Chachnil, Princesse Tam Tam, Izka en Sabbia Rosa. Ik ga als eerste naar ALice Cadolle, deze zaak bestaat al 5 generaties lang. Hier is echt alles te vinden op het gebied van lingerie en ik koop hier een mooie zijden Guêpière. Niet ver van ALice Cadolle is de lingeriewinkel van Fifi Chachnil. Bij Fifi koop ik lingerie die past in de pin up stijl. Na een klein ritje met de metro kom ik bij Princesse Tam Tam. Deze heeft echt de hoogste kwaliteit lingerie voor een betaalbare prijs. Hier koop ik twee schitterende setjes, een witte en een zwarte. Een paar straten verder bij Izka koop ik een setje lingerie zonder zoom. Tenslotte ga ik nog naar Sabbia Rosa de specialist in zijde lingerie. Alle bekende lingerie merken zijn hier aanwezig. Het is een mooie zaak, maar de prijzen liggen erg hoog. Toch koop ik hier mijn mooiste setje. Mijn geld raakt al aardig op maar ik ben heel goed geslaagd en ga naar mijn hotel. Ik check in en een vriendelijke man draagt mijn aankopen voor me naar mijn kamer.

De mooiste sexy lngerie

Mijn eerste afspraak:
Mijn Nederlands agent heeft mijn portfolio aan Jean-Baptiste Mondino laten zien en die was meteen onder de indruk. Hij heeft hem belooft dat hij, zodra ik 18 zou worden, de eerste zou zijn die een lingerie fotoshoot met mij mocht doen. Ik heb Jean-Baptiste Mondino gegoogled en hij blijkt te boek te staan als de beste mode fotograaf van Parijs. Dus heb ik morgen een afspraak met Jean-Baptiste Mondino in zijn studio op de Rue Caumartin 22 hier in Parijs.  ’S avonds na het diner zit ik met mijn laptop in de lobby van het hotel de foto’s van Jean-Baptiste Mondino op zijn website te bekijken. http://www.jeanbaptistemondino.com/photos Ik hoor een “ping” en de liftdeuren gaan open. Automatisch kijk ik even om en zie een geweldige mooie man uit de lift komen, alleen! Hij draagt een gele roos op zijn revers en hij staat duidelijk op iemand te wachten. Hij knikt vriendelijk naar me en ik voel dat ik begin te kleuren. Wow, mijn eerste avond alleen in Parijs en ik heb al vlinders in mijn buik. Stiekem hoop ik dat zijn date niet komt opdagen maar hij begint al te lachen en spreidt zijn armen. Ik hoor snelle voetstapjes rennen en hij zakt door zijn knieën en vangt zijn dochtertje op in zijn armen. Samen gaan ze de lift in en ik hoor hem zeggen dat mama een verrassing voor haar heeft op de hotelkamer. Een beetje teleurgesteld besluit ik naar mijn kamer te gaan.

De mooiste sexy lngerie

Prive lingerie show:
Ik neem een lekker warm bad en na een uurtje sta ik schoon en fris voor mijn bed waar ik mijn aankopen van vanmiddag zorgvuldig heb uitgestald. Één voor één trek ik de lingeriesetjes aan en bekijk mezelf voor de grote paspiegel. Ik bewonder mezelf in de zijden Guêpière ALice Cadolle, de frivole pin up slip en beha van Fifi Chachnil, de zwarte en de witte superkwaliteit lingerie setjes van  Princesse Tam Tam, het perfecte zoomloze lingerie setje van Izka en het verfijnde zijden setje van Sabbia Rosa. Met een opgewonden tevreden gevoel ga ik daarna op tijd naar bed. Morgen is de eerste dag van de rest van mijn leven!!

De mooiste sexy lngerie

Ontbijt geluk:
Na een onrustige nacht waarin ik regelmatig woelend wakker schiet uit weer een spannende droom sta ik om 7 uur al op. Ik schiet even snel wat aan en ga naar beneden voor het ontbijt. Het is nog lekker rustig in de ontbijtzaal dus ik neem een tafeltje bij het raam. Net als ik een hap van mijn croissant neem komt de knappe man met zijn vrouw en dochtertje de ontbijtzaal binnen lopen. Ik voel weer vlinders in mijn buik en kijk snel de andere kant op. Ze lopen langs het buffet en het dochtertje loopt voor ze uit naar het tafeltje naast me. Ze gaan alle drie zitten en de vrouw en de man wensen mij vriendelijk goedemorgen. Ik ben helemaal een beetje geraakt door dit gelukkige  familie tafereeltje. Ik eet mijn croissant op en drink mijn glas jus d‘orange leeg.

De mooiste sexy lngerie

Mijn eerste fotoshoot:
Ik ga naar mijn kamer om me te verkleden en op te maken voor mijn eerste fotoshoot. Ik doe al mijn nieuwe lingeriesetjes voorzichtig in mijn tas en ga naar beneden. Ik vraag de receptioniste of ze een taxi voor me wil bellen en 5 minuten later ben ik op weg naar de studio van Jean-Baptiste Mondino op de Rue Caumartin 22. Na een enerverende rit van 20 minuten door het centrum van parijs arriveer ik bij de studio. Jean-Baptiste Mondino zit op me te wachten in het restaurantje Le Moulin waar zijn studio boven is. Hij is minstens zo opgewonden over de eerste lingerie fotoshoot met mij als ik. We gaan meteen aan de slag. Al bij het eerste setje wat ik aantrek is hij heel enthousiast over de resultaten van de shoot. Bij ieder setje wat ik aantrek wordt hij enthousiaster. Als ik als laatste het verfijnde zijden setje van Sabbia Rosa aantrek loopt hij naar het keukentje en komt terug met een bosje oranje rozen. Hij knielt voor me en geeft me de rozen en vraagt, wil je met me trouwen? Ik ben natuurlijk zeer vereerd maar ik accepteer zijn aanzoek niet. Hij vindt het natuurlijk heel erg jammer maar neem het me niet kwalijk. Hij zegt “ik wist natuurlijk bijna zeker dat je nee zou zeggen maar ik moest het je vragen omdat ik er anders de rest van mijn leven spijt van zou hebben”. De laatste shoot droeg ik het verfijnde zijden setje van Sabbia Rosa en zijn oranje rozen. Met de eerste foto van deze laatste shoot breek ik door als fotomodel. Al de volgende week zie ik overal mijn foto op de voorkant van de Vogue staan.

De mooiste sexy lngerie

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

voorkom rimpels: 10 dingen die je moet weten.

Zo voorkom je rimpels: ik geef je 10 dingen die jouw huid zullen helpen in de strijd tegen rimpels.

Dames laarzen, leren laarzen, hoge laarzen

In dit artikel lees je alles over laarzen en een aantal bekende merken zoals Uggs laarzen, Sendra laarzen.

Basic kleding must haves

Een multifunctionele garderobe begint bij het zorgvuldig uitzoeken van de kledingstukken

Haargroei versnellen!

Een aantal manieren om uw haar sneller te laten groeien!

Make-up

Aandachtspunten bij gebruik van make-up

Gelnagels of acrylnagels?

De verschillen tussen gelnagels en acrylnagels

Blijf bruin

Hoe blijf je langer bruin? Zon je gezond!

Mooie dikke vrouwen als schoonheidsideaal

Wat is de wetenschappelijke definitie van een dikke vrouw? Wat is een mooie dikke vrouw?

Makkelijk uw eigen haar verven

Zelf haar verven makkelijker maken.

10 tips voor een fris en knap gelaat!

10 tips die je in een mum van tijd een wakkere en gezonde look zullen geven.

Voorkom of verminder wallen

Zie er elke dag fris uit door wallen onder je ogen te voorkomen of te verminderen.

De duurste luchtjes, de duurste parfum, exclusieve parfum

Sommige luchtjes zijn gewoon te duur, lees hoe ze heel goedkoop gemaakt kunnen worden.

Mooier bruin worden

Hamam voor het zonnen

Ombre hair - DIY

Hoe kan je zelf iets extra toevoegen aan je haarkleur? De trend 'ombre hair' geeft je die extra zomerse uitstraling!

Hoelang is lang haar nog heel veel waard?

Voor ieder meisje komt eens het moment daar, ik wil niet langer lang haar.

Het nieuwste Italiaanse Triplo-P schoenen project.

Alles over het Triplo-P (Pianeta-Persone-Profitto Shoes) collectie duurzame schoenen project.

Hoge hakken, de voor- en nadelen.

De voor- en nadelen van het dragen van schoenen met hoge hakken.

Zelf acrylnagels zetten

Duidelijk omschreven hoe je zelf acrylnagels kunt zetten

Bomber jack uitverkoop

De trend van moment is het bomber jack. Maar ook bomber jacks zijn er in verschillende varianten met de leukste trends, waar vind je deze nou voor de laagste prijs?

Het succesverhaal van UGG, koop legale goedkope UGGS laarzen

UGG of UGGS, wie kent ze niet, wat is het geheim van het succes van mijn goedkope UGG laarzen.

Natuurlijke make-up

Met deze stappen maak je zelf een mooie natuurlijke look.

Waar vind je Louis Vuitton, Nike, Gucci, Zara en Chanel Adidas kleding voor lage prijzen?

Hoe kom je goedkoop aan de betere merkkleding?

Ontspannende relaxatie massage

Dit is een artikel over alles wat met massage te maken heeft

Tips tegen puistjes

Tips tegen puistjes en vóór een gave huid!

Natuurlijke borstvergroting: hoe werkt het?

Stevigere en groter volume voor de borsten, zonder dat er een plastische chirurg aan te pas komt.