Nieuwe Arabisch lingerie lijn met jarretelles


Publicatie datum:

De strijd tussen Hamas en Israël laait weer op maar er kan een keus gemaakt worden, raketten of jaratellen

Gesponsorde koppelingen

Hamas is een Arabisch woord dat wordt geschreven als حماس. De betekenis van het Arabische woord hamas is enthousiasme, geestdrift, ijver, vuur en fanatisme. Het woord hamas is bij ons echter vooral bekend geworden door de Palestijnse verzetsbeweging HAMAS. De naam HAMAS betekend echter heel iets anders, HAMAS is namelijk de afkorting voor Harakat Al-Mugawama Al-islamiyya wat Arabisch is voor de Beweging van het Islamitische Verzet.

Raketten of jaratellen jarretelles

Gesponsorde koppelingen

Jarretelles:
Een ander bekend Arabisch woord is “dym” dat wordt geschreven als دعم. De betekenis van het Arabische woord dym is letterlijk ondersteunen. De tweede betekenis van het Arabische woord dym is echter jarretelles. Het woord dym wordt vaak gebruikt om de ondersteunende raket aanvallen van de HAMAS mee aan te duiden. Omdat de raket aanvallen van de HAMAS in de diverse media al 13 jaar lang tot in den treuren worden besproken leek het mij goed om ook de andere betekenis van het woord dym te belichten.

Raketten of jaratellen jarretelles

Arabische mode:
Door de zeer eenzijdige berichtgeving in de Nederlandse media hebben wij het idee gekregen dat alle Arabische vrouwen in een soort veredelde jutezak door het leven gaan. Niets is echter minder waar. Ook in de Arabische wereld besteden heel veel vrouwen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Dit begon een aantal jaren geleden voorzichtig met het moderniseren van de boerka maar in de moderne rijkere Arabische landen volgde al snel ook de lingerie onder die boerka.

Raketten of jaratellen jarretelles

Dym Hamas – arabische jarretelles:
Omdat er steeds meer vraag komt vanuit de Arabische landen naar luxe lingerie heb ik een hele bekende lingerieproducent benaderd om samen een nieuw Arabisch lingerie lijn te lanceren. De naam van deze Arabisch lingerie lijn is “Hamas” omdat de betekenis enthousiasme, geestdrift, ijver, vuur goed past bij lingerie. We maken hierbij ook handig gebruik van de enorme naamsbekendheid van het woord Hamas.

De eerste reclame campagne:
Voor de introductie van onze nieuwe Arabisch lingerie lijn hebben we een bekend reclamebureau ingeschakeld. In overleg met ons hebben ze een campagne ontwikkeld die zal inslaan als een bom. We hebben er, om problemen te voorkomen wel voor gekozen om voor de wat pikantere foto’s gebruik te maken van Europese modellen. De verwachtingen voor onze Arabisch lingerie lijn zijn dan ook hoog gespannen. Ik hoop dat ook dit project net als mijn kledinglijn met de naam “Boern Bdrog” een groot succes zal worden.

Raketten of jaratellen jarretelles


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Krijg je haar perfect in vorm in slechts enkele minuten!

Een avondje stappen? Met deze tips ziet jouw haar er schitterend uit met een minumum aan tijd en inspanning.

Natuurlijke verzorgingsmiddeltjes

Zit je krap bij kas of heb je geen zin om naar de winkels te gaan om verzoringsproducten te halen, maar wil je je gezicht of haar toch goed verzorgen? Hier een lijst met een aantal huis tuin en keuken middeltjes die je kunt gebruiken als huid- of haarverzorging.

De mooiste en de duurste horloges ter wereld.

Wie zijn er vandaag de dag de dragers van het mooiste en het duurste horloge ter wereld?

De meest bijzondere, gekke en mooiste kapsels

Een uitgebreide bloemlezing van de mooiste kapsels, bijzondere kapsels en gekste kapsels.

Goede manieren om af te vallen zonder dieet

Een paar tips die het afvallen makkelijker maken