Nieuwe Arabisch lingerie lijn met jarretelles


Publicatie datum:

De strijd tussen Hamas en Israël laait weer op maar er kan een keus gemaakt worden, raketten of jaratellen

Gesponsorde koppelingen

Hamas is een Arabisch woord dat wordt geschreven als حماس. De betekenis van het Arabische woord hamas is enthousiasme, geestdrift, ijver, vuur en fanatisme. Het woord hamas is bij ons echter vooral bekend geworden door de Palestijnse verzetsbeweging HAMAS. De naam HAMAS betekend echter heel iets anders, HAMAS is namelijk de afkorting voor Harakat Al-Mugawama Al-islamiyya wat Arabisch is voor de Beweging van het Islamitische Verzet.

Raketten of jaratellen jarretelles

Gesponsorde koppelingen

Jarretelles:
Een ander bekend Arabisch woord is “dym” dat wordt geschreven als دعم. De betekenis van het Arabische woord dym is letterlijk ondersteunen. De tweede betekenis van het Arabische woord dym is echter jarretelles. Het woord dym wordt vaak gebruikt om de ondersteunende raket aanvallen van de HAMAS mee aan te duiden. Omdat de raket aanvallen van de HAMAS in de diverse media al 13 jaar lang tot in den treuren worden besproken leek het mij goed om ook de andere betekenis van het woord dym te belichten.

Raketten of jaratellen jarretelles

Arabische mode:
Door de zeer eenzijdige berichtgeving in de Nederlandse media hebben wij het idee gekregen dat alle Arabische vrouwen in een soort veredelde jutezak door het leven gaan. Niets is echter minder waar. Ook in de Arabische wereld besteden heel veel vrouwen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Dit begon een aantal jaren geleden voorzichtig met het moderniseren van de boerka maar in de moderne rijkere Arabische landen volgde al snel ook de lingerie onder die boerka.

Raketten of jaratellen jarretelles

Dym Hamas – arabische jarretelles:
Omdat er steeds meer vraag komt vanuit de Arabische landen naar luxe lingerie heb ik een hele bekende lingerieproducent benaderd om samen een nieuw Arabisch lingerie lijn te lanceren. De naam van deze Arabisch lingerie lijn is “Hamas” omdat de betekenis enthousiasme, geestdrift, ijver, vuur goed past bij lingerie. We maken hierbij ook handig gebruik van de enorme naamsbekendheid van het woord Hamas.

De eerste reclame campagne:
Voor de introductie van onze nieuwe Arabisch lingerie lijn hebben we een bekend reclamebureau ingeschakeld. In overleg met ons hebben ze een campagne ontwikkeld die zal inslaan als een bom. We hebben er, om problemen te voorkomen wel voor gekozen om voor de wat pikantere foto’s gebruik te maken van Europese modellen. De verwachtingen voor onze Arabisch lingerie lijn zijn dan ook hoog gespannen. Ik hoop dat ook dit project net als mijn kledinglijn met de naam “Boern Bdrog” een groot succes zal worden.

Raketten of jaratellen jarretelles


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Schoonheidssalon

Het is belangrijk om bij een mens de huid regelmatig te controleren en te reinigen. En hoe u een schoonheidssalon gemakkelijk kan vinden.

ZO herken de echte UGG: 8 Kenmerken

zorg ervoor dat je niet word opgelicht en herken de kenmerken van de echte Uggs.

Stralende ogen

Leer hoe je het best oogschaduw aanbrengt en welke kleur het best bij jouw ogen passen

Pailletten in de mode: toen & nu

Het gebruik van pailletten is weer terug in de mode.

Een oosterse schoenen trend: Kelim boots

De nieuwste trend in schoenen is overgewaaid uit Ibiza, maar heeft zijn roots in het verre Oosten: de Kelim boots. Het zijn leren laarzen met een laag hakje en een brede schacht die versierd is met kleurrijke geweven stof.