De Sjeng sports kledinglijn van Sjeng schalken.


Publicatie datum:

De nieuwe Sjeng Sports tenniskleding is nu verkrijgbaar. Mans tennis wear en womans tennis wear.

Gesponsorde koppelingen

Met de nieuwe collectie van Sjeng Sports brengt Sjeng Sports betaalbare kwaliteits tenniskleding voor een breed publiek op de markt. Sjeng Sports tenniskleding heeft de laatste jaren een groeiende populariteit gekregen door de mooie designs en de uitstekende prijs\kwaliteits verhouding. Door deze mooie uitstraling en de zeer goede prijs/kwaliteits verhouding heeft de De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) vanaf 1 januari 2012 gekozen voor het tenniskledingmerk Sjeng Sports om alle vertegenwoordigende Nederlandse teams te voorzien van outfits. Ook alle trainers en coaches van de KNLTB zullen worden gehuld in Sjeng Sports tenniskleding. 

sjengsports.nl

Gesponsorde koppelingen

Sjeng Sports en KNLTB:
Het tenniskledingmerk Sjeng Sports en De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) zijn hiervoor een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De samenwerking tussen het tenniskledingmerk Sjeng Sports en de KNLTB is, naar wederzijdse tevredenheid, vastgelegd en ondertekend door de Nederlandse ex-tennisprof Sjeng Schalken en de voorzitter van de KNLTB Evert-Jan Hulshof. De doelgroepen van Sjeng Sports en de KNLTB komen grotendeels overeen dus zal door het partnerschap de naamsbekendheid van Sjeng Sports zeker nationaal en internationaal gaan groeien.

sjengsports.nl

Sjeng Sports:
Het bedrijf van Sjeng Schalken, Sjeng Sports B.V., gevestigd op de Kasteelsingel 36 in Weert, startte  een paar jaar geleden met het tenniskledingmerk Sjeng Sports. Het tenniskledingmerk Sjeng Sports wordt  in nauwe samenwerking met Falcon International, gevestigd o de Tolweg 6A in Baarn op de markt gebracht. Door de samenwerking met Falcon International zijn de kleding, schoenen en rackets meteen bij de introductie al te koop bij een groot aantal sport- en tennisspeciaalzaken. Mede hierdoor heeft Sjeng Sports snel naam kunnen maken binnen tennissend Nederland.

sjengsports.nl

Sjeng Schalken biografie:
Sjeng Schalken werd geboren op 8 september 1976 en Weert. Hij begint op driejarige leeftijd al met tennissen en blijkt van jongs af aan veel talent te hebben. In 1994 speelt hij op 18 jarige leeftijd voor het eerst op haag niveau. In dat jaar besluit Sjeng Schalken na het winnen van het juniorentoernooi op de US Open om professioneel tennisser te worden. Als reden daarvoor, zegt hij op latere leeftijd, was dat het een vlucht was uit een vervelende thuissituatie. Thuis leden namelijk twee  gezinsleden van de familie Schalken aan erg hinderlijke chronische ziektes. Hij vlucht in het tennis en in 1995 wint Sjeng Schalken  het ATP toernooi van Valencia. In 1996 wint hij het toernooi van Jakarta waar hij vergeet de kampioensbeker mee te nemen. Het duurt vervolgens enkele jaren voor hij de echt grote toernooien wint. Zijn niet aflatende inzet zorgt er in 2002 eindelijk voor dat hij de vierde ronde van Wimbledon bereikt. Sjeng  Schalken strandt uiteindelijk in de kwartfinale van Wimbledon. Ook in In 2003 en 2004 eindigt hij bij de laatste acht op Wimbledon. Een paar maanden na de doorbraak op Wimbledon schittert Sjeng  Schalken op de US Open. Met vlakke, zuivere slagen en sublieme tactieken speelt Sjeng  Schalken de ene na de andere tegenstander van de baan. De wereldberoemde toptennisser Pete Sampras maakt in de halve finale uiteindelijk een einde aan de zegetocht van Schalken. In het voorjaar van 2003 was Sjeng  Schalken slechts een zege verwijderd van de top tien van de wereld. Hij verloor echter een cruciale eerste ronde partij op zijn minst favoriete ondergrond, gravel, waardoor de elfde plaats op de ATP zijn hoogste notering ooit blijft.

sjengsports.nl


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Zo krijg en hou je verzorgde handen en sterke nagels!

Nagels zijn een onderdeel van iemands verschijning.Hier lees je hoe je de handen en nagels gezond kan maken en houden.

LightInTheBox is de Wereldwijde Online Winkel voor Jurken, Huis en Tuin, Electronica en Trouwkleding.

LightInTheBox is een betrouwbare online retailer die tegen een lage prijs een heel breed assortiment aan populaire producten aanbiedt en deze wereldwijd verzendt.

De Sjeng sports kledinglijn van Sjeng schalken.

De nieuwe Sjeng Sports tenniskleding is nu verkrijgbaar. Mans tennis wear en womans tennis wear.

Kleding die bij je figuur pást!

Welke kleding past bij jou figuur? Tips voor elke eigenschap!

Natuurlijke make-up

Met deze stappen maak je zelf een mooie natuurlijke look.