Sleehak, een chique loopcomfort.


Publicatie datum:

De sleehak, waarom is deze chique schoen zo populair?

Gesponsorde koppelingen

Tegenwoordig zijn ze overal te zien, de sleehak. Maar waarom is deze schoen ineens zo populair geworden?

Gesponsorde koppelingen

De sleehak is ontworpen door de Italiaanse schoenmaker Salvatore Ferragamo rond 1935. De schoen is een schoen met een doorlopende hak. De hak loopt door van de hiel tot aan de tenen. Na een korte opleving in de jaren '90 zijn ze nu weer helemaal terug van weggeweest. In de zomer van 2011 waren de sleehakken op elke catwalk te zien van vele grote .


In vele magazines besproken: de sleehak was het zomer item van 2011. Maar wat zijn nou allemaal voordelen van de sleehak?

1 De sleekhak zorgt ervoor dat de benen langer en mooier lijken. Doordat de sleehak meestal wat breder is dan andere schoenen is, lijkt het alsof de benen langer en slanker zijn. Vooral de enkels en kuiten profiteren hiervan.
2 De sleehak loopt makkelijker dan een gewone hak. Doordat de sleehak veel grip biedt, is het makkelijker om op deze hak te lopen, er hoeft niet geoefend te worden. Er kan meteen goed op gelopen worden. Doordat dit allemaal zo makkelijk gaat, kunnen meerdere mensen op hoge hakken lopen. Dit zorgt automatisch voor meer zelfvertrouwen.
3 De sleehak zorgt voor een loopje dat er professioneel uit ziet. Doordat er makkelijker op de schoenen gelopen kan worden, in vergelijking met gewone hakken, lopen er meer vrouwen op waardoor het zelfvertrouwen stijgt. Hierdoor zullen meer vrouwen zelfverzekerd er op gaan lopen en onbewust met hun heupen gaan wiegen.
4 De sleehak geeft voordeel bij het lopen op een stoep. Doordat de schoen een groot oppervlak heeft, kan er met de sleehak makkelijker gelopen worden over straten. Meestal zijn loop gebieden niet geasfalteerd, maar zijn de straten gelegd, hierdoor kunnen spleten in de weg ontstaan.

Het is dus duidelijk; de sleehak zorgt voor veel loopcomfort. De schoen is chique, vooral omdat alle vrouwen er op kunnen lopen. Hoe hoog de hak, maakt geen verschil.

 


Foobie gebruiker imberly

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 8
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Gezichtmaskers om zelf thuis te maken

Gezichtmaskers, met natuurlijke ingrediënten om zelf thuis te maken

De mooiste en de duurste horloges ter wereld.

Wie zijn er vandaag de dag de dragers van het mooiste en het duurste horloge ter wereld?

Tips tegen roodheid van de huid

Wat kun je doen tegen een rode huid?

Merkkleding, echt beter of boeren bedrog?

Is dure merkkleding echt beter of is het alleen maar boeren bedrog.

Het succesverhaal van UGG, koop legale goedkope UGGS laarzen

UGG of UGGS, wie kent ze niet, wat is het geheim van het succes van mijn goedkope UGG laarzen.