Rimpels bestrijden met verstand


Publicatie datum:

Dit artikel geeft informatie over hoe je de beste anti rimpel crème kiest op basis van kennis over schadelijke en veilige, werkzame stoffen.

Gesponsorde koppelingen

Hoe ouder we worden, hoe meer rimpels we krijgen, en hoe meer we ons best doen er jong uit te blijven zien. Met dit artikel wil ik u helpen betere keuzes te maken ten aanzien van uw dagelijkse gezichtsverzorging.

Botox of andere injecties

Wellicht de meest doeltreffende werkwijze om er in één keer jonger uit te zien is door middel van plastische chirurgie of anders probleemgebieden om de paar maanden laten inspuiten met Botox (rimpels verminderen) en/of rimpelvullers zoals Restylane of andere fillers (rimpels opvullen).

De nadelen zijn niet gering. Deze ingrepen zijn prijzig, ongemakkelijk, tijdrovend en potentieel risicovol op lange termijn... En kunnen leiden tot gênante vragen van vrienden en bekenden die schrikken van de plotselinge verandering van uw uiterlijk.

Daarom willen de meeste consumenten liefst geleidelijke, natuurlijke effecten behalen door het dagelijkse gebruik van een goede rimpelcrème.

Waar moet ik op letten bij de keus van een anti rimpel crème?

Hoe kunnen we nu precies de beste dagcrème selecteren die ons echt een jongere, stralende huid geeft? Zoveel merken, zoveel soorten, zoveel claims...

Schadelijke ingrediënten

Het is verbijsterend dat praktisch alle bekende merken huidverzorging ingrediënten aanwenden die op termijn slecht kunnen zijn voor uw huid en zelfs voor uw gezondheid. Hieronder een lijst van ingredienten die u beslist moet vermijden, omdat ze uiteindelijk leiden tot versnelde huidveroudering, irritatie, afhankelijkheid en erger:

  • Parabenen. Deze worden dikwijls als conserveringsmiddel gebruikt, maar kunnen kanker veroorzaken.
  • Minerale olie (petrolatum), zoals paraffine en vaseline. Deze ingredienten worden veel toegepast omdat ze zo goedkoop zijn, maar ze verstoppen de poriën.
  • Alcoholen: ethanol, ethylalcohol, methanol, benzylalcohol, isopropylalcohol en SD alcohol. Deze soorten alcohol drogen de huid uit en ontdoen de huid van de natuurlijke beschermlaag. Uitzonderingen zijn cetyl, stearyl en cetearyl alcohol.
  • Oxybenzone, PABA, dioxaan, propylene glycol, sodium lauryl sulfate, methyl nicotinate, bergamot, cinnamic acid, menthol, mint, eucalyptus, kamfer/ camphor, propylene glycol.

 Wees dus op uw hoede en lees steeds de ingrediëntendeclaratie!

Veilige en werkzame ingrediënten

Er is de afgelopen jaren uitgebreid onderzoek gedaan naar schadelijke en waardeloze ingredienten, maar ook naar de meest effectieve ingredienten die anti-aging producten kunnen bevatten. Vier veilige, maar uiterst werkzame ingredienten voor een anti rimpel crème zijn:

1) Agireline: een effectieve maar veilige spierontspanner. Dit ingrediënt is het enige veilige alternatief voor Botox dat effectief via een crème, dus zonder pijnlijke injecties, door uw huid kan worden opgenomen. Zeer doeltreffend voor het terugbrengen van rimpels op uw voorhoofd, rimpels op uw bovenlip en rimpels onder uw ogen!

2) Hyaluronzuur: een lichaamseigen stof om rimpels op te vullen, de huid stevigheid te bieden en de vochtbalans te repareren. Herstelt het volume en de structuur van de huid, verhoogt de natuurlijke afscheiding van dode huidcellen en zorgt zo voor een jongere huid. Verder houdt hyaluronzuur uw huid strak, stevig en veerkrachtig door het behoud van vitaal collageen.

Hyaluronzuur kan veilig en langdurig worden gebruikt, omdat het van nature door het lichaam wordt geproduceerd.

3) Marine- of zee-collageen. Huidveroudering gaat gepaard met een achteruitgang van de eigen aanmaak van collageen, dat de huid stevigheid geeft. Vanaf je 25ste daalt het produceren van het lichaamseigen collageen met door de bank 1,5% per jaar.

Marine collageen is gelijk aan het menselijke collageen, oplosbaar en 100% opneembaar door de menselijke huid. Marine collageen bevat DMAE en zorgt voor een natuurlijk %u201Cfacelift%u201D-effect. Deze stof wordt wel het geheim van de stralende huid van Oprah Winfrey genoemd!

Let op: veel anti rimpelcrèmes bevatten de plantaardige vorm van collageen. Deze vorm doet niets aan je rimpels. Dierlijk collageen, dat ook dikwijls gebruikt wordt, geeft een omvangrijke kans op irritaties en wordt niet goed geabsorbeerd.

4) Antioxidanten om schadelijke vrije radicalen te vernietigen en de huid te behoeden tegen veroudering veroorzaakt door blootstelling aan lucht en de zon. Daarnaast activeren antioxidanten de aanmaak van collageen en elastine. Ze bestrijden rimpels en verjongen de huid door het versterken van de celactiviteit en het beperken van pigmentvlekken.

Tussen het dertigste en vijftigste levensjaar neemt het aantal van nature aanwezige antioxidanten in de huid met 35% af. De beste anti rimpel crèmes bevatten een synthese van bewezen effectieve, natuurlijke antioxidanten in voldoende concentraties, zoals co-enzym Q10, vitamines A, C en E, en extracten uit bijvoorbeeld groene thee, granaatappel en druivenpitten.

Op zoek naar de beste oogcrème en beste gezichtscrème voor mannen en vrouwen met de genoemde ingrediënten?

Helaas bevatten de meeste crèmes op de markt hooguit één of twee actieve ingrediënten die wel effectief zouden kunnen zijn, maar in veel te lage concentraties in het artikel voorkomen. Derhalve staan ze wel op de ingrediëntenlijst en wordt er zelfs mee geadverteerd, maar kan de anti rimpelcrème nooit echt werkzaam zijn.

Het geld dat hiermee bespaard wordt, wordt uitgegeven aan dure marketingcampagnes. Vaak worden beroemde Hollywoodsterren ingehuurd als gezicht van het product. B.v. Julia Roberts voor Avon, Jennifer Aniston voor L'Oreal, Penelope Cruz voor Lancômea. En actrices Gwyneth Paltrow en Elizabeth Hurley voor Estee Lauder. ... Zij strijken hiervoor miljoenen dollars op.

Uiteraard is smeren met een goede dagcreme of anti rimpel creme niet voldoende. Voor een gezonde, stralende, jonge huid is het ook belangrijk om gezond te leven. Gezonde voeding, genoeg water drinken, genoeg slaap en lichaamsbeweging vormen de basis van een stralende, mooie huid. Roken en alcohol zijn hebben een averechts effect.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Hoe maak je smokey eyes

Beschrijving hoe je smokey eyes maakt.

steiltang

Met een steiltang maak je je haar glad.

Boerka versus bikini, Boerkini versus bikini

Soms is een mooie vrouw in een boerka is mooier dan in een bikini, maar niet altijd

Snelcursus nagels lakken

Nagels lakken lijkt makkelijker dan het is. Wij geven een snelcursus nagels lakken!

Het duurste kledingmerk van dit moment Acorn Gold

Acorn Gold© is een nieuw kledingmerk, het is het duurste kledingmerk van dit moment, het staat voor onbetaalbare eenvoud.

ik wil een tattoo en nu?

je wil een tattoo laten zetten. Hoe pak je het aan..

Tommy Hilfiger kleding, Tommy Hilfiger schoenen.

Alles over Tommy Hilfiger, zijn leve, zijn vrouwen, zijn kleding en zijn schoenen.

Basic kleding must haves

Een multifunctionele garderobe begint bij het zorgvuldig uitzoeken van de kledingstukken

Pas op voor PUISTJES!

De vier belangrijkste oorzaken van puistjes

De beste spijkerbroek, de beste Jeans

Er zijn heel veel merken spijkerbroeken maar de beste spijkerbroek hoeft niet de duurste te zijn.

Wat zijn de 7 schoonheden?

Uitleg over de 7 schoonheden

Beautyproduct: Honing

Honing wordt als jaren als beautyproduct gebruikt. Ms. Trendsetter? Cleopatra!

Tips voor mooie langblijvend gelakte nagels

Tips om nagellak langer te laten blijven zitten

Gele tanden... wat werkt en wat niet?

Tips om van gele tanden af te komen.

Hema Oog Make-Up Reinigingspads [ Review ]

Een review van de oog make-up reinigingpads van de Hema

Mooie invalide vrouwen, de mooiste invalide vrouwen

Ook invalide vrouwen kunnen heel mooi zijn want de volmaakte schoonheid zit van binnen.

Zo krijg en hou je verzorgde handen en sterke nagels!

Nagels zijn een onderdeel van iemands verschijning.Hier lees je hoe je de handen en nagels gezond kan maken en houden.

Victorias Secret Freaks!

What is so crazy about Victorias Secret?

Zijn er manieren om er jonger uit te zien?

Zijn er manieren om er jonger uit te zien

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat doet zonlicht met onze huid?

Een uitleg over wat uv-straling met onze huid doet en hoe je je het best hier tegen kan beschermen.

Het succesverhaal van UGG, koop legale goedkope UGGS laarzen

UGG of UGGS, wie kent ze niet, wat is het geheim van het succes van mijn goedkope UGG laarzen.

De ontwikkeling van de trend van kersttruien

De trend van lelijke en overdrevene kersttruien, die inmiddels ook in Europa steeds bekender wordt, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en Engeland.

Damesmode najaar 2014

Wat is de najaarsmode van 2014? Welke items moet je dan ook in de kast hebben hangen?

De meest bijzondere, gekke en mooiste kapsels

Een uitgebreide bloemlezing van de mooiste kapsels, bijzondere kapsels en gekste kapsels.