De harde strijd tegen cellulite


Publicatie datum:

Goede aanpak van cellulite gevonden naar jarenlange zoektocht

Gesponsorde koppelingen

Al jarenlang ben ik in oorlog tegen cellulite. Hierbij heb ik alle mogelijke middeltjes gebruikt, met verschillende resultaten. De meeste zeer teleurstellend. Na al die jaren heb ik eindelijk wat gevonden waardoor mijn cellulite nagenoeg weg is. Het is niet makkelijk, maar als jij ook lekkerder in je vel wil zitten deze zomer is het zeker de moeite waard. Voordat ik mijn geheim verklap wil ik het wel over sport en eten hebben, want dit kan wel het proces helpen versnellen.

Sporten
In de strijd tegen cellulites heb ik een periode gehad van ongeveer een jaar waarin ik 6 (en soms zelfs 7) dagen per week sportte. Ik kan niet ontkennen dat mijn cellulite in die tijd minder was maar mijn cellulite verdween niet volledig en het was wel behoorlijk zwaar. Op dit moment sport ik soms 2 keer in de week en vaak ook een week niet. En toch is mijn cellulite nu minder dan toen.

Ondanks dat wil ik toch iedereen aanraden om te gaan sporten. Niet minimaal een aantal uur, maar gewoon waar je zin in hebt. Alle beetjes helpen. Ik raad vooral aan om duursporten te gaan doen zoals hardlopen of fietsen. Dit draagt namelijk bij aan de versterking van het bindweefsel. En net de verslapping van dat bindweefsel waardoor je last hebt van cellulite. Mocht je echter geen tijd of zin hebben om te sporten betekent dat nog niet dat je celluliteprobleem niet aangepakt kan worden, het duurt alleen wat langer.

Eten
In mijn puberteit, toen ik begon met de strijd tegen cellulite las ik in een artikel over cellulite dat het heel hardnekkig vet is en dat het het laatste vet is wat je kwijtraakt als je afvalt. Hierdoor kreeg ik het idee dat ik gewoon zoveel moest afvallen tot al mijn vet weg was. En als ik dan weer aan zou komen zou ik zorgen dat het beter verdeeld zou zijn. Geen idee hoe mijn gedachtegang toen werkte, maar dat waren in ieder geval mijn gedachten. Met dat idee ben ik op een zeer streng dieet gegaan waar ik veel door ben afgevallen. Maar nog steeds had ik cellulite. Dit is dus niet de oplossing.

Je leest overal dat je genoeg water moet drinken en wat je allemaal wel en niet mag eten, maar ik heb me aan al die regeltjes gehouden jarenlang, en mij heeft het niet geholpen. Daarmee wil ik niet zeggen dat je je moet volproppen met suikers en vet, maar zweer het ook niet helemaal af. Wel zou ik aanraden om genoeg water te drinken zodat je lichaam gereinigd kan worden.

Middeltjes
ik heb een hoop middeltjes op mijn benen en billen gesmeerd, met nog wel de beste resultaten van nivea. Dat is ook een reden dat ik hun producten nog steeds gebruik. Misschien had je gehoopt op een makkelijke goedkope oplossing, maar dat valt tegen. Ook al moet ik wel zeggen dat het relatief goedkoop is, in vergelijking met veel andere producten.

Een andere illusie die jullie misschien hebben is dat wanneer het eenmaal weg is, het ook niet meer terugkomt. Helaas moet ik jullie ook hier teleurstellen. De strijd tegen cellulite is een eeuwige strijd. Zelfs mensen die ik gesproken heb die het via endermologie hebben laten behandelen werden een paar weken later weer teleurgesteld. Zelfs die behandelingen moeten regelmatig gedaan worden.Mij is het gelukt om de aanpak van cellulite te verwerken in mijn dagelijkse routine zodat het niet meer zo een grote moeite is, hopelijk lukt jou dat ook.

Zoals ik al zei maak ik wel gebruik van middeltjes. Wat je allemaal nodigt hebt voor de aanpak van cellulitis:
- Weleda celulite oil
- Nivea 10 day serum
- Massageborstel met grote noppen. De weleda cellulite oil kan ook vervangen worden door bijvoorbeeld de good bye cellulite van nivea of een andere creme. Iedereen heeft uiteraard een andere huid en dus andere voorkeuren.

Er zijn twee smeermomenten op een dag. Eén 's ochtends en één 's avonds. Na het douchen smeer je je benen in met de weleda olie. Vervolgens masseer je met de borstel de olie goed in. Je moet hierbij niet te zachtjes te werk gaan want je moet echt het vastzittende vet losmasseren zodat het afgevoerd kan worden. Ga dus door tot je huid een rode gloed krijgt.

Het andere smeermoment op de dag gebruik je de 10 day serum van nivea. Wanneer je echt fanatiek bent masseer je deze op dezelfde manier in met de massageborstel maar wanneer je daar geen tijd of zin in hebt kun je het ook gewoon even snel met je handen inmasseren.

Het is niet makkelijk om het in je dagelijkse routine te verwerken maar wanneer je het er eenmaal in hebt zitten is het zo normaal als die eerste bak koffie of thee 's ochtends. Mocht je de producten te duur vinden probeer het dan eens met gewone olie. Ik heb er geen ervaring mee maar ik geloof dat het belangrijkste is dat je je benen goed inmasseert met de massageborstel. 

Succes! Hopelijk voelen jullie je straks net zo fijn in jullie bikini als ik in de mijne.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Nike Air Mag 2011, goedkope nike air max light, airmax

De nieuwste Nike Air is de Nike Air Mag 2011 de schoen uit “Back to The Future”

Tommy Hilfiger kleding, Tommy Hilfiger schoenen.

Alles over Tommy Hilfiger, zijn leve, zijn vrouwen, zijn kleding en zijn schoenen.

Kaal worden hoe komt het en wat is er tegen te doen

Voor veel mensen is kaal worden een schrikbeeld. Is er iets tegen te doen?

Help! Ik heb: brede schouders.

Stijltips voor vrouwen met brede schouders.

Oud of toch Vintage

Is het oud of Vintage? Was het vroeger veel leuker dan nu?

Kleding- en stijladvies

Met de juiste kledingkeuze een uitstraling die bij je past!

ZO herken de echte UGG: 8 Kenmerken

zorg ervoor dat je niet word opgelicht en herken de kenmerken van de echte Uggs.

De (on)zin van tips om af te vallen

Er wordt veel geschreven over afvallen. Het is bijna lachwekkend wat er verzonnen wordt. De zin en onzin rondom afslanken

Bomber jack uitverkoop

De trend van moment is het bomber jack. Maar ook bomber jacks zijn er in verschillende varianten met de leukste trends, waar vind je deze nou voor de laagste prijs?

Waar koop je de mooiste dirndl en waar het sexy Oktoberfest jurkje?

Wat is het verschil tussen een dirndl en een Oktoberfest jurkje en waar koop je de mooiste dirndl en waar het sexy Oktoberfest jurkje?

Goedkope Dubarry aanbieding, leren outdoor laarzen

Alles over Dubarry leren schoenen en outdoor laarzen op één pagina.

Rihanna op modegebied

Rihanna heeft een uitgesproken gevoel voor stijl. Haar River Island collecties waren voor veel fans dan ook goed nieuws...

Zwanger en toch hip gekleed? Geen probleem!

Tips om tijdens de zwangerschap hip gekleed te gaan

De Sjeng sports kledinglijn van Sjeng schalken.

De nieuwe Sjeng Sports tenniskleding is nu verkrijgbaar. Mans tennis wear en womans tennis wear.

Tanorexia

Een mooie bruine huid met gevolgen

Mascara

hoe kan je het beste mascara opbrengen?

Wat zijn de 7 schoonheden?

Uitleg over de 7 schoonheden

Het nieuwste Italiaanse Triplo-P schoenen project.

Alles over het Triplo-P (Pianeta-Persone-Profitto Shoes) collectie duurzame schoenen project.

Op welke manier maakt een riem je outfit stijlvol

Een riem kan je zakelijke outfit stijlvol afmaken, volg wel deze tips.

Kleding belangrijk voor je imago en een paar tips

Wat je draagt zegt iets over je persoonlijkheid.

Het heilige haar

Een aantal tips voor de verschillende haarsoorten

Natuurlijke make-up

Met deze stappen maak je zelf een mooie natuurlijke look.

Houd je poriën klein!

Wat je wel en niet moet doen met/tegen vergrootte poriën.

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Bigens vs. Black Rose

Je haar zwart verven, wat is beter Bigen of Black Rose?