Microdermal piercing


Publicatie datum:

Wat moet je weten als je een Microdermal neemt.

Gesponsorde koppelingen

Microdermal is een piercing die onder je huid word geplaatst, deze methode is nog vrij nieuw en doet niet meer pijn dan bij een "normale piercing"

Gesponsorde koppelingen

Een Microdermal word aangebracht onder de huid, dit doen ze doormiddel van een gaatje in je opperhuid, vervolgens schuiven ze een plaatje onder je huid met 3 kleine gaatjes, door deze gaatjes kan dan je huid gaan groeien waardoor je piercing goed vast blijft zitten, vervolgens kan je er een leuk steendje of figuurtje op schoeven.

De Microdermal kan je op elke gewenste plek laten plaatsen, vooral tussen de borsten of tussen duim en wijsvinger is erg populair.

Het laten zetten van je Microdermal;

Voordat je een microdermal laat zetten moet je hier eerst goed over na denken, je kan namelijk niet zomaar de piercing verwijderen, dit moet je door de piercer laten doen. Als je er dan goed over nagedacht hebt tekent de piercer de gewenste plaats af. vervolgens gaat ze met een zogenoemde "Punch" een gaatje in je huid in dat gaatje word een titanium plaatje geschoven met schoefdraad. daarna draaid de piercer een steentje op het schoefdraad en je piercing is klaar. Het zetten van een Microdermal neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Als je piercing gezet is word die afgeplakt, dit moet je tot de volgende dag laten zitten. Als je de volgende dag het gaasje er af haalt moet je je piercing wassen met zoutoplossing, dit is een beker met lauw water en zout ( per liter = 1 eetlepel zout ) dit breng je aan met een wattenstaafje of le legt het bekertje over de piercing heen zodat het kan weken. Dit doe je de eerste week 3x per dag, daarna nog 2x per dag tot dat die helemaal genezen is. De eerste week moet je je piercing dag en nacht afplakken, na deze periode is het niet meer nodig om hem overdag af te plakken. De genezings tijd is ongeveer 5 tot 8 weken. Na 8 weken is het mogelijk er een ander steentje op te schoeven, laat dit de eerste keer altijd doen door je piercer.

Ontstekingen in je Microdermal;

Is je piercing gevoelig of komt er pus uit is het verstandig om even terug te gaan naar de piercer, deze zal je dan aanraden om minimaal 3x per dag je piercing te wassen met een zoutoplossing en extra vitaminen te slikken. Trekt je piercing naar binnen dan zou het kunnen dat je piercing verwijderd moet worden. Zie je iets aan je piercing wat volgens jou niet hoort moet je zeker terug gaan naar je piercer deze kan je dan een goed advies geven.

Prijs;

De prijs van een Microdermal ligt tussen de 60 en 100 euro. Vraag de exacte prijs na bij je piercer.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

De (on)zin van tips om af te vallen

Er wordt veel geschreven over afvallen. Het is bijna lachwekkend wat er verzonnen wordt. De zin en onzin rondom afslanken

Tips voor het behouden van mooie kleding

Wilt u uw kleding langer in een goede staat houden, de kleur behouden en uw witte was weer stralend maken dan bent u hier goed!

Scheerhandleiding die iedereen gelezen moet hebben!

Scheren is moeilijker dan het lijkt. Leef deze scheerhandleiding door voor een gladde huid.

Gucci tassen, Gucci handtassen, Gucci Gucci

Binnenkort goedkope Gucci tassen en Goedkope Gucci handtassen.

Hoe je gezicht reinigen op de juiste manier

In dit artikel wordt uitgelegd waarom het is belangrijk om je gezicht te wassen, en hoe je dat op de juiste manier moet doen.