Natuurlijke borstvergroting: hoe werkt het?


Publicatie datum:

Stevigere en groter volume voor de borsten, zonder dat er een plastische chirurg aan te pas komt.

Gesponsorde koppelingen

Minstens 30% van de vrouwen zouden niet tevreden zijn over hun borsten. Ze zijn te klein en/of ze hangen. Er wordt zoveel reclame gevoerd rond plastische chirurgie dat het allemaal niets lijkt, maar…niets is minder waar, de risico’s zijn er en blijven er, zoals bij elke operatieve ingreep. Dit buiten het feit dat implantaten nog altijd niet natuurlijk aanvoelen en ogen.

Wat doen natuurlijke borstvergrotende producten en hoe effectief zijn ze?

Gesponsorde koppelingen

Ontwikkeling van de Borsten

De borsten ontwikkelen zich tijdens de pubertijd en welke omvang ze krijgen wordt vooral bepaald door de hoeveelheid klierweefsel men aanmaakt. Erfelijkheid zal hierin ook wel meespelen, ‘het zit een beetje in de familie’, laat ons maar zeggen.

Bijkomend zal de hoeveelheid klierweefsel, naarmate men ouder wordt ook nog afnemen, waardoor men dus slappere borsten gaat krijgen, bovenop wordt de huid ook minder elastisch en zal deze zich niet meer aanpassen aan de inhoud van de borst. Dit resulteert dan in afhangende borsten, welke zeker niet mooi ogen.

Dit probleem kan men niet oplossen door bv. oefeningen te gaan doen of te gaan sporten, want enkel de borstspier zal hierdoor verstevigd worden, terwijl het borstweefsel zelf slap zal blijven. Ook de huid krijgt hierdoor haar elasticiteit niet terug.

De enige echte oplossing hiervoor: het klierweefsel laten toenemen, waardoor de borsten weer steviger en groter worden, zodoende dat de huid er weer mooi rond past. 

Kiezen voor een natuurlijke borstvergroting

Niet iedereen wil de toch niet ongevaarlijke stap zetten om door een plastisch chirurg implantaten te laten aanbrengen. Dit buiten het feit dat het absoluut niet natuurlijk oogt en aanvoelt. Dus heeft men gezocht (en zoeken ze nog steeds) achter andere en wel natuurlijke oplossingen, waaronder bv. Breastgro hoog scoort. Uiteraard zijn er nog tal van andere merken te vinden.

Wat doen natuurlijke borstvergrotende middelen:

In de puberteit maakt het lichaam onder invloed van hormonen klierweefsel aan, natuurlijke borstvergrotende middelen imiteren deze procedure. De actieve en natuurlijke stoffen zoals o.a. hop, granen en soja in deze producten activeren opnieuw het aanwezige klierweefsel in de borsten, waardoor deze gaan verstevigen en in volume gaan toenemen.

Hoe effectief zijn deze middelen?

Hoe meer klierweefsel er al aanwezig is in de borsten, hoe beter en sneller deze borstvergrotende producten zouden werken, wat natuurlijk wel logisch lijkt. Vrouwen die al over een B-cupje zouden beschikken zouden hier sneller resultaat van ondervinden dan vrouwen met een A-cupje. Ook vrouwen die al zwanger zijn geweest zouden betere resultaten bekomen als andere.

Men moet er wel rekening mee houden, dat wanneer men stopt met de iname van de capsules de borsten stelselmatig weer zullen verkleinen/verslappen. Dus het is wel aan te raden dat men een onderhouds dosis blijft innemen.

Wanneer mag men deze borstvergrotende producten niet gebruiken?

Er wordt aanbevolen om deze producten niet onder de 18 jaar te gebruiken, omdat dan nog het natuurlijke proces aan de gang is.Ook tijdens zwangerschap en lactatie wordt het afgeraden.

Het is altijd aangeraden om het gebruik van één van deze natuurlijke middelen te bespreken met uw huisarts.

Waar en hoe kan men borstvergrotende producten/capsules verkrijgen?

Deze capsules/producten zijn vrij te verkrijgen op het internet zonder doktersvoorschrift.


Foobie gebruiker Garfieldje

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 86
Leden aangebracht: 3

Meer uit de categorie beauty-mode

Mooie, sterke tanden

Wat je kunt doen om mooie, sterke tanden te houden.

Goedkope grote maten kleding, Goedkope grote maten mode

Op steeds meer websites vind je modieuze grote maten dameskleding.

De lelijkste vrouw op aarde, Maria Jose Cristerna de vampiervrouw

Als je van mooie vrouwen houdt moet je dit artikel zeker niet lezen.

Fit met Manon 2 - Dag onderkin!

Op veel plaatsen kun je gemakkelijk afvallen, een onderkin is lastiger. Lees hier hoe je deze weg krijgt!

Zo maak je smokey eyes

Een stap voor stap handleiding voor het maken van de perfecte smokey eyes.