Plaatselijk vet verbranden


Publicatie datum:

Zou het niet mooi zijn alleen af te vallen op de lichaamsdelen waar jij dat wilt? Maar wat een hoop fabrikanten ook beweren, dit is jammer genoeg niet mogelijk.

Gesponsorde koppelingen

Zou het niet mooi zijn alleen af te vallen op de lichaamsdelen waar jij dat wilt? Dit zou een uitkomst zijn voor veel vrouwen. Gewoon door middel van wat oefeningen, of met het smeren van crèmes gewicht verliezen. Maar wat een hoop fabrikanten ook beweren, dit is jammer genoeg niet mogelijk.

Gesponsorde koppelingen

Spieren trainen

Er zijn een hoop apparaten op de markt waarvan beweerd wordt dat door het regelmatig gebruik van deze apparaten de probleemgebieden aangepakt worden. Het idee is dan dat je bijvoorbeeld je buikspieren traint, waardoor het vet op die plaats verbrandt, en je een mooie strakke buik krijgt. Vergelijkbare apparaten bestaan voor bijvoorbeeld de benen en billen. Het lijkt zo’n logisch principe, je traint een bepaald lichaamsdeel, en dat lichaamsdeel verbrandt vet op die plek. Toch is dit niet zo simpel als het lijkt. Ten eerste kan het lichaam vet niet plaatselijk verbranden, maar gebeurt dit altijd geleidelijk over het gehele lichaam. Ten tweede vindt de vetverbranding voornamelijk plaats bij een langdurig verhoogde hartslag, wat betekent dat een duursport zoals hardlopen of fietsen veel effectiever is.

Het enige effect dat je bereikt met spieren trainen, is dat de spieren zelf sterker en groter worden, maar vet zal er niet van verdwijnen.

Crèmes

Wat op dit moment steeds populairder wordt, zijn speciale crèmes die beweren het lichaam strakker te maken en het silhouet te verbeteren. Ook dit is geen effectieve methode om plaatselijk af te vallen. Het enige dat je van deze crèmes kan verwachten is een zachtere en elastische huid en een betere doorbloeding waardoor de kans op de ontwikkeling van cellulitis wordt verminderd, maar je vetpercentage zal er niet van dalen.

Over het algemeen zijn dit soort producten die een indrukwekkend resultaat beloven zonder al te veel inspanning niet de moeite waard, en kost het je alleen maar geld. Wil je dan toch afvallen, dan zal je er toch meer moeite voor moeten doen. Met genoeg sporten zoals duursport en gezond eten kun je een beter resultaat verwachten.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Mooie romantische jurken

In dit artikel vind je de mooiste romantische jurken voor romantische vrouwen.

Modemusthaves kortingscode – Voor fashionista’s en hobby shoppers

Shoppen is een dure hobby maar kan tegenwoordig veel voordeliger! Maak gebruik bijvoorbeeld gebruik van een Modemusthaves kortingscode

Het nieuwste Italiaanse Triplo-P schoenen project.

Alles over het Triplo-P (Pianeta-Persone-Profitto Shoes) collectie duurzame schoenen project.

Eenvoudig en snel afslanken door hardlopen, ren je slank

Iedereen kan snel en eenvoudig afvallen met een hardloop afslankprogramma.

Haargroei versnellen!

Een aantal manieren om uw haar sneller te laten groeien!