Stralende lach voor een stralend gezicht.


Publicatie datum:

Dit artikel gaat over hoe je de mooiste look kan creëeren

Gesponsorde koppelingen

Elke dag een stralende lach, het perfecte gezicht en een geweldige outfit. Dit zijn de ingrediënten voor een super uitstraling. Zou je dit niet elke dag willen..? In dit artikel zal ik u alles vertellen over make-up en outfit's! En wie weet nog een extra geheimpje! 

ssssht!! niet door vertellen he!

Gesponsorde koppelingen

Voor de super uistraling hebben we nodig:

1. Het perfecte gezicht.

Hoe creëer je het perfecte gezicht? Als eerste beginnen we met een foundation dit zorgt ervoor dat je een mooie egale huid krijgt. Dit kan je in verschillende varianten krijgen. Als je een keer naar de drogisterij gaat zie je dat ze ook enorm in prijzen verschillen. Je hebt namelijk foundation met merk maar ook zonder merk. Het belangrijkste is natuurlijk dat je wel de juiste kleur hebt want anders kan je geen egale huid creëren en loop je voor schut. Als tweede kan je natuurlijk niet met een woeste bos boven je ogen lopen, je moet ervoor zorgen dat je wenkbrauwen geëpileerd dit zorgt een een strak effect en maakt je ogen groter en opvallender. Dit kan je bij de kapper laten doen, maar natuurlijk ook zelf. Als je besluit het zelf te gaan doen is het wel verstandig om op internet filmpjes te kijken naar meisjes die hier voorbeelden van geven en je het een of ander uitlegt. natuurlijk hoort bij je ogen een perfecte oogschaduw om je ogen nog meer te laten spreken.1 kleur oogschaduw is niet genoeg! door verschillende kleuren met elkaar te combineren krijg je echt een apart effect, ga naar winkel koop een pallet en experimenteer maar wat, je zult al snel merken wat jij kan doen! Dan komen we bij de lippen om je lippen te laten spreken zet je een mooie kleur lippenstift in de kleur van je huid daar overheen een kleine laag lipgloss met een gloed en je lippen zien er prachtig uit. En als laatste zou je eventueel wat ruche kunnen aan brengen op je wangen.

2. Een geweldige outfit

Dit deel is voor ieder persoon weer wat anders. Je hebt natuurlijk verschillende soorten stylen!

- Gothic

- HipHop

- Hippies

- Girly

Maar om echt de perfecte look te creëren zou ik zeggen, zorg gewoon dat het echt fashion is! Neem bijvoorbeeld een mooie gekleurde losse jurk en high heels dan heb je een sexy style. Of bijvoorbeeld een rode strakke jurk met rode hoge pumps.

3. Elke dag een stralende lach.

Dan komen we bij de stralende lach, als al mijn tips van hierboven heb opgevolgt dan zou je eens voor de spiegel moeten gaan staan. En kijk naar jezelf, dit had gewoon iemand op de rode loper kunnen zijn! Zo prachtig zie jij er nu uit! Als je jezelf zo ziet.... nou! dan komt die lach vanzelf!

ohja!! vergeet je haar niet he!

haren wassen, een paar krulspelden in je haar, laten drogen! En je krijgt mooi krullend haar!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

De mooiste sexy lingerie

Probleemloos adverteren met behulp van de mooiste extra accentuerende foto’s van sexy lingerie, pikante lingerie en erotisch lingerie.

De ontwikkeling van de trend van kersttruien

De trend van lelijke en overdrevene kersttruien, die inmiddels ook in Europa steeds bekender wordt, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en Engeland.

LightInTheBox is de Wereldwijde Online Winkel voor Jurken, Huis en Tuin, Electronica en Trouwkleding.

LightInTheBox is een betrouwbare online retailer die tegen een lage prijs een heel breed assortiment aan populaire producten aanbiedt en deze wereldwijd verzendt.

Nagel- en handverzorging - manicure

Hoe geef je handen en nagels een optimale verzorging, met welke factoren moet je rekening houden?

Waarom moet je je als vrouw al bijna verplicht scheren?

Waarom ben je als vrouw tegenwoordig haast verplicht om je te scheren? Wat is de reden hiervoor en is het eigenlijk wel goed?