Zelf acrylnagels zetten


Publicatie datum:

Duidelijk omschreven hoe je zelf acrylnagels kunt zetten

Gesponsorde koppelingen

Bent u het ook zo zat om (veel) te veel te moeten betalen voor het laten zetten van uw acrylnagels. Hier vindt u stap voor stap hoe u het zelf kunt doen. Het vereist wel enige oefening, maar zeg nou zelf het is toch geweldig om je eigen nagels te voorzien van een mooie tip, met eventueel een prachtige versiering. Je kunt wat je nodig hebt (acrylpoeder, liqued, vijlen, tips) bij de groothandel of via internet bestellen.

Acryl nagels zetten 

Stap 1 Was je handen goed en gebruik hierna een desinfectant, om de handen vet- en bacterie vrij te maken. Wacht even tot je handen goed droog zijn om verder te gaan. 

Stap2 Duw voorzichtig met een bokkepoot de nagelriem terug en haal de huid wat op de nagel achter blijft met de andere kant (het mesje) voorzichtig weg. 

Stap 3 Knip de nagels kort en vijl ze mooi rond. Knip ze kort, zo kort dat je, als je de tip erover legt, er geen eigen nagel meer te zien is. 

Stap 4 Vijl je nagels bot. Dit betekent dat je even snel een vijl over je nagel heen haalt, zodat de tip meer grip heeft op de nagel. Haal daarna met de borsteltje of zachte doek het vijlstof van de nagel. 

Stap 5 Pas de tips en leg ze klaar op volgorde. Zorg dat de tip voor elke nagel goed past, dus niet te klein, maar zeker niet te groot, want dan prikt deze in je vel en dat is erg vervelend. Er zijn verschillende tips te koop, bijvoorbeeld witte, doorzichtige, maar ook verschillende vormen, kijk goed wat je wilt voordat je begint. 

Stap 6 Doe dan hydrate op de nagel, dit ontvet en droog de nagel even uit. Je ziet dat, doordat de nagel even wit uitslaat.Plak dan de tip op de nagel vast. Plak de tip netjes recht en druk een tijdje zodat deze goed vast zit.Neem een witte tip voor een french manicure en een doorzichtige tip als je een natuurlijk blanke nagel wil. 

Stap7 Vijl het randje van de tip, die op de nagel geplakt is, gelijk met de nagel (blinden). Doe dit voorzichtig anders vijl je de tip weer los.Haal daarna het vijlstof van de nagel. 

Stap 8 Knip de tip met een tipknipper op de goede lengte en vijl deze in de vorm die je wilt (momenteel zijn stilettonagels erg in de mode). Tip als je geen lange nagels gewend bent, knip ze dan liever de eerste keer iets korter om zo te wennen aan lange nagels en je voorkomt dat je tip snel afbreekt. 

Stap 9  Zet de acrylpoeder en de liquid in de dappendish klaar en doe nogmaals op 5 nagels van de eerste hand hydrate, zodat de acryl beter hecht op de nagel en de tip. 

Stap 10  Doop voorzichtig je penseel in de liquid, strijk af aan de zijkant van de dappendish. Doop daarna de penseel voorzichtig in de acrylpoeder, zodat er een klein bolletje onder aan de penseel zit en leg dit op je nagel, ongeveer in het midden. Wacht even en druk/boetseer de acryl uit zodat je een nette verdeling over de nagel krijgt. Maak nog een bolletje acryl en leg deze meer achter op de nagel, verdeel dit weer mooi over de nagel en maak een aansluiting met de eerste actyl laag, maak daarna nog een bolletje en leg deze voor op de nagel en herhaal de techniek.Als de eerste hand klaar is vergeet dan niet de andere nagels met hydrate in te smeren. 

Stap 11 Als je alle tien je nagels in de acryl hebt gezet, wacht dan ± 10 minuten voordat je de acryl gaat vijlen. Dan kan de acryl uitharden. Vijl alles mooi glad en egaal , zorg dat er geen dikke laag acryl op de nagel zit, maar laat het geheel er mooi en natuurlijk uitzien. Vijl niet te hard en met een fijn vijl. 

Als je, je nagels hebt gedaan, doe dan cuticle olie (nagelriemolie) op je nagelriemen en wrijf deze lekker in, wrijf de olie ook over de acryl. Het maakt je acryl nog harder en laat het mooi glanzen. 

Heb je genoeg van je acrylnagels, doe dan ruim aceton op een wattenschijf en wikkel deze om je nagels.Er is ook speciale vloeistof om je acrylnagels eraf te halen, maar met aceton gaat het net zo goed.Daarom heen wikkel je huishoudfolie.Laat het ± 20 minuten zitten.Haal daarna voorzichtig de zacht geworden resten acryl eraf.Eventueel kun je met een fijne vijl de laatste restjes weg vijlen, maar pas op dat je niet te hard en te vaak op je natuurlijke nagel vijlt.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 7
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie beauty-mode

Stralende ogen

Leer hoe je het best oogschaduw aanbrengt en welke kleur het best bij jouw ogen passen

Voeten in Visjes

Dr. Fish, Fish Spa of vispedicure voor zachte voeten!

Tips tegen roodheid van de huid

Wat kun je doen tegen een rode huid?

Gelnagels of acrylnagels?

De verschillen tussen gelnagels en acrylnagels

acne simpele stappen

acne oorzaak door weinig water in je lichaam,hydrateren

Boerka versus bikini, Boerkini versus bikini

Soms is een mooie vrouw in een boerka is mooier dan in een bikini, maar niet altijd

Damesmode najaar 2014

Wat is de najaarsmode van 2014? Welke items moet je dan ook in de kast hebben hangen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Wat zijn de voordelen van online shoppen?

Basisgarderobe

Wat móet je in je kast hebben?

De kracht van de snapback

Wat is het toch dat snapbacks nog steeds worden gedragen en waarom zijn ze überhaupt zo populair geworden?

Soorten eyeliner

Er zijn zoveel verschillende eyeliners, hoe weet je nou welke je moet nemen?

Houd je poriën klein!

Wat je wel en niet moet doen met/tegen vergrootte poriën.

Goedkope make over, de goedkoopste make over

Iedere jonge vrouw wordt mooier in een mooi strak jurkje, een goedkope make over.

Voorkom of verminder wallen

Zie er elke dag fris uit door wallen onder je ogen te voorkomen of te verminderen.

Kleding die bij je figuur pást!

Welke kleding past bij jou figuur? Tips voor elke eigenschap!

Mooie nagels van jezelf.

Hou je nagels mooi en netjes, zonder veel te betalen of nepnagels te zetten.

Als het kleuren van je haar is mislukt

Hoe u professionele haarkleur correctie technieken zelf kunt toepassen

Een oosterse schoenen trend: Kelim boots

De nieuwste trend in schoenen is overgewaaid uit Ibiza, maar heeft zijn roots in het verre Oosten: de Kelim boots. Het zijn leren laarzen met een laag hakje en een brede schacht die versierd is met kleurrijke geweven stof.

Kledingadvies voor goedkope kleding voor koorleden.

Een goed en betaalbaar kledingadvies voor koorzangers en zangeressen.

Zwanger en toch hip gekleed? Geen probleem!

Tips om tijdens de zwangerschap hip gekleed te gaan

Mooie, sterke tanden

Wat je kunt doen om mooie, sterke tanden te houden.

Langere en vollere wimpers puur natuur!

tip om op een natuurlijke manier langere wimpers te krijgen

De Sjeng sports kledinglijn van Sjeng schalken.

De nieuwe Sjeng Sports tenniskleding is nu verkrijgbaar. Mans tennis wear en womans tennis wear.

Make-up

Aandachtspunten bij gebruik van make-up

De verzorging van een ultra droge huid

Hoe kun je het beste de droge huid verzorgen?