Linkbuilding en SEO


Publicatie datum:

Met linkbuilding kunt u uw positie in de zoekmachine vergroten. Meer gratis bezoekers naar uw website dus..

Gesponsorde koppelingen

Als je een website hebt dan heb je waarschijnlijk wel eens van linkbuilding en SEO gehoord. Wat is dit nu precies, en wat is het uiteindelijke doel ervan? Lees hier meer over de mogelijkheden en waar u op moet letten..

Backlinks, als website eigenaar heb je er vast wel eens van gehoord. Het zijn links vanaf andere websites naar de uwe. Het idee is simpel: hoe meer andere sites naar die van u linken, hoe belangrijker uw website moet zijn. De zoekmachines, zoals die van Google, hechten veel waarde aan backlinks. Een hogere positie in de zoekmachine is vaak het resultaat van sterke en goede backlinks.

Organisch of Zelf aanmaken?

Het verkrijgen van deze links is echter nog niet zo makkelijk. De natuurlijke manier van links verkrijgen is eigenlijk de beste. U publiceert goede artikelen op uw site, en andere mensen gaan vanzelf naar u linken. Dat is de organische manier van linkbuilding. Publiceer daarom altijd goede artikelen, die van grote waarde voor de bezoekers zijn. Als u een nieuw artikel op uw blog of website gepubliceerd heeft, kunt u deze bijvoorbeeld ook delen via Social media platformen zoals Twitter en Facebook. Deze sociale signalen worden ook steeds belangrijker en in feite zijn dit ook backlinks.

Maar het hoeft echt niet te blijven bij goede content publiceren. U kunt ook op pad gaan om zelf links aan te maken. Op verschillende blogs kunt u bijvoorbeeld een reactie achterlaten. Vaak is een link naar uw website inbegrepen in de reactie. Zo heeft u dus weer een backlink verkregen. Zorg er bij deze techniek wel altijd voor dat u een relevante vraag stelt of meedoet aan de discussie. Op deze manier wordt uw reactie waarschijnlijk sneller goedgekeurd door de eigenaar van de blog.

Gebruik Fora voor backlinks

Ook via verschillende fora kunt u een backlink verkrijgen. In uw handtekening kunt u een link kwijt naar uw website. Wanneer u een reactie geeft op een discussie wordt uw link onder uw bericht geplaatst. Dit heeft 2 voordelen. U heeft een extra backlinks voor uw website, en de mensen die uw reactie lezen kunnen er op klikken (gratis verkeer dus).

 

Linkbuilding uitbesteden

Als u echter geen tijd heeft om zelf op pad te gaan en deze links te vergaren, zijn er ook andere oplossingen. Er zijn verschillende bureaus beschikbaar die de linkbuilding uit handen nemen. U kunt zich dan volledig focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten en iemand anders gaat voor u aan de slag. Het resultaat is vaak dat uw positie in de zoekmachine hierdoor verbeterd, waardoor u meer gratis bezoekers zult gaan ontvangen.

Als u opzoek bent naar een goed en voordelig linkbuilding bureau, dan loont het om eens rond te kijken. Kijk niet alleen naar de prijs. U wilt namelijk geen slechte links ontvangen die uw zoekmachine positie alleen maar verslechteren.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Films afspelen op de Sony PlayStation 3

Verschillende methodes om films te kijken

Met Wordpress een website voor je bedrijf

Met Wordpress maak je snel, een vakkundig en mooie website. Prima voor je bedrijf, maar ook voor een persoonlijke site.

Alles over de Xbox 360

Hier van alles over de xbox 360, een spelcomputer.

Hoe kun je draadloos printen met een bedrade netwerkprinter?

Draadloos printen met de bedrade Hp Officejet Eprinter netwerkprinter en Google Cloud Print.

Zoeken op Google

handleiding voor het vinden van oplossingen met google

De werking van een 3D-printer

De werking van een 3D-printer. Hoe gaat het afdrukken van ruimtelijke objecten in zijn werk?

Nieuw bij Mac? Hier is het abc

Net overgeschakeld naar mac en begrijp je er niets van? Hier is het abc

Alles wat je moet weten over radiometrie

Wat houdt radiometrie in en hoe werkt dit precies.

Een defecte Laptop LCD Scherm

Deze tutorial laat zien hoe het verwijderen van een laptop lcd, en hoe je een scherm van de laptop te vervangen. Je zou kunnen overwegen het vervangen van uw scherm van de laptop als je dode pixels, of een gebarsten scherm, of als het scherm niet reageert op alles.

Pimp je website: de 6 basisprincipes van goed design

Je website is zowel je visitekaartje als het hoofdkwartier van je online bedrijf. Daarom is het belangrijk kennis te nemen van enkele basisprincipes van goed webdesign. Je wilt immers zoveel mogelijk bezoekers bereiken, vasthouden en terug laten keren.

Gratis hotmail inloggen, hotmail aanmelden

Log in om jouw nieuws te bekijken. Reageer op de berichten van je vrienden en deel je gedachten.

Internet Explorer werkt niet goed meer met pop up schermen

Internet Explorer 8 werkt niet meer wanneer je een nieuw scherm wilt openen

Fractals

Het wiskundige figuur 'fractal' en de toepassingen

Coton Candy, computer ter grote van een USB-stick

De nieuwe Coton Candy is een computer ter grote van een USB-stick die in ieder beeldscherm of televisie ingeplugd kan worden.

Bestanden downloaden van FTP in Windows Server 2008

Veel mensen krijgen bij het downloaden van bestanden van een externe bron in Windows Server 2008 de melding dat er een probleem is met de beveiliging.

Recursie in de informatica

Een inleiding in recursie in de informatica en wiskunde.

Hoe krijg je weer plezier in je werk?

Baal je van je werk maar kun geen andere baan krijgen, lees hoe je weer plezier krijgt in je werk.

P3P (Platform for Privacy Preferences Project)

P3P ( platform for privacy preferences project) is een protocol dat websites in staat stelt om informatie op te vragen over bezoekers van de website.

Wikipedia Nederland

Open encyclopedie op het internet. Per onderwerp gerangschikt en met een zoekfunctie.

Pimp je website: kleuren en thema's

Voor een website geldt hetzelfde als bij het solliciteren naar een baan: de eerste indruk is doorslaggevend. Als je succes wilt, moet je site er dan ook aantrekkelijk en professioneel uitzien. Maar hoe bereik je dat?

Meest gebruikte sneltoetsen / shortkeys

overzicht van meest gebruikte sneltoetsen

Linkbuilding en SEO

Met linkbuilding kunt u uw positie in de zoekmachine vergroten. Meer gratis bezoekers naar uw website dus..

Hoe kan ik de lettergrootte aanpassen van een website?

Leer hier hoe hoe makkelijk en snel de lettergrootte kunt aanpassen van een website.

Wat is Airplay en hoe gebruik ik het op mijn pc?

AirPlay is een fantastisch programma van Apple waarmee je muziek en video direct van het ene apparaat op het andere kunt streamen. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om anderen mee te laten genieten van een filmpje dat je bijvoorbeeld op je iPhone hebt.

Wat is reseller webhosting?

Wil je een eigen hostingbedrijf beginnen of wil jij gewoon al jouw domeinen op een centrale plaats hebben, dan is het reseller pakket iets voor jouw. Dit pakket geeft een mooie kans voor mensen die een eigen hosting bedrijf willen beginnen.