Twee absolute toppunten van een VPS nader benoemt


Publicatie datum:

Veeleisende website eigenaren zweren erbij, een VPS of ook wel virtual private server. Anders dan de shared hosting pakketten die door de massa worden afgenomen, is een VPS voor de echte web hosters.

Gesponsorde koppelingen

Veeleisende website eigenaren zweren erbij, een VPS of ook wel virtual private server. Anders dan de shared hosting pakketten die door de massa worden afgenomen, is een VPS voor de echte web hosters. Een VPS is weliswaar iets duurder dan de goedkope shared hosting pakketten, maar ook in de web hosting wereld geldt: goedkoop is nou eenmaal duurkoop. Veel bezongen voordelen van een VPS ten opzichte van andere hosting methoden zijn, de laadsnelheid van de website, de schaalbaarheid, de veiligheid en natuurlijk de prijs/ kwaliteit verhouding. Helaas zijn veel website eigenaren (onterecht) huiverig om een VPS aan te schaffen. Het klinkt natuurlijk ook wel ‘eng’ virtual private server. Niks is minder waar. Een VPS is wellicht nog handiger in gebruik dan de goedkopere shared pakketten die aan de massa worden gesleten voor lage prijzen. In dit korte artikel worden twee absolute toppunten van een VPS benoemt en nader uitgelicht.

1.     Zeer hoog geheugen mogelijk op een VPS

Wanneer je kiest voor een VPS, dan kies je zonder meer voor betaalbare kwaliteit. Terwijl je bij bijvoorbeeld een Dedicated Server heel veel geld moet betalen voor beperkt geheugen, is dat bij een VPS niet het geval. Voor enkele tientjes per maand kan men al een VPS bestellen met tientallen GB’s aan webruimte, een onbeperkte hoeveelheid dataverkeer en enkele CPU’s. Ook voor de kleinere website eigenaren is een VPS dus betaalbaar. Tel daarbij op dat een site die op een VPS wordt gehost zeer snel laad en vrijwel altijd bereikbaar is. In het geval je geen enkele bezoeker wil mislopen dan dien je dus te kiezen voor een VPS.

2.     Dynamische schaalbaarheid van een VPS

Wanneer een website een succes is, dan bezoeken meer en meer mensen de site. In dat geval dient de site en met name de hosting mee te groeien met het stijgende aantal bezoekers ervan. Met een shared hosting pakket is dit een lastig proces daar je direct een zwaardere klasse dient te kiezen. Een VPS aan de andere kant, biedt wel die flexibiliteit die je zoekt. Een VPS is erop gebouwd om mee te groeien met een bedrijf en de website. Wanneer jouw business groeit dan kun je de VPS automatisch mee laten groeien. Aan de andere kant kun je bij mindere bezoekersaantallen dan verwacht natuurlijk ook kiezen voor een down-grade van het gekozen pakket. In dat geval zorg je er voor dat je nooit te veel betaald voor de hosting.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Goldmember op Hyves

Hyves... Het is gratis maar dat hoeft 't niet te zijn. Je kan namelijk Goldmember worden. Het belangrijkste voordeel daarbij is dat je toegang hebt tot vele extra's!

Wat is webmail?

korte uitleg over webmail.

Hoe werkt Google?

Een heldere uitleg van de werking van Google.

Pimp je website: de 6 basisprincipes van goed design

Je website is zowel je visitekaartje als het hoofdkwartier van je online bedrijf. Daarom is het belangrijk kennis te nemen van enkele basisprincipes van goed webdesign. Je wilt immers zoveel mogelijk bezoekers bereiken, vasthouden en terug laten keren.

ING inloggen, tips om veilig in te loggen bij de ING bank

Je hoort regelmatig dat internet bankieren niet veilig meer is, daarom hier een aantal tips om veilig inloggen bij de ING.

Speedtouch routers onbeveiligd

Wil je weten hoe je online kan, zonder router in huis, en toch legaal? Lees dan snel verder!

Hoe kan ik een printer draadloos aansluiten op mijn netwerk?

computer, draadloos, netwerk, printer, windows, router

Het belang van webdesign

Als je in deze tijd zelf ondernemer bent, of je nu een wat grotere zaak runt, of dat je als ZZP-er aan de slag bent, het belang van gevonden worden door je klanten is groot. Veel mogelijke klanten die een bepaald product zoeken, of een bepaalde dienst nodig hebben, kijken allereerst op het internet wat er zoal aan aanb

Kun je iedereen vinden waar je een foto van hebt?

Kan iedereen die met een foto op internet staat met gratis screening software gevonden worden?

Pimp je website: maak 'm zoekmachine vriendelijk

Je hebt niks aan een website als er geen bezoekers komen. Een belangrijke bron van verkeer op het internet zijn zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing. Daar ligt dan ook het belang van het ontwerpen van een zoekmachine vriendelijke site. Als je hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine, zal je meer bezoek

Gratis televisie kijken via internet

Ziggo heeft lange tijd gratis tv kijken via internet aangeboden, helaas doen ze dit niet meer en daarom in dit artikel een aantal alternatieven om tv te kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Dit wilt u niet op uw computer hebben!

Wormen, cookies, spyware, malware, keylogger, trojan horses en virussen overal zitten ze in verstopt en waarschijnlijk heeft u ze al op uw computer. Wat zijn het eigenlijk en wat doen ze, maar het belangrijkste hoe kom je ervan af?

Computerberekeningen: 1 en 0, het binaire getallenstelsel

De computer gebruikt 1 en 0, hoe kunnen wij deze 'getallen' normaal lezen?

Computers

Alles over computers en wat je er mee kan doen.

Succesvol verkopen via marktplaats.

Bijna iedereen heeft wel eens iets gekocht of verkocht via marktplaats maar hoe zorg je er nu voor dat je als verkoper snel en voor een goede prijs je producten verkoopt?

TV kijken op tablet, laptop, pc via KPN

Lees hier hoe u oa. tv kunt kijken via KPN op bijv. laptop en tablet!

Veel te hoge taakbalk weer naar beneden zetten.

Hoge taakbalk naar beneden zetten.

Wat is reseller webhosting?

Wil je een eigen hostingbedrijf beginnen of wil jij gewoon al jouw domeinen op een centrale plaats hebben, dan is het reseller pakket iets voor jouw. Dit pakket geeft een mooie kans voor mensen die een eigen hosting bedrijf willen beginnen.

Social Engineering

Maatregelen om Social Engineering tegen te gaan

Introductie in PHP

Een korte inleiding in PHP, regelmatig gevolgd door nieuwe artikelen

Uitvoeren staat niet meer in het start menu.

Lees hier hoe u de knop uitvoeren terug kunt krijgen in het start menu.

De taakbalk is verdwenen of verplaatst.

Hoe u uw taakbalk weer normaal krijgt

Clouddiensten in Nederland

Clouddiensten in Nederland, bigcloud, Cloud desktop, opslag in de Cloud

Autodesk 123D

Leuke CAD software voor thuis

Hoe kan ik online spelletjes spelen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het online spelen van allerlei soorten spelletjes?