Hoe maak je een Acer Aspire accu schoon ?


Publicatie datum:

Acer aspire accu

Gesponsorde koppelingen

Acer liefhebbers hebben vele strategieën voorgesteld om de levensduur van een accu te verlengen. Het optimaliseren van lading en ontlading bij het gebruik van een originele Acer adapter tijdens het opladen van de Acer Aspire laptop.

Acer liefhebbers hebben vele strategieën voorgesteld om de levensduur van een accu te verlengen. Het optimaliseren van lading en ontlading bij het gebruik van een originele Acer adapter tijdens het opladen van de Acer Aspire laptop, en het voorkomen dat de warmte oploopt, zijn effectieve strategieën waarover op het internet al voldoende is gepubliceerd. Toch is er een doeltreffende methode, vaak onbekend, om het leven van een Acer accu te verlengen en dat is door deze nu en dan te reinigen. Je moet natuurlijk weten wat het proces inhoudt, het zorgvuldig plannen en het vervolgens efficient toepassen om de accu van je laptop afdoende te reinigen. Beschouw de volgende doeltreffende tips: 

Het schoonmaken van je Acer Aspire accu is op verschillende manieren nuttig: ten eerste, het verwijderen van vuil en roet, die zich op de contactpunten van een accu na verloop van tijd kan ophopen, kan het geleidingsvermogen verbeteren. Dit vermindert energieverlies, of het totaal verbruik van de accu om een laptop optimaal van stroom te voorzien. Ten tweede, als de accu van je laptop oud wordt, of storingen heeft als gevolg van fysieke schade, kunnen chemische componenten van de accu lekken, de contacten corroderen, en zelfs schade brengen aan andere onderdelen van de laptop. Als je je accu af en toe schoonmaakt, kan je de gebreken vroegtijdig opmerken en verhelpen voordat ze erger worden. 

Voor het beste resultaat, moet je eerst een plan maken voor het reinigen van je Acer Aspire accu. Zorg dat je alle nodige gereedschappen en materialen op een centrale locatie in je woonkamer of keuken bij elkaar hebt. Ga niet zomaar aan de gang. Als  je psychologisch bereid bent op de karwei, ontgrendel de accu en haal het voorzichtig uit de computer. 

Plaats de Acer accu op een schone plek op je tafel. Wat je ook doet, zorg ervoor dat de contactpunten van de accu niet in aanraking komen met andere metalen onderdelen op je tafel. Ze kunnen makkelijk kortsluiting maken en schade aan je Acer Aspire accu brengen. Tot slot, weet dat accuzuur erg bijtend is. Voordat je verder gaat, inspecteer dus het oppervlakte van de accu om te zorgen dat deze geen barsten of lekken heeft die een gevaar kunnen zijn voor je gezondheid. Je moet ook kijken naar tekenen van slijtage zoals brandsporen en niet kenmerkende kleurveranderingen, voordat je verder gaat.

Tot slot, voordat je de accu installeert en, met je originele Acer Aspire adapter, het  weer oplaadt, controleer dat er geen vloeistof op de contacten zit. Je kan het voor een paar minuten in een schone en droge doek wikkelen, om overblijvende vloeistof te absorberen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Ik Twitter, jij Twittert, Wij Twitteren

Twitter jij je ook suf gedurende de dag? Ik wel. Gemiddeld gaan er zo'n 200-300 berichten uit naar 16.000 volgers. Blauwe vingers als gevolg. Of.?

Het belang van webdesign

Als je in deze tijd zelf ondernemer bent, of je nu een wat grotere zaak runt, of dat je als ZZP-er aan de slag bent, het belang van gevonden worden door je klanten is groot. Veel mogelijke klanten die een bepaald product zoeken, of een bepaalde dienst nodig hebben, kijken allereerst op het internet wat er zoal aan aanb

Omegle, talk to strangers!

Omegle, chatten met vreemden over de hele wereld

Excel 2003 - Grafieken

Hoe maak -of pas je een grafiek aan in Excel? Hier wordt het uitgelegd!

.srt-files

Een bestandsextensie die ondertitels bevat voor een videobestand

Tips bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines als Google

U wilt gevonden worden op het web en dit artikel vertelt u hoe.

De Logitech G700 Wireless Gaming muis.

We nemen een kijkje naar de allernieuwste, draadloze gaming-muis van Logitech. De G700.

Leven zonder internet en toch digitaal verbonden zijn.

Jonge mensen weten niet beter of het internet is iets wat altijd al bestaan heeft. Ze staan er niet eens bij stil dat het internet constant in stand gehouden moet worden door mensen en niet iets is wat van nature aanwezig is en waar je je alleen maar door middel van een “device” op aanmelden moet.

Geld verdienen op internet feit of fictie

Geld verdienen via internet, hoe pak je dat aan

Wordfeud; competitie, plezier en uitdaging

Zo kun je competie spelen met het spelletje wordfeud

Hoe kan ik online spelletjes spelen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het online spelen van allerlei soorten spelletjes?

Het windows menu 'kopieren naar'

Leer hier hoe u het menu kunt uitbreiden zodat u bestanden rechtstreeks kunt kopieren naar mappen en andere schijven

Hoe start je met het wegwijsworden op een computer?

Iedereen gebruikt tegenwoordig een computer zo lijkt het, maar als je dit nog nooit gedaan hebt hoe begin je dan en misschien nog wel belangrijker waar begin je dan?

BearShare verwijderen

Een artikel over het verwijderen van het programma Bearshare.

Hoe kun je geld verdienen met You Tube?

Lees hier hoe ook jij makkelijk geld met je eigen filmpjes op You Tube.

Backup van uw computer - basiskennis

Wat moet u weten over de backup van uw computer?

Internet Explorer werkt niet goed meer met pop up schermen

Internet Explorer 8 werkt niet meer wanneer je een nieuw scherm wilt openen

Random wachtwoord in php

Een handige functie om een random password (willekeurig wachtwoord) te genereren in PHP.

Online veiligheid

Ik heb opgezocht wat mensen eigenlijk met je informatie kunnen die op internet staat opgeslagen. Van onschuldige informatie zoals foto's van jou met je vrienden en je hobbies, tot de gegevens van jou die online staan wanneer je doet aan online bankieren.

Automatiseer je zakelijke en privéleven met ifttt!

Dit artikel beschrijft uitgebreid de mogelijkheden van ifttt.

Kun je Windows software draaien op een Linux computer

Linux wordt steeds populairder maar kun je ook Windows software draaien op een Linux computer?

Over virtual reality

Belangrijke aspecten van virtual reality, van definiëring tot aandachtspunten.

ING inloggen, tips om veilig in te loggen bij de ING bank

Je hoort regelmatig dat internet bankieren niet veilig meer is, daarom hier een aantal tips om veilig inloggen bij de ING.

Twee absolute toppunten van een VPS nader benoemt

Veeleisende website eigenaren zweren erbij, een VPS of ook wel virtual private server. Anders dan de shared hosting pakketten die door de massa worden afgenomen, is een VPS voor de echte web hosters.

Computervirussen

Welke virussen kunnen je computer besmetten en wat kunnen ze aanrichten?