Hoe maak je een Acer Aspire accu schoon ?


Publicatie datum:

Acer aspire accu

Gesponsorde koppelingen

Acer liefhebbers hebben vele strategieën voorgesteld om de levensduur van een accu te verlengen. Het optimaliseren van lading en ontlading bij het gebruik van een originele Acer adapter tijdens het opladen van de Acer Aspire laptop.

Acer liefhebbers hebben vele strategieën voorgesteld om de levensduur van een accu te verlengen. Het optimaliseren van lading en ontlading bij het gebruik van een originele Acer adapter tijdens het opladen van de Acer Aspire laptop, en het voorkomen dat de warmte oploopt, zijn effectieve strategieën waarover op het internet al voldoende is gepubliceerd. Toch is er een doeltreffende methode, vaak onbekend, om het leven van een Acer accu te verlengen en dat is door deze nu en dan te reinigen. Je moet natuurlijk weten wat het proces inhoudt, het zorgvuldig plannen en het vervolgens efficient toepassen om de accu van je laptop afdoende te reinigen. Beschouw de volgende doeltreffende tips: 

Het schoonmaken van je Acer Aspire accu is op verschillende manieren nuttig: ten eerste, het verwijderen van vuil en roet, die zich op de contactpunten van een accu na verloop van tijd kan ophopen, kan het geleidingsvermogen verbeteren. Dit vermindert energieverlies, of het totaal verbruik van de accu om een laptop optimaal van stroom te voorzien. Ten tweede, als de accu van je laptop oud wordt, of storingen heeft als gevolg van fysieke schade, kunnen chemische componenten van de accu lekken, de contacten corroderen, en zelfs schade brengen aan andere onderdelen van de laptop. Als je je accu af en toe schoonmaakt, kan je de gebreken vroegtijdig opmerken en verhelpen voordat ze erger worden. 

Voor het beste resultaat, moet je eerst een plan maken voor het reinigen van je Acer Aspire accu. Zorg dat je alle nodige gereedschappen en materialen op een centrale locatie in je woonkamer of keuken bij elkaar hebt. Ga niet zomaar aan de gang. Als  je psychologisch bereid bent op de karwei, ontgrendel de accu en haal het voorzichtig uit de computer. 

Plaats de Acer accu op een schone plek op je tafel. Wat je ook doet, zorg ervoor dat de contactpunten van de accu niet in aanraking komen met andere metalen onderdelen op je tafel. Ze kunnen makkelijk kortsluiting maken en schade aan je Acer Aspire accu brengen. Tot slot, weet dat accuzuur erg bijtend is. Voordat je verder gaat, inspecteer dus het oppervlakte van de accu om te zorgen dat deze geen barsten of lekken heeft die een gevaar kunnen zijn voor je gezondheid. Je moet ook kijken naar tekenen van slijtage zoals brandsporen en niet kenmerkende kleurveranderingen, voordat je verder gaat.

Tot slot, voordat je de accu installeert en, met je originele Acer Aspire adapter, het  weer oplaadt, controleer dat er geen vloeistof op de contacten zit. Je kan het voor een paar minuten in een schone en droge doek wikkelen, om overblijvende vloeistof te absorberen.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

TV kijken via je pc, laptop, mobiel of tablet!

gratis tv kijken op laptop, gsm en tablet

Wat is webmail?

korte uitleg over webmail.

Bestanden downloaden van FTP in Windows Server 2008

Veel mensen krijgen bij het downloaden van bestanden van een externe bron in Windows Server 2008 de melding dat er een probleem is met de beveiliging.

Vine video-app van Twitter

Twitter heeft een nieuwe app: Vine. De app is een soort “Instagram voor video’s”. Met de app kunnen korte filmpjes gemaakt worden en direct op internet gezet.

Hoe verkopen op tweedehands sites?

verkopen tweedehands

De populairste websites van 2010!

Ben je wel eens benieuwd naar de meest bezochte websites ter wereld... En in Nederland? Dat kom je nu te weten!

Pimp je website: ken je doelgroep

Inzicht in de aard van de mensen die jouw site bezoeken is zeer belangrijk. Je kunt die informatie gebruiken om je site te verbeteren en aan te passen. Hierdoor zul je meer trouwe terugkerende bezoekers krijgen.

Hoe kom je heel goedkoop aan een laptop?

Een tablet is leuk maar toch kun je niet zonder laptop, waar versier je een goedkope laptop.

Hoe maak ik een duaal boot systeem met windows

Dit artikel beschrijft het maken van een duaal boot systeem met Windows 7 Ultimate en Windows Server 2012

Biometrische beveiliging voor beginners

Wat houdt biometrie in en waar kan het voor gebruikt worden?

Backup en Recovery in SQL Server Management Studio

Hoe maak je een backup in Sql Server Management Studio en hoe recover je het weer

Zoekwoorden kiezen (keywords)

De voordelen van de Google Adwords Keyword Tool

Met Wordpress een website voor je bedrijf

Met Wordpress maak je snel, een vakkundig en mooie website. Prima voor je bedrijf, maar ook voor een persoonlijke site.

De nieuwe computermaatschappij ook in de zorg?

De computer wordt steeds belangrijker in de zorg.

Succesvol verkopen via marktplaats.

Bijna iedereen heeft wel eens iets gekocht of verkocht via marktplaats maar hoe zorg je er nu voor dat je als verkoper snel en voor een goede prijs je producten verkoopt?

Dit wilt u niet op uw computer hebben!

Wormen, cookies, spyware, malware, keylogger, trojan horses en virussen overal zitten ze in verstopt en waarschijnlijk heeft u ze al op uw computer. Wat zijn het eigenlijk en wat doen ze, maar het belangrijkste hoe kom je ervan af?

Automatiseer je zakelijke en privéleven met ifttt!

Dit artikel beschrijft uitgebreid de mogelijkheden van ifttt.

Gratis Website Hosting en Domein Registratie

Gratis Website Hosting PHP MySQL ondersteunde websites en Domein Registratie

Hoe krijg je weer plezier in je werk?

Baal je van je werk maar kun geen andere baan krijgen, lees hoe je weer plezier krijgt in je werk.

Internet Explorer werkt niet goed meer met pop up schermen

Internet Explorer 8 werkt niet meer wanneer je een nieuw scherm wilt openen

Epson Stylus SX 130

Epson SX 130 all in 1, voordelig en perfect voor het thuisgebruik

Hoe werkt Google?

Een heldere uitleg van de werking van Google.

2 Manieren om je ip adres te vinden

Het vinden van je ip adres kan nog best lastig zijn, in dit artikel geef ik een stappenplan voor het vinden van zowel je interne- als externe ip-adres.

Nieuwe talen toevoegen op uw WordPress website

In een aantal stappen uw WordPress website meertalig maken

Wikipedia Nederland

Open encyclopedie op het internet. Per onderwerp gerangschikt en met een zoekfunctie.