Goedkope tablet, Archos Arnova tablet, Tablet-pc


Publicatie datum:

Alles over de Archos Arnova 10d G3 10,1

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen spreekt tegenwoordig over een iPad als ze een Tablet-pc bedoelen. Hieruit blijkt hoe goed die merknaam is. Apple heeft wat dat betreft een geniale marketingstrategie gevolgd door een herkenbare constante factor in hun productnamen. Het begon allemaal met de iMac. De naam iMac klonk al meteen veel stoerder en sexier als  zijn voorgangers de Apple I, Apple II enzovoorts. Bovendien wisten ze de iMac een status te geven van een pc die een must was voor creatievelingen. Na de iMac volgde de iPod die, in combinatie met de iStore, de meest succesvole mp3speler werd. Door dit succes was de iPhone meteen bij zijn introductie al een succes. Iedereen was er door het enorme succes van de iPod van overtuigd dat je status steeg door een product met een i ervoor te hebben. De iPhone bleek ook nog eens supergoed en gebruiksvriendelijk te zijn dus de status van de i producten steeg nog meer. Toen Apple dan ook de iPad introduceerde was het al meteen een succes omdat het een i product was.

Archos Arnova tablet

 

Archos Arnova tablet

Goedkope tablet - goedkope tablet pc:

De iPad tablet wordt, mede door de goede marketing van Apple, tegenwoordig beschouwd als de wereldstandaard voor een Tablet pc en de iPad kan daardoor ook de duurste blijven terwijl de productiekosten steeds lager worden. Er zijn echter ook prima goedkope tablets zoals de Pandigital Novel multimediatablet 7, de  Creative ZiiO 7, de Huawei Ideos S7 en de Archos 70. Wat meteen opvalt is dat dit allemaal zwakke merknamen zijn. De enige naam die nog een beetje bekt is Archos. Toch heb ik daar ook nog nooit iemand over horen praten. Tijd voor een merkonderzoek dus, wat is het bedrijf achter Archos.

Archos:
Archos S.A.  is een Frans bedrijf dat elektronische producten ontwerpt en verkoopt. Het hoofdkantoor is gevestigd aan rue Ampère 12, 91430 in Igny Franrijk. De bekendste Archos producten zijn digitale muziekspelers, Windows Tablets en Android Tablets. Archos is in 1988 opgericht door de Heer Crohas. De Heer Crohas is ook tegen woordig nog de CEO van het bedrijf. De naam van het bedrijf Archos is een anagram van de naam van de oprichter Crohas.

Archos Arnova tablet

Bekenheid archos:

Het bedrijf Archos is bekend geworden door de introductie van de eerste digitale muziekspelers met ingebouwde harde schijf. De allereerste MP3 speler met ingebouwde harde schijf werd op de markt gebracht onder de naam Jukebox 60007. Wat de meeste mensen niet weten is dat Archos ook de eerste was die een Android Tablet op de markt bracht. Deze allereerste Android Tablet werd op de markt gebracht onder de naam HDD 20097. Het bedrijf Archos is ook een pionier op het gebied van draagbare videospelers met harde schijf. De allereerste videospeler met harde schijf werd op de markt gebracht onder de naam AV300. De laatste innovatie van Archos is een mediaspeler met ingebouwde PDA. De allereerste mediaspeler met ingebouwde PDA wordt op de markt gebracht onder de naam PMA400.

Archos Arnova tablet

Archos kenmerken:
Archos produceert voornamelijk "TV centric” producten, maar ook "PC centric” producten, dat wil zeggen, de inhoud is afkomstig van het internet. Ook produceert Archos "IP centric"  producten, dit zijn producten die in staat zijn om zich te verbinden via Link Wi-Fi-of Bluetooth. Daarnaast Archos produceert Archos digitale muziekspelers die digitale terrestrische televisie (DTT) kunnen ontvangen. Deze worden op de markt gebracht onder de namen Archos AV700 TV en de Archos 5 TV Snap-on accessoire. De laatste jaren richt Archos zich vooral op de marketing van de trendy producten zoals met de Generation 9 Android-tablets en met de Smart Home Phone. Archos producten worden voornamelijk verkocht in Europa. In de Verenigde Staten worden de Archos spelers verkocht onder de naam Pocketdish door Dish Network EchoStar Communications.

De nieuwste archos tablet pc:

De nieuwste Archos tablet pc is de Archos Arnova 10d G3 10,1" Android 4.0 Tablet-pc. Deze Archos Arnova Tablet-pc draait op Android 4.0 en heeft een 1,2 Ghz processor, 1GB RAM, HD multimedia weergave(1080p) Voor de Deze Archos Arnova Tablet-pc zijn duizenden Apps verkrijgbaaar via de AppsLib. Deze Archos Arnova Tablet-pc is uitgerust met een capacitief 10" 5-punts multitouchscreen G3 voor perfecte prestaties en prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt er E-mails mee checken, HD films bekijken, foto's delen en surfen op het internet. Met deze voordelige Archos Arnova Tablet-pc kun je dus prima multitasken, 3D games spelen en werken.

Conclusie:
Met de Archos Arnova Tablet-pc is eigenlijk maar 1 ding mis, de marketing. De grootst fout is door als merknaam het anagram van de eigenaar, Crohas,  te blijven gebruiken en niet, zoals Apple, een goed doordachte, op het product toegespitste merknaam.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Je eigen website!

Je eigen website maken! Aantal tips:

Database en PHP

In dit artikel ga ik kort uitleggen hoe je doormiddel van een php script verbinding maakt met een mysql database.

Backup van uw computer - basiskennis

Wat moet u weten over de backup van uw computer?

Hoe werkt kortingscode bol.com

Met de kortingscode van bol.com koop je voordelig boeken, CD's, DVD & Blu-Ray, Speelgoed, Games etc.

Sorteren en filteren in Excel 2003

Sorteren of filteren in Excel? Leer het hier!

Een programma reageert niet meer.

Leer hier hoe u een programma crash kunt oplossen.

Gratis virtuele computer in hersens

Krijgt iedereen binnenkort zijn eigen gratis virtuele computer of softwarematige in zijn hersens?

Welke sneltoetsen kan ik toepassen in Windows Vista?

Een artikel waar een aantal sneltoetsen in beschreven staan, die je kunt toepassen in Windows Vista.

Zoekwoorden kiezen (keywords)

De voordelen van de Google Adwords Keyword Tool

Hoe maak je een Acer Aspire accu schoon ?

Acer aspire accu

Spotnet, hoe werkt dat?

Spotnet helpt je bij het vinden van materiaal in de internetnieuwsgroepen, het usenet.

De werking van een 3D-printer

De werking van een 3D-printer. Hoe gaat het afdrukken van ruimtelijke objecten in zijn werk?

Wie is de geestelijke “vader” van BitTorrent, uTorrent en andere gratis Torrent download programma’s

Met gratis Torrent programma’s kun je gratis op een heel groot aantal websites alle films en muziek kan downloaden.

TV kijken via je pc, laptop, mobiel of tablet!

gratis tv kijken op laptop, gsm en tablet

P3P (Platform for Privacy Preferences Project)

P3P ( platform for privacy preferences project) is een protocol dat websites in staat stelt om informatie op te vragen over bezoekers van de website.

Maak van je laptop een wifi hotspot!

Wist je dat je heel gemakkelijk van je laptop een hotspot kan maken?

Snel Hoog Ranken in Google.

Hoe snel te ranken in de zoekresultaten van Google.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Microsoft office software

Werelds meest bekende zakelijke software.

Het belang van webdesign

Als je in deze tijd zelf ondernemer bent, of je nu een wat grotere zaak runt, of dat je als ZZP-er aan de slag bent, het belang van gevonden worden door je klanten is groot. Veel mogelijke klanten die een bepaald product zoeken, of een bepaalde dienst nodig hebben, kijken allereerst op het internet wat er zoal aan aanb

De zwakke punten van een passieve bodyscanner

Zwakke punten van passieve bodyscanner

Goedkope tablet Keyboard Dock, het beste tablet Keyboard Dock

Met een goedkope tablet Keyboard Dock maak ik mijn tablet pc in een handomdraai veel productiever.

Linkbuilding en SEO

Met linkbuilding kunt u uw positie in de zoekmachine vergroten. Meer gratis bezoekers naar uw website dus..

Wachtwoord versleutelen in php

Een handige functie die een wachtwoord onomkeerbaar versleutelt en niet zomaar te ontcijferen valt.

Hoe maak ik een duaal boot systeem met windows

Dit artikel beschrijft het maken van een duaal boot systeem met Windows 7 Ultimate en Windows Server 2012