Goedkope tablet, Archos Arnova tablet, Tablet-pc


Publicatie datum:

Alles over de Archos Arnova 10d G3 10,1

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen spreekt tegenwoordig over een iPad als ze een Tablet-pc bedoelen. Hieruit blijkt hoe goed die merknaam is. Apple heeft wat dat betreft een geniale marketingstrategie gevolgd door een herkenbare constante factor in hun productnamen. Het begon allemaal met de iMac. De naam iMac klonk al meteen veel stoerder en sexier als  zijn voorgangers de Apple I, Apple II enzovoorts. Bovendien wisten ze de iMac een status te geven van een pc die een must was voor creatievelingen. Na de iMac volgde de iPod die, in combinatie met de iStore, de meest succesvole mp3speler werd. Door dit succes was de iPhone meteen bij zijn introductie al een succes. Iedereen was er door het enorme succes van de iPod van overtuigd dat je status steeg door een product met een i ervoor te hebben. De iPhone bleek ook nog eens supergoed en gebruiksvriendelijk te zijn dus de status van de i producten steeg nog meer. Toen Apple dan ook de iPad introduceerde was het al meteen een succes omdat het een i product was.

Archos Arnova tablet

 

Archos Arnova tablet

Goedkope tablet - goedkope tablet pc:

De iPad tablet wordt, mede door de goede marketing van Apple, tegenwoordig beschouwd als de wereldstandaard voor een Tablet pc en de iPad kan daardoor ook de duurste blijven terwijl de productiekosten steeds lager worden. Er zijn echter ook prima goedkope tablets zoals de Pandigital Novel multimediatablet 7, de  Creative ZiiO 7, de Huawei Ideos S7 en de Archos 70. Wat meteen opvalt is dat dit allemaal zwakke merknamen zijn. De enige naam die nog een beetje bekt is Archos. Toch heb ik daar ook nog nooit iemand over horen praten. Tijd voor een merkonderzoek dus, wat is het bedrijf achter Archos.

Archos:
Archos S.A.  is een Frans bedrijf dat elektronische producten ontwerpt en verkoopt. Het hoofdkantoor is gevestigd aan rue Ampère 12, 91430 in Igny Franrijk. De bekendste Archos producten zijn digitale muziekspelers, Windows Tablets en Android Tablets. Archos is in 1988 opgericht door de Heer Crohas. De Heer Crohas is ook tegen woordig nog de CEO van het bedrijf. De naam van het bedrijf Archos is een anagram van de naam van de oprichter Crohas.

Archos Arnova tablet

Bekenheid archos:

Het bedrijf Archos is bekend geworden door de introductie van de eerste digitale muziekspelers met ingebouwde harde schijf. De allereerste MP3 speler met ingebouwde harde schijf werd op de markt gebracht onder de naam Jukebox 60007. Wat de meeste mensen niet weten is dat Archos ook de eerste was die een Android Tablet op de markt bracht. Deze allereerste Android Tablet werd op de markt gebracht onder de naam HDD 20097. Het bedrijf Archos is ook een pionier op het gebied van draagbare videospelers met harde schijf. De allereerste videospeler met harde schijf werd op de markt gebracht onder de naam AV300. De laatste innovatie van Archos is een mediaspeler met ingebouwde PDA. De allereerste mediaspeler met ingebouwde PDA wordt op de markt gebracht onder de naam PMA400.

Archos Arnova tablet

Archos kenmerken:
Archos produceert voornamelijk "TV centric” producten, maar ook "PC centric” producten, dat wil zeggen, de inhoud is afkomstig van het internet. Ook produceert Archos "IP centric"  producten, dit zijn producten die in staat zijn om zich te verbinden via Link Wi-Fi-of Bluetooth. Daarnaast Archos produceert Archos digitale muziekspelers die digitale terrestrische televisie (DTT) kunnen ontvangen. Deze worden op de markt gebracht onder de namen Archos AV700 TV en de Archos 5 TV Snap-on accessoire. De laatste jaren richt Archos zich vooral op de marketing van de trendy producten zoals met de Generation 9 Android-tablets en met de Smart Home Phone. Archos producten worden voornamelijk verkocht in Europa. In de Verenigde Staten worden de Archos spelers verkocht onder de naam Pocketdish door Dish Network EchoStar Communications.

De nieuwste archos tablet pc:

De nieuwste Archos tablet pc is de Archos Arnova 10d G3 10,1" Android 4.0 Tablet-pc. Deze Archos Arnova Tablet-pc draait op Android 4.0 en heeft een 1,2 Ghz processor, 1GB RAM, HD multimedia weergave(1080p) Voor de Deze Archos Arnova Tablet-pc zijn duizenden Apps verkrijgbaaar via de AppsLib. Deze Archos Arnova Tablet-pc is uitgerust met een capacitief 10" 5-punts multitouchscreen G3 voor perfecte prestaties en prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt er E-mails mee checken, HD films bekijken, foto's delen en surfen op het internet. Met deze voordelige Archos Arnova Tablet-pc kun je dus prima multitasken, 3D games spelen en werken.

Conclusie:
Met de Archos Arnova Tablet-pc is eigenlijk maar 1 ding mis, de marketing. De grootst fout is door als merknaam het anagram van de eigenaar, Crohas,  te blijven gebruiken en niet, zoals Apple, een goed doordachte, op het product toegespitste merknaam.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Chatten, het blijft een gevaar

Chatten is het wel zo veilig?

Hoe kan ik online spelletjes spelen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het online spelen van allerlei soorten spelletjes?

5 manieren om Google Adsense inkomsten te verhogen

Hoe haal je meer uit Google Adsense?

John von Neuman, de vader van de moderne computer.

De computer zoals we die vandaag de dag kennen dankt zijn bestaan aan John von Neuman.

BYOD: “Bring Your Own Device” :Met je eigen telefoon, laptop, ipad naar je werk.

BYOD staat voor “Bring Your Own Device”. Steeds meer bedrijven verlangen van (of staan toe aan) hun werknemers dat ze hun eigen computer of telefoon meenemen en gebruiken.

Geen geluid op TV met HDMI kabel aangesloten op laptop

Lees hier hoe u ook weer geluid via de tv krijgt, indien aangesloten aan laptop met een HDMI kabel.

Hoe werkt kortingscode bol.com

Met de kortingscode van bol.com koop je voordelig boeken, CD's, DVD & Blu-Ray, Speelgoed, Games etc.

Websites bouwen met een CMS (E107)

Dit artikel is gewijd aan het uitleggen wat een CMS is & hoe het u kan helpen.

Backup en Recovery in SQL Server Management Studio

Hoe maak je een backup in Sql Server Management Studio en hoe recover je het weer

Wat te doen als er drank over je laptop heen gaat.

Handleiding wat je wel en niet moet doen als er drank over je laptop heen gaat

Hoe je geld kunt verdienen met Google AdSense

Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je geld kunt verdienen met je website! Meld je vandaag nog aan bij Google AdSense!

Coton Candy, computer ter grote van een USB-stick

De nieuwe Coton Candy is een computer ter grote van een USB-stick die in ieder beeldscherm of televisie ingeplugd kan worden.

Verander je mailadres op Facebook!

Bewaak je privacy! Hou zelf in de hand welk mailadres te zien is op jou Facebook account!

Paint - originele achtergronden op een makkelijke manier

Stijlvollen en originele achtergronden op een makkelijke manier ontwerpen in paint

Snel Hoog Ranken in Google.

Hoe snel te ranken in de zoekresultaten van Google.

Linux Ubuntu gebruiksvriendelijkheid en mening

een snel stukje over Linux tegenover Windows

Linkbuilding en SEO

Met linkbuilding kunt u uw positie in de zoekmachine vergroten. Meer gratis bezoekers naar uw website dus..

Database en PHP

In dit artikel ga ik kort uitleggen hoe je doormiddel van een php script verbinding maakt met een mysql database.

Moet ik overstappen van Windows 7 naar Windows 8?

Windows 7 vs Windows 8

Simpel backuppen van SQL Express databases

Eenvoudig backuppen van SQL Express databases via een freeware tool.

Twee absolute toppunten van een VPS nader benoemt

Veeleisende website eigenaren zweren erbij, een VPS of ook wel virtual private server. Anders dan de shared hosting pakketten die door de massa worden afgenomen, is een VPS voor de echte web hosters.

Sterke punten van de passieve bodyscanner

Sterke punten van de passieve bodyscanner

Biometrische beveiliging voor beginners

Wat houdt biometrie in en waar kan het voor gebruikt worden?

Computers

Alles over computers en wat je er mee kan doen.

.srt-files

Een bestandsextensie die ondertitels bevat voor een videobestand