Gratis bloemen achtergrond hyves


Publicatie datum:

Hoe kom je aan de mooiste gratis bloemenachtergronden voor je Hyves pagina.

Gesponsorde koppelingen

De mooiste gratis bloemenachtergronden voor je Hyves pagina vind je op www.sxc.hu.  Ik heb een paar mooie voorbeelden, uit het grote afbeeldingen aanbod van Stock.xchng, voor je verzameld met het nummer (de Stock.xchng ID) waar je ze mee opzoeken en downloaden van Stock.xchng  via www.sxc.hu.

Gratis bloemen achtergrond

Roze rozen met gipskruid:

De eerste gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met grootbloemige roze rozen (Rosa grandflora Sudoku) , Gipskruid (Gypsophila paniculata), een paar takjes Asperagus en een wit katoenen koordje met om de drie centimeter een snoezig pluizig stukje. De Stock.xchng ID is 810650_71806488. Grootte: 5,20 Mb, afmetingen 3888x2592 bij 72 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

Phalaenopsis:

De tweede gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met een heel bijzonder gekleurde Phalaenopsis met op de achtergrond heel wazig een tulpenbedje. De Stock.xchng ID is 945907_72472611. Grootte: 1,43 Mb, afmetingen 4288x2848 bij 300 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

Virtuele rozen:

De derde gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met felgekleurde viruele rozen. De Stock.xchng ID is 1038682_48071849. Grootte: 6,78 Mb, afmetingen 4320x3600 bij 72 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

Margrieten spiraal:

De vierde gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met tientallen in spiralen uitwaaierende margrieten met een strakblauwe achtergrond. De Stock.xchng ID is 1051469_64117258. Grootte: 5,27 Mb, afmetingen 4800x3600 bij 900 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

Roze madeliefjes:

De vijfde gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met heel veel roze en een paar witte Madeliefjes. De Stock.xchng ID is 1188044_11454608. Grootte: 6,39 Mb, afmetingen 4368x2912 bij 300 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

Zonnebloemen:

De zesde gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met een zonnebloemenveld. De Stock.xchng ID is 1217423_31894664. Grootte: 2,74 Mb, afmetingen 388x2592bij 72 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

ZWIERIGE ROZENPRACHT:
De zevende gratis bloemenachtergrond voor je Hyves pagina die ik voor je heb geselecteerd is er één met een welig tierende zwierige rijkbloeiende rode rozentak. De Stock.xchng ID is 1358279_15955673. Grootte: 4,51 Mb, afmetingen 60000x4000 bij 72 dpi.

Gratis bloemen achtergrond

Wat is sxc.hu:
Www.sxc.hu is de url van Stock.xchng. Stock.xchng staat voor Stockphoto Exchange en is een gratis foto uitwisselingswebsite. Je kunt er gratis een account aanmaken en je hoge resolutie foto’s uploaden en de hoge resolutie foto’s van anderen downloaden. Stock.xchng is sinds kort onder nieuw management. Stock.xchng, 's werelds beste-vrije stock website, is sinds kort volledig overgenomen door Getty Images. SXC heeft een lange geschiedenis en een grote ledenkring en Getty Images doelstelling is om te groeien met deze unieke site. Getty Images heeft veel expertise en ervaring aan te bieden als marktleider. Getty Images draagt er zorg voor dat alle bestanden in de SXC collectie veilig en betrouwbaar zijn, Getty Images zorgt ervoor dat elke keer dat u een bestand gebruikt van Stock.xchng, het volledig betrouwbaar is. Het technologie team achter Stock.xchng  is die van iStockphoto, 's werelds nummer één microstock site. Het iStockphoto technologie team houdt SXC snel, stabiel en veilig. Ze hebben net een hardware upgrade uitgevoerd en een volledige security audit gedaan. SXC maakt nu deel uit van een sterke familie van bedrijven, wat betekent dat SXC leden tal van mogelijkheden hebben op de broeder en zuster sites van Getty Images.

En nog veel meer:
Op Stock.xchng vind je niet alleen de allermooiste bloemenachtergronden maar ook mooie landschappen, mooie portretten, mooie gebouwen, mooie auto’s en nog veel meer.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Internet Explorer werkt niet goed meer met pop up schermen

Internet Explorer 8 werkt niet meer wanneer je een nieuw scherm wilt openen

Moet ik overstappen van Windows 7 naar Windows 8?

Windows 7 vs Windows 8

Trage computer? Waarom & hoe te voorkomen !

Enkele tips om uw pc in topconditie te houden

Wachtwoord versleutelen in php

Een handige functie die een wachtwoord onomkeerbaar versleutelt en niet zomaar te ontcijferen valt.

Alles wat je moet weten over radiometrie

Wat houdt radiometrie in en hoe werkt dit precies.

Hacken: Legaal of Illegaal?

Met het recente lekken van wikileaks en het oppakken van Julian Assange is de discussie voluit aan de gang, is hacken legaal als het gaat over informatievordering en hoe ver mag je gaan?

Pimp je website: kleuren en thema's

Voor een website geldt hetzelfde als bij het solliciteren naar een baan: de eerste indruk is doorslaggevend. Als je succes wilt, moet je site er dan ook aantrekkelijk en professioneel uitzien. Maar hoe bereik je dat?

Geld verdienen op internet feit of fictie

Geld verdienen via internet, hoe pak je dat aan

Hoe verbeter je de prestaties van een Dell XPS 15 accu?

Dell accu

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer!

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer. .

Alles kijken op uw TV via uw laptop of computer!

Lees hier alles over TV kijken via uw laptop of computer.

De taakbalk is verdwenen of verplaatst.

Hoe u uw taakbalk weer normaal krijgt

Wat is reseller webhosting?

Wil je een eigen hostingbedrijf beginnen of wil jij gewoon al jouw domeinen op een centrale plaats hebben, dan is het reseller pakket iets voor jouw. Dit pakket geeft een mooie kans voor mensen die een eigen hosting bedrijf willen beginnen.

.srt-files

Een bestandsextensie die ondertitels bevat voor een videobestand

kijk tv online

Software tv op je pc

2 Manieren om je ip adres te vinden

Het vinden van je ip adres kan nog best lastig zijn, in dit artikel geef ik een stappenplan voor het vinden van zowel je interne- als externe ip-adres.

Goedkope tablet, Archos Arnova tablet, Tablet-pc

Alles over de Archos Arnova 10d G3 10,1

Mac vs PC - Apple vs Microsoft

Verschil tussen Apple computers/laptops en (Microsoft) PC's

Social media, plaag of zegen?

tegenwoordig kun je eigenlijk al niet meer zonder het lidmaatschap van een socialmedia site, maar wat zijn nu de voor en nadelen?

Je eigen website!

Je eigen website maken! Aantal tips:

Ik wil een tablet aanschaffen... Lees hier enkele tips!

Iets meer info over de verschillende soorten tablets voor de leek.

Het windows menu 'kopieren naar'

Leer hier hoe u het menu kunt uitbreiden zodat u bestanden rechtstreeks kunt kopieren naar mappen en andere schijven

Waar kan ik goedkoop webhosting kopen?

Voor je webhosting koopt vergelijk je best de prijzen. We laten je zien waar je dit kan doen.

Blogging tips en advies

In dit artikel vind je handige tips en belangrijk advies over het goed opzetten van een blog! Voorkom beginnersfouten en trek veel bezoekers!

Chatten, het blijft een gevaar

Chatten is het wel zo veilig?