De mooiste gratis wallpapers, hd wallpaper, free wallpaper


Publicatie datum:

De mooiste gratis HD wallpapers voor jouw verzamelt met directe downloadlink.

Gesponsorde koppelingen

Het woord Wallpaper is eigenlijk de Engelse vertaling voor behangpapier. De tegenwoordige betekenis is echter bureaublad achtergrond. Met het bureaublad wordt hierbij het beginscherm van bijvoorbeeld je computer, laptop, iPad, Tablet of Smartphone bedoeld. Er zijn heel veel websites waar je deze gratis bureaublad achtergrondfoto’s oftewel deze Wallpapers kunt downloaden. Deze websites zijn makkelijk te vinden door gewoon de zoekterm “Wallpaper” in de zoekbalk van een zoekmachine, bijvoorbeeld Google, te typen. Er zijn echter ook heel veel websites, waar je de mooiste gratis Wallpapers kunt downloaden, die niet zo direct voor de hand liggen. Ik zal er hier een paar voor je behandelen met een voorbeeld van een Wallpaper van die website voorzien van de rechtstreekse downloadlink.

De mooiste gratis wallpapers

Flickr.com
www.flickr.com is een fotowebsite waar iedereen een account kan maken en al zijn foto’s op kan bewaren. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je je foto’s voor iedereen vrij beschikbaar stelt of dat je ze blokkeert voor anderen om te downloaden. Mijn ervaring is dat ik de geblokkeerde hoge resolutie versies ook heel eenvoudig kan downloaden dus de blokkering is niet echt waterdicht. Om snel de mooiste nieuwe foto’s te vinden die op Flickr staan klik ik altijd bovenaan de pagina op “The Tour”. Op de pagina die dan opent klik ik vervolgens in het lijstje onder “More places to explore” op “Interesting photos from the last 7 days”. Hier staat een selectie van de mooiste geuploade foto’s van de laatste 7 dagen. Er komen er steeds 9 tegelijk in beeld. Door op “RELOAD” te klikken herlaad de pagina met de volgende 9 foto’s. Mijn keuze voor vandaag op Flickr.com is de foto met de titel “Manhattan Sunset” http://www.flickr.com/photos/marcelgermain/6623668229/sizes/o/in/photostream/ een schilderachtig mooie opname van New York (USA) genomen in December 2011 vanaf het Empire State Building Observatory. Deze foto is genomen door http://www.flickr.com/photos/marcelgermain/ die nog veel meer echt fantastische wallpaper foto’s heeft gemaakt.

De mooiste gratis wallpapers

Stock.xchng:
De tweede fotowebsite waar ik heel veel mooie foto’s vandaan haal die geschikt zijn als HD Wallpaper is Stock.XCHNG http://www.sxc.hu/ . Ook op deze website kun je een gratis account maken waarna je jouw eigen foto’s kunt uploaden en die van anderen kunt downloaden. Het voordeel van Stock.XCHNG is dat alle foto’s ingedeeld zijn in categorieën en dat je de zoekresultaten  kunt sorteren op grootte, populariteit, datum enz. Mijn keuze voor vandaag op Stock.XCHNG is de foto met de titel “green eyes 1” http://www.sxc.hu/photo/496498 . Dit is een foto die heel geschikt is als bureaubladachtergrond omdat er links een mooi groot grijs vlak is waar je je snelstarts mooi op kwijt kan.

De mooiste gratis wallpapers

Freefoto.com:
De derde fotowebsite waar ik heel veel mooie foto’s vandaan haal die geschikt zijn als HD Wallpaper is  http://www.freefoto.com . Op freefoto.com staan alle beschikbare foto’s netjes gerangschikt per categorie. Ik kies vandaag voor de categorie “Miscellaneous” wat zoveel betekend als van alles wat. Mijn keuze voor vandaag op freefoto.com is de foto met de titel Canal Amsterdam. http://www.freefoto.com/images/1450/22/1450_22_37_prev.jpg  Om een gratis foto van freefoto.com te kunnen downloaden moet je op de “Download” knop links van de tekst “Get a watermark free image” klikken. Je moet vervolgens een e-mail adres invullen en akkoord gaan met de voorwaarden, vervolgens kliki je op “Submit”en de complete HR foto komt in beeld en je kunt hem opslaan en gebruiken als bureaubladachtergrond.

De mooiste gratis wallpapers

http://www.flickr.com/photos/marcelgermain/3840003650/sizes/o/in/photostream/

Conclusie:
Voor de mooiste gratis Wallpapers kun je dus niet alleen op de zogenaamde speciale Free Wallpaper Websites terecht maar ook op heel veel andere gratis foto websites. Ik heb hier drie willekeurige websites genoemd maar als je de zoekterm “Free HR pictures” of “Free HR images” in je zoekmachine, bijvoorbeeld Google, invult kun je er nog veel meer vinden. Het is dan een kwestie van door deze websites heen bladeren en je zult vanzelf de mooiste gratis Wallpaper vinden voor je eigen bureaublad.

De mooiste gratis wallpapers

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Bouw je eigen computer.

Hoe bouw je je eigen computer, waar haal je de onderdelen en hoe weet je wat je nodig hebt?

Excel 2003

Met behulp van dit artikel wegwijs geraken in Excel 2003!

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een app maken

Je wilt een app maken? Hoe begin je aan het maken van een app en welke kennis heb je hier nu eigenlijk voor nodig?

Internet Explorer werkt niet goed meer met pop up schermen

Internet Explorer 8 werkt niet meer wanneer je een nieuw scherm wilt openen

Hoe besparen op de kosten van Laser Cartridges?

Ervaar het beste resultaat met uw afdrukken door het installeren tonercartridge broer gewinkeld bij Gocartridge.

Biometrische beveiliging voor beginners

Wat houdt biometrie in en waar kan het voor gebruikt worden?

Wat is Airplay en hoe gebruik ik het op mijn pc?

AirPlay is een fantastisch programma van Apple waarmee je muziek en video direct van het ene apparaat op het andere kunt streamen. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om anderen mee te laten genieten van een filmpje dat je bijvoorbeeld op je iPhone hebt.

De datum vinden waarop een website voor de eerste keer online was

Hoe oud is een bepaalde website? In dit artikel zal ik je via een handig trucje uitleggen hoe je de eerste datum vindt waarop een webpagina online was.

Product information management systemen worden steeds belangrijker voor het efficient beheren van complexe value chains

In een wereld waarin value chains zich uitspreiden over meerdere landen, verschillende talen en de administratie van productinformatie in verschillende systemen gedaan wordt, is het effectief beheren van productinformatie voor veel bedrijven een zware uitdaging.

Alles over ebay.nl, ebay.com, ebay.be

Ebay is de leukste manier om te kopen en te verkopen op het Internet! Je vindt er duizenden koopjes vanaf 1 euro!

Hoe maak je een Acer Aspire accu schoon ?

Acer aspire accu

Je laptop sneller laten werken

Handige tips om je laptop weer als nieuw te laten werken!

Windows start niet meer op

Hoe repareer ik mijn windows wanneer ik geen toegang meer heb.

De Logitech G700 Wireless Gaming muis.

We nemen een kijkje naar de allernieuwste, draadloze gaming-muis van Logitech. De G700.

Linkbuilding en SEO

Met linkbuilding kunt u uw positie in de zoekmachine vergroten. Meer gratis bezoekers naar uw website dus..

De wereld van internet en media

De wereld van het Internet.....

Hoe kom je hoog in Google?

Een artikel voor beginners die niets afweten van hoe Google werkt en graag willen weten hoe je hoog komt in Google.

Internetmarketing, ben jij gemotiveerd?

De rol van motivatie bij een succesvolle internet ondernemer

Online veiligheid

Ik heb opgezocht wat mensen eigenlijk met je informatie kunnen die op internet staat opgeslagen. Van onschuldige informatie zoals foto's van jou met je vrienden en je hobbies, tot de gegevens van jou die online staan wanneer je doet aan online bankieren.

Gratis Adobe full version download

Zelfs de duurste Adobe Creative Suite Master Collection bundel kun je gratis downloaden.

P3P (Platform for Privacy Preferences Project)

P3P ( platform for privacy preferences project) is een protocol dat websites in staat stelt om informatie op te vragen over bezoekers van de website.

Alles over de Xbox 360

Hier van alles over de xbox 360, een spelcomputer.

Waar kan ik goedkoop webhosting kopen?

Voor je webhosting koopt vergelijk je best de prijzen. We laten je zien waar je dit kan doen.

Goedkope tablet Keyboard Dock, het beste tablet Keyboard Dock

Met een goedkope tablet Keyboard Dock maak ik mijn tablet pc in een handomdraai veel productiever.