De mooiste gratis wallpapers, hd wallpaper, free wallpaper


Publicatie datum:

De mooiste gratis HD wallpapers voor jouw verzamelt met directe downloadlink.

Gesponsorde koppelingen

Het woord Wallpaper is eigenlijk de Engelse vertaling voor behangpapier. De tegenwoordige betekenis is echter bureaublad achtergrond. Met het bureaublad wordt hierbij het beginscherm van bijvoorbeeld je computer, laptop, iPad, Tablet of Smartphone bedoeld. Er zijn heel veel websites waar je deze gratis bureaublad achtergrondfoto’s oftewel deze Wallpapers kunt downloaden. Deze websites zijn makkelijk te vinden door gewoon de zoekterm “Wallpaper” in de zoekbalk van een zoekmachine, bijvoorbeeld Google, te typen. Er zijn echter ook heel veel websites, waar je de mooiste gratis Wallpapers kunt downloaden, die niet zo direct voor de hand liggen. Ik zal er hier een paar voor je behandelen met een voorbeeld van een Wallpaper van die website voorzien van de rechtstreekse downloadlink.

De mooiste gratis wallpapers

Flickr.com
www.flickr.com is een fotowebsite waar iedereen een account kan maken en al zijn foto’s op kan bewaren. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je je foto’s voor iedereen vrij beschikbaar stelt of dat je ze blokkeert voor anderen om te downloaden. Mijn ervaring is dat ik de geblokkeerde hoge resolutie versies ook heel eenvoudig kan downloaden dus de blokkering is niet echt waterdicht. Om snel de mooiste nieuwe foto’s te vinden die op Flickr staan klik ik altijd bovenaan de pagina op “The Tour”. Op de pagina die dan opent klik ik vervolgens in het lijstje onder “More places to explore” op “Interesting photos from the last 7 days”. Hier staat een selectie van de mooiste geuploade foto’s van de laatste 7 dagen. Er komen er steeds 9 tegelijk in beeld. Door op “RELOAD” te klikken herlaad de pagina met de volgende 9 foto’s. Mijn keuze voor vandaag op Flickr.com is de foto met de titel “Manhattan Sunset” http://www.flickr.com/photos/marcelgermain/6623668229/sizes/o/in/photostream/ een schilderachtig mooie opname van New York (USA) genomen in December 2011 vanaf het Empire State Building Observatory. Deze foto is genomen door http://www.flickr.com/photos/marcelgermain/ die nog veel meer echt fantastische wallpaper foto’s heeft gemaakt.

De mooiste gratis wallpapers

Stock.xchng:
De tweede fotowebsite waar ik heel veel mooie foto’s vandaan haal die geschikt zijn als HD Wallpaper is Stock.XCHNG http://www.sxc.hu/ . Ook op deze website kun je een gratis account maken waarna je jouw eigen foto’s kunt uploaden en die van anderen kunt downloaden. Het voordeel van Stock.XCHNG is dat alle foto’s ingedeeld zijn in categorieën en dat je de zoekresultaten  kunt sorteren op grootte, populariteit, datum enz. Mijn keuze voor vandaag op Stock.XCHNG is de foto met de titel “green eyes 1” http://www.sxc.hu/photo/496498 . Dit is een foto die heel geschikt is als bureaubladachtergrond omdat er links een mooi groot grijs vlak is waar je je snelstarts mooi op kwijt kan.

De mooiste gratis wallpapers

Freefoto.com:
De derde fotowebsite waar ik heel veel mooie foto’s vandaan haal die geschikt zijn als HD Wallpaper is  http://www.freefoto.com . Op freefoto.com staan alle beschikbare foto’s netjes gerangschikt per categorie. Ik kies vandaag voor de categorie “Miscellaneous” wat zoveel betekend als van alles wat. Mijn keuze voor vandaag op freefoto.com is de foto met de titel Canal Amsterdam. http://www.freefoto.com/images/1450/22/1450_22_37_prev.jpg  Om een gratis foto van freefoto.com te kunnen downloaden moet je op de “Download” knop links van de tekst “Get a watermark free image” klikken. Je moet vervolgens een e-mail adres invullen en akkoord gaan met de voorwaarden, vervolgens kliki je op “Submit”en de complete HR foto komt in beeld en je kunt hem opslaan en gebruiken als bureaubladachtergrond.

De mooiste gratis wallpapers

http://www.flickr.com/photos/marcelgermain/3840003650/sizes/o/in/photostream/

Conclusie:
Voor de mooiste gratis Wallpapers kun je dus niet alleen op de zogenaamde speciale Free Wallpaper Websites terecht maar ook op heel veel andere gratis foto websites. Ik heb hier drie willekeurige websites genoemd maar als je de zoekterm “Free HR pictures” of “Free HR images” in je zoekmachine, bijvoorbeeld Google, invult kun je er nog veel meer vinden. Het is dan een kwestie van door deze websites heen bladeren en je zult vanzelf de mooiste gratis Wallpaper vinden voor je eigen bureaublad.

De mooiste gratis wallpapers

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Nieuw bij Mac? Hier is het abc

Net overgeschakeld naar mac en begrijp je er niets van? Hier is het abc

Pimp je website: verbeter de navigatie

Een goed georganiseerde website zorgt er voor dat bezoekers op je site blijven. Als de navigatie van je website niet goed werkt, of te ingewikkeld is, zullen bezoekers je site al snel verlaten. Bij het ontwerpen van je website is het daarom belangrijk rekening te houden met hoe een bezoeker denkt, doet en reageert.

Wordfeud; competitie, plezier en uitdaging

Zo kun je competie spelen met het spelletje wordfeud

Conclusie LaCie network space 2 1TB

Uitleg over de werking van de LaCie Networkspace 2.

Nieuwe talen toevoegen op uw WordPress website

In een aantal stappen uw WordPress website meertalig maken

Waar meld ik me aan bij Google Adsense

Informatief artikel dat beschrijft waar je je kan aanmelden voor Adsense

Hoe je geld kunt verdienen met Google AdSense

Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je geld kunt verdienen met je website! Meld je vandaag nog aan bij Google AdSense!

Hoe maak je een Acer Aspire accu schoon ?

Acer aspire accu

Hoe besparen op de kosten van Laser Cartridges?

Ervaar het beste resultaat met uw afdrukken door het installeren tonercartridge broer gewinkeld bij Gocartridge.

Ik Twitter, jij Twittert, Wij Twitteren

Twitter jij je ook suf gedurende de dag? Ik wel. Gemiddeld gaan er zo'n 200-300 berichten uit naar 16.000 volgers. Blauwe vingers als gevolg. Of.?

Ik mis een codec ! Wat is het en hoe kan ik dit voortaan voorkomen?

Alles wat je nodig hebt om missende codecs te voorkomen !

Microsoft office software

Werelds meest bekende zakelijke software.

De basis van c++ programmeren

Programmeren in c++, de basis. computer programmas maken

Zoekwoorden kiezen (keywords)

De voordelen van de Google Adwords Keyword Tool

Websites reviewen als affiliate

Websites reviewen, een goede tip voor de affiliate

Waar kan ik goedkoop webhosting kopen?

Voor je webhosting koopt vergelijk je best de prijzen. We laten je zien waar je dit kan doen.

Random wachtwoord in php

Een handige functie om een random password (willekeurig wachtwoord) te genereren in PHP.

Paint - originele achtergronden op een makkelijke manier

Stijlvollen en originele achtergronden op een makkelijke manier ontwerpen in paint

Speedtouch routers onbeveiligd

Wil je weten hoe je online kan, zonder router in huis, en toch legaal? Lees dan snel verder!

Uw printer als netwerk printer instellen

Overal vanuit huis printen!

Hoe kan ik de lettergrootte aanpassen van een website?

Leer hier hoe hoe makkelijk en snel de lettergrootte kunt aanpassen van een website.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Ethische kant aan de bodyscanner

Ethische kant van bodyscanner

Online diensten van Google

Alles over de online diensten van Google

Recursie in de informatica

Een inleiding in recursie in de informatica en wiskunde.