Gratis Uploaden en downloaden met MegaUpload


Publicatie datum:

Megaupload voorziet in het gratis, of tegen kleine vergoeding, stallen van grote bestanden (waaronder films), die anderen weer kunnen downloaden.

Gesponsorde koppelingen

Megaupload is een veelgebruikte afkorting die gebruikt wordt voor de file hosting service website www.megaupload.com. De file hosting service website www.megaupload.com is eigendom van het in Hong Kong gevestigde bedrijf Megaupload Limited. Het bedrijf Megaupload Limited is in 2005 opgericht. De bedrijfsactiviteiten van Megaupload Limited bestaan uit het faciliteren van online data opslag en gebruik. Omdat ze beschuldigd werden van het schenden van diverse copyright wetten zijn de diverse online opslag websites op 19 januari 2012 door de Amerikaanse overheid uit de lucht gehaald.

gratis downloaden van MegaUpload

Gesponsorde koppelingen

Online Opslagdienste Van Megaupload:
Tot  19 januari 2012 verzorgde Megaupload Limited de volgende online data opslagdiensten. Megavideo.com, Megapix.com, Megalive.com, Megabox.com en Megaporn.com.

Megavideo.com:
Megavideo.com was een vennootschap die een hosting service faciliteerde. Megavideo.com stond het uploaden van video toe met als doel data backup. Voor niet-leden was de service in tijd beperkt en blokkeerde de service zichzelf na 72 minuten. Vervolgens konden niet betalende gebruikers de service na een periode van 30 minuten pas weer hervatten voor een nieuwe periode van 72 minuten.

Megapix.Com:
Megapix.com werd gelanceerd in de tweede helft van 2010. Megapix.com stond het uploaden van afbeeldingen toe met als doel data backup. Deze service was vergelijkbaar met afbeelding opslagservices als Photobucket, ImageShack, TinyPic, Flickr.com etcetera.

Megalive.Com:
Megalive.com was een live video-streaming service. Deze service was vergelijkbaar met Ustream, Justin.tv, Livestream, Yuotube, 123video enzovoort.

Megabox.Com:
Megabox.com was een muziek en audio hosting service voor het uploaden en online bewaren van complete muziekbibliotheken en afspeellijsten.

Megaporn.Com:
Megaporn.com  was een hosting service speciaal bedoeld voor het uploaden en online bewaren van pornografische video’s en afbeeldingen.

Mega Manager:
Het bedrijf Megaupload Limited stelde voor het uploaden en downloaden naar en van deze diverse hosting services gratis een upload manager, genaamd Mega Manager ter beschikking aan haar gebruikers. Deze upload manager was ook voorzien van een link checker voor Mega upload links. Daarnaast kon je met de upload manager ook je geuploade bestanden beheren.

Megakey:
Megakey was een zogenaamd adware programmaatje die de premium limitations ophief gedurende de blokkade periodes. Het programmaatje Megakey werd gratis ter beschikking besteld als de gebruiker er mee instemde dat er een hoeveelheid persoonlijke identificatie gegevens en deomgrafische mocht worden gebruikt om adverteerders gerichte advertenties te laten plaatsen tijdens het gebruikt van de  Megaupload manager.

Flashbox:
De zogenaamde Megaupload Flashbox was een Flash applicatie die kon worden ingebouwd in een externe website. Met deze Flashbox konden gebruikers content uploaden naar Megaupload zonder de Megaupload website zelf te hoeven bezoeken of de Megaupload manager te gebruiken.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Het voordeel van een externe DVD-brander

Het voordeel van een externe DVD-brander of CD-brander op USB.

Social media, plaag of zegen?

tegenwoordig kun je eigenlijk al niet meer zonder het lidmaatschap van een socialmedia site, maar wat zijn nu de voor en nadelen?

Is gratis WiFi Veilig?

Een Hotspot (beter bekend als gratis WiFi) is dit wel zo veilig als iedereen denkt? Vind hier tips om veilig te surfen!

P3P (Platform for Privacy Preferences Project)

P3P ( platform for privacy preferences project) is een protocol dat websites in staat stelt om informatie op te vragen over bezoekers van de website.

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik