Hoe werkt kortingscode bol.com


Publicatie datum:

Met de kortingscode van bol.com koop je voordelig boeken, CD's, DVD & Blu-Ray, Speelgoed, Games etc.

Gesponsorde koppelingen

In 1999 richtte het duitse mediaconcern Bertelsmann AG het internetbedrijf Bol.com op. Bertelsmann AG is een Duits mediaconglomeraat, opgericht in 1835 door Carl Bertelsmann uit Gütersloh. De afkorting BOL in Bol.com staat voor Bertelsmann On-Line. Bol.com werd in eerste instantie opgericht voor de verkoop van boeken en muziek cd’s. Naarmate de internetwinkel van Bol.com bekender werd werden er steeds meer producten aan het assortiment toegevoegd. Bol.com biedt momenteel naast Nederlandstalige, Engelstalige, Duitstalige, Franstalige, Spaanstalige en Turkstalige boeken ook een breed scala aan elektronische apparaten en elektronische apparatuur aan. De nadruk ligt hierbij op literatuur en muziek gerelateerde apparatuur zoals e-readers, cd-spelers, dvd-spelers, laptops etc. Maar sinds enige tijd wordt ook de verkoop van wasmachines, drogers, ovens, fornuizen en vaatwassers actief gepromoot. Naast de verkoop van nieuwe boeken, cd's, dvd's en games verkoopt bol.com ook tweedehands boeken ,cd's, dvd's en games. Deze kunnen door geregistreerde gebruikers te koop aangeboden worden.

Bol.com

Strategie Bol.com:
In 2002 veranderde het mediaconcern Bertelsmann AG van strategie en verkocht Bol.com aan een joint venture van drie Duitse aandeelhouders. In 2009 ging het beheer over naar de Nederlandse investeringsmaatschappij Cyrte Investments, een onderdeel van Delta Lloyd. Het bestuur van Bol.com is gevestigd in het hoofdkantoor in Utrecht. De distributie van de in Nederland en België verkochte spullen vindt plaats vanuit het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk. Tot 2010 kon in België maar een deel van het assortiment besteld worden. Sinds 2010 kunnen ook Belgische klanten echter ook het gehele aanbod van bol.com bestellen vanuit België. De omzet van Bol.com maakt de laatste jaren een flinke groei door. De omzet steeg in 2010 tot een recordhoogte van recordomzet van 318 miljoen euro, dit betekend een omzetstijging van ruim 14% ten opzichte van 2009.

Bol.com wereld

Succes van Bol.com:
Bol.com is een zeer succesvolle internetwinkel gebleken. Dit blijkt onder andere uit de vele prijzen en Awards die Bol.com in de loop der jaren heeft gekregen en gewonnen. De eerste drie prijzen werden door Bol.com gewonnen in 2009,  Bol.com won in dat jaar drie Thuiswinkel Awards. Ook werd Bol.com in dat jaar met de commercial “De zak van Sinterklaas” genomineerd voor een Gouden Loeki. Ze eindigden uiteindelijk op de vierde plaats tijdens de Gouden Loekie verkiezing. In 2010 won Bol.com de Thuiswinkel Award voor Boeken en tijdschriften, de Thuiswinkel Award voor compact discs, de Thuiswinkel Award voor Digital Versatile Discs en computerspellen, de Thuiswinkel Award voor speelgoed en warenhuizen. Ook won Bol.com in 2010 de prijs voor de Beste Webwinkel. Ook werd Bol.com in 2010 met de commercial “Mummiepak” genomineerd voor een Gouden Loeki. Ze eindigden uiteindelijk op de vijfde plaats tijdens de Gouden Loekie verkiezing.

Kortingscode van Bol.com:
Bol.com geeft regelmatig kortingscodes op diverse producten. Met deze kortingscode of couponcode kun je extra korting krijgen op bekende merkartikelen van onder andere Sony, Canon, Samsung, HP, Palm, TomTom, Nokia, Logitech, Trust en Microsoft. Om gebruik te maken van de aanbieding of de korting moet je de kortingscode of couponcode tijdens het bestelproces invullen. De kortingscode of couponcode kun je invullen door op de knop "Couponcode invoeren" te klikken die in de winkelwagen staat tijdens het bestelproces. Meestal bestaat de korting uit gratis bezorging. De korting wordt tijdens voortgang van de bestelprocedure direct verwerkt.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Hoe werkt de Microsoft Exchange Server?

Ook wij gaan eindelijk werken met de Microsoft Exchange Server maar hoe werkt de Microsoft Exchange Server?

De datum vinden waarop een website voor de eerste keer online was

Hoe oud is een bepaalde website? In dit artikel zal ik je via een handig trucje uitleggen hoe je de eerste datum vindt waarop een webpagina online was.

Hoe krijg je weer plezier in je werk?

Baal je van je werk maar kun geen andere baan krijgen, lees hoe je weer plezier krijgt in je werk.

Gratis televisie kijken via internet

Ziggo heeft lange tijd gratis tv kijken via internet aangeboden, helaas doen ze dit niet meer en daarom in dit artikel een aantal alternatieven om tv te kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone.

kijk tv online

Software tv op je pc

Facebook bedrijfspagina inrichten

Wat is voor Facebook een goede manier om een bedrijfspagina in te richten en content te delen.

Pimp je website: ken je doelgroep

Inzicht in de aard van de mensen die jouw site bezoeken is zeer belangrijk. Je kunt die informatie gebruiken om je site te verbeteren en aan te passen. Hierdoor zul je meer trouwe terugkerende bezoekers krijgen.

Wat is Black Hat SEO?

Uitleg van zoekmachine optimalisatie technieken die worden afgekeurd door zoekmachines

VSTi: Refx Nexus

Blaas nieuw leven in je muziek met de Refx Nexus VSTi.

Meest gebruikte sneltoetsen / shortkeys

overzicht van meest gebruikte sneltoetsen

Verdwenen cd-rom speler terug in verkenner zetten

Verdwenen cd-rom speler terug zetten in mijn verkenner

De zwakke punten van een passieve bodyscanner

Zwakke punten van passieve bodyscanner

Pimp je website: verbeter de navigatie

Een goed georganiseerde website zorgt er voor dat bezoekers op je site blijven. Als de navigatie van je website niet goed werkt, of te ingewikkeld is, zullen bezoekers je site al snel verlaten. Bij het ontwerpen van je website is het daarom belangrijk rekening te houden met hoe een bezoeker denkt, doet en reageert.

Blauw scherm (BSOD) bij Windows?

Lees hier meer informatie over de welbekende blauwe schermen van windows.

Word 2007: Dubbele enters (Slaat 2 regels over i.p.v 1 regel)

Instelling om word 2007 de spaties goed in te stellen, dus dat die geen 2 regels overslaat

Computers

Alles over computers en wat je er mee kan doen.

Bluetooth, hoe werkt dat?

Bluetooth kom je op mobiele telefoons en computers tegen. Waarvoor is bluetooth en hoe werkt het?

Gratis hotmail inloggen, hotmail aanmelden

Log in om jouw nieuws te bekijken. Reageer op de berichten van je vrienden en deel je gedachten.

Fractals

Het wiskundige figuur 'fractal' en de toepassingen

Gratis opensource besturingssysteem Linux Mint als vervanger voor Windows XP

Ben je ook klaar met Windows, stap nu heel makkelijk over op Linux

Met Wordpress een website voor je bedrijf

Met Wordpress maak je snel, een vakkundig en mooie website. Prima voor je bedrijf, maar ook voor een persoonlijke site.

Wat is een router?

Uitleg over wat een router is.

Wat is Google Adsense?

Wat is Google Adsense?

Zoeken op Google

handleiding voor het vinden van oplossingen met google

Gratis Uploaden en downloaden met MegaUpload

Megaupload voorziet in het gratis, of tegen kleine vergoeding, stallen van grote bestanden (waaronder films), die anderen weer kunnen downloaden.