Clouddiensten in Nederland


Publicatie datum:

Clouddiensten in Nederland, bigcloud, Cloud desktop, opslag in de Cloud

Gesponsorde koppelingen

Clouddiensten in Nederland zijn er in vele vormen en maten, er zijn een hoop bedrijven die Cloud diensten aanbieden, het zij één specifieke Cloud app zoals Exact tegenwoordig doet,  anderzijds kan een Cloud provider verschillende Clouddiensten aanbieden zoals virtual private servers of opslag in de Cloud.

Clouddiensten in Nederland zijn er in vele vormen en maten, er zijn een hoop bedrijven die Cloud diensten aanbieden, het zij één specifieke Cloud app zoals Exact tegenwoordig doet,  anderzijds kan een Cloud provider verschillende Clouddiensten aanbieden zoals virtual private servers of opslag in de Cloud.  Hoe het ook zij, je kunt deze Clouddiensten op verschillende manieren aanbieden,  daarmee bedoel ik je kunt zelf Servers of Platforms gebruiken en die zo inrichten dat je er Clouddiensten vanuit kunt aanbieden, ook is het mogelijk om een partnership aan te gaan met erkende bedrijven die hun sporen in de ICT industrie al ruim hebben verdient, of sterker nog de trend in de ICT wereld zetten. 

Microsoft heeft verspreid over de wereld een aantal Data Centers neergezet, en heeft hier het Azure (Spreek uit: assjur) platform boven op draaien. Deze datacenters hebben een ongelofelijk grote capaciteit, om daar een voorstelling van te maken, Microsoft heeft onlangs de plannen bekend gemaakt om een stuk grond in Middenmeer te kopen ter grote van zo’n 40 hectare. Een groot deel zal gebruikt worden als Datacenter.  Stop daar bij de jarenlange expertise die Microsoft heeft in de hard en software, en natuurlijk met name de expertise opgebouwd in het bouwen van operating systems.  Ook in het beveiligen van systemen van de software en van de verbindingen,  heeft Microsoft een schat aan ervaring op gedaan.  Als Microsoft Reseller Amsterdam,  kunt u gebruik maken van al deze voordelen en deze gebundelde kennis/expertise.

Als Microsoft Reseller, kun je dus ten eerste bouwen op een team van experts. Als je extra ondersteuning nodig hebt bij het opzetten van je bedrijf ICT infrastructuur. dan kun je begeleid worden door consultants van Microsoft. Het is echter zo dat de techniek zo gebruikers vriendelijk is dat, mocht je eigen ICT experts in dienst hebben zij dit ook kunnen doen. Het kan echter wel handig zijn je te laten informeren over alle mogelijkheden van Cloud computing, want deze techniek ontwikkeld zich razendsnel, en nieuwe mogelijkheden komen er bijna dagelijks bij. Ten tweede kun je bouwen op een platform (Azure) dat gebouwd is door ontwikkelaars die al jaren bezig zijn met het bouwen van  operating systems en netwerksoftware, en dus ook virtualisatie software.  Dit platform maakt het mogelijk allerlei diensten genoemd  software as a service,  platform as a service, infrastructure as a service  aan te bieden. Het voorbeeld dat ik u nu wil noemen is de enkele SQL node, het is voor u dan niet meer nodig zelf een SQL server in te richten maar kan één enkele (Cloud) node afnemen en hierop een aantal databases laten draaien. Dit is en voorbeeld van de nieuwe mogelijkheden die Azure kan aanbieden.  Maar al de bekende Clouddiensten zoals Cloud desktop, Virtual private servers en opslag in de Cloud zijn uiteraard ook mogelijk.

Een ander voordeel van deze partner is dat ze vertegenwoordigd (en goed aangeschreven staan) zijn in verschillende werelddelen, en zo kun je de data, bestanden of software die je hebt verspreidden over verschillende datacenters geografisch redundant heet dat met een duur woord. Dit betekend dat je een stukje extra verzekering hebt dat mocht er iets gebeuren in een data center op één werelddeel (natuurramp, brand of andere ongelukken) dat je data dan nog intact is op een ander Datacenter in een ander werelddeel.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

2 Manieren om je ip adres te vinden

Het vinden van je ip adres kan nog best lastig zijn, in dit artikel geef ik een stappenplan voor het vinden van zowel je interne- als externe ip-adres.

Speedtouch routers onbeveiligd

Wil je weten hoe je online kan, zonder router in huis, en toch legaal? Lees dan snel verder!

Refurbished Laptops en Toelatingseisen

Dit betekent dat als een refurbished laptop bedrijf hier lid van is dat deze dan ook echt betrouwbaar is in de handelingen die zij uitvoeren.

Conclusie LaCie network space 2 1TB

Uitleg over de werking van de LaCie Networkspace 2.

Nieuwe talen toevoegen op uw WordPress website

In een aantal stappen uw WordPress website meertalig maken

Word 2007: Dubbele enters (Slaat 2 regels over i.p.v 1 regel)

Instelling om word 2007 de spaties goed in te stellen, dus dat die geen 2 regels overslaat

Autodesk 123D

Leuke CAD software voor thuis

Bluetooth, hoe werkt dat?

Bluetooth kom je op mobiele telefoons en computers tegen. Waarvoor is bluetooth en hoe werkt het?

Trage computer? Waarom & hoe te voorkomen !

Enkele tips om uw pc in topconditie te houden

Webdesign

Wat is webdesign,waar gebruik je het voor en wie maakt het. Dat is wat we gaan behandelen in dit artikel.

John von Neuman, de vader van de moderne computer.

De computer zoals we die vandaag de dag kennen dankt zijn bestaan aan John von Neuman.

Geen geluid op TV met HDMI kabel aangesloten op laptop

Lees hier hoe u ook weer geluid via de tv krijgt, indien aangesloten aan laptop met een HDMI kabel.

Chatten, het blijft een gevaar

Chatten is het wel zo veilig?

Over virtual reality

Belangrijke aspecten van virtual reality, van definiëring tot aandachtspunten.

Gratis bloemen achtergrond hyves

Hoe kom je aan de mooiste gratis bloemenachtergronden voor je Hyves pagina.

P3P (Platform for Privacy Preferences Project)

P3P ( platform for privacy preferences project) is een protocol dat websites in staat stelt om informatie op te vragen over bezoekers van de website.

Pimp je website: maak 'm zoekmachine vriendelijk

Je hebt niks aan een website als er geen bezoekers komen. Een belangrijke bron van verkeer op het internet zijn zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing. Daar ligt dan ook het belang van het ontwerpen van een zoekmachine vriendelijke site. Als je hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine, zal je meer bezoek

Moet ik overstappen van Windows 7 naar Windows 8?

Windows 7 vs Windows 8

Je eigen website!

Je eigen website maken! Aantal tips:

Fractals

Het wiskundige figuur 'fractal' en de toepassingen

Wat is Airplay en hoe gebruik ik het op mijn pc?

AirPlay is een fantastisch programma van Apple waarmee je muziek en video direct van het ene apparaat op het andere kunt streamen. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om anderen mee te laten genieten van een filmpje dat je bijvoorbeeld op je iPhone hebt.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Hoe verbeter je de prestaties van een Dell XPS 15 accu?

Dell accu

Simpel backuppen van SQL Express databases

Eenvoudig backuppen van SQL Express databases via een freeware tool.

Je laptop sneller laten werken

Handige tips om je laptop weer als nieuw te laten werken!