Het belang van webdesign


Publicatie datum:

Als je in deze tijd zelf ondernemer bent, of je nu een wat grotere zaak runt, of dat je als ZZP-er aan de slag bent, het belang van gevonden worden door je klanten is groot. Veel mogelijke klanten die een bepaald product zoeken, of een bepaalde dienst nodig hebben, kijken allereerst op het internet wat er zoal aan aanbieders te vinden is.

Gesponsorde koppelingen

Telefoonboeken met zakelijke pagina’s worden steeds minder uit de kast gehaald en ook in het belang van advertenties is een verschuiving in attentiewaarde merkbaar. Uiteindelijk draait tegenwoordig alles om internet en hoe je daar jezelf presenteert.

Waarom doe je het zelf?

Vooral ZZP-ers hebben vaak het gevoel dat ze van alle markten thuis moeten zijn. Omdat ze in principe zonder personeel werken worden de meest voorkomende klussen in de onderneming gewoon door henzelf verwerkt. Hoewel dat aantrekkelijk en kostenbesparend lijkt te werken, moet je je toch afvragen of het verstandig is. Alle tijden dat je met dingen bezig bent die niet je core business zijn leidt je in feite jezelf af. Ook op een ander punt moet je je afvragen of het verstandig is. Want hoe zit het met de kwaliteit?

 

Verwende bezoekers

Het aanbod op het internet is groot en kent nauwelijks nog grenzen. Als je een bepaald product wilt kopen hoef je je niet meer te beperken tot plaatselijke leveranciers, maar kun je via het internet zoeken naar de beste aanbieder met de scherpste prijzen. Het gaat erom, dat de website waarmee je je presenteert de juiste uitstraling heeft, de juiste aantrekkingskracht op je bezoekers. En door het grote aanbod zijn die bezoekers alleen maar kritischer geworden. Door de vele kwaliteit die ze op het web tegenkomen zijn ze zelfs een beetje verwend.

 

Knutselwerk

Een bezoeker op je website heeft maar een paar seconden nodig om te beslissen of ze op je site blijven, of dat ze een website verderop gaan kijken. De allereerste indruk is dus erg belangrijk, een kans op een tweede indruk heb je zelden of nooit. Bezoekers die je site zo snel verlaten hebben, keren over het algemeen niet meer terug. Je bezoekers letten op de algemene uitstraling van je site, op de overzichtelijkheid, het doelgerichte en vooral op het gebruikersgemak. Spreken de elementen niet voldoende aan? Weg zijn ze. Hier zit dan precies het gevaar van het zelf knutselen aan de website. Als het ontwerpen en bouwen van websites niet echt je ding is, zul je met resultaten komen die jouzelf misschien wel kunnen bekoren, maar die door je publiek als amateuristisch worden bestempeld. Als ondernemer wil je van alles, maar zeker niet dat je amateuristisch op je mogelijke klanten overkomt. Dat zou het signaal geven dat je zelf niet goed weet wat je doet, en verlaagt je betrouwbaarheid. Dat is niet best als je afhankelijk bent van je website om nieuwe klanten te krijgen!

 

Webdesign

Om een frisse en aansprekende website te maken is het in de meeste gevallen verstandiger om de website en het webdesign uit te besteden aan een professional. Een webdesignbureau heeft de nodige kennis van nieuwe technieken en mogelijkheden  in huis om je website een modern en fris uiterlijk te geven. Het gaat er per slot van rekening om dat bezoekers graag op je website komen en blijven. Een direct contact, in de vorm van een vraag om informatie, een offerteaanvraag of misschien zelfs een bestelling kan het logische gevolg zijn. Dat verhoogt de kans op een hogere omzet, en daar gaat het uiteindelijk toch om!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 59
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie computers

Gratis televisie kijken via internet

Ziggo heeft lange tijd gratis tv kijken via internet aangeboden, helaas doen ze dit niet meer en daarom in dit artikel een aantal alternatieven om tv te kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Social media, plaag of zegen?

tegenwoordig kun je eigenlijk al niet meer zonder het lidmaatschap van een socialmedia site, maar wat zijn nu de voor en nadelen?

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een defecte Laptop LCD Scherm

Deze tutorial laat zien hoe het verwijderen van een laptop lcd, en hoe je een scherm van de laptop te vervangen. Je zou kunnen overwegen het vervangen van uw scherm van de laptop als je dode pixels, of een gebarsten scherm, of als het scherm niet reageert op alles.

Computers

Alles over computers en wat je er mee kan doen.

John von Neuman, de vader van de moderne computer.

De computer zoals we die vandaag de dag kennen dankt zijn bestaan aan John von Neuman.

Pimp je website: maak 'm zoekmachine vriendelijk

Je hebt niks aan een website als er geen bezoekers komen. Een belangrijke bron van verkeer op het internet zijn zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing. Daar ligt dan ook het belang van het ontwerpen van een zoekmachine vriendelijke site. Als je hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine, zal je meer bezoek

Leestekens op toetsenbord kloppen niet meer.

Als de leestekens van het toetsenbord niet meer overeenkomen.

Gratis Apple computer zorgt voor verandering van mijn leven.

Hoe een gratis Apple computer mijn kijk op het leven compleet veranderde.

Refurbished Laptops en Toelatingseisen

Dit betekent dat als een refurbished laptop bedrijf hier lid van is dat deze dan ook echt betrouwbaar is in de handelingen die zij uitvoeren.

Een online familie agenda delen met Dayhaps

Gratis een online familie agenda maken en delen. Eenvoudig een agenda beheren met het gezin.

Internetmarketing, ben jij gemotiveerd?

De rol van motivatie bij een succesvolle internet ondernemer

Pimp je website: ken je doelgroep

Inzicht in de aard van de mensen die jouw site bezoeken is zeer belangrijk. Je kunt die informatie gebruiken om je site te verbeteren en aan te passen. Hierdoor zul je meer trouwe terugkerende bezoekers krijgen.

Goedkoop labels printen, gratis labelprint software

Bespaar duizenden euro’s. Goedkoop labels printen met gratis Database gestuurde labelprint software.

De zwakke punten van een passieve bodyscanner

Zwakke punten van passieve bodyscanner

Hoe werkt een computer, hoe werkt optellen op een computer

Iedereen werkt tegenwoordig met een computer maar hoe werkt een computer eigenlijk.

Goldmember op Hyves

Hyves... Het is gratis maar dat hoeft 't niet te zijn. Je kan namelijk Goldmember worden. Het belangrijkste voordeel daarbij is dat je toegang hebt tot vele extra's!

Hoe krijg je weer plezier in je werk?

Baal je van je werk maar kun geen andere baan krijgen, lees hoe je weer plezier krijgt in je werk.

Nieuwe talen toevoegen op uw WordPress website

In een aantal stappen uw WordPress website meertalig maken

De invloed van Social Media op onze maatschappij

Wat zijn de kenmerken van Social Media en welke invloed kunnen zij uitoefenen?

VSTi: Refx Nexus

Blaas nieuw leven in je muziek met de Refx Nexus VSTi.

Communicatie van het moederbord in uw PC.

In dit artikel wordt omschreven hoe de componenten van een moederbord communiceren met elkaar!

Gratis Website Hosting en Domein Registratie

Gratis Website Hosting PHP MySQL ondersteunde websites en Domein Registratie

Online diensten van Google

Alles over de online diensten van Google

Welke sneltoetsen kan ik toepassen in Windows Vista?

Een artikel waar een aantal sneltoetsen in beschreven staan, die je kunt toepassen in Windows Vista.