5 manieren om Google Adsense inkomsten te verhogen


Publicatie datum:

Hoe haal je meer uit Google Adsense?

Gesponsorde koppelingen

Als je als webmaster geld met je site wil verdienen, is google adsense een zeer goede manier om dat te doen. Veel webmasters worstelen elke dag om goed geld te verdienen met hun website. Maar er zijn een aantal genieën die honderden dollars per dag binnensleepten aan de Ads van Google Adsense. Wat deze webmasters anders maakt dan de anderen, is dat ze echt anders te werk gaan en "out of the box" denken.

Degenen die dit gedaan hebben, hebben wat nuttige tips voor mensen die nieuw zijn gekomen in deze wereld. Sommige tips hebben in het verleden heel veel geld opgebracht (en dat kunnen ze nog steeds).

De vijf manieren:

1. Concentreer je op het formaat van de advertenties. Het formaat dat voor de meerderheid goed werkt is de grote rechthoek (336x280). Dit formaat resulteert vaak in een vermeerdering van het aantal kliks. Waarom zou u dan juist dit type moeten gebruiken? In principe, omdat de advertenties eruit zullen zien als normale webpagina links, en mensen er hierdoor vaker op zullen drukken. Dit zullen ze zelf bijna niet merken, maar het levert u alleen maar voordeel op.

2. Maak een aangepast kleurenpalet voor uw advertenties. Kies een kleur die goed staat bij de achtergrond van uw website. Als deze een witte achtergrond heeft, probeer dan wit te gebruiken als de de kleur van uw advertentie en grenslijnen. Dit is om het eruit te laten zien alsof Adsense deel uitmaakt van de webpagina. Dit zal resulteren naar meer klikken van mensen die uw site bezoeken.

3.Verwijder de Adsene van de onderkant van de pagina's en zet ze bovenaan. Probeer Adsense niet te verbergen. Zet ze neer op een plek waar mensen ze makkelijk kunnen zien. U zult versteld staan hoe het verschil in de locatie van de advertentie invloed kan hebben op uw winst.

4. Maak links naar relevante websites. Als u denkt dat sommige beter zijn dan anderen, let daar dan op. Zorg dat andere websites ook naar jou website linken. Dit kan door contact op te nemen met deze beheerders. Zorg dus dat je eigen pagina goed is, zodat mensen er naar willen linken. Dit proces wordt wel linkbuiling genoemd. Daar is nog veel meer over te vinden op internet.

5. Probeer het inbrengen van uw AdSense-code te automatiseren in de webpagina's met behulp van SSI. Vraag uw web-beheerder of de server SSI ondersteund of niet. Hoe doe je dat? Je slaat je Adsense code gewoon op in een tekstbestand, sla het op als "adsense tekst". Deze upload je naar de root directory van de webserver. Vervolgens vermeld je dan de code met behulp van SSI op andere pagina's. Deze tip is vooral tijdbesparend voor degenen die gebruik maakt van automatische pagina generatoren om pagina's op hun website te genereren.

 

Dit zijn enkele van de tips die goed hebben gewerkt voor een aantal die honderden of zelfs duizenden per dag op hun websites verdienen. Het is belangrijk om te weten dat advertenties worden weergeven omdat dit past bij het referentiekader van de mensen die er naar kijken. Dus probeer je te richten op een specifiek onderwerp, want dat is ook wat de mensen in de advertenties zullen zien.

Tips gegeven door degenen die hun inkomen hebben gestimuleerd zijn slechts richtlijnen die ze met je willen delen. Als ze hebben gewerkt, kan het misschien voor jou ook een goed idee zijn om deze tips uit te voeren. Probeer ze en wie weet ziet u uw inkomsten de komende tijd groeien. Als anderen het gedaan hebben, is er niks mis mee het ook voor jezelf te proberen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker juliavani

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Refurbished Laptops en Toelatingseisen

Dit betekent dat als een refurbished laptop bedrijf hier lid van is dat deze dan ook echt betrouwbaar is in de handelingen die zij uitvoeren.

Blogging tips en advies

In dit artikel vind je handige tips en belangrijk advies over het goed opzetten van een blog! Voorkom beginnersfouten en trek veel bezoekers!

Websites bouwen met een CMS (E107)

Dit artikel is gewijd aan het uitleggen wat een CMS is & hoe het u kan helpen.

Zoekmachinemarketing

Hoe gebruikt u zoekmachines eenvoudig voor uw online marketingcampagnes?

Een gratis iPad voor iedereen met de Gratis iPad Partij

Stem ook op de Gratis iPad Partij, stem voor een gratis iPad voor iedereen.

Zoeken op het internet

Efficiënter zoeken op het internet? Hou rekening met deze tips!

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Hoe krijg ik toch een Start menu in Windows 8?

Toch een Start menu in Windows 8!

Goedkoop labels printen, gratis labelprint software

Bespaar duizenden euro’s. Goedkoop labels printen met gratis Database gestuurde labelprint software.

Weebly: maak snel een gratis, professionele website

Informatie over het maken van een gratis website bij Weebly.

Een nieuwe gebruiker aanmaken bij Windows

korte handleiding aanmaken nieuwe windows gebruiker.

Waarom is de goedkope Huawei Ascend P7 de beste smartphone van het jaar?

De Huawei Ascend P7 is ruim 200 euro goedkoper dan de topmodellen Samsung Galaxy S5 van en Apple's iPhone 5s maar doet daar niet voor onder.

Wat is Black Hat SEO?

Uitleg van zoekmachine optimalisatie technieken die worden afgekeurd door zoekmachines

Coton Candy, computer ter grote van een USB-stick

De nieuwe Coton Candy is een computer ter grote van een USB-stick die in ieder beeldscherm of televisie ingeplugd kan worden.

Omegle, talk to strangers!

Omegle, chatten met vreemden over de hele wereld

Automatiseer je zakelijke en privéleven met ifttt!

Dit artikel beschrijft uitgebreid de mogelijkheden van ifttt.

Wachtwoord versleutelen in php

Een handige functie die een wachtwoord onomkeerbaar versleutelt en niet zomaar te ontcijferen valt.

Linkbuilding en SEO

Met linkbuilding kunt u uw positie in de zoekmachine vergroten. Meer gratis bezoekers naar uw website dus..

Blauw scherm (BSOD) bij Windows?

Lees hier meer informatie over de welbekende blauwe schermen van windows.

Nieuw bij Mac? Hier is het abc

Net overgeschakeld naar mac en begrijp je er niets van? Hier is het abc

Banken doelwit cyber aanvallen, Ideal doelwit cyber aanvallen

Steeds vaker zijn banken het doelwit voor cyberaanvallen, lees hier meer over dit fenomeen.

Succesvol verkopen via marktplaats.

Bijna iedereen heeft wel eens iets gekocht of verkocht via marktplaats maar hoe zorg je er nu voor dat je als verkoper snel en voor een goede prijs je producten verkoopt?

Gratis bloemen achtergrond hyves

Hoe kom je aan de mooiste gratis bloemenachtergronden voor je Hyves pagina.

Wat is Google Adsense?

Wat is Google Adsense?

Je laptop sneller laten werken

Handige tips om je laptop weer als nieuw te laten werken!