5 manieren om Google Adsense inkomsten te verhogen


Publicatie datum:

Hoe haal je meer uit Google Adsense?

Gesponsorde koppelingen

Als je als webmaster geld met je site wil verdienen, is google adsense een zeer goede manier om dat te doen. Veel webmasters worstelen elke dag om goed geld te verdienen met hun website. Maar er zijn een aantal genieën die honderden dollars per dag binnensleepten aan de Ads van Google Adsense. Wat deze webmasters anders maakt dan de anderen, is dat ze echt anders te werk gaan en "out of the box" denken.

Degenen die dit gedaan hebben, hebben wat nuttige tips voor mensen die nieuw zijn gekomen in deze wereld. Sommige tips hebben in het verleden heel veel geld opgebracht (en dat kunnen ze nog steeds).

De vijf manieren:

1. Concentreer je op het formaat van de advertenties. Het formaat dat voor de meerderheid goed werkt is de grote rechthoek (336x280). Dit formaat resulteert vaak in een vermeerdering van het aantal kliks. Waarom zou u dan juist dit type moeten gebruiken? In principe, omdat de advertenties eruit zullen zien als normale webpagina links, en mensen er hierdoor vaker op zullen drukken. Dit zullen ze zelf bijna niet merken, maar het levert u alleen maar voordeel op.

2. Maak een aangepast kleurenpalet voor uw advertenties. Kies een kleur die goed staat bij de achtergrond van uw website. Als deze een witte achtergrond heeft, probeer dan wit te gebruiken als de de kleur van uw advertentie en grenslijnen. Dit is om het eruit te laten zien alsof Adsense deel uitmaakt van de webpagina. Dit zal resulteren naar meer klikken van mensen die uw site bezoeken.

3.Verwijder de Adsene van de onderkant van de pagina's en zet ze bovenaan. Probeer Adsense niet te verbergen. Zet ze neer op een plek waar mensen ze makkelijk kunnen zien. U zult versteld staan hoe het verschil in de locatie van de advertentie invloed kan hebben op uw winst.

4. Maak links naar relevante websites. Als u denkt dat sommige beter zijn dan anderen, let daar dan op. Zorg dat andere websites ook naar jou website linken. Dit kan door contact op te nemen met deze beheerders. Zorg dus dat je eigen pagina goed is, zodat mensen er naar willen linken. Dit proces wordt wel linkbuiling genoemd. Daar is nog veel meer over te vinden op internet.

5. Probeer het inbrengen van uw AdSense-code te automatiseren in de webpagina's met behulp van SSI. Vraag uw web-beheerder of de server SSI ondersteund of niet. Hoe doe je dat? Je slaat je Adsense code gewoon op in een tekstbestand, sla het op als "adsense tekst". Deze upload je naar de root directory van de webserver. Vervolgens vermeld je dan de code met behulp van SSI op andere pagina's. Deze tip is vooral tijdbesparend voor degenen die gebruik maakt van automatische pagina generatoren om pagina's op hun website te genereren.

 

Dit zijn enkele van de tips die goed hebben gewerkt voor een aantal die honderden of zelfs duizenden per dag op hun websites verdienen. Het is belangrijk om te weten dat advertenties worden weergeven omdat dit past bij het referentiekader van de mensen die er naar kijken. Dus probeer je te richten op een specifiek onderwerp, want dat is ook wat de mensen in de advertenties zullen zien.

Tips gegeven door degenen die hun inkomen hebben gestimuleerd zijn slechts richtlijnen die ze met je willen delen. Als ze hebben gewerkt, kan het misschien voor jou ook een goed idee zijn om deze tips uit te voeren. Probeer ze en wie weet ziet u uw inkomsten de komende tijd groeien. Als anderen het gedaan hebben, is er niks mis mee het ook voor jezelf te proberen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker juliavani

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Veel te hoge taakbalk weer naar beneden zetten.

Hoge taakbalk naar beneden zetten.

Een online familie agenda delen met Dayhaps

Gratis een online familie agenda maken en delen. Eenvoudig een agenda beheren met het gezin.

Wat is een router?

Uitleg over wat een router is.

De populairste websites van 2010!

Ben je wel eens benieuwd naar de meest bezochte websites ter wereld... En in Nederland? Dat kom je nu te weten!

Moet ik overstappen van Windows 7 naar Windows 8?

Windows 7 vs Windows 8

Wat is Airplay en hoe gebruik ik het op mijn pc?

AirPlay is een fantastisch programma van Apple waarmee je muziek en video direct van het ene apparaat op het andere kunt streamen. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om anderen mee te laten genieten van een filmpje dat je bijvoorbeeld op je iPhone hebt.

Hoe krijg ik toch een Start menu in Windows 8?

Toch een Start menu in Windows 8!

Hoe kom je heel goedkoop aan een laptop?

Een tablet is leuk maar toch kun je niet zonder laptop, waar versier je een goedkope laptop.

Drempels voor ouderen om online te bestellen

Drempels voor ouderen om online te bestellen.

Is www.pc-speed.org betrouwbaar, Registry Booster

Werkt je Pc langzaam? pc-speed.org . Een snel 3 minuten onderzoek vind en repareert alle fouten onmiddellijk. Download nu gratis, 100 gegarandeerd

Wie is de geestelijke “vader” van BitTorrent, uTorrent en andere gratis Torrent download programma’s

Met gratis Torrent programma’s kun je gratis op een heel groot aantal websites alle films en muziek kan downloaden.

Gratis televisie kijken via internet

Ziggo heeft lange tijd gratis tv kijken via internet aangeboden, helaas doen ze dit niet meer en daarom in dit artikel een aantal alternatieven om tv te kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Films afspelen op de Sony PlayStation 3

Verschillende methodes om films te kijken

Fractals

Het wiskundige figuur 'fractal' en de toepassingen

De Logitech G110.

We nemen eens een kijkje naar de Logitech G110, de opvolger van de G11.

Recursie in de informatica

Een inleiding in recursie in de informatica en wiskunde.

Simpel backuppen van SQL Express databases

Eenvoudig backuppen van SQL Express databases via een freeware tool.

Introductie in PHP

Een korte inleiding in PHP, regelmatig gevolgd door nieuwe artikelen

gedownloade film kijken op tv

Verschillende manieren om gedownloade films op de tv te bekijken.

Hoe werkt Twitter?

hoe werkt twitter. trucks en tips over twitter.

De keuze voor een e-reader of een boek.

De ontwikkeling van techniek staat niet stil. Gaan we hierin mee of houden we vast aan iets wat goed voelt.

Speedtouch routers onbeveiligd

Wil je weten hoe je online kan, zonder router in huis, en toch legaal? Lees dan snel verder!

TV kijken via je pc, laptop, mobiel of tablet!

gratis tv kijken op laptop, gsm en tablet

Pimp je website: ken je doelgroep

Inzicht in de aard van de mensen die jouw site bezoeken is zeer belangrijk. Je kunt die informatie gebruiken om je site te verbeteren en aan te passen. Hierdoor zul je meer trouwe terugkerende bezoekers krijgen.

Leestekens op toetsenbord kloppen niet meer.

Als de leestekens van het toetsenbord niet meer overeenkomen.