Top 10 websites: als je je verveelt.


Publicatie datum:

Top 10 websites: als je je verveelt.

Gesponsorde koppelingen

Je kent het vast wel, je bent klaar met je (huis)werk, je hebt je email gecheckt, het nieuws gelezen en buienradar heb je ook al drie keer bekeken, je verveelt je. Hier de top 10 websites om je te vermaken!

10. www.youtube.com; YouTube is een geweldige website voor als je je verveelt, als je weet waar je op moet zoeken natuurlijk. Je kan bijvoorbeeld op 'Crazy World Records' zoeken en dan krijg je filmpjes van mensen die de gekste dingen doen in een mum van tijd of je zoekt de laatste auditie ronde van X Factor op om nog even te grinniken bij alle slechte zangers/zangeressen. Je kan natuurlijk ook 'failed' opzoeken, dan krijg je allemaal idioot leuke filmpjes van mensen die vallen, struikelen, schrikken etc. geweldig vermaak!

9. www.failblog.org; Als je op YouTube niet wilt zoeken of denkt dat je alle 'failed' filmpjes hebt gezien dan is dit het adres. Elke dag worden er nieuwe filmpjes en plaatjes geupload van mensen die de idiootste en raarste dingen doen, genoeg om je dosis humor flink op te schroeven.

8. www.moppen.nl; Als je niet zo van die flauwe sadistische humor houdt dan kan je natuurlijk ook vers geschreven moppen lezen! Heerlijk om even flink te lachen en je kan ze via de links meteen doorsturen naar al je vrienden om de vreugde te delen!

7. www.ongein.nl; Voor de mensen wiens Engels niet zo goed is, is dit de Nederlandse site als vervanger voor site 10 en 9. Elke dag worden ook hier nieuwe plaatjes en video's geupload, echte ongein! En je kan alles via de links ook weer delen met je vrienden.

6. www.wikipedia.org; Misschien niet voor iedereen, maar als je liever iets nieuws leert of gewoon wat interessante dingen wilt lezen is dit de site voor jou. Wikipedia is een online encyclopedie, zo kan je van alles opzoeken en dit in verschillende talen lezen. Erg leuk en leerzaam! Weet je nou zelf ook iets over een onderwerp te vertellen of zie je een fout in een van de artikelen? Dan kan je je gratis aanmelden en kan je zelf ook een input brengen, hartstikke leuk natuurlijk!

5. www.thepiratebay.org; Wil je graag een film zien, een game spelen, of dat nieuwe hoorboek beluisteren? Dit is de site voor jou! Je kan hier met een bittorrent programma (ik raad Vuze aan) de nieuwste films, games etc. downloaden! Let op: ik ben geen voorstander van het stelen van audio, video, games. De site moet je zien als 'monster' van het product dat je misschien wilt kopen, als je iets leuk vindt steun dan de makers van de software door het originele product te kopen!

4. www.damnlol.com; Nog een site met grappige plaatjes. Wordt meerdere keren per dag geupload voor non-stop plezier. En het beste? Je kan zelf ook foto's uploaden! En dan hopen dat 'ie er op komt natuurlijk!

3. www.icanhascheezburger.com; Voor de dieren fan! Op deze site vind je allemaal grappige plaatjes van allerlei dieren met grappige teksten erbij. Het leukste is dat ze een 'generator' hebben waar je zelf ook de zogeheten LOLcats mee kunt maken. Maar de site heeft ook andere dingen, zoals Look-A-Likes, dieren die op mensen lijken! Erg grappig en vermakelijk. Je kan ook bij deze site de links gebruiken om plaatjes met je vrienden te delen, zelfs je zelf gemaakte werk!

2. www.howstuffworks.com; Voor de boekenwurm (of gewoon als je intresse hebt hoe dingen in elkaar zitten) deze site gaat daar namelijk over, het legt uit hoe dingen werken en waarom ze zijn uitgevonden etc. De site legt niet alleen de werking van een lamp uit, maar ook complexe dingen zoals 'wat gebeurd er als er een ster dood gaat?' wat is de chemische reactie, etc. Erg interessant en het houdt je zeker voor een paar uurtjes bezig!

1. www.i-am-bored.com; Op deze site vind je nog duizende links naar video, plaatjes en andere sites met allerlei verschillende onderwerpen. Dus niet alleen droge humor, maar ook serieuse zaken als nieuws sites, en sites zoals nummer 2. Erg interessant! Enne, als je je na deze website nog steeds verveelt dan moet je echt een hobby zoeken! 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Hoe krijg ik toch een Start menu in Windows 8?

Toch een Start menu in Windows 8!

Snel Hoog Ranken in Google.

Hoe snel te ranken in de zoekresultaten van Google.

Adobe CS5 vs CS6

Enkele verschillen tussen Adobe Photoshop CS5 en CS6 op een rij

Hoe functioneren de bodyscanners die gebruikt worden op vliegvelden?

Bodyscanners die wapens detecteren.

Je laptop op afstand opsporen

Een artikel over het opsporen van je laptop wanneer deze gestolen is.

5 manieren om Google Adsense inkomsten te verhogen

Hoe haal je meer uit Google Adsense?

Refurbished Laptops en Toelatingseisen

Dit betekent dat als een refurbished laptop bedrijf hier lid van is dat deze dan ook echt betrouwbaar is in de handelingen die zij uitvoeren.

Is www.pc-speed.org betrouwbaar, Registry Booster

Werkt je Pc langzaam? pc-speed.org . Een snel 3 minuten onderzoek vind en repareert alle fouten onmiddellijk. Download nu gratis, 100 gegarandeerd

Zoekmachinemarketing

Hoe gebruikt u zoekmachines eenvoudig voor uw online marketingcampagnes?

Wat is reseller webhosting?

Wil je een eigen hostingbedrijf beginnen of wil jij gewoon al jouw domeinen op een centrale plaats hebben, dan is het reseller pakket iets voor jouw. Dit pakket geeft een mooie kans voor mensen die een eigen hosting bedrijf willen beginnen.

Wie is de geestelijke “vader” van BitTorrent, uTorrent en andere gratis Torrent download programma’s

Met gratis Torrent programma’s kun je gratis op een heel groot aantal websites alle films en muziek kan downloaden.

Internet plat

kan het internet stuk? Wat moet een terrorist doen om het internet plat te leggen

Wat te doen als er drank over je laptop heen gaat.

Handleiding wat je wel en niet moet doen als er drank over je laptop heen gaat

Automatiseer je zakelijke en privéleven met ifttt!

Dit artikel beschrijft uitgebreid de mogelijkheden van ifttt.

Gratis televisie kijken via internet

Ziggo heeft lange tijd gratis tv kijken via internet aangeboden, helaas doen ze dit niet meer en daarom in dit artikel een aantal alternatieven om tv te kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Wat is Black Hat SEO?

Uitleg van zoekmachine optimalisatie technieken die worden afgekeurd door zoekmachines

Online diensten van Google

Alles over de online diensten van Google

Pimp je website: de 5 vuistregels van webdesign

Voor een goed presterende website is elk detail van belang. Hier volgen vijf vuistregels om je website te optimaliseren.

Wat is webmail?

korte uitleg over webmail.

Een programma reageert niet meer.

Leer hier hoe u een programma crash kunt oplossen.

Hoe maak ik een duaal boot systeem met windows

Dit artikel beschrijft het maken van een duaal boot systeem met Windows 7 Ultimate en Windows Server 2012

Hoe werkt Twitter?

hoe werkt twitter. trucks en tips over twitter.

Biometrische beveiliging voor beginners

Wat houdt biometrie in en waar kan het voor gebruikt worden?

De datum vinden waarop een website voor de eerste keer online was

Hoe oud is een bepaalde website? In dit artikel zal ik je via een handig trucje uitleggen hoe je de eerste datum vindt waarop een webpagina online was.

Ik Twitter, jij Twittert, Wij Twitteren

Twitter jij je ook suf gedurende de dag? Ik wel. Gemiddeld gaan er zo'n 200-300 berichten uit naar 16.000 volgers. Blauwe vingers als gevolg. Of.?