Top 10 websites: als je je verveelt.


Publicatie datum:

Top 10 websites: als je je verveelt.

Gesponsorde koppelingen

Je kent het vast wel, je bent klaar met je (huis)werk, je hebt je email gecheckt, het nieuws gelezen en buienradar heb je ook al drie keer bekeken, je verveelt je. Hier de top 10 websites om je te vermaken!

10. www.youtube.com; YouTube is een geweldige website voor als je je verveelt, als je weet waar je op moet zoeken natuurlijk. Je kan bijvoorbeeld op 'Crazy World Records' zoeken en dan krijg je filmpjes van mensen die de gekste dingen doen in een mum van tijd of je zoekt de laatste auditie ronde van X Factor op om nog even te grinniken bij alle slechte zangers/zangeressen. Je kan natuurlijk ook 'failed' opzoeken, dan krijg je allemaal idioot leuke filmpjes van mensen die vallen, struikelen, schrikken etc. geweldig vermaak!

9. www.failblog.org; Als je op YouTube niet wilt zoeken of denkt dat je alle 'failed' filmpjes hebt gezien dan is dit het adres. Elke dag worden er nieuwe filmpjes en plaatjes geupload van mensen die de idiootste en raarste dingen doen, genoeg om je dosis humor flink op te schroeven.

8. www.moppen.nl; Als je niet zo van die flauwe sadistische humor houdt dan kan je natuurlijk ook vers geschreven moppen lezen! Heerlijk om even flink te lachen en je kan ze via de links meteen doorsturen naar al je vrienden om de vreugde te delen!

7. www.ongein.nl; Voor de mensen wiens Engels niet zo goed is, is dit de Nederlandse site als vervanger voor site 10 en 9. Elke dag worden ook hier nieuwe plaatjes en video's geupload, echte ongein! En je kan alles via de links ook weer delen met je vrienden.

6. www.wikipedia.org; Misschien niet voor iedereen, maar als je liever iets nieuws leert of gewoon wat interessante dingen wilt lezen is dit de site voor jou. Wikipedia is een online encyclopedie, zo kan je van alles opzoeken en dit in verschillende talen lezen. Erg leuk en leerzaam! Weet je nou zelf ook iets over een onderwerp te vertellen of zie je een fout in een van de artikelen? Dan kan je je gratis aanmelden en kan je zelf ook een input brengen, hartstikke leuk natuurlijk!

5. www.thepiratebay.org; Wil je graag een film zien, een game spelen, of dat nieuwe hoorboek beluisteren? Dit is de site voor jou! Je kan hier met een bittorrent programma (ik raad Vuze aan) de nieuwste films, games etc. downloaden! Let op: ik ben geen voorstander van het stelen van audio, video, games. De site moet je zien als 'monster' van het product dat je misschien wilt kopen, als je iets leuk vindt steun dan de makers van de software door het originele product te kopen!

4. www.damnlol.com; Nog een site met grappige plaatjes. Wordt meerdere keren per dag geupload voor non-stop plezier. En het beste? Je kan zelf ook foto's uploaden! En dan hopen dat 'ie er op komt natuurlijk!

3. www.icanhascheezburger.com; Voor de dieren fan! Op deze site vind je allemaal grappige plaatjes van allerlei dieren met grappige teksten erbij. Het leukste is dat ze een 'generator' hebben waar je zelf ook de zogeheten LOLcats mee kunt maken. Maar de site heeft ook andere dingen, zoals Look-A-Likes, dieren die op mensen lijken! Erg grappig en vermakelijk. Je kan ook bij deze site de links gebruiken om plaatjes met je vrienden te delen, zelfs je zelf gemaakte werk!

2. www.howstuffworks.com; Voor de boekenwurm (of gewoon als je intresse hebt hoe dingen in elkaar zitten) deze site gaat daar namelijk over, het legt uit hoe dingen werken en waarom ze zijn uitgevonden etc. De site legt niet alleen de werking van een lamp uit, maar ook complexe dingen zoals 'wat gebeurd er als er een ster dood gaat?' wat is de chemische reactie, etc. Erg interessant en het houdt je zeker voor een paar uurtjes bezig!

1. www.i-am-bored.com; Op deze site vind je nog duizende links naar video, plaatjes en andere sites met allerlei verschillende onderwerpen. Dus niet alleen droge humor, maar ook serieuse zaken als nieuws sites, en sites zoals nummer 2. Erg interessant! Enne, als je je na deze website nog steeds verveelt dan moet je echt een hobby zoeken! 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Microsoft office software

Werelds meest bekende zakelijke software.

Online veiligheid

Ik heb opgezocht wat mensen eigenlijk met je informatie kunnen die op internet staat opgeslagen. Van onschuldige informatie zoals foto's van jou met je vrienden en je hobbies, tot de gegevens van jou die online staan wanneer je doet aan online bankieren.

.srt-files

Een bestandsextensie die ondertitels bevat voor een videobestand

Internetmarketing, ben jij gemotiveerd?

De rol van motivatie bij een succesvolle internet ondernemer

Hoe pas ik de resolutie aan van het beeldscherm?

uitleg over resolutie instellen

Random wachtwoord in php

Een handige functie om een random password (willekeurig wachtwoord) te genereren in PHP.

Hoe werkt Twitter?

hoe werkt twitter. trucks en tips over twitter.

Bluetooth, hoe werkt dat?

Bluetooth kom je op mobiele telefoons en computers tegen. Waarvoor is bluetooth en hoe werkt het?

Tips en advies om je blog te promoten

Handige tips en praktisch advies om je blog te promoten en zodoende meer bezoekers te trekken!

Hoe maak ik een nieuwe map aan voor mijn documenten?

Instructies voor het aanmaken van een nieuwe map

Hoe vind je hulp voor Microsoft Office?

Gratis hulp van www.microsoft.com klantenservice, ’t kan!

P3P (Platform for Privacy Preferences Project)

P3P ( platform for privacy preferences project) is een protocol dat websites in staat stelt om informatie op te vragen over bezoekers van de website.

Hoe kun je goedkoop aan originele HP inkt cartridges komen?

Een goedkope nieuwe inkt jetprinter is heel makkelijk te vinden vandaag de dag. De HP deskjet 1010 Inkjetprinter bijvoorbeeld is te koop voor het luttele bedrag van €31.46.

Gratis televisie kijken via internet

Ziggo heeft lange tijd gratis tv kijken via internet aangeboden, helaas doen ze dit niet meer en daarom in dit artikel een aantal alternatieven om tv te kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Verander je mailadres op Facebook!

Bewaak je privacy! Hou zelf in de hand welk mailadres te zien is op jou Facebook account!

Hoe krijg ik toch een Start menu in Windows 8?

Toch een Start menu in Windows 8!

Hoe besparen op de kosten van Laser Cartridges?

Ervaar het beste resultaat met uw afdrukken door het installeren tonercartridge broer gewinkeld bij Gocartridge.

Gratis virtuele computer in hersens

Krijgt iedereen binnenkort zijn eigen gratis virtuele computer of softwarematige in zijn hersens?

Wat is Black Hat SEO?

Uitleg van zoekmachine optimalisatie technieken die worden afgekeurd door zoekmachines

Over virtual reality

Belangrijke aspecten van virtual reality, van definiëring tot aandachtspunten.

De basis van c++ programmeren

Programmeren in c++, de basis. computer programmas maken

De datum vinden waarop een website voor de eerste keer online was

Hoe oud is een bepaalde website? In dit artikel zal ik je via een handig trucje uitleggen hoe je de eerste datum vindt waarop een webpagina online was.

Mac OS X Snow Leopard of Windows 7?

Vergelijking tussen 2 nieuwe besturingssystemen

Uitvoeren staat niet meer in het start menu.

Lees hier hoe u de knop uitvoeren terug kunt krijgen in het start menu.

Windows schakelt zich uit na aanmelden!

windows, herstart, reboot, aanmelden