Top 10 websites: als je je verveelt.


Publicatie datum:

Top 10 websites: als je je verveelt.

Gesponsorde koppelingen

Je kent het vast wel, je bent klaar met je (huis)werk, je hebt je email gecheckt, het nieuws gelezen en buienradar heb je ook al drie keer bekeken, je verveelt je. Hier de top 10 websites om je te vermaken!

10. www.youtube.com; YouTube is een geweldige website voor als je je verveelt, als je weet waar je op moet zoeken natuurlijk. Je kan bijvoorbeeld op 'Crazy World Records' zoeken en dan krijg je filmpjes van mensen die de gekste dingen doen in een mum van tijd of je zoekt de laatste auditie ronde van X Factor op om nog even te grinniken bij alle slechte zangers/zangeressen. Je kan natuurlijk ook 'failed' opzoeken, dan krijg je allemaal idioot leuke filmpjes van mensen die vallen, struikelen, schrikken etc. geweldig vermaak!

9. www.failblog.org; Als je op YouTube niet wilt zoeken of denkt dat je alle 'failed' filmpjes hebt gezien dan is dit het adres. Elke dag worden er nieuwe filmpjes en plaatjes geupload van mensen die de idiootste en raarste dingen doen, genoeg om je dosis humor flink op te schroeven.

8. www.moppen.nl; Als je niet zo van die flauwe sadistische humor houdt dan kan je natuurlijk ook vers geschreven moppen lezen! Heerlijk om even flink te lachen en je kan ze via de links meteen doorsturen naar al je vrienden om de vreugde te delen!

7. www.ongein.nl; Voor de mensen wiens Engels niet zo goed is, is dit de Nederlandse site als vervanger voor site 10 en 9. Elke dag worden ook hier nieuwe plaatjes en video's geupload, echte ongein! En je kan alles via de links ook weer delen met je vrienden.

6. www.wikipedia.org; Misschien niet voor iedereen, maar als je liever iets nieuws leert of gewoon wat interessante dingen wilt lezen is dit de site voor jou. Wikipedia is een online encyclopedie, zo kan je van alles opzoeken en dit in verschillende talen lezen. Erg leuk en leerzaam! Weet je nou zelf ook iets over een onderwerp te vertellen of zie je een fout in een van de artikelen? Dan kan je je gratis aanmelden en kan je zelf ook een input brengen, hartstikke leuk natuurlijk!

5. www.thepiratebay.org; Wil je graag een film zien, een game spelen, of dat nieuwe hoorboek beluisteren? Dit is de site voor jou! Je kan hier met een bittorrent programma (ik raad Vuze aan) de nieuwste films, games etc. downloaden! Let op: ik ben geen voorstander van het stelen van audio, video, games. De site moet je zien als 'monster' van het product dat je misschien wilt kopen, als je iets leuk vindt steun dan de makers van de software door het originele product te kopen!

4. www.damnlol.com; Nog een site met grappige plaatjes. Wordt meerdere keren per dag geupload voor non-stop plezier. En het beste? Je kan zelf ook foto's uploaden! En dan hopen dat 'ie er op komt natuurlijk!

3. www.icanhascheezburger.com; Voor de dieren fan! Op deze site vind je allemaal grappige plaatjes van allerlei dieren met grappige teksten erbij. Het leukste is dat ze een 'generator' hebben waar je zelf ook de zogeheten LOLcats mee kunt maken. Maar de site heeft ook andere dingen, zoals Look-A-Likes, dieren die op mensen lijken! Erg grappig en vermakelijk. Je kan ook bij deze site de links gebruiken om plaatjes met je vrienden te delen, zelfs je zelf gemaakte werk!

2. www.howstuffworks.com; Voor de boekenwurm (of gewoon als je intresse hebt hoe dingen in elkaar zitten) deze site gaat daar namelijk over, het legt uit hoe dingen werken en waarom ze zijn uitgevonden etc. De site legt niet alleen de werking van een lamp uit, maar ook complexe dingen zoals 'wat gebeurd er als er een ster dood gaat?' wat is de chemische reactie, etc. Erg interessant en het houdt je zeker voor een paar uurtjes bezig!

1. www.i-am-bored.com; Op deze site vind je nog duizende links naar video, plaatjes en andere sites met allerlei verschillende onderwerpen. Dus niet alleen droge humor, maar ook serieuse zaken als nieuws sites, en sites zoals nummer 2. Erg interessant! Enne, als je je na deze website nog steeds verveelt dan moet je echt een hobby zoeken! 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Internetmarketing, ben jij gemotiveerd?

De rol van motivatie bij een succesvolle internet ondernemer

Hoe kun je goedkoop aan originele HP inkt cartridges komen?

Een goedkope nieuwe inkt jetprinter is heel makkelijk te vinden vandaag de dag. De HP deskjet 1010 Inkjetprinter bijvoorbeeld is te koop voor het luttele bedrag van €31.46.

Verdwenen cd-rom speler terug in verkenner zetten

Verdwenen cd-rom speler terug zetten in mijn verkenner

Online veiligheid

Ik heb opgezocht wat mensen eigenlijk met je informatie kunnen die op internet staat opgeslagen. Van onschuldige informatie zoals foto's van jou met je vrienden en je hobbies, tot de gegevens van jou die online staan wanneer je doet aan online bankieren.

Weebly: maak snel een gratis, professionele website

Informatie over het maken van een gratis website bij Weebly.

Gratis Website Hosting en Domein Registratie

Gratis Website Hosting PHP MySQL ondersteunde websites en Domein Registratie

Hoe kom je hoog in Google?

Een artikel voor beginners die niets afweten van hoe Google werkt en graag willen weten hoe je hoog komt in Google.

Een programma reageert niet meer.

Leer hier hoe u een programma crash kunt oplossen.

Excel 2003 - Grafieken

Hoe maak -of pas je een grafiek aan in Excel? Hier wordt het uitgelegd!

Mac vs PC - Apple vs Microsoft

Verschil tussen Apple computers/laptops en (Microsoft) PC's

Introductie in PHP

Een korte inleiding in PHP, regelmatig gevolgd door nieuwe artikelen

Pimp je website: ken je doelgroep

Inzicht in de aard van de mensen die jouw site bezoeken is zeer belangrijk. Je kunt die informatie gebruiken om je site te verbeteren en aan te passen. Hierdoor zul je meer trouwe terugkerende bezoekers krijgen.

Hoe kan ik een printer draadloos aansluiten op mijn netwerk?

computer, draadloos, netwerk, printer, windows, router

Pimp je website: kleuren en thema's

Voor een website geldt hetzelfde als bij het solliciteren naar een baan: de eerste indruk is doorslaggevend. Als je succes wilt, moet je site er dan ook aantrekkelijk en professioneel uitzien. Maar hoe bereik je dat?

Social media

Social media

Hoe functioneren de bodyscanners die gebruikt worden op vliegvelden?

Bodyscanners die wapens detecteren.

Leven zonder internet en toch digitaal verbonden zijn.

Jonge mensen weten niet beter of het internet is iets wat altijd al bestaan heeft. Ze staan er niet eens bij stil dat het internet constant in stand gehouden moet worden door mensen en niet iets is wat van nature aanwezig is en waar je je alleen maar door middel van een “device” op aanmelden moet.

Wat is Google Adsense?

Wat is Google Adsense?

Biometrische beveiliging voor beginners

Wat houdt biometrie in en waar kan het voor gebruikt worden?

De mooiste gratis wallpapers, hd wallpaper, free wallpaper

De mooiste gratis HD wallpapers voor jouw verzamelt met directe downloadlink.

Hoe werkt de Microsoft Exchange Server?

Ook wij gaan eindelijk werken met de Microsoft Exchange Server maar hoe werkt de Microsoft Exchange Server?

Hacken: Legaal of Illegaal?

Met het recente lekken van wikileaks en het oppakken van Julian Assange is de discussie voluit aan de gang, is hacken legaal als het gaat over informatievordering en hoe ver mag je gaan?

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Een evaluatie van 2 jaar GNU/Linux Gebruik

Hoe werkt Skype?

Een beknopte uitleg met stap voor stap beschrijving hoe je Skype installeert op je computer en in gebruik neemt.

VSTi: Refx Nexus

Blaas nieuw leven in je muziek met de Refx Nexus VSTi.