Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer!


Publicatie datum:

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer. .

Gesponsorde koppelingen

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer.

In mijn allereerste artikel kan ik niet beter dan schrijven over mijn zelfgemaakte, en net gelanceerde webtool PayPro Ad Viewer. Ik ben hier niet alleen enthousiast over omdat ik dit zelf verzonnen heb. Nee, ik weet namelijk dat dit product een perfect en winstgevend verdien model is en dat hier een hoop mensen blij mee zullen zijn. Je kunt er namelijk geld mee verdienen terwijl je slaapt

Mijn ervaring met Google Adsense


Ik kwam op het idee om deze tool te creëren omdat ik al ruim een jaar een poging deed om geld te verdienen met Google Adsense. Ik had op een stuk of 3 van mijn websites advertenties van Adsense geplaatst, en na een jaar had ik niet veel meer verdiend dan 24 euro. Mooi meegenomen, maar het schiet niet echt op natuurlijk. Zeker niet, omdat Adsense pas uitbetaalt als je een bedrag van 70 euro bij elkaar hebt gesprokkeld. Dat betekent dus dat ik nog minimaal een jaar moet wachten .

Nu moet ik er wel eerlijkheidshalve bij vertellen dat ik niet heel veel tijd en moeite in mijn websites had gestoken, dus ik kreeg ook geen grote aantallen klanten . Tussen de 15 en 30 bezoekers per dag, per website. Als ik er meer attentie aan had besteed en meer had gedaan aan linkbuilding, SEO en duur betaalde keywords in mijn artikelen had opgnomen, dan had ik vast wel wat meer verdiend.

Succesvol bloggen kost tijd en energie


Dit is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Ze starten enthousiast een blog, en zetten er Adsense op en rekenen op of hopen hiermee veel geld te verdienen. Maar na een tijdje verdwijnt de discipline om steeds nieuwe, interessante artikelen te schrijven. Dit kan komen door een gebrek aan inspiratie of tijd, of omdat men afgeleid wordt door verschillende zaken op internet. Daarbij is het ook nog een heel gedoe om je website bovenaan te krijgen in Google. Veel mensen weten niet precies de juiste SEO technieken, of ze geven het na een tijdje op omdat ze geen of weinig resultaat zien.
Google Adsense is streng en meedogenloos

Wat mij persoonlijk nog nooit is overkomen, maar wat wel veel bloggers overkomt, is dat ze een ban van Google Adsense krijgen. Adsense heeft een enorme lijst aan condities en regeltjes waar je je aan moet houden. Doe je dat niet, dan loop je kans gebanned te worden en kun je fluiten naar je opgebouwde saldo.

Affiliate Marketing = Goed Geld Verdienen


Terug naar mijn eigen mislukte belevenis met Adsense... In de tussentijd had ik een ander verschijnsel op Internet gevonden waar ik veel meer geld mee verdiende dan Adsense, namelijk affiliate marketing. Ik kwam er achter dat je digitale producten (zoals onder andere e-books en online cursussen) van anderen op Internet kunt promoten en dat je ermee veel geld verdienen kunt. Vandaar kwam ik terecht bij het affiliatenetwerk PayPro. Daar vind je producten die je heel veel geld kunnen opleveren, variërend van 1 tot honderden euro's! Ik begon één van deze producten te promoten en tot mijn verbazing werd dit product regelmatig verkocht en kreeg ik een leuke commissie .

Gevonden !!!


En toen ging er een licht boven mijn hoofd branden! Aangezien ik vrij handig ben in programmeren, besloot ik een alternatief voor Adsense te maken . Een soortgelijk advertentie systeem dat alleen maar advertenties toont waarin producten van PayPro worden gepromoot. Een affiliate advertentie systeem dus! En PayPro Ad Viewer was geschapen !
PayPro Ad Viewer Werkt!

Allicht heb ik mijn systeem eerst uitgeprobeerd op één van mijn eigen websites. Adsense eraf, PayPro Ad Viewer erop. Na 8 dagen had ik via dit systeem mijn eerste verkoop verwezenlijkt en kreeg ik een commissie bedrag van 34 euro! Ik dacht ik gek werd: binnen 8 dagen had ik meer verdiend dan ik met Adsense in een jaar had binnengehaald. Kun je nagaan wat er gebeurd als ik een site zou hebben die elke dag honderd(en) bezoekers trekt!

Je begrijpt nu waarschijnlijk wel waarom ik zo enthousiast ben over mijn systeem. Het is vele malen winstgevender dan Google Adsense. Later zal ik er nog meer artikelen over publiceren, want er valt een hoop over te vertellen .

Probeer het nu zelf uit!


Ik zou het tof vinden als jij PayPro Ad Viewer ook wilt proberen . Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Mijn ervaringen met Linux Ubuntu

Hier vind je mij ervaring met Linux Ubuntu

Hoe vind je hulp voor Microsoft Office?

Gratis hulp van www.microsoft.com klantenservice, ’t kan!

Online veiligheid

Ik heb opgezocht wat mensen eigenlijk met je informatie kunnen die op internet staat opgeslagen. Van onschuldige informatie zoals foto's van jou met je vrienden en je hobbies, tot de gegevens van jou die online staan wanneer je doet aan online bankieren.

Kun je Windows software draaien op een Linux computer

Linux wordt steeds populairder maar kun je ook Windows software draaien op een Linux computer?

Windows schakelt zich uit na aanmelden!

windows, herstart, reboot, aanmelden

Random wachtwoord in php

Een handige functie om een random password (willekeurig wachtwoord) te genereren in PHP.

Een achtergrondafbeelding invoegen in Excel 2007 / 2010

Uitleg hoe een achtergrondafbeelding in te voegen in Excel 2007 / 2010

Waar kan ik goedkoop webhosting kopen?

Voor je webhosting koopt vergelijk je best de prijzen. We laten je zien waar je dit kan doen.

Meest gebruikte sneltoetsen / shortkeys

overzicht van meest gebruikte sneltoetsen

Hoe kan ik een printer draadloos aansluiten op mijn netwerk?

computer, draadloos, netwerk, printer, windows, router

Wat is een router?

Uitleg over wat een router is.

Goldmember op Hyves

Hyves... Het is gratis maar dat hoeft 't niet te zijn. Je kan namelijk Goldmember worden. Het belangrijkste voordeel daarbij is dat je toegang hebt tot vele extra's!

Backup van uw computer - basiskennis

Wat moet u weten over de backup van uw computer?

Hacken: Legaal of Illegaal?

Met het recente lekken van wikileaks en het oppakken van Julian Assange is de discussie voluit aan de gang, is hacken legaal als het gaat over informatievordering en hoe ver mag je gaan?

Hoe kun je draadloos printen met een bedrade netwerkprinter?

Draadloos printen met de bedrade Hp Officejet Eprinter netwerkprinter en Google Cloud Print.

Refurbished Laptops en Toelatingseisen

Dit betekent dat als een refurbished laptop bedrijf hier lid van is dat deze dan ook echt betrouwbaar is in de handelingen die zij uitvoeren.

Product information management systemen worden steeds belangrijker voor het efficient beheren van complexe value chains

In een wereld waarin value chains zich uitspreiden over meerdere landen, verschillende talen en de administratie van productinformatie in verschillende systemen gedaan wordt, is het effectief beheren van productinformatie voor veel bedrijven een zware uitdaging.

Belangrijke informatie over de vingerafdruk

Belangrijke informatie over de vingerafdruk

Uw printer als netwerk printer instellen

Overal vanuit huis printen!

Autodesk 123D

Leuke CAD software voor thuis

Mac vs PC - Apple vs Microsoft

Verschil tussen Apple computers/laptops en (Microsoft) PC's

Geld verdienen op internet feit of fictie

Geld verdienen via internet, hoe pak je dat aan

Nieuw bij Mac? Hier is het abc

Net overgeschakeld naar mac en begrijp je er niets van? Hier is het abc

Hoe kan ik online spelletjes spelen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het online spelen van allerlei soorten spelletjes?

USB 3.0. Wat is het ?

Iedereen kent de befaamde USB poort wel. Maar sinds een tijdje is er al USB 3.0.