Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer!


Publicatie datum:

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer. .

Gesponsorde koppelingen

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer.

In mijn allereerste artikel kan ik niet beter dan schrijven over mijn zelfgemaakte, en net gelanceerde webtool PayPro Ad Viewer. Ik ben hier niet alleen enthousiast over omdat ik dit zelf verzonnen heb. Nee, ik weet namelijk dat dit product een perfect en winstgevend verdien model is en dat hier een hoop mensen blij mee zullen zijn. Je kunt er namelijk geld mee verdienen terwijl je slaapt

Mijn ervaring met Google Adsense


Ik kwam op het idee om deze tool te creëren omdat ik al ruim een jaar een poging deed om geld te verdienen met Google Adsense. Ik had op een stuk of 3 van mijn websites advertenties van Adsense geplaatst, en na een jaar had ik niet veel meer verdiend dan 24 euro. Mooi meegenomen, maar het schiet niet echt op natuurlijk. Zeker niet, omdat Adsense pas uitbetaalt als je een bedrag van 70 euro bij elkaar hebt gesprokkeld. Dat betekent dus dat ik nog minimaal een jaar moet wachten .

Nu moet ik er wel eerlijkheidshalve bij vertellen dat ik niet heel veel tijd en moeite in mijn websites had gestoken, dus ik kreeg ook geen grote aantallen klanten . Tussen de 15 en 30 bezoekers per dag, per website. Als ik er meer attentie aan had besteed en meer had gedaan aan linkbuilding, SEO en duur betaalde keywords in mijn artikelen had opgnomen, dan had ik vast wel wat meer verdiend.

Succesvol bloggen kost tijd en energie


Dit is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Ze starten enthousiast een blog, en zetten er Adsense op en rekenen op of hopen hiermee veel geld te verdienen. Maar na een tijdje verdwijnt de discipline om steeds nieuwe, interessante artikelen te schrijven. Dit kan komen door een gebrek aan inspiratie of tijd, of omdat men afgeleid wordt door verschillende zaken op internet. Daarbij is het ook nog een heel gedoe om je website bovenaan te krijgen in Google. Veel mensen weten niet precies de juiste SEO technieken, of ze geven het na een tijdje op omdat ze geen of weinig resultaat zien.
Google Adsense is streng en meedogenloos

Wat mij persoonlijk nog nooit is overkomen, maar wat wel veel bloggers overkomt, is dat ze een ban van Google Adsense krijgen. Adsense heeft een enorme lijst aan condities en regeltjes waar je je aan moet houden. Doe je dat niet, dan loop je kans gebanned te worden en kun je fluiten naar je opgebouwde saldo.

Affiliate Marketing = Goed Geld Verdienen


Terug naar mijn eigen mislukte belevenis met Adsense... In de tussentijd had ik een ander verschijnsel op Internet gevonden waar ik veel meer geld mee verdiende dan Adsense, namelijk affiliate marketing. Ik kwam er achter dat je digitale producten (zoals onder andere e-books en online cursussen) van anderen op Internet kunt promoten en dat je ermee veel geld verdienen kunt. Vandaar kwam ik terecht bij het affiliatenetwerk PayPro. Daar vind je producten die je heel veel geld kunnen opleveren, variërend van 1 tot honderden euro's! Ik begon één van deze producten te promoten en tot mijn verbazing werd dit product regelmatig verkocht en kreeg ik een leuke commissie .

Gevonden !!!


En toen ging er een licht boven mijn hoofd branden! Aangezien ik vrij handig ben in programmeren, besloot ik een alternatief voor Adsense te maken . Een soortgelijk advertentie systeem dat alleen maar advertenties toont waarin producten van PayPro worden gepromoot. Een affiliate advertentie systeem dus! En PayPro Ad Viewer was geschapen !
PayPro Ad Viewer Werkt!

Allicht heb ik mijn systeem eerst uitgeprobeerd op één van mijn eigen websites. Adsense eraf, PayPro Ad Viewer erop. Na 8 dagen had ik via dit systeem mijn eerste verkoop verwezenlijkt en kreeg ik een commissie bedrag van 34 euro! Ik dacht ik gek werd: binnen 8 dagen had ik meer verdiend dan ik met Adsense in een jaar had binnengehaald. Kun je nagaan wat er gebeurd als ik een site zou hebben die elke dag honderd(en) bezoekers trekt!

Je begrijpt nu waarschijnlijk wel waarom ik zo enthousiast ben over mijn systeem. Het is vele malen winstgevender dan Google Adsense. Later zal ik er nog meer artikelen over publiceren, want er valt een hoop over te vertellen .

Probeer het nu zelf uit!


Ik zou het tof vinden als jij PayPro Ad Viewer ook wilt proberen . Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

TV kijken via je pc, laptop, mobiel of tablet!

gratis tv kijken op laptop, gsm en tablet

Goedkope tablet Keyboard Dock, het beste tablet Keyboard Dock

Met een goedkope tablet Keyboard Dock maak ik mijn tablet pc in een handomdraai veel productiever.

Coton Candy, computer ter grote van een USB-stick

De nieuwe Coton Candy is een computer ter grote van een USB-stick die in ieder beeldscherm of televisie ingeplugd kan worden.

Omegle, talk to strangers!

Omegle, chatten met vreemden over de hele wereld

Gratis TV kijken via internet (Ziggo)

Gratis tv kijken via internet. Lees hier meer informatie!

Hoe kun je geld verdienen met You Tube?

Lees hier hoe ook jij makkelijk geld met je eigen filmpjes op You Tube.

Pimp je website: de 5 vuistregels van webdesign

Voor een goed presterende website is elk detail van belang. Hier volgen vijf vuistregels om je website te optimaliseren.

Pimp je website: de 6 basisprincipes van goed design

Je website is zowel je visitekaartje als het hoofdkwartier van je online bedrijf. Daarom is het belangrijk kennis te nemen van enkele basisprincipes van goed webdesign. Je wilt immers zoveel mogelijk bezoekers bereiken, vasthouden en terug laten keren.

Hoe krijg ik toch een Start menu in Windows 8?

Toch een Start menu in Windows 8!

Goldmember op Hyves

Hyves... Het is gratis maar dat hoeft 't niet te zijn. Je kan namelijk Goldmember worden. Het belangrijkste voordeel daarbij is dat je toegang hebt tot vele extra's!

Top 10 websites: als je je verveelt.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Biometrische beveiliging voor beginners

Wat houdt biometrie in en waar kan het voor gebruikt worden?

De Logitech G700 Wireless Gaming muis.

We nemen een kijkje naar de allernieuwste, draadloze gaming-muis van Logitech. De G700.

Wat is het verschil tussen DVD+ en DVD- en DVD-ram

In dit artikel de uitleg over het verschil tussen DVD+ EN DVD- en andere soorten DVD’s.

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer!

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer. .

Een gratis iPad voor iedereen met de Gratis iPad Partij

Stem ook op de Gratis iPad Partij, stem voor een gratis iPad voor iedereen.

Is gratis WiFi Veilig?

Een Hotspot (beter bekend als gratis WiFi) is dit wel zo veilig als iedereen denkt? Vind hier tips om veilig te surfen!

Ik mis een codec ! Wat is het en hoe kan ik dit voortaan voorkomen?

Alles wat je nodig hebt om missende codecs te voorkomen !

Hoe kom je hoog in Google?

Een artikel voor beginners die niets afweten van hoe Google werkt en graag willen weten hoe je hoog komt in Google.

Hoe kun je draadloos printen met een bedrade netwerkprinter?

Draadloos printen met de bedrade Hp Officejet Eprinter netwerkprinter en Google Cloud Print.

Uw printer als netwerk printer instellen

Overal vanuit huis printen!

Leestekens op toetsenbord kloppen niet meer.

Als de leestekens van het toetsenbord niet meer overeenkomen.

Hoe maak ik een duaal boot systeem met windows

Dit artikel beschrijft het maken van een duaal boot systeem met Windows 7 Ultimate en Windows Server 2012

Wat is reseller webhosting?

Wil je een eigen hostingbedrijf beginnen of wil jij gewoon al jouw domeinen op een centrale plaats hebben, dan is het reseller pakket iets voor jouw. Dit pakket geeft een mooie kans voor mensen die een eigen hosting bedrijf willen beginnen.

Hoe maak je een Acer Aspire accu schoon ?

Acer aspire accu