Microsoft office software


Publicatie datum:

Werelds meest bekende zakelijke software.

Gesponsorde koppelingen

Een van de bekendste merken van de wereld is toch wel Microsoft. En het is dan ook niet vreemd dat een van de rijkste mensen op de wereld Bill Gates is. Microsoft is met Windows van groot belang geweest voor de ontwikkeling van de computer en het gebruik van de computer in huis. En natuurlijk ook van het gebruik van de computer op het werk.

Gesponsorde koppelingen

Naast het besturingssysteem Windows heeft Microsoft ook Microsoft office gemaakt. Het was er in het begin alleen nog maar met floppy's Tegenwoordig kunt u het al installeren vanaf een dvd of zelfs in the cloud ermee werken.

Wat is Microsoft office? Het is een combinatiepakket van een tekstverwerker (Microsoft word), presentaties maken (Microsoft powerpoint), een berekeningsprogramma (Microsoft Excel) en een database programma (Microsoft access). Een compleet pakket waarmee iedere student en werknemer bergen werk kan verzetten. Door de combinatie is het een zeer waardevol pakket voor iedere computergebruiker. 

Het is bijna niet denkbaar om geen tekstverwerker te hebben op de computer. Hoewel Microsoft word hiermee de standaard heeft gezet zijn er ook andere programma’s. Een van de bekendste is dan het Google open pakket. Het heeft bijna dezelfde mogelijkheden alleen er gelden geen licentiekosten. Voor velen zijn de kosten die niet voor dit programma gelden een reden om voor een alternatief te kiezen. 

Iedereen kan leren te werken met Microsoft office en de programma’s die in dit pakket zitten. Of u nu veel of weinig ervaring heeft; er zijn voldoende mogelijkheden om het Microsoft office pakket onder de knie te krijgen. U kunt hiervoor een boek gaan kopen of lenen uit de bibliotheek om meer te leren over Microsoft office. Ook kunt het internet op gaan als u hier handig mee bent om handleidingen op te zoeken of een serie van video’s te gebruiken. Dit is een vorm van zelfstudie.
Als u het liever van iemand anders leert kunt u een training volgen in een buurthuis, maar ook van een privé trainer. Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven bij een van de verschillende trainingen die op het internet worden aangeboden.
Het is vaak even een eigen afweging waar u het beste voor kunt kiezen. U weet zelf het beste wat het meeste resultaat zal opleveren voor u. 

En als u de verschillende onderdelen van Microsoft office onder de knie heeft dan kunt u anderen ook helpen om te starten met Microsoft office. Of u gaat met Microsoft word een boek schrijven, met een presentatie uit powerpoint en een berekening van het aantal verkopen in excell. U ziet maar weer eens hoe compleet en onmisbaar dit prachtige software pakket van Microsoft is! Wij kunnen u van harte het Microsoft office pakket aanraden. 

Er wordt veel waarde geleverd door Microsoft met deze software. En met de opbrengsten wordt het pakket steeds verder ontwikkeld. Op deze manier zullen ze hun concurrentie altijd voorblijven en ook de “gratis” tekstverwerkers en berekeningsprogramma’s voorblijven. Zeker weten!


Foobie gebruiker philoc

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 8
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Ik Twitter, jij Twittert, Wij Twitteren

Twitter jij je ook suf gedurende de dag? Ik wel. Gemiddeld gaan er zo'n 200-300 berichten uit naar 16.000 volgers. Blauwe vingers als gevolg. Of.?

Hoe gebruik ik Google Maps?

Beschijving van Google Maps, wat is het, navigatie, smartphone en een grappig weetje

De wereld van internet en media

De wereld van het Internet.....

Wat is Airplay en hoe gebruik ik het op mijn pc?

AirPlay is een fantastisch programma van Apple waarmee je muziek en video direct van het ene apparaat op het andere kunt streamen. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om anderen mee te laten genieten van een filmpje dat je bijvoorbeeld op je iPhone hebt.

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer!

Adsense heeft een Nederlands alternatief, de PayPro AdViewer! Dit bericht is geschreven door Martin Verlaan, ontwikkelaar van de PayPro AdViewer. .