Online diensten van Google


Publicatie datum:

Alles over de online diensten van Google

Gesponsorde koppelingen

Google Gmail is de email service dienst van google die vooral veel wordt gebruikt om haar grote opslagcapaciteit. Toen Gmail werd geïntroduceerd door Google kende het een opslagruimte van maar liefst 1 gigabyte, daar waar vergelijkende bedrijven een opslagruimte gebruikten van slechts twee tot maximaal twintig megabytes. Het was dus een ware revolutie toen Google met Gmail kwam! Nu zijn de verschillen wat kleiner aangezien ook de andere email aanbieders meer opslagruimte bieden. 

Wil je een Gmail account aanmaken of wil je Gmail inloggen klik dan op deze link.

Gesponsorde koppelingen

Google Chrome

Net als microsoft heeft ook Google zijn eigen browser ontwikkeld. Google chrome biedt verschillende voordelen ten opzichte van de gebruikelijke browsers. Natuurlijk heeft ook google hier een marktaandeel weten te verkrijgen. 

Google maps

Wie kent google maps nog niet? Zelfs tomtom ondervind hiervan de problemen. De mogelijkheden van google maps zijn geweldig. En ook de dienst google streetview is hierin opgenomen. Met google streetview kan men de woningen van de zijkant en vanaf de straatkant bekijken in plaats van alleen maar van boven. 

Google Drive

Met google drive kunt u een grote hoeveelheid data opslaan en bewaren. Ook kunt u gemakkelijk met andere data bestanden delen, die men normaal niet via email kan versturen. 

Youtube

Youtube is een videodienst die als de derde zoekmachine wereldwijd bekend staat. Google heeft youtube overgenomen in het verleden en geïmplementeerd in haar dienstenpakket. In het jaar 2005 is youtube gestart. En werkelijk vele miljarden mensen kijken naar de grote hoeveelheid video's die er online beschikbaar zijn. Momenten delen was nog nooit zo gemakkelijk. Mensen kunnen elkaar hiermee inspiratie geven en ook elkaar informeren van nieuwe zaken. Youtube zorgt ervoor dat mensen dit allemaal mogelijk kunnen maken en faciliteert het delen van video's online. 

Google adwords en adsense! 

De groei en inkomsten vinden hun basis in google adwords. Dit is een advertentie programma binnen de zoekmachine waar men op specifieke zoekwoorden kan adverteren. Men hoeft dan niet te wachten tot de eigen website in de top tien van google terecht komt. Afhankelijk van de vraag van de zoekwoorden betaald men meer of minder voor een zoekwoord klik. Men betaald namelijk per klik die erop de woorden wordt gedaan. 

Google Adsense is hier aan gekoppeld en dit is een mogelijkheid voor website eigenaren om hun site te voorzien van google adwords uitingen. Per klik krijgt de eigenaar van de site geld en is het dus een samenwerkingsvorm tussen website eigenaren, google en haar adverteerders. Google heeft een groot netwerk van websites waar hun advertenties op worden getoond. Zo kunnen ze ook advertentie mogelijkheden aanbieden buiten de zoekmachine om!

Google heeft geweldige diensten ontwikkeld en we kunnen niet wachten om hun nieuwe uitvindingen en diensten te gaan benutten. Ontdek zelf de verschillende mogelijkheden van alle Google diensten die er zijn op het internet. Uw leven zal er een stuk gemakkelijker mee worden.


Foobie gebruiker philoc

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 8
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Autodesk 123D

Leuke CAD software voor thuis

Communicatie van het moederbord in uw PC.

In dit artikel wordt omschreven hoe de componenten van een moederbord communiceren met elkaar!

Je laptop sneller laten werken

Handige tips om je laptop weer als nieuw te laten werken!

Leven zonder internet en toch digitaal verbonden zijn.

Jonge mensen weten niet beter of het internet is iets wat altijd al bestaan heeft. Ze staan er niet eens bij stil dat het internet constant in stand gehouden moet worden door mensen en niet iets is wat van nature aanwezig is en waar je je alleen maar door middel van een “device” op aanmelden moet.

Sterke punten van de passieve bodyscanner

Sterke punten van de passieve bodyscanner