De wereld van internet en media


Publicatie datum:

De wereld van het Internet.....

Gesponsorde koppelingen

De wereld van het Internet. Internet is een woord wat bij de meeste mensen niet meer weg te denken is. Bij kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen.  

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken bij iedereen. kinderen, jongeren, volwassenen en zelfs ouderen iedereen kent het en gebruikt het.Voor vele mensen is het dagelijkse bezigheid van de dag. waarbij sommige mensen het minimaal gebruiken maar ook mensen die zeven dagen lang op het web zijn te vinden.

Het internet bied ons toegang tot informatie die we nooit eerder hebben kunnen opzoeken, typ een woord in een zoekmachine en je krijgt duizenden zoekresultaten.het typen van je eigen naam laat vaak zien op welke sites je bent geweest of iets hebt achtergelaten.. privacy word steeds minder en je staat versteld van de resultaten die je te zien krijgt.zoek je een bepaald persoon zelfs dat kun je gewoon even zoeken via de bekende zoeksites.Het internet is een uitkomst geworden voor mensen te ontmoeten, op de bekende sites vind je iedereen terug die je maar wil vinden. oude schoolgenootjes, oude buurtjes noem het maar op.

Voor veel mensen is het internet ook een fantasie wereld waarin ze zich kunnen voordoen als heel iemand anders en zo een andere identiteit hebben in de virtuele wereld. waarbij alles kan en mag. mensen kunnen zich voordoen tot diegene die ze willen zijn.Het is eigelijk een grote fantasiewereld waarbij het steeds moeilijker is echt van nep te onderscheiden.dat kan positief zijn maar kan ook zijn negatieve kanten hebben.en door alle goede zoekmachines moet je zelfs rekening houden met wat je doet op internet aangezien bijna alles gevonden kan worden. zelfs als je jaren geleden een keer op een form een bericht hebt geplaats vind de zoekmachine dat bij het typen van je naam.

Wat je tegenwoordig steeds meer gaat merken is dat mensen steeds minder echte vriendschappen hebben waar je alles mee kan delen. door het sms-en, e-mailen, speeddaten, chatten, is het heel makkelijk om iemand uit je leven te wissen als diegene niet aan je verwachtingen voldoet.sucses van chatprogramma,s is veelzeggend, je kunt jezelf tot de perfecte persoon aanmeten en komt in contact met volslagen vreemden. Omdat we vaak overspoeld worden door onrealistische beelden van vrouwen/ mannen waardoor steeds meer mensen het gevoel hebben niet aan die normen te voldoen.op het internet kan iedereen zich veranderen in 1 van de personen die zelf willen.En kun je de dingen achterwege laten die je niet wil noemen. in de virtuele wereld kun je volmaakt zijn.

Daarom is het belangrijk dat mensen zich niet verliezen in deze vorm.Ben voorzichtig in het zoeken van contacten met mensen, want negen van de tien keer heb je een heel ander iemand voor je. geef geen persoonlijke informatie zoals je adres of telefoonnummer voordat je echt zeker weet wie diegene is. blijf jezelf en meet je niet aan mensen van tv/ internet/beauty en glossy,s dat is allemaal airbrushing en photoshopping, pure illusie die ons onzeker maakt.

Zolang het internet goed en veilig gebruikt dan kun je er veel plezier aan hebben. dus mensen moeten de mogelijkheden weten van internet, het gebruik en ook de veiligheid en privacy...zo moet iedereen denken!zie het niet als je leven maar als een extra invulling, die je heel veel dingen kan bieden.en dan zijn er alleen maar meer voordelen aan het internet, en ishet een verrijking op je normale leven.eindelijk een uitvinden die zoveel voordelen kan hebben, en de mensen die dat met een negatief doel gebruiken maken het voor de anderen steeds moeilijker en minder plezierig.

Internet.

wie kent het niet?

wie gebruikt het niet?

IEDEREEN!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Maak van je laptop een wifi hotspot!

Wist je dat je heel gemakkelijk van je laptop een hotspot kan maken?

Introductie in PHP

Een korte inleiding in PHP, regelmatig gevolgd door nieuwe artikelen

Authenticatie en autorisatie in SQL Server Management Studio

Hoe kun je gebruik maken van authenticatie en autorisatie in Sql Server Management Studio

Online veiligheid

Ik heb opgezocht wat mensen eigenlijk met je informatie kunnen die op internet staat opgeslagen. Van onschuldige informatie zoals foto's van jou met je vrienden en je hobbies, tot de gegevens van jou die online staan wanneer je doet aan online bankieren.

Alles kijken op uw TV via uw laptop of computer!

Lees hier alles over TV kijken via uw laptop of computer.

Wat is webmail?

korte uitleg over webmail.

Social media, plaag of zegen?

tegenwoordig kun je eigenlijk al niet meer zonder het lidmaatschap van een socialmedia site, maar wat zijn nu de voor en nadelen?

Hoe gebruik ik Google Maps?

Beschijving van Google Maps, wat is het, navigatie, smartphone en een grappig weetje

Gratis apps voor Android Tablet en Smartphone

De leukste gratis apps voor het Google Android besturingssysteem.

Zoeken op Google

handleiding voor het vinden van oplossingen met google

VSTi: Refx Nexus

Blaas nieuw leven in je muziek met de Refx Nexus VSTi.

Hoe werkt Twitter?

hoe werkt twitter. trucks en tips over twitter.

Fractals

Het wiskundige figuur 'fractal' en de toepassingen

De invloed van Social Media op onze maatschappij

Wat zijn de kenmerken van Social Media en welke invloed kunnen zij uitoefenen?

Hoe kom je heel goedkoop aan een laptop?

Een tablet is leuk maar toch kun je niet zonder laptop, waar versier je een goedkope laptop.

Access 2003: queries en formulieren

Access 2003: queries en formulieren

Internetmarketing, ben jij gemotiveerd?

De rol van motivatie bij een succesvolle internet ondernemer

Websites bouwen met een CMS (E107)

Dit artikel is gewijd aan het uitleggen wat een CMS is & hoe het u kan helpen.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Top 10 websites: als je je verveelt.

Asus Eee Pad Transformer review

Review van de Asus Eee Pad Transformer

Bluetooth, hoe werkt dat?

Bluetooth kom je op mobiele telefoons en computers tegen. Waarvoor is bluetooth en hoe werkt het?

Het windows menu 'kopieren naar'

Leer hier hoe u het menu kunt uitbreiden zodat u bestanden rechtstreeks kunt kopieren naar mappen en andere schijven

Refurbished Laptops en Toelatingseisen

Dit betekent dat als een refurbished laptop bedrijf hier lid van is dat deze dan ook echt betrouwbaar is in de handelingen die zij uitvoeren.

Meest gebruikte sneltoetsen / shortkeys

overzicht van meest gebruikte sneltoetsen

Computerberekeningen: 1 en 0, het binaire getallenstelsel

De computer gebruikt 1 en 0, hoe kunnen wij deze 'getallen' normaal lezen?