De wereld van internet en media


Publicatie datum:

De wereld van het Internet.....

Gesponsorde koppelingen

De wereld van het Internet. Internet is een woord wat bij de meeste mensen niet meer weg te denken is. Bij kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen.  

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken bij iedereen. kinderen, jongeren, volwassenen en zelfs ouderen iedereen kent het en gebruikt het.Voor vele mensen is het dagelijkse bezigheid van de dag. waarbij sommige mensen het minimaal gebruiken maar ook mensen die zeven dagen lang op het web zijn te vinden.

Het internet bied ons toegang tot informatie die we nooit eerder hebben kunnen opzoeken, typ een woord in een zoekmachine en je krijgt duizenden zoekresultaten.het typen van je eigen naam laat vaak zien op welke sites je bent geweest of iets hebt achtergelaten.. privacy word steeds minder en je staat versteld van de resultaten die je te zien krijgt.zoek je een bepaald persoon zelfs dat kun je gewoon even zoeken via de bekende zoeksites.Het internet is een uitkomst geworden voor mensen te ontmoeten, op de bekende sites vind je iedereen terug die je maar wil vinden. oude schoolgenootjes, oude buurtjes noem het maar op.

Voor veel mensen is het internet ook een fantasie wereld waarin ze zich kunnen voordoen als heel iemand anders en zo een andere identiteit hebben in de virtuele wereld. waarbij alles kan en mag. mensen kunnen zich voordoen tot diegene die ze willen zijn.Het is eigelijk een grote fantasiewereld waarbij het steeds moeilijker is echt van nep te onderscheiden.dat kan positief zijn maar kan ook zijn negatieve kanten hebben.en door alle goede zoekmachines moet je zelfs rekening houden met wat je doet op internet aangezien bijna alles gevonden kan worden. zelfs als je jaren geleden een keer op een form een bericht hebt geplaats vind de zoekmachine dat bij het typen van je naam.

Wat je tegenwoordig steeds meer gaat merken is dat mensen steeds minder echte vriendschappen hebben waar je alles mee kan delen. door het sms-en, e-mailen, speeddaten, chatten, is het heel makkelijk om iemand uit je leven te wissen als diegene niet aan je verwachtingen voldoet.sucses van chatprogramma,s is veelzeggend, je kunt jezelf tot de perfecte persoon aanmeten en komt in contact met volslagen vreemden. Omdat we vaak overspoeld worden door onrealistische beelden van vrouwen/ mannen waardoor steeds meer mensen het gevoel hebben niet aan die normen te voldoen.op het internet kan iedereen zich veranderen in 1 van de personen die zelf willen.En kun je de dingen achterwege laten die je niet wil noemen. in de virtuele wereld kun je volmaakt zijn.

Daarom is het belangrijk dat mensen zich niet verliezen in deze vorm.Ben voorzichtig in het zoeken van contacten met mensen, want negen van de tien keer heb je een heel ander iemand voor je. geef geen persoonlijke informatie zoals je adres of telefoonnummer voordat je echt zeker weet wie diegene is. blijf jezelf en meet je niet aan mensen van tv/ internet/beauty en glossy,s dat is allemaal airbrushing en photoshopping, pure illusie die ons onzeker maakt.

Zolang het internet goed en veilig gebruikt dan kun je er veel plezier aan hebben. dus mensen moeten de mogelijkheden weten van internet, het gebruik en ook de veiligheid en privacy...zo moet iedereen denken!zie het niet als je leven maar als een extra invulling, die je heel veel dingen kan bieden.en dan zijn er alleen maar meer voordelen aan het internet, en ishet een verrijking op je normale leven.eindelijk een uitvinden die zoveel voordelen kan hebben, en de mensen die dat met een negatief doel gebruiken maken het voor de anderen steeds moeilijker en minder plezierig.

Internet.

wie kent het niet?

wie gebruikt het niet?

IEDEREEN!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie computers

Blauw scherm (BSOD) bij Windows?

Lees hier meer informatie over de welbekende blauwe schermen van windows.

Je eigen website!

Je eigen website maken! Aantal tips:

Omegle, talk to strangers!

Omegle, chatten met vreemden over de hele wereld

Hoe verbeter je de prestaties van een Dell XPS 15 accu?

Dell accu

Facebook login, Meld je aan, registreer je of ontdek meer

Facebook is een sociaal netwerk dat vrienden, collega's, studiegenoten en kennissen met elkaar in contact brengt

Pimp je website: kleuren en thema's

Voor een website geldt hetzelfde als bij het solliciteren naar een baan: de eerste indruk is doorslaggevend. Als je succes wilt, moet je site er dan ook aantrekkelijk en professioneel uitzien. Maar hoe bereik je dat?

De invloed van Social Media op onze maatschappij

Wat zijn de kenmerken van Social Media en welke invloed kunnen zij uitoefenen?

Het windows menu 'kopieren naar'

Leer hier hoe u het menu kunt uitbreiden zodat u bestanden rechtstreeks kunt kopieren naar mappen en andere schijven

5 manieren om Google Adsense inkomsten te verhogen

Hoe haal je meer uit Google Adsense?

Goedkope tablet, Archos Arnova tablet, Tablet-pc

Alles over de Archos Arnova 10d G3 10,1

Coton Candy, computer ter grote van een USB-stick

De nieuwe Coton Candy is een computer ter grote van een USB-stick die in ieder beeldscherm of televisie ingeplugd kan worden.

De nieuwe computermaatschappij ook in de zorg?

De computer wordt steeds belangrijker in de zorg.

Je laptop sneller laten werken

Handige tips om je laptop weer als nieuw te laten werken!

De werking van een 3D-printer

De werking van een 3D-printer. Hoe gaat het afdrukken van ruimtelijke objecten in zijn werk?

Adobe CS5 vs CS6

Enkele verschillen tussen Adobe Photoshop CS5 en CS6 op een rij

Hoe krijg ik toch een Start menu in Windows 8?

Toch een Start menu in Windows 8!

Blogging tips en advies

In dit artikel vind je handige tips en belangrijk advies over het goed opzetten van een blog! Voorkom beginnersfouten en trek veel bezoekers!

Sorteren en filteren in Excel 2003

Sorteren of filteren in Excel? Leer het hier!

Word 2007: Dubbele enters (Slaat 2 regels over i.p.v 1 regel)

Instelling om word 2007 de spaties goed in te stellen, dus dat die geen 2 regels overslaat

Banken doelwit cyber aanvallen, Ideal doelwit cyber aanvallen

Steeds vaker zijn banken het doelwit voor cyberaanvallen, lees hier meer over dit fenomeen.

Nieuw bij Mac? Hier is het abc

Net overgeschakeld naar mac en begrijp je er niets van? Hier is het abc

Gratis TV kijken via internet (Ziggo)

Gratis tv kijken via internet. Lees hier meer informatie!

Is www.pc-speed.org betrouwbaar, Registry Booster

Werkt je Pc langzaam? pc-speed.org . Een snel 3 minuten onderzoek vind en repareert alle fouten onmiddellijk. Download nu gratis, 100 gegarandeerd

Wat te doen als er drank over je laptop heen gaat.

Handleiding wat je wel en niet moet doen als er drank over je laptop heen gaat

Goedkoop labels printen, gratis labelprint software

Bespaar duizenden euro’s. Goedkoop labels printen met gratis Database gestuurde labelprint software.