Mijn eerste vondst van buitenaardse intelligentie.


Publicatie datum:

De mooiste foto’s van door mij ontdekte onbekende intelligentie buitenaardse wezens.

Gesponsorde koppelingen

In de zoektocht naar buitenaards leven wordt ieder jaar miljarden dollars geïnvesteerd. Uit alle theorieën van de slimste wetenschappers komt steeds weer dezelfde conclusie: “er moet buitenaards leven zijn op één van de miljarden planeten die zich, binnen en buiten ons sterrenstelsel, in het oneindige heelal bevinden. Met grote interesse volg ik daarom al jaren alle resultaten van de grote speurtocht naar buitenaards leven met radiotelescopen, ruimtesondes en op planeten neergelaten karretjes met onderzoeksapparatuur. Ook alle meldingen en onderzoeken naar U.F.O.’s volg ik met grote interesse. Uit al deze onderzoeken is echter nog nooit één echt onomstotelijk bewezen bewijs van enig buitenaards leven, laat staan van een buitenaards wezen, voortgekomen.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Buitenaardse wezens op aarde:
Omdat ik zelf ook erg graag mag theoretiseren over het wel of niet bestaan van onontdekt intelligent leven kwam ook ik tot de conclusie: “er moeten onontdekte intelligente wezens bestaan”. Omdat alle onderzoeken die er tot nu gedaan zijn nog tot geen enkel, zelfs niet het allerkleinste, resultaat hebben geleid kwam ik tot de conclusie dat al deze onderzoeken op de verkeerde plaatsen naar onontdekt intelligent leven zoeken. De wetenschappers denken dat het heelal zich alleen maar oneindig naar buiten uitstrekt. Maar je kunt het oneindige ook andersom interpreteren, naar binnen toe dus. Binnen onze aardse atmosfeer strekt het heelal zich oneindig naar binnen toe uit.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Een theoretische verkenning naar een andere invalshoek:
Ervan uitgaande dat er in de oneindige nabijheid van de atmosfeer van onze aarde ook oneindig veel minuscule planeten en dimensies zijn is de kans dat er voor ons onbekende intelligenties op voorkomen net zo groot als het voorkomen van onbekende intelligenties in het oneindige heelal buiten onze aardse atmosfeer.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Op zoek naar de binnen atmosferische aliens:
Volgens mijn binnen atmosferische heelal theorie kunnen er minuscule kleine intelligente wezentjes bestaan. Deze binnen atmosferische intelligente wezentjes noem ik hierna, niet geheel toevallig, de Membracis. Voor mijn zoektocht naar deze Membracis kan ik met aanzienlijk eenvoudigere middelen toe dan de onderzoekers naar onontdekt intelligent buiten onze aardse atmosfeer. Ik heb een hele grote macrolens waar ik mee op zoek ben gegaan.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Intern galactische ruimteschepen:
Volgens mijn theorie reizen de Membracis met miniscule intern galactische ruimteschepen naar onze dimensie. Dus ging op zoek naar bewijzen voor mijn theorie. Met mijn grote macrolens struinde ik mijn omgeving af op zoek naar deze intern galactische ruimteschepen. In mijn directe omgeving trof ik echter niets aan wat ook maar in de verste verte op een intern galactische ruimteschip leek.

 Buitenaardse wezens of Boomspringers

Ik verlegde mijn zoekterrein naar een meer natuurlijke omgeving buiten de stad. Vele weekeinden lang zocht ik minutieus het ene na het andere bosperceel af. Maar na ruim een half jaar vruchteloos zoeken besloot ik het op een andere manier te gaan doen.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Mijn eerste ontmoeting:
Omdat de speurtocht met behulp van mijn macrolens geen resultaat opleverde besloot ik om de op mijn dak geïnstalleerde radio telescoop mobiel te maken. Ik monteerde de schotel op het dak van mijn Toyota Landcruiser en de ontvangst apparatuur in het achterste gedeelte ervan. Bij mijn eerste test op mijn oprijlaan richtte ik de schotel radio telescoop schotel, die normaal naar het heelal gericht stond, horizontaal. Mijn apparatuur sloeg bijna op tilt van alle signalen die het oppikte. In de stad ging dat dus niet werken. Ik besloot om naar een gebied te rijden waar geen radiosignalen zijn die mijn ontvangst storen. Een weken later was ik op deze plek aangekomen. Midden in de uitgestrekte wouden van Patagonië. Hier werkt zelfs mijn satelliet telefoon niet. Ik zette mijn auto op een mooie open plek en richtte mijn radio telescoop schotel horizontaal naar het Noorden. Vervolgens stelde ik hem zo in dat hij per uur 360 graden rond draaide. Mijn scherm bleef echter helemaal zwart, ik heb het zelfs na een paar dagen nog verwisseld met het reservescherm maar ook dat bleef zwart. Op de 8ste dag verscheen er plotseling een signaal op mijn scherm. Ik zette meteen mijn radio telescoop schotel stil. Het signaal bleef zichtbaar en ik liep met mijn camera met macrolens in de richting waar het vandaan kwam. Daar zag ik iets heel kleins vliegen in de lucht. Behoedzaam liep ik er naar toe en ik zag het landen op een steen. Voor mij op de steen zat een minuscuul klein insect. Ik zoomde op het insect in met mijn macrolens en zag toen dat op de kop van het insect een soort radarbollen zaten. Het beest bleef volkomen roerloos zitten al die tijd.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Mijn eerste contact met de membracis:
Terwijl ik terugliep naar mijn auto hoorde ik dat het insect mij zacht zoemend volgde. Terug in mijn auto zag ik dat het signaal veel sterker was geworden. Ik stapte weer uit en liep naar het insect. Het insect stond geparkeerd op een struik. Ik richtte mijn macrolens erop en zag de bek van het insect opengaan als een soort laadklep. Uit de bek kwam een wezentje (Membracis) gelopen dat aandachtig naar mij keek. In mijn hoofd voelde ik opeens een tinteling en ervoer iets in mijn gedachten. Ik kon het niet precies benoemen maar door de manier waarop de Membracis naar mij bleef kijken wist ik dat hij contact met mij zocht.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Het verhaal van de membracis:
Ik ging voor de Membracis zitten en concentreerde mij op zijn signalen. Na een tijdje begon ik beelden te zien die de Membracis naar mij uitzond. De Membracis visualiseerde hun komst op aarde miljoenen jaren geleden. Ik zag hoe de insecten vanuit de ruimte de aarde naderde en besefte toen dat ik met mijn zoektocht op aarde tegen mijn verwachting in buitenaardse intelligente wezens had gevonden.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie cultuur-wetenschappen

De tijd is van jou en alles draait door jouw energie

Volgens Einstein is de tijd relatief maar is dat ook absoluut het geval.

Wat is een condominium?

Er zijn nog een tiental condominia in de wereld maar wat is een condominium?

Waarom vieren we Kerstmis op 25 december en waarom is Jezus in Bethlehem geboren?

Alle christenen vieren op 25 december de geboorte van Christus maar slechts een enkeling weet waarom.

Hoe kun je leven in de Oerknal of te wel de Big Bang?

Deze week is het bewijs gevonden voor de Oerknal of te wel de Big Bang theorie, de Oerknal of te wel de Big Bang is nog steeds bezig, hoe kunnen we leven in de Oerknal of te wel de Big Bang?

De Big Bang theorie, de oerknal, als verklaring voor het ontstaan van ons heelal.

Ons heelal dijt nog steeds uit, volgens de wetenschap is dit een gevolg van de Big Bang?

Eindelijk een foto van hoe de heilige maagd Maria er als mooie jonge vrouw echt uitziet.

Na eeuwen van vage verhalen over verschijningen van de heilige maagd Maria is er nu eindelijk een foto van haar verschenen.

Hoe werkt non-verbale gezicht communicatie?

Non-verbale communiceren kan op veel manieren, hoe werkt non-verbale gezicht communicatie?

Wat bepaalt de grote van je denkraam en hoe kun je het vergroten?

De een heeft een klein denkraam en de andere een grote, hoe kun je een klein denkraam vergroten?

Spreekbeurt poep, werkstuk poep

In dit artikel vind je de verklaring van alle betekenissen die poep heeft.

Waren de goden astronauten of kosmonauten

Dat er duizenden jaren geleden goden op onze aarde waren is een feit maar waren de goden nou astronauten of kosmonauten.

De beste ooglaserkliniek, refractiechirurgie

Op deze website vindt u een objectieve vergelijking van de beste ooglaser klinieken refractiechirurgie.

De toekomst van drones

Drones zijn er in veel soorten. Ze veroveren de markt en kunnen op talloze manieren ingezet worden. Wat betekent dit voor ons?

Gratis stroom opwekken met zoutwaterfonteinen.

Is het technisch mogelijk om grote gaten in de rotskusten van de oceaan te boren zodat we er gratis stroom mee kunnen opwekken?

Het belang van de persvrijheid

In dit artikel het belang van de persvrijheid aan de hand van actuele voorbeelden.

Alleen vrijen kunnen vrolijk vrijen

De vrijen zijn van levensbelang en alleen vrijen kunnen gewoon lekker vrijen in de wei.

Hoe schrijf je het beste verhaal ter wereld?

Zou het ooit door mij worden geschreven, het beste verhaal ter wereld.

Waarom de Grieken slimmer zijn dan wij.

De Oude Grieken liepen qua beschaving al ver op ons voor, de moderne Grieken zijn nog slimmer.

Hoe is het echte Utopia ontstaan in Texas?

Er is veel te doen omtrent het nieuwe Utopia maar hoe is het echte Utopia ontstaan in Texas.

Zouden de goden zich voortplanten?

Voor degenen die openstaan voor nieuwe invalshoeken, hier een frisse Goden evolutie theorie.

Alles over aardstralen en aardstraling

Wetenswaardigheden over een mystiek net van aardstralen om onze wereld en aardstraling?

Gezonde verslaving

Op deze pagina een overzicht van gezonde en goedkope verslavingen.

Kun je eeuwig leven, nooit oud worden, onsterfelijk zijn

Lees hier hoe je eeuwig kunt leven zonder oud te worden en onsterfelijk kan zijn.

Cultuur ervaren tijdens Museumnachten

In Nederland worden elk jaar gedurende het hele jaar verschillende Museumnachten gehouden. In dit artikel worden ervaringen gedeeld over de Museumnachten in Den Haag en Amsterdam.

De rechtspraak in Nederland, raad voor rechtspraak

Alles over de officiële website van de rechterlijke organisatie in Nederland met algemene informatie over recht en een selectie van gerechtelijke uitspraken.

Het einde van de wereld, een nieuwe voorspelling

De wereld is weer niet vergaan op 21 december 2012, tijd voor weer een nieuwe voorspelling.