Mijn eerste vondst van buitenaardse intelligentie.


Publicatie datum:

De mooiste foto’s van door mij ontdekte onbekende intelligentie buitenaardse wezens.

Gesponsorde koppelingen

In de zoektocht naar buitenaards leven wordt ieder jaar miljarden dollars geïnvesteerd. Uit alle theorieën van de slimste wetenschappers komt steeds weer dezelfde conclusie: “er moet buitenaards leven zijn op één van de miljarden planeten die zich, binnen en buiten ons sterrenstelsel, in het oneindige heelal bevinden. Met grote interesse volg ik daarom al jaren alle resultaten van de grote speurtocht naar buitenaards leven met radiotelescopen, ruimtesondes en op planeten neergelaten karretjes met onderzoeksapparatuur. Ook alle meldingen en onderzoeken naar U.F.O.’s volg ik met grote interesse. Uit al deze onderzoeken is echter nog nooit één echt onomstotelijk bewezen bewijs van enig buitenaards leven, laat staan van een buitenaards wezen, voortgekomen.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Buitenaardse wezens op aarde:
Omdat ik zelf ook erg graag mag theoretiseren over het wel of niet bestaan van onontdekt intelligent leven kwam ook ik tot de conclusie: “er moeten onontdekte intelligente wezens bestaan”. Omdat alle onderzoeken die er tot nu gedaan zijn nog tot geen enkel, zelfs niet het allerkleinste, resultaat hebben geleid kwam ik tot de conclusie dat al deze onderzoeken op de verkeerde plaatsen naar onontdekt intelligent leven zoeken. De wetenschappers denken dat het heelal zich alleen maar oneindig naar buiten uitstrekt. Maar je kunt het oneindige ook andersom interpreteren, naar binnen toe dus. Binnen onze aardse atmosfeer strekt het heelal zich oneindig naar binnen toe uit.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Een theoretische verkenning naar een andere invalshoek:
Ervan uitgaande dat er in de oneindige nabijheid van de atmosfeer van onze aarde ook oneindig veel minuscule planeten en dimensies zijn is de kans dat er voor ons onbekende intelligenties op voorkomen net zo groot als het voorkomen van onbekende intelligenties in het oneindige heelal buiten onze aardse atmosfeer.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Op zoek naar de binnen atmosferische aliens:
Volgens mijn binnen atmosferische heelal theorie kunnen er minuscule kleine intelligente wezentjes bestaan. Deze binnen atmosferische intelligente wezentjes noem ik hierna, niet geheel toevallig, de Membracis. Voor mijn zoektocht naar deze Membracis kan ik met aanzienlijk eenvoudigere middelen toe dan de onderzoekers naar onontdekt intelligent buiten onze aardse atmosfeer. Ik heb een hele grote macrolens waar ik mee op zoek ben gegaan.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Intern galactische ruimteschepen:
Volgens mijn theorie reizen de Membracis met miniscule intern galactische ruimteschepen naar onze dimensie. Dus ging op zoek naar bewijzen voor mijn theorie. Met mijn grote macrolens struinde ik mijn omgeving af op zoek naar deze intern galactische ruimteschepen. In mijn directe omgeving trof ik echter niets aan wat ook maar in de verste verte op een intern galactische ruimteschip leek.

 Buitenaardse wezens of Boomspringers

Ik verlegde mijn zoekterrein naar een meer natuurlijke omgeving buiten de stad. Vele weekeinden lang zocht ik minutieus het ene na het andere bosperceel af. Maar na ruim een half jaar vruchteloos zoeken besloot ik het op een andere manier te gaan doen.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Mijn eerste ontmoeting:
Omdat de speurtocht met behulp van mijn macrolens geen resultaat opleverde besloot ik om de op mijn dak geïnstalleerde radio telescoop mobiel te maken. Ik monteerde de schotel op het dak van mijn Toyota Landcruiser en de ontvangst apparatuur in het achterste gedeelte ervan. Bij mijn eerste test op mijn oprijlaan richtte ik de schotel radio telescoop schotel, die normaal naar het heelal gericht stond, horizontaal. Mijn apparatuur sloeg bijna op tilt van alle signalen die het oppikte. In de stad ging dat dus niet werken. Ik besloot om naar een gebied te rijden waar geen radiosignalen zijn die mijn ontvangst storen. Een weken later was ik op deze plek aangekomen. Midden in de uitgestrekte wouden van Patagonië. Hier werkt zelfs mijn satelliet telefoon niet. Ik zette mijn auto op een mooie open plek en richtte mijn radio telescoop schotel horizontaal naar het Noorden. Vervolgens stelde ik hem zo in dat hij per uur 360 graden rond draaide. Mijn scherm bleef echter helemaal zwart, ik heb het zelfs na een paar dagen nog verwisseld met het reservescherm maar ook dat bleef zwart. Op de 8ste dag verscheen er plotseling een signaal op mijn scherm. Ik zette meteen mijn radio telescoop schotel stil. Het signaal bleef zichtbaar en ik liep met mijn camera met macrolens in de richting waar het vandaan kwam. Daar zag ik iets heel kleins vliegen in de lucht. Behoedzaam liep ik er naar toe en ik zag het landen op een steen. Voor mij op de steen zat een minuscuul klein insect. Ik zoomde op het insect in met mijn macrolens en zag toen dat op de kop van het insect een soort radarbollen zaten. Het beest bleef volkomen roerloos zitten al die tijd.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Mijn eerste contact met de membracis:
Terwijl ik terugliep naar mijn auto hoorde ik dat het insect mij zacht zoemend volgde. Terug in mijn auto zag ik dat het signaal veel sterker was geworden. Ik stapte weer uit en liep naar het insect. Het insect stond geparkeerd op een struik. Ik richtte mijn macrolens erop en zag de bek van het insect opengaan als een soort laadklep. Uit de bek kwam een wezentje (Membracis) gelopen dat aandachtig naar mij keek. In mijn hoofd voelde ik opeens een tinteling en ervoer iets in mijn gedachten. Ik kon het niet precies benoemen maar door de manier waarop de Membracis naar mij bleef kijken wist ik dat hij contact met mij zocht.

Buitenaardse wezens of Boomspringers

Het verhaal van de membracis:
Ik ging voor de Membracis zitten en concentreerde mij op zijn signalen. Na een tijdje begon ik beelden te zien die de Membracis naar mij uitzond. De Membracis visualiseerde hun komst op aarde miljoenen jaren geleden. Ik zag hoe de insecten vanuit de ruimte de aarde naderde en besefte toen dat ik met mijn zoektocht op aarde tegen mijn verwachting in buitenaardse intelligente wezens had gevonden.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie cultuur-wetenschappen

De opwarming van de aarde verklaart in een film.

De bewijzen dat de aarde steeds verder opwarmt nemen steeds meer toe, waarom de aarde opwarmt verklaart de film “The Arrival”.

Alles over aardstralen en aardstraling

Wetenswaardigheden over een mystiek net van aardstralen om onze wereld en aardstraling?

Wie heeft de 50 Moai op Paaseiland gratis weer rechtop gezet?

Een paar eeuwen geleden werden de Moai bijna allemaal omvergeduwd, er zijn er 50 weer rechtop gezet.

De Eerste Wereldoorlog in Togo

Hoe in 1914 Duitslands Afrikaanse kolonie Togo door de geallieerden veroverd werd.

Griekse goden en mythen deel 2

Deel 2 van mijn artikel over de verschillende Griekse goden en mythen.

Tutorial Binair tellen, tellen met alleen nullen en enen

Een computer telt met alleen maar nullen en enen, lees hier hoe je kunt leren tellen met alleen maar nullen en enen

Kunnen we onze toekomst voorspellen met het lettertype Wingdings?

Na de aanslagen van 9-11 op het World Trade Center werd beweerd dat deze voorspeld waren door het lettertype Wingdings. Kunnen we onze toekomst voorspellen met het lettertype Wingdings?

Zonnepanelen geschikt voor iedere consument

Zonnepanelen verschijnen op steeds meer daken, dit heeft natuurlijk een reden! Bekijk de gunstige factoren die zonnepanelen hebben.

Wat is een condominium?

Er zijn nog een tiental condominia in de wereld maar wat is een condominium?

Veel geld verdienen met Gas winning versus aardbevingen in Groningen, de schaal van Richter

Hoeveel doden moeten er vallen voordat de NAM stopt met de aardgaswinning in Groningen.

Voodoo, Vodou of Voodoo-religie

Altijd al een Voodoo priester willen worden in een occulte religie en je bezig houden met occultisme, dan is dit je kans.

Hoe kun je goedkoop met Lara Croft naar Ta Prohm in Cambodja?

Ta Prohm is de Tomb Raider Temple uit het gelijknamige computerspel en de daarop gebaseerde film.

Hoe leef je langer, tips voor meer tijd van leven.

In dit artikel een aantal praktische tips voor meer tijd van leven.

Neutrino sneller dan het licht. Neutrino CERN

Zijn Neutrino’s echt sneller dan het licht en wat zijn de consequenties.

De toenemende macht van misantropen is een bedreiging voor de mensheid.

Worden dictators en terroristen geleid door machtswellust en idealen of zijn het allemaal misantropen?

Zijn alle mooie dikke vrouwen in Brugge van Venetiaanse adel?

Uit recent wetenschappelijk historisch onderzoek blijkt dat alle mooie dikke vrouwen in Brugge van een Venetiaanse adellijke familie afstammen.

P2000 meldingen brandweer, reddingsbrigade, ambulance, politie, Rode Kruis, KNRM en DARES

Alle P2000 meldingen afgeleid van het C2000-alarmeringsnetwerk op basis van een Flex-protocol.

Waarvoor dienen mooie lange vrouwenbenen.

Mooie lange vrouwenbenen hebben meerdere functies, in dit artikel een toelichting bij de functies van mooie lange vrouwenbenen.

Kun je tijdreizen als Neutrino’s sneller gaan dan het licht

Kun je reizen naar de toekomst door de ontdekking dat Neutrino’s sneller gaan dan het licht.

De biestemerk van Genemuiden

Een beschrijving van de biestemerk in Genemuiden door de jaren heen

Loopt het leven op Mars gevaar?

Ik woon al mijn hele leven op Mars maar na eeuwen van vrede en rust is het gebeurt met mijn vrede op mars.

Hoe werkt schrijven volgens de Hemingway methode?

Als je niet weet hoe je een nieuw artikel moet beginnen kun je het ook eens proberen met de Hemingway methode.

Wat is de waarde van het leven

Tussentijdse herijking van de waarde van het leven en een mensenleven.

De geschiedenis van de piñata

Waar komen ze vandaan? En wat is de betekenis erachter?

Het belang van de persvrijheid

In dit artikel het belang van de persvrijheid aan de hand van actuele voorbeelden.