Het best bewaarde bedgeheim van Red Bull


Publicatie datum:

Red Bull heeft in werkelijkheid geen vleugels en zeker niet in bed.

Gesponsorde koppelingen

We kennen allemaal het opperhoofd Sitting Bull, de legendarische leider van de Noord-Amerikaanse Hunkpapa Sioux indianen. Sitting Bull was niet zijn echte naam, zijn werkelijke naam was Tattank Iyotake en hij woonde in het Grand River gebied gelegen in het huidige Standing-Rock-reservaat in North Dakota. Hij is legendarisch geworden omdat de Sioux- en Cheyennekrijgers de enige waren die, onder zijn leiding, stand hielden tegen de Cavalerie van de Verenigde Staten. Ze werden uiteindelijk niet verslagen maar hebben zich na een lange belegering overgegeven uit gebrek aan voedsel onder voorwaarde dat ze amnestie kregen. Na zijn overgave heeft Sitting Bull om de kost te verdienen een aantal jaren opgetreden in de rondreizende Buffalo Bill's Wild West Show waar hij populair werd om zijn woedende toespraken in de Indianen taal Lakota waarin hij de blanken vervloekte.

het geheim van red bull

Op latere leeftijd sloot hij zich aan bij een groep Sioux-krijgers die hun leven wijden aan de mystieke Ghost Dance. Het doel van de mystieke Ghost Dance was om de blanke bezetters uit Amerika te verdrijven. De toenmalige Amerikaanse regering ervoer de groep Sioux-krijgers die hun leven wijden aan de mystieke Ghost Dance als een bedreiging en een groep Indiaanse politiemannen kreeg de opdracht hem te arresteren. Toen Sitting Bull gearresteerd werd, schoot een andere Sioux-krijger een politieman neer en ontstond er een vuurgevecht. Sitting Bull werd door een verdwaalde kogel geraakt en werd daarna door een andere politieman met een revolver door het hoofd geschoten. Ook zijn zoon Crow Feet en zijn geadopteerde broer Jumping Bull kwamen om bij dit treffen.

het geheim van red bull

Naar aanleiding van dit incident eindigde de Ghost Dance met het bloedbad van Wounded Knee. Sitting Bull, het laatste Sioux-opperhoofd, werd op de begraafplaats bij Fort Yates begraven.

het geheim van red bull

Red Bull:

Sitting Bull, Crow Feet en Jumping Bull zijn legendarische namen geworden, niemand weet echter van het bestaan van Red Bull af. Dit is geen toeval, zowel Sitting Bull als Red Bull zelf hebben dit bewust altijd geheim gehouden. Red Bull was namelijk de buitenechtelijke zoon van Sitting Bull die hij verwekt had bij zijn knappe vrouwelijke collega in de Buffalo Bill's Wild West Show de beroemde cow-girl  Annie Oakley. Red Bull is dus het best bewaarde bedgeheim van Sitting Bull en Annie Oakley.

het geheim van red bull

De strijd van Red Bull:

Na de dood van zijn vader heeft Red Bull op het graf van zijn vader gezworen dat hij er voor zou zorgen dat de Sioux weer de machtigste stam op aarde zou worden. Om dit echter te kunnen bereiken begreep hij meteen dat hij zijn afkomst beter geheim kon houden. De eerste jaren na zijn dood trok hij, met een bisonkop als vermomming, regelmatig ten strijde tegen de blanke bezetter. Na verloop van tijd besefte hij echter dat hij op die manier de strijd nooit zou winnen.

het geheim van red bull

Red bull is concurring the world: http://www.nrc.nl/nieuws/2012/03/17/de-thaise-uitvinder-van-red-bull-is-overleden/
Hij besloot het over een andere boeg te gooien. Hij emigreerde naar Thailand en veranderde zijn naam in Chaleo Yoovidhya. Daar verdiende hij zijn geld met het maken en verkopen van de drank die de Sioux-Indianen gebruikten als ze ten strijde trokken. Hij verkocht het onder de naam “Krathing Daeng” , Thais voor Rode Stier oftewel Red Bull. Zijn drank sloeg direct aan bij Thaise chauffeurs omdat ze veel langer door konden rijden. Chaleo Yoovidhya (Red Bull) kwam in contact met de Oostenrijkse zakenman Dietrich Mateschitz en samen verbeterden ze het recept van zijn drank en brachten het vervolgens op de markt onder de naam “Red Bull”. De nieuwe drank “Red Bull” sloeg wereldwijd enorm aan en daardoor veroverde Red Bull uiteindelijk, zij het op een andere manier, toch de wereld.

het geheim van red bull

Het bedgeheim van red bull:
Ook Red Bull zelf heeft, net als zijn vader Sitting Bull, een heel goed bewaard bedgeheim. Red Bull was in een paar jaar tijd multimiljonair en besefte dat, toen hij een dochter kreeg, hij dat voor haar eigen veiligheid aan niemand moest vertellen. Hij heeft dit tot aan zijn overlijden, als 89 jarige Multi-miljardair, op 17 maart 2012 altijd geheim weten te houden. Ik heb echter zijn dochter gevonden, een beeldschone mengeling van Indiaans, Amerikaans en Thaise schoonheid. Ik heb haar ontmoet op vakantie in Thailand en was meteen verkocht. Ik had toen nog geen idee wie zij in werkelijkheid was maar besloot alles op alles te zetten om haar te versieren. Dit is wonderwel goed gelukt want ik ben nu al weer 6 jaar met haar getrouwd. Het heeft 5 jaar geduurd voordat ik werkelijk wist wie ze was. Want pas op onze 5 jarige trouwdag vertelde ze me wie ze werkelijk was. Ik stond natuurlijk compleet verbaasd en reageerde daarom een beetje apart. Ik zei “maar ik hou helemaal niet van Red Bull”, “maar ik hou nog steeds wel van jou”.  

het geheim van red bull

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie cultuur-wetenschappen

De opwarming van de aarde verklaart in een film.

De bewijzen dat de aarde steeds verder opwarmt nemen steeds meer toe, waarom de aarde opwarmt verklaart de film “The Arrival”.

Goedkope röntgenbril, zelf een röntgenbril maken

Welke jongen droomt er niet af en toe stiekem van een röntgenbril.

Wie is de mooie vrouwelijke heldin genaamd Wonder Woman?

Wie is de mooie vrouw met bovenmenselijke krachten en wapens met de bijnaam Wonder Woman?

Wat is pedofilie en kun je het behandelen?

Er is enorm veel te doen over de pedofiel Benno L. maar wat is pedofilie en kun je het behandelen?

Waarvoor dienen mooie lange vrouwenbenen.

Mooie lange vrouwenbenen hebben meerdere functies, in dit artikel een toelichting bij de functies van mooie lange vrouwenbenen.

Hoe is het echte Utopia ontstaan in Florida?

Voor het nieuwe media project Utopia bestonden er al een paar plaatsen met de naam Utopia, hoe komen die aan hun naam?

Hoe gaat het eigenlijk verder met Sneeuwwitje?

Het sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen eindigt met, en ze leefden nog lang en gelukkig. Meer hoe gaat het eigenlijk met sneeuwwitje.

Goedkoop vuurwerk, het goedkoopste vuurwerk

Lees hier waar je het goedkoopste vuurwerk kunt kopen en hoe je het goedkoop zelf maken kan.

Loopt het leven op Mars gevaar?

Ik woon al mijn hele leven op Mars maar na eeuwen van vrede en rust is het gebeurt met mijn vrede op mars.

De beste ooglaserkliniek, refractiechirurgie

Op deze website vindt u een objectieve vergelijking van de beste ooglaser klinieken refractiechirurgie.

Werkstuk over de Maan

Alles over de oorsprong en de ontwikkeling van de de Maan.

Hoe maak je een leuk Sinterklaasgedicht of leuke Sinterklaas rijm?

Ieder jaar zo vlak voor Sinterklaas zitten heel veel mensen met de vraag, hoe maak je een leuke Sinterklaas rijm?

Wat is het verschil tussen natuurazijn voor consumptie en schoonmaakazijn als onkruidbestrijdingsmiddel?

Azijn is azijn zou je denken, toch bestaat er natuurazijn en schoonmaakazijn, Wat is het verschil tussen natuurazijn en schoonmaakazijn?

Hoe kun je een verhaal schrijven met het lettertype Wingdings?

Dat je de toekomst kunt voorspellen met het lettertype Wingdings is bekend maar hoe kun je een verhaal schrijven met het lettertype Wingdings?

Van wie zijn de beelden van naakte vrouwen in The Lost Gardens of Heligan?

De één vindt het kunst, de ander kits maar van wie zijn de beelden van naakte vrouwen in Lost gardens of Heligan?

Cultuur ervaren tijdens Museumnachten

In Nederland worden elk jaar gedurende het hele jaar verschillende Museumnachten gehouden. In dit artikel worden ervaringen gedeeld over de Museumnachten in Den Haag en Amsterdam.

Wie zijn de vergeten slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog?

Als officiële slachtoffers van de WO II worden alle Militairen en Burgers beschouwd die tijdens de oorlog zijn omgekomen door honger of geweld, er is echter nog een vergeten groep slachtoffers van de WO II.

Zijn alle mooie dikke vrouwen in Brugge van Venetiaanse adel?

Uit recent wetenschappelijk historisch onderzoek blijkt dat alle mooie dikke vrouwen in Brugge van een Venetiaanse adellijke familie afstammen.

Voodoo, Vodou of Voodoo-religie

Altijd al een Voodoo priester willen worden in een occulte religie en je bezig houden met occultisme, dan is dit je kans.

Wat is Illuminatie, en wat zijn Illuminati, Illuminaten en Illuministen

Meer duidelijkheid omtrent Illuminatie en Illuminati zoals de Alumbrados, de Tempeliers, de Katharen, das Gesellschaft der Perfectibilisten en de Bilderderggroep.

Wat verstaan we onder de menselijke instinctieve drive (id), het menselijk ego en het menselijk superego?

Kennis van anderen, vergelijking van verschillende concepten over de aard van de mens en typologie.

Het zeemansgraf, mooiste uitvaart maar niet de goedkoopste uitvaart

Het zeemansgraf is de mooiste uitvaart maar niet de goedkoopste uitvaart die er bestaat, waar en door wie kun je dit laten uitvoeren.

Het best bewaarde bedgeheim van Red Bull

Red Bull heeft in werkelijkheid geen vleugels en zeker niet in bed.

Waarom geloven mensen al die spirituele onzin?

De Maya Kalender, biologische wetten en de 9 brieven van Jezus, waarom geloven mensen al die onzin.

Hoe schrijf je het beste verhaal ter wereld?

Zou het ooit door mij worden geschreven, het beste verhaal ter wereld.