Hoe wordt je een bekende schrijver


Publicatie datum:

Met Foobie.nl kan iedereen een bekende schrijver worden.

Gesponsorde koppelingen

De letterlijke betekenis van schrijven is het vastleggen van taal in schrift door het laten ontstaan van een tekst om iemand iets te laten weten in een geschreven bericht. Het schrijven is in feite de 4de en de 5de dimensie van onze taal. Het schrijven breidt de taal namelijk uit in de tijd, of te wel de 4de dimensie, en de ruimte, of te wel de 5de dimensie. Wat wij als vanzelfsprekend beschouwen is ooit ontstaan als een bijproduct van politieke en economische expansie. Tot ongeveer 4000 jaar voor Christus, of te wel de prehistorie, week de menselijke samenleving nauwelijks af van die van de samenleving van een groep mensapen. De prehistorische mens, toen nog een jager en verzamelaar, leefde bij de dag en er was dus geen noodzaak om dingen vast te leggen voor de generatie die na hem kwam. Toen de mens zich echter naast het jagen en verzamelen ook op de handel ging toeleggen ontstond er, toen de handel in de loop der jaren steeds complexer werd en het steeds moeilijker werd om de gedane handelstransacties met behulp van alleen het menselijk geheugen te onthouden, een behoefte om de gedane handelstransacties te registreren en te kunnen presenteren. Uit deze praktische noodzaak om gedane handelstransacties vast te leggen is het eerste schrift ontstaan.

Hoe wordt je een bekende schrijver

Weergave van de 3de dimensie:

Onze fysieke wereld ervaren wij met onze zintuigen als 3 dimensies. De populaire term 3D is hier van afgeleid en wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. De term is zo algemeen dat heel veel mensen, vooral de jongsten onder ons, niet eens meer weten waar 3D precies voor staat. 3D staat voor de drie dimensies breedte, hoogte en diepte. In de praktijk meten we de lengte, de breedte en de diepte op van een object maar in de wiskundige meetkunde geven we de lengte weer als en waarde op de horizontale x-as, de breedte als een waarde op de verticale y-as en de diepte als een waarde op de loodrecht op de x en de y as staande z-as. Uit deze beschrijving blijkt meteen dat ook de derde dimensie, de diepte, alleen door middel van de taal correct op een plat vel papier is weer te geven. Als we namelijk de loodrecht door de x en de y as gaande z-as op een vel papier willen tekenen moeten we gebruik maken van een noodgreep door de z-as in plaats van loodrecht door de x en de y as te tekenen deze in een hoek van 45 graden met de x-as door de x en de y as te tekenen. Hieruit blijkt meteen dat de populaire term 3D voor de weergave van visualisaties op een plat scherm in feite geheel ten onrechte gebruikt wordt. Het is namelijk onmogelijk om de diepte werkelijk weer te geven op een plat scherm. Je zult dan ook merken dat de weergave van je dure 3D televisie na een paar maanden door je hersens als hetzelfde wordt ervaren als die van je oude 2D televisie. Het is namelijk niet de apparatuur die zorgt voor de 3D weergave maar de interpretatie van je hersens.

Hoe wordt je een bekende schrijver

Weergave van de 4de dimensie:

De 4de dimensie, de tijd, is alleen weer te geven door middel van een geschreven tekst. Sterker nog, de tijd bestaat alleen maar in een tekst. In de praktijk bestaat namelijk alleen het heden. De abstracte tijd ervaringen als het verleden en de toekomst bestaan alleen in woorden. Daarom is en zal het in de praktijk, nu en in de alleen op papier al bestaande toekomst, ook onmogelijk zijn en blijven om door de tijd te reizen. In geschrift kan dit echter heel goed. Het schrift zal dus altijd de enige manier zijn om door de tijd te reizen.

Hoe wordt je een bekende schrijver

Weergave van de 5de dimensie

De 5de dimensie, de ruimte, als laatste, is ook alleen weer te geven door middel van een geschreven tekst. Onzin, hoor ik je denken, de ruimte is een meetbare factor, die kun je gewoon opmeten met een meetlint. Dit lijkt in eerste instantie waar maar als je even verder leest wat ik hier ga schrijven over de ruimte zul je zien dat dit toch wat moeilijker ligt. Als je een ruimte op wilt meten zul je eerst precies moeten beschrijven wat een meter is. De definitie van een meter is als volgt. Een meter is, bij benadering, de opgetelde lengte van een touw en een daaraan hangend gewicht van een kilo dat in precies 1 seconde één slingerbeweging maakt. Om een meetlint van een meter te maken, waar je trouwens ook alleen met lettertekens de afstanden op weer kunt geven, heb je dus een tijdsverloop nodig. Een tijdsverloop is echter alleen in woorden te vatten dus is het praktisch gezien onmogelijk om een meetlint van een meter te maken. Hieruit volgt dat ook de ruimte zich alleen in woorden laat meten en vastleggen.

Hoe wordt je een bekende schrijver

Hoe wordt je een bekende schrijver:
Uit het bovenstaande artikel blijkt dat je overal over kunt schrijven op Foobie.nl. Door consequent iedere dag één of meerdere verhalen te schrijven op Foobie.nl wordt je vanzelf een bekende schrijver. Na één jaar schrijven heb ik nu 1300 lezers per dag. Dus tot nu toe zijn mijn verhalen door zo’n 250.000 mensen gelezen. Het komende jaar zullen dat er, als deze tendens zich voortzet, al gauw zo’n  600.000 zijn. Door dus gewoon te blijven schrijven op Foobie.nl wordt je dus gegarandeerd een bekende schrijver.

Hoe wordt je een bekende schrijver

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie cultuur-wetenschappen

De Big Bang theorie, de oerknal, als verklaring voor het ontstaan van ons heelal.

Ons heelal dijt nog steeds uit, volgens de wetenschap is dit een gevolg van de Big Bang?

Loopt het leven op Mars gevaar?

Ik woon al mijn hele leven op Mars maar na eeuwen van vrede en rust is het gebeurt met mijn vrede op mars.

Veel geld verdienen met Gas winning versus aardbevingen in Groningen, de schaal van Richter

Hoeveel doden moeten er vallen voordat de NAM stopt met de aardgaswinning in Groningen.

Wat is Illuminatie, en wat zijn Illuminati, Illuminaten en Illuministen

Meer duidelijkheid omtrent Illuminatie en Illuminati zoals de Alumbrados, de Tempeliers, de Katharen, das Gesellschaft der Perfectibilisten en de Bilderderggroep.

Gewoon even lekker kletsen over de ruimte met André Kuipers

Er is van alles aan de hand in onze wereld maar af en toe moet je gewoon even lekker kletsen over de ruimte met André Kuipers.

Hoe is het echte Utopia ontstaan in Texas?

Er is veel te doen omtrent het nieuwe Utopia maar hoe is het echte Utopia ontstaan in Texas.

P2000 meldingen brandweer, reddingsbrigade, ambulance, politie, Rode Kruis, KNRM en DARES

Alle P2000 meldingen afgeleid van het C2000-alarmeringsnetwerk op basis van een Flex-protocol.

Het failliet van de parlementaire democratie.

In dit artikel leg ik uit dat onze democratie ten onder gaat aan eigenbelang.

Is ADHD wel een ziekte of is ADHD een verschil in tijdsdimensie?

Het aantal geregistreerde kinderen met ADHD is fors gestegen maar Is ADHD wel een ziekte?

Gezonde verslaving

Op deze pagina een overzicht van gezonde en goedkope verslavingen.

Neutrino sneller dan het licht. Neutrino CERN

Zijn Neutrino’s echt sneller dan het licht en wat zijn de consequenties.

Hoe maak je een leuk Sinterklaasgedicht of leuke Sinterklaas rijm?

Ieder jaar zo vlak voor Sinterklaas zitten heel veel mensen met de vraag, hoe maak je een leuke Sinterklaas rijm?

Is Bashar al-Assad de vijand of de redder van Syrië?

Het huidige Syrië bestaat sinds 1961 en wordt sinds 1971 bestuurd door vader en zoon Assad, Is Bashar al-Assad de vijand of de redder van Syrië?

Wat is pedofilie en kun je het behandelen?

Er is enorm veel te doen over de pedofiel Benno L. maar wat is pedofilie en kun je het behandelen?

De toekomst van drones

Drones zijn er in veel soorten. Ze veroveren de markt en kunnen op talloze manieren ingezet worden. Wat betekent dit voor ons?

Voodoo, Vodou of Voodoo-religie

Altijd al een Voodoo priester willen worden in een occulte religie en je bezig houden met occultisme, dan is dit je kans.

Je kunt je leven verbeteren door de focus op je gedrag vergroten.

Je gedrag wordt bepaald door stimulatie en reacties op impulsen van buiten af, door te focussen op je gedrag kun je beter leven.

Buienradar.nl voor weersverwachting, weeronline en het weer

Maak ook gebruik van het succes van de buienradar om te kijken wat voor weer het wordt.

Waarom de Grieken slimmer zijn dan wij.

De Oude Grieken liepen qua beschaving al ver op ons voor, de moderne Grieken zijn nog slimmer.

Is de mens nog wel een sociaal wezen of is het egoïsme de nieuwe standaard?

Volgens de wetenschap is de mens een sociaal wezen maar is de moderne mens nog wel een sociaal wezen?

Wat is collodion en wat kun je er mee doen?

Je kunt collodion gewoon kopen in de winkel maar wat is het en wat kun je er mee doen?

De beste contactlenzen, de goedkoopste contactlenzen

Objectieve informatie over alle soorten contactlenzen en prijzen van contactlenzen.

Spreekbeurt Museum Het louvre, werkstuk Museum Het louvre

Alles over de oorsprong de ontwikkeling van Museum Het louvre in Parijs.

Hoe financier je het derde testament.

Door een nieuw vorm van financieren kan de Bijbel continu worden geüpdate.

Waar zijn de goede moppen gebleven?

Waaraan moet een goede mop aan voldoen en waar zijn de goede moppen gebleven?