De 5 giftigste dieren ter wereld


Publicatie datum:

Je hebt veel giftige dieren maar wat zijn nou de giftigste ter wereld.

Gesponsorde koppelingen

Wat zijn de giftigste dieren, waarschijnlijk ken je er een paar maar zullen ze in de top 5 staat, ik zou zegge lees het snel.

Gesponsorde koppelingen

Dit zijn de top 5 giftigste dieren ter wereld, enjoy

5. vijfstreepschorpioen

Op nummer 5 staat de vijfstreepschorpioen, een beet van deze schorpioen zal voor een gezonde volwassene niet gelijk levensbedreigend zijn maar voor een ouder persoon of een kind lopen meer risico om te overlijden, Deze schorpioen komt voor in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en de Arabische Schiereilanden. Klik op deze link en dan zie je een plaatje van de schorpioen.http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Deathstalker_ST_07.JPG

4. Blauwgeringde Octopus

Op nummer 4 staat de blauwgeringde octopus, een beet van deze octopus zal voor een gezonde volwassene als voor een kind even gevaarlijk zijn, als je gebeten word dor deze octopus dan zal je binnen een uur sterven. De octopus die bijt niet zomaar, de octopus bijt alleen maar als hij of zij is levensgevaar is of zich bedreigd voelen. De octopus komt voor in alle wereld zeeën en oceanen.

3. Zeeslak

Op nummer 3 staat de zeeslak, als je de naam zou lezen dan zou je niet denken dat hij giftig is maar integendeel een druppel gif van deze zeeslak kunnen al 20 mensen doden, het gif veroorzaakt verlamming en pijn, de zeeslak leeft in ondiep water en is een carnivoor, de zeeslak eet vooral plankton. De zeeslak die komt voor in de Filippijnen voor de rest nergens.

2. Koningscobra

Op nummer 2 staat de koningscobra, de cobra is de giftigste slang ter wereld een beet van de cobra zou je dood kunnen betekenen, de koningscobra eet vooral andere slangen en daarom heeft hij de naam koning gekregen, hij is de baas onder de slangen, de koningscobra komt voor in Azie.

1. Dooskwal

Op nummer 1 staar de Dooskwal, de beet van een dooskwal in uitermate dodelijk een beet van deze kwal en je zal binnen 3 minuten overlijden, bij een beet zullen al je zenuwen verlamd raken en je kan niet meer praten en bewegen, het lijkt dan alsof je al dood bent maar je leeft nog, je zal in die 3 minuten een pijnlijke dood hebben, de kwal heeft genoeg gif om 60 mensen te vermoorden, de dooskwal komt voor in Australie.

Slot.

Dit was mijn artikel over de giftigste dieren ter wereld ik hoop dat je er de info leuk vond of goed kon gebruiken. Bekijk meer artikelen van King-Akash.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie dieren

Xiphophorus maculatus - Platy

De platy is wereldwijd een zeer populair aquariumvisje. Wat een platy allemaal nodig heeft? Je leest het hier!

De bordeaux dog

De beschrijving van de bordeaux dog

Bleekwater schadelijk voor je hond!

Bleekwater kan heel schadelijk zijn voor je hond!

De Berner Sennen

Dit artikel zal gaan over de Berner Sennen hond. Een uitvoerige bespreking, tips en raskenmerken.

De kangeroe

Kleine inleiding over de Kangeroe