De Pitbull (verzorging en het ras)


Publicatie datum:

Het gaat namelijk over de verzorging van de pitbull en om het ras zelf.

Gesponsorde koppelingen

Deze informatie is vooral gericht voor mensen die er een willen aanschaffen en het geweldige honden vinden, omdat er niet veel over bekend is. Maar wil vooral de mensen laten inzien ondanks hun reputatie dat het ook gewoon honden zijn net als elk ander. En het ligt helemaal aan jezelf hoe je de hond maakt. En ondanks alles is me geen andere hond die me zo interresseerd als een pitbull,omdat ondanks dat ze mishandeld en gemarteld worden ze toch altijd liefdeenpassiezullen tonen voor de mens zelf.

De Pitbull

 

Ik zal je wat informerenover het ras, maar ook de verzorging van de pitbull tevens is het geen erkend ras. De pitbull is een typisch van mensenafgeleid ras. Ze blinken uit in de hondensport en zijn daarvoor gefokt door verschillende rassen te kruissen. Door hun natuurlijke vriendelijkheid naar mensen, is dit ras een goede candidaat om ter adoptie te stellen.Maar echter het screenen van de nieuwe eigenaren iserg belangrijk om te kijken of de huidige eigenaren het echt wel in zichheeft om de verantwoordelijkheid te dragen, met het houden van een pitbull en wat het allemaal met zich meedraagt. Slechte eigenaren hebben dit ras al tot over de rand geduwt elk incident met een pitbull beschadigt het hele ras, door de vooroordelen ervan en er speelt nuookeen speciale regelgeving voor, zodat de slechte eigenaren niet meer deze lieve honden durven te misbruiken.Onder andere het fokken van pitbulls met een goede aard en zorgen dat ze een Europees paspoort hebben. Verder ook door de pitbull een goede opvoedingte geven en niet aggressiefte maken, want het is maar net hoe je de pitbull zelf maakt. Kan uit ervaring spreken, want heb zelf ook een pitbull thuis en die leren we gewoon de standaard honden opleiding zal ik zo maar even noemen. Zoals Zit, lig en rol, om zo het beestje toch dingen te leren. Verder als de pitbull agressief of in de handen gaat bijten gewoon een zacht tikje op de neus geven en foei zeggen, zodat ie weet wat ie verkeerd heeft gedaan. Je kan het beste een pitbull vanaf pups af aan hebben, omdat je zo zeker weet dat je het zelf in de hand hebt, want als je een oudere pitbull neemt weet je niet hoe en wat ze het hem hebben aangeleerd. Verder wil ik met dit jullie meer informatie geven over de pitbull, omdat ik vaak op tvhondengevechten zie met pitbulls en dat verschrikkelijk vind om aan te zien. En wil jullie ervan overtuigen dat pitbulls ook goede kanten hebben en verder ook informatie te geven. Zodat jullie meer weten over de pitbull aangezien er weinig informatie overal op internet staat.

 

Verzorging Pitbull

Een pitbull heeft qua zijn vacht niet veel aandacht nodig, af en toe een keer borstelen is al goed genoeg. Maar als ie het fijn vind kun je het vaker doen. Verder kun je een pitbull het beste gewoon hondenbrokken laten eten en niet vlees, omdat je zo zijn instinct nabootst. Verder krijgt een pup maar liefst 2x op een dag etens'morgens en sávonds. Verder kun je hem ook een kauwstaafje geven om zo te leren dat ie niet overal in moet bijten maar beter op het staafje kan kauwen. Een pitbull moet net zo vaak als een andere hond ontwormdt worden. Bij pups af aan is het belangrijk dat je goed aangeeft wat wel en wat niet mag, omdat ze best wel is ondeugend kunnen zijn en je het daarom later ook moeilijk af kan leren. Laat de pup ook vaak buiten, zodat ie met andere honden in contact kan komen en met mensen, zodat ie niet aggresisief word tegen andere honden qua zijn territorium. Je hebt het ten alle tijden nog zelf in de hand hoe je pitbull wordt. Zorg dat een pup niet van te hoge dingen kan springen, omdat zich het geval wel is voordat dat ie zijn poot kan breken.

 

De postieve en negatieve kanten van de pitbull.

Er zijn vele goede positieven dingen aan een pitbull. Een daarvan is dat ze heel vredelievend zijn voor de mens en ook altijd goed zullen luisteren naar hun baas. Verder spelen ze heel graag met hun speeltjes en zolang je van pups af aan goed aanleerdt wat wel en wat niet mag zijn het hele lieve en speelse honden. De negatieve kant is dat ze doorkunnen bijten, maar een pitbull zal dat niet vaak doen alleen als ie zich bedreigt voelt of iemand zijn territorium betreed die hij niet mag. Maar dat is ook gewoon hoe je het hem zelf aanleerd dat ie mag bijten in de handen.Wat ik het liefstniet aanraad aangezien dat ie scherpe tanden hebben.

 

 

Deze informatie is vooral gericht voor mensen die er een willen aanschaffen en het geweldige honden vinden, omdat er niet veel over bekend is. Maar wil vooral de mensen laten inzien ondanks hun reputatie dat het ook gewoon honden zijn net als elk ander. En het ligt helemaal aan jezelf hoe je de hond maakt. En ondanks alles is me geen andere hond die me zo interresseerd als een pitbull,omdat ondanks dat ze mishandeld en gemarteld worden ze toch altijd liefdeenpassiezullen tonen voor de mens zelf.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie dieren

Gezondheid controleren van reptielen en koudbloedigen

Gezondheid controleren van reptielen en koudbloedigen

De snoek.

Beschrijving van de snoek.

De mopshond

Hier vind je een korte omschrijving van de mopshond

De koe

alles over de koe

De aanschaf van een pup

Waar moet je nu echt op letten bij de aanschaf van een pup?

De zwangerschap van een poes

Hoe lang duurt een zwangerschap van een poes en hoe herken je die?

Baby in huis, hond eruit

Invloed van gezinsuitbreiding op de hond, hoe je problemen kunt voorkomen.

De Zieke hond

De zieke hond

Zebra spreekbeurt, Zebra werkstuk

Alles over de oorsprong de ontwikkeling van de Zebra.

Tropisch Aquarium

Hierbij een korte uitleg wat allemaal komt kijken bij een tropisch zoetwater aquarium.

Katten en hun speelgoed

Waarom spelen katten,en waar spelen ze het liefst mee?

De Russische dwerghamster als huisdier

Dit artikel beschrijft hoe een Russische dwerghamster gehouden kan worden en extra informatie over de leefwijze ervan.

WWF World Wide Fund, WNF Wereld Natuur Fonds

What doen het WWF en het WNF allemaal om de dieren te beschermen.

Broholmer, de grote reus uit Denemarken

De broholmer,een molosser met een eigen karakter.

Pauwooggrondel (Tateurndina ocellicauda)

Informatie over de Pauwooggrondel ook wel bekend als de Tateurndina ocellicauda

Cavalier King Charles Spaniel

Een Cavaliertje in huis nemen? Dit is wat je moet weten

Aanschaf parkiet

De aanschaf van een parkiet

Hoe leert een hond?

Een hond leert van zijn fouten en successen. Lees hier verder over het leergedrag van de hond.

De Shetlandpony

informatie en verzorging van de shetlander

Walvissen

We gaan de walvis een beetje beter leren kennen.

Korenslangen

Richtlijnen voor verantwoord omgaan met korenslangen

Krokodil spreekbeurt, Krokodil werkstuk

In dit artikel lees je alles over de oorsprong de ontwikkeling van de Krokodil.

Leeuwen spreekbeurt, Leeuwen werkstuk

Alles over Leeuwen, Leeuwinnen en welpen. De leeuw, de koning der dieren.

Hoe zit een vis in elkaar?

Hoe zit een vis in elkaar? Alles over de anatomie van de vis.

Aanschaf van een hond: Kies de hond die bij je past.

Voorkom teleurstellingen in je zoektocht naar de ideale hond.