Liever snel geld verdienen of liever zekerheid in je leven?


Publicatie datum:

Wat heb jij liever en wat is volgens jou verstandiger of belangrijker?

Gesponsorde koppelingen

Op Foobie kan je geld verdienen met het schrijven van informatieve artikelen. Ook is er ruimte voor persoonlijke ervaringen wanneer die aan bepaalde eisen voldoen en momenteel schrijf ik het eerste artikel in de nieuwe categorie discussie!

Gesponsorde koppelingen

Google Adsense

Zoals je weet moet je best een tijdje bezig zijn met het schrijven van artikelen voordat je er maandelijks een interessant bedrag aan over houdt, het kan enkele maanden tot je maandelijks een uitbetaling ontvangt. Als je echter een bepaald bedrag verdient en stopt met schrijven dan verdien je natuurlijk wel gewoon door!

Affiliate marketing

Met affiliate marketing ligt het net een beetje anders, je kan snel geld verdienen door een lopende campagne te pakken en voor leads te zorgen maar als de campagne stopt dan kan je veel artikelen die speciaal daarvoor zijn geschreven net zo goed weg gooien.

Wat is volgens jullie de beste aanpak? Wat hebben jullie zelf liever? Natuurlijk kan je ook geld verdienen met allebei maar wat zijn voor jullie de voors en tegens?

Discussies

Ik houd wel van een gezellige discussie dus ik ben benieuwd waar iedereen over gaat schrijven in deze categorie, ik heb zelf ook een heleboel ideetjes!


Foobie gebruiker LeXus

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie discussie

Het dierwelzijn in Nederland

Is het dierwelzijn in Nederland goed geregeld of hebben dierenactivisten gelijk?

Online dagboek

Is het hebben van een online dagboek wel zo'n goed idee?

Mensen bestaan om andere mensen omlaag te halen

Hoe bestaan we met elkaar? Waarom zijn we op aarde? Wie zijn we?

Robots in de zorg: vooruitgang?

Robots zullen steeds meer onderdeel worden van ons dagelijks leven. Ook in de gezondheidszorg. Vooruitgang of onbetrouwbaar?

Shell in Nigeria

Is (Royal Dutch) Shell nou goed voor de economie in Nigeria? of juist niet?