Hoe ziet de toekomstige iPhone 10 er uit?


Publicatie datum:

Apple Nieuws, de iPhone 10 over een aantal jaar klaar voor productie.

Gesponsorde koppelingen

De iPhone 1 was de eerste iPhone van Apple Incorporated. Met de de iPhone 1 kon je internetten, muziek luisteren, bellen, sms'en, e-mailen, foto's maken en bekijken , video's maken en bekijken, games downloaden en spelen en talloze andere applicaties downloaden en gebruiken. De iPhone 1 was dus eigenlijk een mobiele telefoon, iPod en pda ineen. De iPhone 1 was een van de eerste smartphones zonder mechanische toetsen. Het telefoonnummers intikken, sms-berichten intikken, surfen op het internet, e-mailen en alle andere applicaties bedienen gebeurde vanaf de introductie van de iPhone 1 met een on-screen-toetsenbord. Dit werd mogelijk gemaakt door het nieuwe besturings systeem iOS die de virtuele toetsen creëerde.

iPhone 10

Iphone 5:
De iPhone 5 wordt waarschijnlijk in de loop van 2012 op de markt gebracht. De iPhone 5 wordt volgens het officiële Apple persbericht het laatste volledig nieuwe iPhone model waar de geestelijk vader van de iPhone 1, Steve Jobs, in de ontwikkelingsfase nog vanaf de conceptfase tot het uiteindelijke design aan heeft meegewerkt. Daarom zullen de echte Apple fans de iPhone 5 waarschijnlijk beschouwen als de laatste echte iPhone en zal het daarom een collectors item worden. De iPhone 5 krijgt ondersteuning voor 4G-netwerken, ook wel Long Term Evolution (LTE)-netwerken genoemd. Met (LTE)-netwerken zijn in theorie downloadsnelheden groter dan 100Mbit/s haalbaar.

iPhone 10

Iphone 6, 7, 8 9 en 10:
Volgens virtuele bronnen binnen Apple is de iPhone 5 echter zeker niet het laatste iPhone model waar Steve Jobs de geestelijk vader van is. Steve Jobs heeft volgens deze virtuele bronnen het hele tijdpad voor de introductie van de iPhone 6, 7, 8, 9 en 10 al vastgelegd in zijn virtuele testament. iPhone 6, 7, 8, 9 en 10 zullen respectievelijk in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 worden geïntroduceerd. De iPhone 6, 7, 8, 9 zullen nog gewoon verbeterde modellen worden van de Iphone 5. De iPhone 10 zal echter zorgen voor de grootste omwenteling in de smartphone branche.

iPhone 10

Iphone 10:
Steve Jobs heeft in zijn virtuele nalatenschap tot in detail de basis van de iPhone 10 beschreven. Via mijn virtuele bronnen binnen Apple heb ik de hand kunnen leggen op een kopie van de blauwdruk van de iPhone 10. De blauwdruk is voor mij als leek volledig onbegrijpelijk maar met behulp van mijn virtuele bronnen heb ik mijn toch een voorstelling kunnen maken van de iPhone 10. De iPhone 10 wordt de eerste smartphone die geen fysieke onderdelen zal bevatten. De door Steve Jobs ontworpen  iPhone 10 zal volledig virtueel zijn. Alleen een genie als Steve Jobs is in staat om dit tot in detail uit te werken. De iPhone 10 bestaat alleen uit in de menselijke hersens geïmplanteerde virtuele data. Dit houdt in dat de iPhone 10 een soort computerprogramma is dat geïnstalleerd wordt in een deel van je hersens. Virtualisatie van smartphones en andere apparaten zoals servers e.d. wordt nu al veel toegepast op computers maar Steve Jobs heeft dit weten om te zetten naar een virtuele iPhone die de hersens gebruikt als hardware. Aan de werkelijke uitvoering van Steve Jobs zijn iPhone 10 wordt door een speciaal team binnen Apple keihard gewerkt. Alle functies van de iPhone 10 worden namelijk door de persoon met zijn gedachten uitgevoerd. De weergave van geluid en beeld gebeurt door directe prikkeling van de betreffende hersendelen. Omdat de menselijke hersenen van nature maar voor 20% worden benut heeft de virtuele iPhone 10 de beschikking over een geheugen capaciteit van naar verwachting  10 Terrabite. Het grootste probleem wordt volgens mijn virtuele bronnen de vercommercialisering van het data netwerk voor de iPhone 10. De data zal met lichtgolven worden verzonden en er zal een manier moeten worden gevonden om de kosten van het datagebruik te kunnen registreren.

iPhone 10

Conclusie:
De iPhone 10 heeft alles in zich om een wereldwijd succes te worden. Hij hoeft namelijk niet geproduceerd te worden maar alleen virtueel in de hersenen te worden geïnstalleerd. Daardoor is er geen limiet aan het aantal virtuele iPhone 10 smartphones dat er verkocht kan worden.

iPhone 10


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Goedkope mobiele telefoon implantaat, ingebouwde mobiele telefoon

Eindelijk komt er een goedkope ingebouwde mobiele telefoon op de markt in de vorm van een mobiele telefoon implantaat.

Spaarlamp en LEDlamp tegen het licht gehouden

Energie besparen met uw verlichting? Kiest u voor de spaarlamp of de LEDlamp?

SMS'en

Sms’en, bijna iedereen doet het wel maar wat is het nou eigenlijk, hoelang bestaat het al en wat zijn al die rare woorden en tekens in sms-berichten.

De onbegrensde mogelijkheden van een tablet

Tablets zijn net als smartphone's helemaal van 2013. Ook onze koning maakt er graag gebruik van. Dat is helemaal niet gek, want je kunt zo veel doen met een tablet.

Hoeveel kost een goedkoop op de kop getikte Excalibur Subwoofer set met speakers in je auto?

De aanschaf van een gebruikte Excalibur Subwoofer set met speakers is heel goedkoop maar wat kost het als je deze verantwoord in je auto wilt hebben.

De iPod is nog springlevend

De Ipod is ondanks de Iphone en Ipad nog heel populair.

Plasma tv

Plasma tv, een platte televisie met haarscherp beeld

De nieuwe iPhone 5

Uitgebreide specificaties van de iPhone 5.

Verzekerd van je smartphone

Verzekering voor je mobiele telefoon. Zin of onzin?

Hoe ziet de toekomstige iPhone 10 er uit?

Apple Nieuws, de iPhone 10 over een aantal jaar klaar voor productie.

Mobiele telefoon weetjes

Een paar handige weetje over een mobiele telefoon.

Hoe vervuilend is de productie van goedkope zonnepanelen.

Zonne-energie is schoon maar is de productie van goedkope zonnepanelen ook goed voor het milieu?

Goedkope 3D fotografie, goedkope 3D fotocamera

3D fotografie is nu bereikbaar voor iedereen, maak nu eenvoudig je eigen 3D foto’s.

Samsung Galaxy S, de review.

Overal zie je hem, maar is ie nu echt zo goed?

iPhone 4 vs iPhone 3gs

Is het de moeite waard om de iPhone 4 aan te schaffen?

Wat is een Brown-out?

Een brown-out valt te vergelijken met een black-out. Maar bij een brown-out is het een gecontroleerde stroomuitval. Dit wordt gedaan om een black-out te kunnen voorkomen.

Waar op te letten als je een abonnement afsluit voor je mobiel

waar moet je op letten om het voor jou ideale mobiele telefoon abonnement te krijgen

Korte introductie digitale fotografie

Een korte introductie digitale fotografie met een compactcamera

Internet via de Schotel

Voor bedrijven en consumenten in het buitengebied, is er een enorm probleem. Ze hebben namelijk geen toegang tot breedband internet..

Hoe zet ik bestanden op de SD-kaart van mijn Android-telefoon?

Geeft je telefoon ook vaak zo'n melding aan dat je geheugen vol zit? Kom via dit artikel erachter hoe je makkelijk en snel bestanden kunt overzetten naar je SD-kaartje wat vaak niet automatisch gebeurd.

Behringer Geluidsapparatuur

Behringer is de marktleider op het gebied van geluidsapparatuur. Hier vindt u de ins en outs!

Waaruit is een mobiele telefoon of GSM gemaakt

Welke grondstoffen zitten er allemaal in ons mobieltje

Wat is een Canon powershot A70 incl. 1 Gb flash geheugenkaart waard?

In 2004 was de Canon powershot A70 het beste digitale fototoestel in zijn klasse, wat is hij nu nog waard.

Superefficiënte zonnepanelen met nanodraadjes

Hoe maakt men zonnepanelen superefficient door de toepassing van nanodraadjes.

Gratis mobiel bellen, ideaal voor kinderen

Kinderen kunnen niet zonder mobiele telefoon, er is een manier om gratis te bellen. Bij de Deka Markt kan je kind gratis bellen met Deka Mobiel.