Hoe ziet de toekomstige iPhone 10 er uit?


Publicatie datum:

Apple Nieuws, de iPhone 10 over een aantal jaar klaar voor productie.

Gesponsorde koppelingen

De iPhone 1 was de eerste iPhone van Apple Incorporated. Met de de iPhone 1 kon je internetten, muziek luisteren, bellen, sms'en, e-mailen, foto's maken en bekijken , video's maken en bekijken, games downloaden en spelen en talloze andere applicaties downloaden en gebruiken. De iPhone 1 was dus eigenlijk een mobiele telefoon, iPod en pda ineen. De iPhone 1 was een van de eerste smartphones zonder mechanische toetsen. Het telefoonnummers intikken, sms-berichten intikken, surfen op het internet, e-mailen en alle andere applicaties bedienen gebeurde vanaf de introductie van de iPhone 1 met een on-screen-toetsenbord. Dit werd mogelijk gemaakt door het nieuwe besturings systeem iOS die de virtuele toetsen creëerde.

iPhone 10

Iphone 5:
De iPhone 5 wordt waarschijnlijk in de loop van 2012 op de markt gebracht. De iPhone 5 wordt volgens het officiële Apple persbericht het laatste volledig nieuwe iPhone model waar de geestelijk vader van de iPhone 1, Steve Jobs, in de ontwikkelingsfase nog vanaf de conceptfase tot het uiteindelijke design aan heeft meegewerkt. Daarom zullen de echte Apple fans de iPhone 5 waarschijnlijk beschouwen als de laatste echte iPhone en zal het daarom een collectors item worden. De iPhone 5 krijgt ondersteuning voor 4G-netwerken, ook wel Long Term Evolution (LTE)-netwerken genoemd. Met (LTE)-netwerken zijn in theorie downloadsnelheden groter dan 100Mbit/s haalbaar.

iPhone 10

Iphone 6, 7, 8 9 en 10:
Volgens virtuele bronnen binnen Apple is de iPhone 5 echter zeker niet het laatste iPhone model waar Steve Jobs de geestelijk vader van is. Steve Jobs heeft volgens deze virtuele bronnen het hele tijdpad voor de introductie van de iPhone 6, 7, 8, 9 en 10 al vastgelegd in zijn virtuele testament. iPhone 6, 7, 8, 9 en 10 zullen respectievelijk in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 worden geïntroduceerd. De iPhone 6, 7, 8, 9 zullen nog gewoon verbeterde modellen worden van de Iphone 5. De iPhone 10 zal echter zorgen voor de grootste omwenteling in de smartphone branche.

iPhone 10

Iphone 10:
Steve Jobs heeft in zijn virtuele nalatenschap tot in detail de basis van de iPhone 10 beschreven. Via mijn virtuele bronnen binnen Apple heb ik de hand kunnen leggen op een kopie van de blauwdruk van de iPhone 10. De blauwdruk is voor mij als leek volledig onbegrijpelijk maar met behulp van mijn virtuele bronnen heb ik mijn toch een voorstelling kunnen maken van de iPhone 10. De iPhone 10 wordt de eerste smartphone die geen fysieke onderdelen zal bevatten. De door Steve Jobs ontworpen  iPhone 10 zal volledig virtueel zijn. Alleen een genie als Steve Jobs is in staat om dit tot in detail uit te werken. De iPhone 10 bestaat alleen uit in de menselijke hersens geïmplanteerde virtuele data. Dit houdt in dat de iPhone 10 een soort computerprogramma is dat geïnstalleerd wordt in een deel van je hersens. Virtualisatie van smartphones en andere apparaten zoals servers e.d. wordt nu al veel toegepast op computers maar Steve Jobs heeft dit weten om te zetten naar een virtuele iPhone die de hersens gebruikt als hardware. Aan de werkelijke uitvoering van Steve Jobs zijn iPhone 10 wordt door een speciaal team binnen Apple keihard gewerkt. Alle functies van de iPhone 10 worden namelijk door de persoon met zijn gedachten uitgevoerd. De weergave van geluid en beeld gebeurt door directe prikkeling van de betreffende hersendelen. Omdat de menselijke hersenen van nature maar voor 20% worden benut heeft de virtuele iPhone 10 de beschikking over een geheugen capaciteit van naar verwachting  10 Terrabite. Het grootste probleem wordt volgens mijn virtuele bronnen de vercommercialisering van het data netwerk voor de iPhone 10. De data zal met lichtgolven worden verzonden en er zal een manier moeten worden gevonden om de kosten van het datagebruik te kunnen registreren.

iPhone 10

Conclusie:
De iPhone 10 heeft alles in zich om een wereldwijd succes te worden. Hij hoeft namelijk niet geproduceerd te worden maar alleen virtueel in de hersenen te worden geïnstalleerd. Daardoor is er geen limiet aan het aantal virtuele iPhone 10 smartphones dat er verkocht kan worden.

iPhone 10

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Welke HDMI kabel moet ik gebruiken

HDMI kabels zijn er in vele soorten. maten en prijzen. Maar welke kabel past er het beste bij mij?

Geen geld voor een echte Mac?

Installeer Mac op een normale PC

Overal gratis WiFi buiten de deur met KPN WiFi Fon

Nu ook gratis WiFi op vele plekken in Nederland en in het buitenland met KPN WiFi Fon.

Ipad toetsenbord trucjes

Trucjes om sneller te typen op het standaard toetsenbord van je Ipad

De beste stofzuiger, de goedkoopste stofzuiger

Wat is de beste stofzuiger van dit moment en wat is de beste koop.

Het nieuwe digitale TV kijken met CAM CI+

Digitaal TV kijken zonder extra digitale ontvanger (kastje) en afstandsbediening is nu mogelijk met de CAM CI+ module. Mooi technisch hoogstandje binnen de ontwikkeling van de nieuwe LED televisies!

Betaalbare mediaspelers vergelijken

Als je opzoek bent naar een betaalbare mediaspeler is deze vergelijking een interessante

Hoe kies ik een nieuwe mobiele telefoon?

Handleiding bij het uitzoeken van een mobiele telefoon

Goedkope smart tv of smart televisie

Ben je op zoek naar een goedkope smart televisie, lees hier welke soorten smart televisies er zijn en wat de voordeligste zijn.

Verzekerd van je smartphone

Verzekering voor je mobiele telefoon. Zin of onzin?

Hoe kun je onbeperkt gratis bellen en sms’en voor eenmalig 10 euro?

Gratis onbeperkt bellen en sms’en met je kinderen, familie, vrienden en collega’s , wie wil dat niet?

Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Een goede smartPhone hoeft niet duur te zijn, hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Samsung galaxy s3

De nieuwe Samsung galaxy s3 1 van de meest succesvolle telefoon series van sumsung ooit gemaakt, wat valt er te verachten van de nieuwe galaxy s?

Hoe vervuilend is de productie van goedkope zonnepanelen.

Zonne-energie is schoon maar is de productie van goedkope zonnepanelen ook goed voor het milieu?

Behringer Geluidsapparatuur

Behringer is de marktleider op het gebied van geluidsapparatuur. Hier vindt u de ins en outs!

Android's music apps

Geen overzicht van alle music apps in de Android-Market, maar een overzicht met de meest besproken apps om je muziek mee te beluisteren.

Wanneer groeit 3D printing uit tot technologische grootmacht?

3D printing domineert al een tijd het nieuws. Echter blijft de 3D printer nog uit beeld voor consumenten en bedrijven. Hoe komt dit?

Steeds meer gratis applicaties voor Windows Phone beschikbaar.

Het succes van Windows Phone is te danken aan het grote aantal beschikbare gratis applicaties.

De beste vaatwasser, de beste afwasmachine

Welke vaatwasser is als beste getest en welke is de beste koop?

Hoe staat het met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie?

Is kunstmatige intelligentie een wetenschappelijke werkelijkheid of sciencefiction?

Zijn de HEMA H3 en H5 smartphone kopien van de bestaande ZOPO 1000S Millia en de ZOPO ZP590 Budget?

Het spreekt voor zich dat de HEMA niet zelf smartphones produceert maar zijn de HEMA smartphones kopieën van de bestaande ZOPO smartphones?

Smartphones

Smartphones kunnen veel tegenwoordig. Maar toch zitten er ook nadelen aan zo'n smartphone. En welke smartphone past bij mij?

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

Na ATF, Greenpoint en GSM nu 3G en 4G. Netwerken worden steeds sneller. Wat zijn de verschillen tussen 3G en 4G mobiele telefonie netwerken ?

Is de straling uit een spaarlamp schadelijk?

Spaarlampen gebruiken minder energie dan gloeilampen, maar blijken toch een groot nadeel te hebben.

Eenvoudig en goedkoop zelf het glas vervangen van je Samsung telefoon.

Ook jij kunt, voor maar 7 euro, zelf het glas vervangen van je Samsung telefoon.