Goedkope mobiele telefoon implantaat, ingebouwde mobiele telefoon


Publicatie datum:

Eindelijk komt er een goedkope ingebouwde mobiele telefoon op de markt in de vorm van een mobiele telefoon implantaat.

Gesponsorde koppelingen

Binnenkort zal de zin "Ik heb iets in mijn tand" - in plaats van angst op te roepen voor  een  wortelkanaal behandeling of iets dergelijks - kunnen verwijzen naar de nieuwste draagbare draadloze telefoon technologie. Het gaat hier om een nieuw ontwerp voor een tand implantaat dat digitale signalen ontvangt van radio's en mobiele telefoons. Het mobiele telefoon implantaat is ontworpen door Jimmy Loizeau en James Auger, werkzam bij het bedrijf Research Associates van het MIT Media Lab Europe. Het mobiele telefoon implantaat werd voor het eerst getoond in het Science Museum als  deel  van de tentoonstelling  van "toekomstige producten". Een toonaangevende  tentoonstelling die wordt ondersteund door de National Endowment for Science, Technology & the Arts. 

mobiele telefoon implantaat

Hoe ver willen we gaan:
Het mobiele telefoon implantaat roept bij een aantal mensen als reactie de vraag op “hoe ver willen we gaan met het gebruik van biotechnologie in ons lichaam”. Deze vraag ontmoedigd de ontwerpers en de fabrikanten echter niet. In de prospectus van het mobiele telefoon implantaat prijst de fabrikant het mobiele telefoon implantaat als volgt aan: “ de mogelijkheden zijn eindeloos", aldus het bedrijf Research Associates. Met je kaakbeen als  antenne en je hoofd als  ontvanger set, kun  je met je mobiele telefoon implantaat telefoneren, de wekker horen zonder dat je je partner wakker maakt, op je favoriete muziek afstemmen,  en zelfs beursinformatie ontvangen terwijl je aan het sporten bent.

mobiele telefoon implantaat

Kleine ingreep:
De integratie van het  mobiele telefoon implantaat technologie is een relatief kleine ingreep. Er wordt een micro-trillingen apparaat en een draadloze ontvanger geïmplanteerd in een natuurlijke tand tijdens een routine tandheelkundige ingreep. De digitale signalen worden omgezet in audio en deze geluiden worden van de tand aan het middenoor doorgegeven door  middel van bot resonantie. Het bedrijf garandeert dat je je geen zorgen hoeft te maken over een zoemende mond en dat het ontvangen geluid gegarandeerd volledig discreet blijft. De vibraties zijn namelijk op moleculair niveau, zodat de gebruiker alleen puur streaming geluid in zijn bewustzijn ervaart en er geen geluid buiten het hoofd waarneembaar is.

mobiele telefoon implantaat

Werking:
Het implantaat is ontworpen om in combinatie te werken met ofwel een speciaal apparaat of een aangepaste mobiele telefoon die de lange afstand signalen opvangt en dit signaal vervolgens via een lokaal signaal aan de tand ontvanger doorstuurt. Het mobiele telefoon implantaat kan volledig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De ontvangst kan worden in-en uitgeschakeld met behulp van het speciale ontvangst apparaat of de aangepaste mobiele telefoon. Een maximale controle van het ontvangen en rechtstreeks in de hersenen weergegeven geluid is van het grootste belang want door ongewenste geluiden en  informatie rechtstreeks in de hersenen van de gebruiker zou technologische schizofrenie veroorzaken. Voor grote volume liefhebbers, kan de technologie worden geïmplanteerd in een aantal kiezen. Met meer dan één mobiele telefoon implantaat  geïmplanteerd kan een "surround sound"-effect worden gecreëert, een beetje zoals het hebben van veel luidsprekers in je auto.

mobiele telefoon implantaat

Lage kosten:
De geschatte kosten van het implantaat zijn vrij laag omdat de tandheelkundige ingreep vrij basic is en er maar een minimale hoeveelheid hardware nodig is. Het risico op gezondheidsproblemen is minimaal, ongeveer hetzelfde als de risico’s veroorzaakt door het gebruik van mobiele telefoons. De tand zal naar verwachting in de nabije toekomst beschikbaar zijn op de markt. Het gebruik van het mobiele telefoon implantaat biedt een 'darwinistische' voordeel aan de gebruiker omdat ze een biologisch voordeel krijgen ten opzichte van hun concurrentie wat in dit unieke geval niet ontstaan is door een willekeurige mutatie, maar door een nieuwe technologie.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Zelfbouw zonnepaneel, zelf goedkope zonnepaneel maken

Bouw goedkoop je eigen zonnepaneel en wek goedkope zonne-energie op.

Zelf goedkoop een iPhone maken, iPod als iPhone

Iedereen kan goedkoop zelf een iPhone maken, lees hier hoe.

Hoe kies ik een nieuwe mobiele telefoon?

Handleiding bij het uitzoeken van een mobiele telefoon

De thermomix

De thermomix, een van de snelste en meest gebruikte keukenapparaturen.

Automatische zelfstandige oorlogsrobot.

Oorlogsrobots die helemaal zelfstandig en automatisch mensen doden zijn de toekomst.

Electra vervangen

Electra vervangen is nodig in sommige gevallen. Waarom is het nodig en hoe pakken we het aan?

Mobiele telefoon weetjes

Een paar handige weetje over een mobiele telefoon.

Digitale fotografie

Wat u moet weten over digitale fotografie - de basis

Android's music apps

Geen overzicht van alle music apps in de Android-Market, maar een overzicht met de meest besproken apps om je muziek mee te beluisteren.

Is de straling uit een spaarlamp schadelijk?

Spaarlampen gebruiken minder energie dan gloeilampen, maar blijken toch een groot nadeel te hebben.

Ritregistratie

Wordt jij gek van die rittenregistratie? Misschien een idee om voor een ritregistratiesysteem te kiezen met keurmerk!

De nieuwe Galaxy S4

De nieuwe samsung galaxy s4 zal op 14 maart uitkomen in Amerika. Lees in dit artikel alles over deze nieuwe telefoon van Samsung.

Internet via de Schotel

Voor bedrijven en consumenten in het buitengebied, is er een enorm probleem. Ze hebben namelijk geen toegang tot breedband internet..

Spaarlamp en LEDlamp tegen het licht gehouden

Energie besparen met uw verlichting? Kiest u voor de spaarlamp of de LEDlamp?

De wondere wereld van mobiele telefonie

Mobiele telefonie van toen en nu

Review Sony E-reader PRS-T1

Mijn ervaring met de Sony E-reader PRS-T1

Welke HDMI kabel moet ik gebruiken

HDMI kabels zijn er in vele soorten. maten en prijzen. Maar welke kabel past er het beste bij mij?

Hoe werkt een kopieermachine ?

uitleg over de werking van een kopieerapparaat

Smartphones

Smartphones kunnen veel tegenwoordig. Maar toch zitten er ook nadelen aan zo'n smartphone. En welke smartphone past bij mij?

Push notificaties van GMail op je iPhone

Leer hoe je automatische push notificaties van GMail op je iPhone krijgt.

Wat is de beste instelling voor de nood knop op een senioren mobiele telefoon?

De Fysic FM-7500 senioren telefoon heeft een speciale nood knop, wat is de beste instelling voor die nood knop?

Apple betaalt 21 Miljoen dollar voor een stationsklok

Apple moet dit flinke bedrag betalen omdat een de Zwitserse spoorwegen patent hebben op de klok en apple exact dezelfde klok in al haal mobiele toestellen gebruikt.

De Wolfgang at-as28d een prima goedkope smart Phone voor maar 25 euro.

Na het overlijden van mijn 10 jaar oude Nokia 1100 moest ik op zoek naar een nieuwe goedkope betrouwbare mobiele telefoon. Via marktplaats vond ik de Wolfgang at-as28d smart Phone.

Zijn de HEMA H3 en H5 smartphone kopien van de bestaande ZOPO 1000S Millia en de ZOPO ZP590 Budget?

Het spreekt voor zich dat de HEMA niet zelf smartphones produceert maar zijn de HEMA smartphones kopieën van de bestaande ZOPO smartphones?

Apple versus Android

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Lees dan dit artikel.