Goedkope mobiele telefoon implantaat, ingebouwde mobiele telefoon


Publicatie datum:

Eindelijk komt er een goedkope ingebouwde mobiele telefoon op de markt in de vorm van een mobiele telefoon implantaat.

Gesponsorde koppelingen

Binnenkort zal de zin "Ik heb iets in mijn tand" - in plaats van angst op te roepen voor  een  wortelkanaal behandeling of iets dergelijks - kunnen verwijzen naar de nieuwste draagbare draadloze telefoon technologie. Het gaat hier om een nieuw ontwerp voor een tand implantaat dat digitale signalen ontvangt van radio's en mobiele telefoons. Het mobiele telefoon implantaat is ontworpen door Jimmy Loizeau en James Auger, werkzam bij het bedrijf Research Associates van het MIT Media Lab Europe. Het mobiele telefoon implantaat werd voor het eerst getoond in het Science Museum als  deel  van de tentoonstelling  van "toekomstige producten". Een toonaangevende  tentoonstelling die wordt ondersteund door de National Endowment for Science, Technology & the Arts. 

mobiele telefoon implantaat

Hoe ver willen we gaan:
Het mobiele telefoon implantaat roept bij een aantal mensen als reactie de vraag op “hoe ver willen we gaan met het gebruik van biotechnologie in ons lichaam”. Deze vraag ontmoedigd de ontwerpers en de fabrikanten echter niet. In de prospectus van het mobiele telefoon implantaat prijst de fabrikant het mobiele telefoon implantaat als volgt aan: “ de mogelijkheden zijn eindeloos", aldus het bedrijf Research Associates. Met je kaakbeen als  antenne en je hoofd als  ontvanger set, kun  je met je mobiele telefoon implantaat telefoneren, de wekker horen zonder dat je je partner wakker maakt, op je favoriete muziek afstemmen,  en zelfs beursinformatie ontvangen terwijl je aan het sporten bent.

mobiele telefoon implantaat

Kleine ingreep:
De integratie van het  mobiele telefoon implantaat technologie is een relatief kleine ingreep. Er wordt een micro-trillingen apparaat en een draadloze ontvanger geïmplanteerd in een natuurlijke tand tijdens een routine tandheelkundige ingreep. De digitale signalen worden omgezet in audio en deze geluiden worden van de tand aan het middenoor doorgegeven door  middel van bot resonantie. Het bedrijf garandeert dat je je geen zorgen hoeft te maken over een zoemende mond en dat het ontvangen geluid gegarandeerd volledig discreet blijft. De vibraties zijn namelijk op moleculair niveau, zodat de gebruiker alleen puur streaming geluid in zijn bewustzijn ervaart en er geen geluid buiten het hoofd waarneembaar is.

mobiele telefoon implantaat

Werking:
Het implantaat is ontworpen om in combinatie te werken met ofwel een speciaal apparaat of een aangepaste mobiele telefoon die de lange afstand signalen opvangt en dit signaal vervolgens via een lokaal signaal aan de tand ontvanger doorstuurt. Het mobiele telefoon implantaat kan volledig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De ontvangst kan worden in-en uitgeschakeld met behulp van het speciale ontvangst apparaat of de aangepaste mobiele telefoon. Een maximale controle van het ontvangen en rechtstreeks in de hersenen weergegeven geluid is van het grootste belang want door ongewenste geluiden en  informatie rechtstreeks in de hersenen van de gebruiker zou technologische schizofrenie veroorzaken. Voor grote volume liefhebbers, kan de technologie worden geïmplanteerd in een aantal kiezen. Met meer dan één mobiele telefoon implantaat  geïmplanteerd kan een "surround sound"-effect worden gecreëert, een beetje zoals het hebben van veel luidsprekers in je auto.

mobiele telefoon implantaat

Lage kosten:
De geschatte kosten van het implantaat zijn vrij laag omdat de tandheelkundige ingreep vrij basic is en er maar een minimale hoeveelheid hardware nodig is. Het risico op gezondheidsproblemen is minimaal, ongeveer hetzelfde als de risico’s veroorzaakt door het gebruik van mobiele telefoons. De tand zal naar verwachting in de nabije toekomst beschikbaar zijn op de markt. Het gebruik van het mobiele telefoon implantaat biedt een 'darwinistische' voordeel aan de gebruiker omdat ze een biologisch voordeel krijgen ten opzichte van hun concurrentie wat in dit unieke geval niet ontstaan is door een willekeurige mutatie, maar door een nieuwe technologie.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

06-nummer traceren

5 Tips om een 06-nummer te achterhalen

Mobiele telefoon weetjes

Een paar handige weetje over een mobiele telefoon.

Onbeperkt internet voor 1 euro, onbeperkt online voor 1 euro

Ik wist niet wat ik zag, ik kreeg de oude mobiel van mijn dochter en kon opeens onbeperkt internetten voor 1 euro.

De nieuwe iPhone 5

Waarom de nieuwste iPhone 5.

Ritregistratie

Wordt jij gek van die rittenregistratie? Misschien een idee om voor een ritregistratiesysteem te kiezen met keurmerk!

Nieuwe stappen voor goedkoop mobiel bellen

Mobiel bellen en sms'en in Europa opnieuw goedkoper.

Wat is de beste instelling voor de nood knop op een senioren mobiele telefoon?

De Fysic FM-7500 senioren telefoon heeft een speciale nood knop, wat is de beste instelling voor die nood knop?

Spaarlamp en LEDlamp tegen het licht gehouden

Energie besparen met uw verlichting? Kiest u voor de spaarlamp of de LEDlamp?

Waaruit is een mobiele telefoon of GSM gemaakt

Welke grondstoffen zitten er allemaal in ons mobieltje

Automatische zelfstandige oorlogsrobot.

Oorlogsrobots die helemaal zelfstandig en automatisch mensen doden zijn de toekomst.

Populariteit mobiel internet nekt sms-berichten

Mobiel internet

De beste stofzuiger, de goedkoopste stofzuiger

Wat is de beste stofzuiger van dit moment en wat is de beste koop.

Samsung galaxy note 10.1

De Samsung galaxy note 10.1 (N8000) is de nieuwste top tablet van Samsung. Het is eigenlijk een grote note, want je kan er zelfs mee bellen

wat is een smartphone?

tegenwoordig hoor je overal wel eens het woord smartphone vallen maar wat is dat nou eigenlijk?

Android's music apps

Geen overzicht van alle music apps in de Android-Market, maar een overzicht met de meest besproken apps om je muziek mee te beluisteren.

Tijd voor een nieuwe laptop? Hier alvast een aantal goede tips.

Een grondig verslag over dingen waar je rekening bij zal moeten houden met het kopen van een nieuwe laptop.

Steeds meer gratis applicaties voor Windows Phone beschikbaar.

Het succes van Windows Phone is te danken aan het grote aantal beschikbare gratis applicaties.

Het nieuwe digitale TV kijken met CAM CI+

Digitaal TV kijken zonder extra digitale ontvanger (kastje) en afstandsbediening is nu mogelijk met de CAM CI+ module. Mooi technisch hoogstandje binnen de ontwikkeling van de nieuwe LED televisies!

Smartphones

Smartphones kunnen veel tegenwoordig. Maar toch zitten er ook nadelen aan zo'n smartphone. En welke smartphone past bij mij?

SMS'en

Sms’en, bijna iedereen doet het wel maar wat is het nou eigenlijk, hoelang bestaat het al en wat zijn al die rare woorden en tekens in sms-berichten.

Het goedkoopste iphone 4 abonnement

Artikel over het goedkoopste iphone 4 abonnement en wat je ermee kunt

Eenvoudig en goedkoop zelf het glas vervangen van je Samsung telefoon.

Ook jij kunt, voor maar 7 euro, zelf het glas vervangen van je Samsung telefoon.

Hoe zet ik bestanden op de SD-kaart van mijn Android-telefoon?

Geeft je telefoon ook vaak zo'n melding aan dat je geheugen vol zit? Kom via dit artikel erachter hoe je makkelijk en snel bestanden kunt overzetten naar je SD-kaartje wat vaak niet automatisch gebeurd.

Goedkope wasdroger, voordelige wasdroger, bespaar veel geld door goed onderhoud.

Een wasdroger is een duur apparaat, lees hier welke wasdroger het goedkoopst is.

Hoeveel kost een goedkoop op de kop getikte Excalibur Subwoofer set met speakers in je auto?

De aanschaf van een gebruikte Excalibur Subwoofer set met speakers is heel goedkoop maar wat kost het als je deze verantwoord in je auto wilt hebben.