Onbeperkt internet voor 1 euro, onbeperkt online voor 1 euro


Publicatie datum:

Ik wist niet wat ik zag, ik kreeg de oude mobiel van mijn dochter en kon opeens onbeperkt internetten voor 1 euro.

Gesponsorde koppelingen

Mijn dochter van 14 heeft een paar weken, in weer en wind, hard gewerkt  op het land. Ze verdiende daar wel lekker € 4,50 per uur mee dus dat verzachtte veel. Ze wist al van te voren waar ze voor werkte want ze moest een Blackberry met prepaid internet. Ze had natuurlijk al wel een gewone prepaid telefoon met een qwerty toetsenbord, die volgens mij al erg op een Blackberry leek, maar daar kon ze niet mee ”Pingen” en “Whatsappen”. En aangezien al haar vrienden alleen nog maar ”Pingen” en “Whatsappen” en dat veel en veel voordeliger is dan SMSen moest zij dus ook een Blackberry.

Onbeperkt internet voor 1 euro

Het moet een Blackberry Curve 8520 zijn:
Ze zou die Blackberry zelf wel even gaan kopen met een vriend maar dat mocht ze niet van ons. Ze was zwaar gepikeerd want dat konden ze best zelf regelen. Maar helaas voor haar moest ze samen met mij naar de telefoon winkel. Ik had haar kunnen overtuigen dat we eerst in twee winkels informatie zouden inwinnen. In de eerste winkel aangekomen zei ze dat ze graag informatie wilde hebben over de goedkoopste prepaid Blackberry. De verkoper antwoordde met de wedervraag “weet je zeker dat je echt een Blackberry wilt?”. Ja, zij mijn dochter want ik moet kunnen pingen met mijn vrienden. “Ok”, zei de verkoper, “dan heb ik twee alternatieven”, “het ene is een Vodafoon prepay pakket met de Blackberry Curve 8520 voor € 119,- en het andere is een Hi prepay pakket met een Blackberry Curve 9320 voor € 149,- . Ik wil graag de Blackberry Curve 8520 zei mijn dochter resoluut. De verkoper zei toen meteen, als je perse een Blackberry wilt zou ik je toch heel sterk adviseren om de Blackberry Curve 9320 te kopen want die is kwalitatief beter en veel sneller. Maar toch ging mijn dochters voorkeur uit naar de Blackberry Curve 8520 want die hebben al haar vrienden ook. We bedankten de verkoper voor de informatie en ik vroeg waarom hij op de beginvraag van mijn dochter meteen “weet je het zeker”had gezegd. De verkoper zei dat hij zelf nooit iemand een Blackberry zou adviseren omdat zijn ervaring was dat Blackberry heel vaak al snel mankementen vertonen.

Onbeperkt internet voor 1 euro

Puber logica:
Onderweg naar de volgende winkel vroeg ik mijn dochter wat ze van de eerste winkel vond. Ze zei het is jammer dat de Blackberry Curve 8520 bij een Vodafoon pakket want volgens mijn vrienden is Vodafoon een slechte provider, ik heb nu een Hi prepay en daar heb ik nooit problemen mee. Ok, zei ik, dus je blijft liever bij Hi en dat toestel is ook nog beter volgens de verkoper. Als je voor de Blackberry Curve 9320 bij Hi kiest betaal ik die 30 euro extra wel. Nee, zei ze, ik vind de Blackberry Curve 8520 mooier. Bij de volgende winkel hadden ze allen het Vodafoon prepay pakket met de Blackberry Curve 8520. We wandelden dus weer naar de eerste winkel en ik bleef op haar in praten. Je zegt zelf dat het Vodafoon netwerk minder goed is en de verkoper zegt dat de Blackberry Curve 9320 die bij het Hi prepay pakket zit veel beter is en toch wil je nog steeds de Blackberry Curve 8520. Mijn dochter besloot haar vriendin te bellen om raad, ze legde de situatie uit en haar vriendin zei “ik denk dat de Blackberry Curve 9320 ook wel goed is hoor”. Teruggekomen in de eerste winkel liet ik mijn dochter vrij in haar beslissing. Ik kies toch maar voor de Blackberry Curve 9320, ook al vind ik hem minder mooi. Een bijkomend was dat ze zo haar Hi prepay simkaart kon overzetten en alleen maar haar internet bundel te hoefde activeren en klaar. Na een kwartier was ze al gewend aan het toestel en toen bij thuiskomst bleek dat haar vriendin de Blackberry Curve 9320 eigenlijk nog mooier vond als de Blackberry Curve 8520 van haarzelf was alles goed.

Onbeperkt internet voor 1 euro

Mijn nieuwe mobiel:
Ik mocht de oude LG mobiel van mijn dochter hebben met de nieuwe Hi prepay Simkaart uit haar nieuwe Hi pakket. Daar bleek 10 euro beltegoed op te staan en dus heb ik mijn dochter daar 10 euro voor gegeven. Ik ging toch eens kijken of ik met dat oude ding ook bij Hi een onbeperkte mobiel internet bundel kon krijgen. Dit bleek wel heel simpel te zijn. Ik moest even een Hi account aanmaken en las daar vervolgens dat ik door gewoon *133# te smsen een hele dag onbeperkt internetten kon. Ik bleek vervolgens op die oude LG mobiel mijn Plazilla cverhalen te kunnen lezen, eenvoudig mijn Gmail te kunnen gebruiken, buienrader te kunnen bekijken, te kunnen twitteren, te facebooken, routes te kunnen plannen met Google maps, streetview te kunnen gebruiken etc. etc. en dat voor mijn maar 1 euro voor een hele dag. Onbeperkt internetten per maand kost maar € 9.95 bij Hi maar dat is niets voor mij want nog voor mijn hele dag onbeperkt internetten voorbij was lag de oude LG mobiel alweer werkloos in de la naast mijn eigen mobiel die ik ook bijna nooit gebruik. Verhalen typen gaat namelijk veel en veel makkelijker op mijn PC, vandaar.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Plasma tv

Plasma tv, een platte televisie met haarscherp beeld

Samsung Galaxy S, de review.

Overal zie je hem, maar is ie nu echt zo goed?

Waarom willen mensen steeds de nieuwste iPhone of smartphone?

Waarom staan mensen steeds weer in de rij voor de nieuwste iPhone of Smartphone?

De beste vaatwasser, de beste afwasmachine

Welke vaatwasser is als beste getest en welke is de beste koop?

De beste navigatie, de goedkoopste navigatie

Overzicht van de best geteste navigatiesystemen, de beste koop, het best beoordeeld en de voordeligste keus.

De voordelen van mobiele digitale fotografie.

Mobiele digitale fotografie biedt unieke en fascinerende nieuwe mogelijkheden.

Het Iphone virus

Verloren zonder de Iphone?

Bel me niet register, feit en fictie

bel me niet register, telemarketing, opta, telefoon, bmnr, recht van verzet

Mobiel betalen met sms, internet betalen, NFC of RFID technologie

Mobiel betalen kan nu met sms, internet, een mobiel betalen applicatie, Near Field Communication (NFC) of RFID technologie

Hoe werkt een kopieermachine ?

uitleg over de werking van een kopieerapparaat

Een telefoonhoesje kan het verschil maken

Dit is een artikel over de voordelen van het hebben van een telefoonhoesje.

Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Een goede smartPhone hoeft niet duur te zijn, hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Hoe vervuilend is de productie van goedkope zonnepanelen.

Zonne-energie is schoon maar is de productie van goedkope zonnepanelen ook goed voor het milieu?

wat is een smartphone?

tegenwoordig hoor je overal wel eens het woord smartphone vallen maar wat is dat nou eigenlijk?

Nieuwe stappen voor goedkoop mobiel bellen

Mobiel bellen en sms'en in Europa opnieuw goedkoper.

Super goedkoop WhatsAppen

Super goedkoop mobiel communiceren met Whatshapp op een prepaid Androïd telefoontoestel.

Hoe verander je de achtergrond afbeelding op de Blackberry Curve?

Een simpele uitleg over hoe je de achtergrond afbeelding veranderd op de Blackberry Curve

Wat is een Brown-out?

Een brown-out valt te vergelijken met een black-out. Maar bij een brown-out is het een gecontroleerde stroomuitval. Dit wordt gedaan om een black-out te kunnen voorkomen.

Zelf goedkoop een iPhone maken, iPod als iPhone

Iedereen kan goedkoop zelf een iPhone maken, lees hier hoe.

Nieuwe gratis berichtendienst, gratis Whatsapp, gratis Text Me, gratis PuschmeTo

BottleUp de nieuwe gratis berichtendienst, de opvolger van Whatsapp, Text Me en PuschmeTo

Bada 2.0 op Samsung Wave

Bada 2.0 op Samsung Wave

Tijd voor een nieuwe laptop? Hier alvast een aantal goede tips.

Een grondig verslag over dingen waar je rekening bij zal moeten houden met het kopen van een nieuwe laptop.

Zelfbouw zonnepaneel, zelf goedkope zonnepaneel maken

Bouw goedkoop je eigen zonnepaneel en wek goedkope zonne-energie op.

Digitale fotografie

Wat u moet weten over digitale fotografie - de basis

De beste luidsprekerboxen, de beste speakers.

De beste luidsprekerboxen onder de 500 euro per stuk van dit moment.