Onbeperkt internet voor 1 euro, onbeperkt online voor 1 euro


Publicatie datum:

Ik wist niet wat ik zag, ik kreeg de oude mobiel van mijn dochter en kon opeens onbeperkt internetten voor 1 euro.

Gesponsorde koppelingen

Mijn dochter van 14 heeft een paar weken, in weer en wind, hard gewerkt  op het land. Ze verdiende daar wel lekker € 4,50 per uur mee dus dat verzachtte veel. Ze wist al van te voren waar ze voor werkte want ze moest een Blackberry met prepaid internet. Ze had natuurlijk al wel een gewone prepaid telefoon met een qwerty toetsenbord, die volgens mij al erg op een Blackberry leek, maar daar kon ze niet mee ”Pingen” en “Whatsappen”. En aangezien al haar vrienden alleen nog maar ”Pingen” en “Whatsappen” en dat veel en veel voordeliger is dan SMSen moest zij dus ook een Blackberry.

Onbeperkt internet voor 1 euro

Het moet een Blackberry Curve 8520 zijn:
Ze zou die Blackberry zelf wel even gaan kopen met een vriend maar dat mocht ze niet van ons. Ze was zwaar gepikeerd want dat konden ze best zelf regelen. Maar helaas voor haar moest ze samen met mij naar de telefoon winkel. Ik had haar kunnen overtuigen dat we eerst in twee winkels informatie zouden inwinnen. In de eerste winkel aangekomen zei ze dat ze graag informatie wilde hebben over de goedkoopste prepaid Blackberry. De verkoper antwoordde met de wedervraag “weet je zeker dat je echt een Blackberry wilt?”. Ja, zij mijn dochter want ik moet kunnen pingen met mijn vrienden. “Ok”, zei de verkoper, “dan heb ik twee alternatieven”, “het ene is een Vodafoon prepay pakket met de Blackberry Curve 8520 voor € 119,- en het andere is een Hi prepay pakket met een Blackberry Curve 9320 voor € 149,- . Ik wil graag de Blackberry Curve 8520 zei mijn dochter resoluut. De verkoper zei toen meteen, als je perse een Blackberry wilt zou ik je toch heel sterk adviseren om de Blackberry Curve 9320 te kopen want die is kwalitatief beter en veel sneller. Maar toch ging mijn dochters voorkeur uit naar de Blackberry Curve 8520 want die hebben al haar vrienden ook. We bedankten de verkoper voor de informatie en ik vroeg waarom hij op de beginvraag van mijn dochter meteen “weet je het zeker”had gezegd. De verkoper zei dat hij zelf nooit iemand een Blackberry zou adviseren omdat zijn ervaring was dat Blackberry heel vaak al snel mankementen vertonen.

Onbeperkt internet voor 1 euro

Puber logica:
Onderweg naar de volgende winkel vroeg ik mijn dochter wat ze van de eerste winkel vond. Ze zei het is jammer dat de Blackberry Curve 8520 bij een Vodafoon pakket want volgens mijn vrienden is Vodafoon een slechte provider, ik heb nu een Hi prepay en daar heb ik nooit problemen mee. Ok, zei ik, dus je blijft liever bij Hi en dat toestel is ook nog beter volgens de verkoper. Als je voor de Blackberry Curve 9320 bij Hi kiest betaal ik die 30 euro extra wel. Nee, zei ze, ik vind de Blackberry Curve 8520 mooier. Bij de volgende winkel hadden ze allen het Vodafoon prepay pakket met de Blackberry Curve 8520. We wandelden dus weer naar de eerste winkel en ik bleef op haar in praten. Je zegt zelf dat het Vodafoon netwerk minder goed is en de verkoper zegt dat de Blackberry Curve 9320 die bij het Hi prepay pakket zit veel beter is en toch wil je nog steeds de Blackberry Curve 8520. Mijn dochter besloot haar vriendin te bellen om raad, ze legde de situatie uit en haar vriendin zei “ik denk dat de Blackberry Curve 9320 ook wel goed is hoor”. Teruggekomen in de eerste winkel liet ik mijn dochter vrij in haar beslissing. Ik kies toch maar voor de Blackberry Curve 9320, ook al vind ik hem minder mooi. Een bijkomend was dat ze zo haar Hi prepay simkaart kon overzetten en alleen maar haar internet bundel te hoefde activeren en klaar. Na een kwartier was ze al gewend aan het toestel en toen bij thuiskomst bleek dat haar vriendin de Blackberry Curve 9320 eigenlijk nog mooier vond als de Blackberry Curve 8520 van haarzelf was alles goed.

Onbeperkt internet voor 1 euro

Mijn nieuwe mobiel:
Ik mocht de oude LG mobiel van mijn dochter hebben met de nieuwe Hi prepay Simkaart uit haar nieuwe Hi pakket. Daar bleek 10 euro beltegoed op te staan en dus heb ik mijn dochter daar 10 euro voor gegeven. Ik ging toch eens kijken of ik met dat oude ding ook bij Hi een onbeperkte mobiel internet bundel kon krijgen. Dit bleek wel heel simpel te zijn. Ik moest even een Hi account aanmaken en las daar vervolgens dat ik door gewoon *133# te smsen een hele dag onbeperkt internetten kon. Ik bleek vervolgens op die oude LG mobiel mijn Plazilla cverhalen te kunnen lezen, eenvoudig mijn Gmail te kunnen gebruiken, buienrader te kunnen bekijken, te kunnen twitteren, te facebooken, routes te kunnen plannen met Google maps, streetview te kunnen gebruiken etc. etc. en dat voor mijn maar 1 euro voor een hele dag. Onbeperkt internetten per maand kost maar € 9.95 bij Hi maar dat is niets voor mij want nog voor mijn hele dag onbeperkt internetten voorbij was lag de oude LG mobiel alweer werkloos in de la naast mijn eigen mobiel die ik ook bijna nooit gebruik. Verhalen typen gaat namelijk veel en veel makkelijker op mijn PC, vandaar.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Hoe vervuilend is de productie van goedkope zonnepanelen.

Zonne-energie is schoon maar is de productie van goedkope zonnepanelen ook goed voor het milieu?

Overal gratis WiFi buiten de deur met KPN WiFi Fon

Nu ook gratis WiFi op vele plekken in Nederland en in het buitenland met KPN WiFi Fon.

Nieuwe stappen voor goedkoop mobiel bellen

Mobiel bellen en sms'en in Europa opnieuw goedkoper.

Hoe ziet de toekomstige iPhone 10 er uit?

Apple Nieuws, de iPhone 10 over een aantal jaar klaar voor productie.

De Wolfgang at-as28d een prima goedkope smart Phone voor maar 25 euro.

Na het overlijden van mijn 10 jaar oude Nokia 1100 moest ik op zoek naar een nieuwe goedkope betrouwbare mobiele telefoon. Via marktplaats vond ik de Wolfgang at-as28d smart Phone.

Waaruit is een mobiele telefoon of GSM gemaakt

Welke grondstoffen zitten er allemaal in ons mobieltje

Goedkope 3D fotografie, goedkope 3D fotocamera

3D fotografie is nu bereikbaar voor iedereen, maak nu eenvoudig je eigen 3D foto’s.

Wat is een Canon powershot A70 incl. 1 Gb flash geheugenkaart waard?

In 2004 was de Canon powershot A70 het beste digitale fototoestel in zijn klasse, wat is hij nu nog waard.

Apple betaalt 21 Miljoen dollar voor een stationsklok

Apple moet dit flinke bedrag betalen omdat een de Zwitserse spoorwegen patent hebben op de klok en apple exact dezelfde klok in al haal mobiele toestellen gebruikt.

iPhone 4 vs iPhone 3gs

Is het de moeite waard om de iPhone 4 aan te schaffen?

Zelfbouw zonnepaneel, zelf goedkope zonnepaneel maken

Bouw goedkoop je eigen zonnepaneel en wek goedkope zonne-energie op.

De wondere wereld van mobiele telefonie

Mobiele telefonie van toen en nu

Korte introductie digitale fotografie

Een korte introductie digitale fotografie met een compactcamera

Systeembeheer wordt steeds belangrijker

systeembeheer is een vaak onderschatte maar wel belangrijke onderdeel van de organisatie van een bedirjf.

Plasma tv

Plasma tv, een platte televisie met haarscherp beeld

Hoe werkt een kopieermachine ?

uitleg over de werking van een kopieerapparaat

Bel me niet register, feit en fictie

bel me niet register, telemarketing, opta, telefoon, bmnr, recht van verzet

De beste vaatwasser, de beste afwasmachine

Welke vaatwasser is als beste getest en welke is de beste koop?

WhatsApp

WhatsApp, wat is het en wat kun je er mee?

Hoe staat het met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie?

Is kunstmatige intelligentie een wetenschappelijke werkelijkheid of sciencefiction?

Wanneer groeit 3D printing uit tot technologische grootmacht?

3D printing domineert al een tijd het nieuws. Echter blijft de 3D printer nog uit beeld voor consumenten en bedrijven. Hoe komt dit?

Wat is een Brown-out?

Een brown-out valt te vergelijken met een black-out. Maar bij een brown-out is het een gecontroleerde stroomuitval. Dit wordt gedaan om een black-out te kunnen voorkomen.

I-Phones op het front

Hallo schat? Ja nu even niet, zit midden in een bombardement..

Samsung galaxy note 10.1

De Samsung galaxy note 10.1 (N8000) is de nieuwste top tablet van Samsung. Het is eigenlijk een grote note, want je kan er zelfs mee bellen

Mobiel betalen met sms, internet betalen, NFC of RFID technologie

Mobiel betalen kan nu met sms, internet, een mobiel betalen applicatie, Near Field Communication (NFC) of RFID technologie