Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?


Publicatie datum:

Een goede smartPhone hoeft niet duur te zijn, hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Gesponsorde koppelingen

Blackview Crown  smartPhone

De smartPhones van Samsung en iPhone zijn de meest verkochte smartPhones, dit betekend niet dat het ook de beste smartPhones zijn die er te koop zijn. Andere merken zoals de Huawei smartPhones doen niet onder voor de smartPhones van Samsung en iPhone en winnen dan ook steeds meer terrein. Op zoek naar een goede goedkope smartPhone kwam ik op marktplaat de Blackview Crown smartPhone tegen. Bij de advertentie staat dat de eerste die € 85,- biedt de nieuwe eigenaar van deze Blackview Crown smartPhone kan worden. Mijn interesse is gewekt maar hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Specificaties:
Op internet vond ik de volgende specificaties voor de Blackview Crown smartPhone: Afmetingen: 14,5 cm x 7,2 cm x 1,0 cm (L x B x D), Talen: oa. Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, Android versie: 4.4, Touchscreen: Capacitief 5.0 inch OGS LCD (1280x720), Multitouch, GSM Frequenties: Quad Band (850, 900, 1800, 1900 Mhz, WCDMA 850, 2100 Mhz). 1x Sim, 1x MicroSim, Volledig Simlockvrij, Processor: Media Tek 6592 (1,7 Ghz Octa Core), Intern geheugen: Ram 2 GB / Rom 16 GB, Extern geheugen: Maximaal 32 GB MicroSD (gratis 16 GB MicroSD), Connectie: 3G, WiFi (802.11b/g/n), Bluetooth, GPS, MMS, GPRS, WAP, Multimedia: MP3, MIDI, WAV, WMA, 3GP, MP4, Luidspreker, Camera 8.0 Megapixel (frontcamera 2 MP), Video (3GP), Image viewer (JPG, GIF, PNG), Ebook Reader (TXT, PDF), Extra's: Alarm, Browser, Calculator, Contacts, Dev Tools, Email, Gallery, Gmail, Google Talk, IM+, MAP's, Market, Messaging, Note Pad, OI File Management, Quick Office, RepliGo Reader, RSS Reader, Weather Widgets, Wereldklok, Standbytijd: maximaal 72 uur (afhankelijk van instellingen/gebruik), Spreektijd: maximaal 240 minuten (afhankelijk van instellingen/gebruik) , Oplaadtijd batterij: ongeveer 3 uur, Wordt geleverd met: Flipcover, 16 GB MicroSD, Stereo oortelefoon, Adapter (110 – 240V), USB Kabel, Li-ion 2200 mAh batterij, handleiding (Summier Engels).

Blackview Crown achterkant

In deze specificaties staan een paar dingen die nadere uitleg behoeven zoals, wat is een OGS LCD Touchscreen, wat is een Octa Core Processor en wat is IM+.

OGS LCD Touchscreen:
OGS staat voor One Glass Solution. One Glass Solution is een touchscreen technologie die de dikte van het scherm vermindert. Het verwijdert één van de glasplaten van de traditionele capacitieve touchscreen “stapel. Het basisidee is om “het aan te raken module glas te vervangen door een dunne laag isolatiemateriaal. In het algemeen zijn er twee manieren om dit te bereiken.

Een manier om OGS te realiseren wordt  "sensor op de lens." Genoemd. (In dit geval verwijst de "lens" naar de afdekkende glaslaag.) Men plaatst een indiumtinoxide (ITO worden gebruikt als contact  elektroden) laag op de achterzijde van het dekglas om een patroon vormen om elektroden te creëren. Dat kan door een dunne isolerende laag op de bodem van deze te deponeren en deze vervolgens van een tweede ITO-laag op de rug van dit patroonvorm aan elektroden te deponeren xdie loodrecht te deponeren  op de eerste laag. Deze module wordt vervolgens gelamineerd op een standaard LCD-scherm. De andere aanpak heet "on-cel" capacitive touchscreen. (Hier verwijst "cel" naar het LCD-scherm.) Bij dit systeem wordt een geleidende laag van ITO is direct afgezet op de bovenste laag van glas in het LCD-scherm, in een patroon van de elektroden. Daarop wordt een dunne isolerende laag aangebracht, waarna de tweede ITO-laag wordt gevormd met de tweede laag van elektroden. Tenslotte wordt er een bovenste polariserende laag op aangebracht en het scherm wordt aangevuld met het dekglas.

Vooralsnog lijkt de sensor lens benadering een voordeel ten opzichte on-cell oplossingen. De on-cell aanpak betekent dat LCD-makers twee afzonderlijke modellen van elk paneel zouden moeten maken: één met touch en een zonder. Dit voegt ectra kosten toe in een sector die al wordt uitgevoerd op flinterdunne marges. Ook is on-cell aanraking afhankelijk van de capaciteit van het LCD paneel; de sensor glasmodule kan groter zijn dan het LCD paneel en ruimte bieden voor de specifieke aanraak punten die deel uitmaken van vele smartphone designs.

Octa Core Processor:
Moderne octa-core chips, bestaan gewoon uit twee sets quad-core processors, die verschillende taken tussen elkaar verdelen op basis van type. Het meeste van de tijd, zal de lagere aangedreven set van kernen worden gebruikt. Als er meer geavanceerde taken nodig zijn zal de snellere set van vier cores  in worden geschakeld.

IM+:
IM+ is een instant messaging applicatie waarmee je kan chatten over verschillende netwerken zoals MSN, Yahoo!, Twitter, Facebook, ICQ, Skype en nog enkele anderen. Met de IM+ applicatie ben je overal bereikbaar bent en het ondersteunt ook de push notification. Daardoor krijg je meldingen van contactpersonen zelfs al heb je de IM+  applicatie gesloten en ben je bezig met andere zaken op je toestel. Uiteraard zijn deze meldingen ook te blokkeren indien je dit wenst.

Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?
Als ik de specificaties zo lees is de Blackview Crown smartPhone een prima smartPhone voor een hele lage prijs.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Samsung galaxy s3

De nieuwe Samsung galaxy s3 1 van de meest succesvolle telefoon series van sumsung ooit gemaakt, wat valt er te verachten van de nieuwe galaxy s?

Waarom willen mensen steeds de nieuwste iPhone of smartphone?

Waarom staan mensen steeds weer in de rij voor de nieuwste iPhone of Smartphone?

De goedkoopste simlockvrije smartphone, de nieuwste Samsung Galaxy

Supper aanbieding, de nieuwste Samsung Galaxy y Young voor maar € 59,- !

De beste vaatwasser, de beste afwasmachine

Welke vaatwasser is als beste getest en welke is de beste koop?

Eenvoudig en goedkoop zelf het glas vervangen van je Samsung telefoon.

Ook jij kunt, voor maar 7 euro, zelf het glas vervangen van je Samsung telefoon.

Goedkope smart tv of smart televisie

Ben je op zoek naar een goedkope smart televisie, lees hier welke soorten smart televisies er zijn en wat de voordeligste zijn.

Mobiel betalen met sms, internet betalen, NFC of RFID technologie

Mobiel betalen kan nu met sms, internet, een mobiel betalen applicatie, Near Field Communication (NFC) of RFID technologie

Internet via de Schotel

Voor bedrijven en consumenten in het buitengebied, is er een enorm probleem. Ze hebben namelijk geen toegang tot breedband internet..

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

Na ATF, Greenpoint en GSM nu 3G en 4G. Netwerken worden steeds sneller. Wat zijn de verschillen tussen 3G en 4G mobiele telefonie netwerken ?

Hoe kun je onbeperkt gratis bellen en sms’en voor eenmalig 10 euro?

Gratis onbeperkt bellen en sms’en met je kinderen, familie, vrienden en collega’s , wie wil dat niet?

De voordelen van mobiele digitale fotografie.

Mobiele digitale fotografie biedt unieke en fascinerende nieuwe mogelijkheden.

De beste stofzuiger, de goedkoopste stofzuiger

Wat is de beste stofzuiger van dit moment en wat is de beste koop.

Review Sony E-reader PRS-T1

Mijn ervaring met de Sony E-reader PRS-T1

Soorten stroom

Informatie over soorten stroom: groene stroom, grijze stroom, enz. En uitleg over het stroometiket.

De iPod is nog springlevend

De Ipod is ondanks de Iphone en Ipad nog heel populair.

Bel me niet register, feit en fictie

bel me niet register, telemarketing, opta, telefoon, bmnr, recht van verzet

De beste navigatie, de goedkoopste navigatie

Overzicht van de best geteste navigatiesystemen, de beste koop, het best beoordeeld en de voordeligste keus.

Hoe zet ik bestanden op de SD-kaart van mijn Android-telefoon?

Geeft je telefoon ook vaak zo'n melding aan dat je geheugen vol zit? Kom via dit artikel erachter hoe je makkelijk en snel bestanden kunt overzetten naar je SD-kaartje wat vaak niet automatisch gebeurd.

Push notificaties van GMail op je iPhone

Leer hoe je automatische push notificaties van GMail op je iPhone krijgt.

Apple betaalt 21 Miljoen dollar voor een stationsklok

Apple moet dit flinke bedrag betalen omdat een de Zwitserse spoorwegen patent hebben op de klok en apple exact dezelfde klok in al haal mobiele toestellen gebruikt.

Wat is een Canon powershot A70 incl. 1 Gb flash geheugenkaart waard?

In 2004 was de Canon powershot A70 het beste digitale fototoestel in zijn klasse, wat is hij nu nog waard.

Het nieuwe digitale TV kijken met CAM CI+

Digitaal TV kijken zonder extra digitale ontvanger (kastje) en afstandsbediening is nu mogelijk met de CAM CI+ module. Mooi technisch hoogstandje binnen de ontwikkeling van de nieuwe LED televisies!

Wat is de beste instelling voor de nood knop op een senioren mobiele telefoon?

De Fysic FM-7500 senioren telefoon heeft een speciale nood knop, wat is de beste instelling voor die nood knop?

Ritregistratie

Wordt jij gek van die rittenregistratie? Misschien een idee om voor een ritregistratiesysteem te kiezen met keurmerk!

Mobiele telefoon weetjes

Een paar handige weetje over een mobiele telefoon.