Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?


Publicatie datum:

Een goede smartPhone hoeft niet duur te zijn, hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Gesponsorde koppelingen

Blackview Crown  smartPhone

De smartPhones van Samsung en iPhone zijn de meest verkochte smartPhones, dit betekend niet dat het ook de beste smartPhones zijn die er te koop zijn. Andere merken zoals de Huawei smartPhones doen niet onder voor de smartPhones van Samsung en iPhone en winnen dan ook steeds meer terrein. Op zoek naar een goede goedkope smartPhone kwam ik op marktplaat de Blackview Crown smartPhone tegen. Bij de advertentie staat dat de eerste die € 85,- biedt de nieuwe eigenaar van deze Blackview Crown smartPhone kan worden. Mijn interesse is gewekt maar hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Specificaties:
Op internet vond ik de volgende specificaties voor de Blackview Crown smartPhone: Afmetingen: 14,5 cm x 7,2 cm x 1,0 cm (L x B x D), Talen: oa. Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, Android versie: 4.4, Touchscreen: Capacitief 5.0 inch OGS LCD (1280x720), Multitouch, GSM Frequenties: Quad Band (850, 900, 1800, 1900 Mhz, WCDMA 850, 2100 Mhz). 1x Sim, 1x MicroSim, Volledig Simlockvrij, Processor: Media Tek 6592 (1,7 Ghz Octa Core), Intern geheugen: Ram 2 GB / Rom 16 GB, Extern geheugen: Maximaal 32 GB MicroSD (gratis 16 GB MicroSD), Connectie: 3G, WiFi (802.11b/g/n), Bluetooth, GPS, MMS, GPRS, WAP, Multimedia: MP3, MIDI, WAV, WMA, 3GP, MP4, Luidspreker, Camera 8.0 Megapixel (frontcamera 2 MP), Video (3GP), Image viewer (JPG, GIF, PNG), Ebook Reader (TXT, PDF), Extra's: Alarm, Browser, Calculator, Contacts, Dev Tools, Email, Gallery, Gmail, Google Talk, IM+, MAP's, Market, Messaging, Note Pad, OI File Management, Quick Office, RepliGo Reader, RSS Reader, Weather Widgets, Wereldklok, Standbytijd: maximaal 72 uur (afhankelijk van instellingen/gebruik), Spreektijd: maximaal 240 minuten (afhankelijk van instellingen/gebruik) , Oplaadtijd batterij: ongeveer 3 uur, Wordt geleverd met: Flipcover, 16 GB MicroSD, Stereo oortelefoon, Adapter (110 – 240V), USB Kabel, Li-ion 2200 mAh batterij, handleiding (Summier Engels).

Blackview Crown achterkant

In deze specificaties staan een paar dingen die nadere uitleg behoeven zoals, wat is een OGS LCD Touchscreen, wat is een Octa Core Processor en wat is IM+.

OGS LCD Touchscreen:
OGS staat voor One Glass Solution. One Glass Solution is een touchscreen technologie die de dikte van het scherm vermindert. Het verwijdert één van de glasplaten van de traditionele capacitieve touchscreen “stapel. Het basisidee is om “het aan te raken module glas te vervangen door een dunne laag isolatiemateriaal. In het algemeen zijn er twee manieren om dit te bereiken.

Een manier om OGS te realiseren wordt  "sensor op de lens." Genoemd. (In dit geval verwijst de "lens" naar de afdekkende glaslaag.) Men plaatst een indiumtinoxide (ITO worden gebruikt als contact  elektroden) laag op de achterzijde van het dekglas om een patroon vormen om elektroden te creëren. Dat kan door een dunne isolerende laag op de bodem van deze te deponeren en deze vervolgens van een tweede ITO-laag op de rug van dit patroonvorm aan elektroden te deponeren xdie loodrecht te deponeren  op de eerste laag. Deze module wordt vervolgens gelamineerd op een standaard LCD-scherm. De andere aanpak heet "on-cel" capacitive touchscreen. (Hier verwijst "cel" naar het LCD-scherm.) Bij dit systeem wordt een geleidende laag van ITO is direct afgezet op de bovenste laag van glas in het LCD-scherm, in een patroon van de elektroden. Daarop wordt een dunne isolerende laag aangebracht, waarna de tweede ITO-laag wordt gevormd met de tweede laag van elektroden. Tenslotte wordt er een bovenste polariserende laag op aangebracht en het scherm wordt aangevuld met het dekglas.

Vooralsnog lijkt de sensor lens benadering een voordeel ten opzichte on-cell oplossingen. De on-cell aanpak betekent dat LCD-makers twee afzonderlijke modellen van elk paneel zouden moeten maken: één met touch en een zonder. Dit voegt ectra kosten toe in een sector die al wordt uitgevoerd op flinterdunne marges. Ook is on-cell aanraking afhankelijk van de capaciteit van het LCD paneel; de sensor glasmodule kan groter zijn dan het LCD paneel en ruimte bieden voor de specifieke aanraak punten die deel uitmaken van vele smartphone designs.

Octa Core Processor:
Moderne octa-core chips, bestaan gewoon uit twee sets quad-core processors, die verschillende taken tussen elkaar verdelen op basis van type. Het meeste van de tijd, zal de lagere aangedreven set van kernen worden gebruikt. Als er meer geavanceerde taken nodig zijn zal de snellere set van vier cores  in worden geschakeld.

IM+:
IM+ is een instant messaging applicatie waarmee je kan chatten over verschillende netwerken zoals MSN, Yahoo!, Twitter, Facebook, ICQ, Skype en nog enkele anderen. Met de IM+ applicatie ben je overal bereikbaar bent en het ondersteunt ook de push notification. Daardoor krijg je meldingen van contactpersonen zelfs al heb je de IM+  applicatie gesloten en ben je bezig met andere zaken op je toestel. Uiteraard zijn deze meldingen ook te blokkeren indien je dit wenst.

Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?
Als ik de specificaties zo lees is de Blackview Crown smartPhone een prima smartPhone voor een hele lage prijs.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

De nieuwe iPhone 5

Waarom de nieuwste iPhone 5.

Hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Een goede smartPhone hoeft niet duur te zijn, hoe goed is de goedkope Blackview Crown smartPhone?

Android's music apps

Geen overzicht van alle music apps in de Android-Market, maar een overzicht met de meest besproken apps om je muziek mee te beluisteren.

Prepaid bellen

Prepaid bellen met Lebara.

Wat is een Brown-out?

Een brown-out valt te vergelijken met een black-out. Maar bij een brown-out is het een gecontroleerde stroomuitval. Dit wordt gedaan om een black-out te kunnen voorkomen.

De smartphone, of mobiele telefoon, is essentieel vandaag den dag.

Wie kan er nog zonder smartphone tegenwoordig, de smartphone is essentieel voor de moderne mens.

Waarschuwing! Sluit nooit een mobiele telefoon contract af voor je puberkind!

Een telefoon abonnement voor je kind lijkt voordelig maar het gaat geheid fout.

iPhone 4 vs iPhone 3gs

Is het de moeite waard om de iPhone 4 aan te schaffen?

Kan een Mobieltje of een GSM gerecycleerd worden?

Wat doe je met je oud mobieltje

Behringer Geluidsapparatuur

Behringer is de marktleider op het gebied van geluidsapparatuur. Hier vindt u de ins en outs!

Electra vervangen

Electra vervangen is nodig in sommige gevallen. Waarom is het nodig en hoe pakken we het aan?

I-Phones op het front

Hallo schat? Ja nu even niet, zit midden in een bombardement..

Wat is de beste instelling voor de nood knop op een senioren mobiele telefoon?

De Fysic FM-7500 senioren telefoon heeft een speciale nood knop, wat is de beste instelling voor die nood knop?

Spaarlamp en LEDlamp tegen het licht gehouden

Energie besparen met uw verlichting? Kiest u voor de spaarlamp of de LEDlamp?

Smartphones

Smartphones kunnen veel tegenwoordig. Maar toch zitten er ook nadelen aan zo'n smartphone. En welke smartphone past bij mij?

Apple betaalt 21 Miljoen dollar voor een stationsklok

Apple moet dit flinke bedrag betalen omdat een de Zwitserse spoorwegen patent hebben op de klok en apple exact dezelfde klok in al haal mobiele toestellen gebruikt.

Facebook voor Android

Facebook voor op Adroid, hoe het werkt.

De voordelen van mobiele digitale fotografie.

Mobiele digitale fotografie biedt unieke en fascinerende nieuwe mogelijkheden.

Goedkope 3D fotografie, goedkope 3D fotocamera

3D fotografie is nu bereikbaar voor iedereen, maak nu eenvoudig je eigen 3D foto’s.

Tijd voor een nieuwe laptop? Hier alvast een aantal goede tips.

Een grondig verslag over dingen waar je rekening bij zal moeten houden met het kopen van een nieuwe laptop.

Goedkope smart tv of smart televisie

Ben je op zoek naar een goedkope smart televisie, lees hier welke soorten smart televisies er zijn en wat de voordeligste zijn.

De nieuwe Galaxy S4

De nieuwe samsung galaxy s4 zal op 14 maart uitkomen in Amerika. Lees in dit artikel alles over deze nieuwe telefoon van Samsung.

Zijn de HEMA H3 en H5 smartphone kopien van de bestaande ZOPO 1000S Millia en de ZOPO ZP590 Budget?

Het spreekt voor zich dat de HEMA niet zelf smartphones produceert maar zijn de HEMA smartphones kopieën van de bestaande ZOPO smartphones?

De Wolfgang at-as28d een prima goedkope smart Phone voor maar 25 euro.

Na het overlijden van mijn 10 jaar oude Nokia 1100 moest ik op zoek naar een nieuwe goedkope betrouwbare mobiele telefoon. Via marktplaats vond ik de Wolfgang at-as28d smart Phone.

Hoe kun je onbeperkt gratis bellen en sms’en voor eenmalig 10 euro?

Gratis onbeperkt bellen en sms’en met je kinderen, familie, vrienden en collega’s , wie wil dat niet?